- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Pasta işi zor, ancak yapıyorlardır belkiBugün 1 kişi yarışacağını söyledi,yapraktı galiba ismi,gaz vermişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pasta işi zor, ancak yapıyorlardır belkiBugün 1 kişi yarışacağını söyledi,yapraktı galiba ismi,gaz vermişim
Hiç belli olmuyor ama Nevoş Peş peşe mi gelecek acabaBu kategori çok kalabalık olacak benden söylemesi
İnşallah bakalım,benim fazla umudum yokBu kategori çok kalabalık olacak benden söylemesi
Evet peş peşe gelecekHiç belli olmuyor ama Nevoş Peş peşe mi gelecek acaba
O zaman kategoriyi kurtarmak için bir pasta yaparsınİnşallah bakalım,benim fazla umudum yok
Garanti diyorsun yaniEvet peş peşe gelecek
Daha önceki pasta kategorileri bayağı kalabalık olmuştu
Bu yorumu bekliyordumO zaman kategoriyi kurtarmak için bir pasta yaparsın
Garanti veriyorumGaranti diyorsun yani
Pasta süslemesini hiç beceremem,rezil olmak var işin ucunda,ben almayayımO zaman kategoriyi kurtarmak için bir pasta yaparsın
O zaman sabırla bekleyelimGaranti veriyorum
Aman sanki kendi katılıyorKatıl dediğim herkes diyet yapıyorum diyor uğramıyor bile,bir @nananais hem diyet yapıp ,hem su böreğiydi,lokma tatlısıydı,pasta da yapacağım diyor ,gerçekten çok iradeli
Maalesef balım ben kendi çapımda takılıyorum evdeNicki Mouse pasta yapmayı biliyor musun?
İşimi garantiye almam lazımBu yorumu bekliyordum
Önceki kategoriye az baktım ,bayağı tanımadığımız madalyalılar varmış,neden uğramıyorlar kaç yarışmadırEvet peş peşe gelecek
Daha önceki pasta kategorileri bayağı kalabalık olmuştu
Meyve, çikolata ve kremşanti ile süslemek ne kadar zor olabilirPasta süslemesini hiç beceremem,rezil olmak var işin ucunda,ben almayayım
Bu bir kandırma olabileeeerr mi ablamMeyve, çikolata ve kremşanti ile süslemek ne kadar zor olabilir
Mesela kimler canımÖnceki kategoriye az baktım ,bayağı tanımadığımız madalyalılar varmış,neden uğramıyorlar kaç yarışmadır
İşimi garantiye almam lazım
Çitkirildim vardı, pasta kategorisşnde 1. olmuşdu yanlış hatırlamıyorsamÖnceki kategoriye az baktım ,bayağı tanımadığımız madalyalılar varmış,neden uğramıyorlar kaç yarışmadır
Biz de başkasının çapında takılmıyoruz ,Nevoş dedi ki zeytinyağlılardan pastaya geçtin ya sen,demek ki yarışacak ,hatırı kırılmasın diye pastalar olsun dedim dediMaalesef balım ben kendi çapımda takılıyorum evde
Sende varmı efenim bi hareket