Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Heeçç :KK43:
Valla benim pasta küçük emrah gibi kalır onlarınkinin yanında:63:
Hani tarihten bir kişi bak adı aklıma gelmedi :deli: ekmek bulamazsanız pasta yiyin demiş ya..Geri alır sözünü :KK70:
Daha hic bu kadar afilli falan denemedim...Ay neler Yapcaklar kimbilir..
Zaten nurum çok istedi çok fena planları var bence bu pastayla ilgili..Ya bizimki ya bizimki :KK61:
Ne kadar korkaksın :skandal:

Hep böyle diyenlerden ne güzel tarifler çıkıyor:bicak: Evet canım, başak:KK19: Şimdiden elli ediyor kendini titizliğiyle, azıcık üzerine su damlasa değiştiricem diye tutturuyor, sadece damla yani:KK70:
Benim oğlum 6 yaşında hala öyle:KK70:
Yemekte her yemek için ayrï kaşık,çatal kullanıyor:KK70:

Aslında zor,şatafatlı pasta yapmaya gerek yok:KK66:bilindik ,klasik pasta yapmak yeterli
Çok iddialı bir pasta var onu eminim yapabilirsin:KK66:
Ama ne olduğunu söylemem:KK45:
Nasıl bilecek söylemezsen:KK45:.Diğer kategorilerde damak tadının etkisi vardı oylamaya,ama bu sefer görsellik büyük ölçüde etkiler bence oylamayı:kk77:

Nasıl bilecek söylemezsen:KK45:.Diğer kategorilerde damak tadının etkisi vardı oylamaya,ama bu sefer görsellik büyük ölçüde etkiler bence oylamayı:kk77:
Yardım isteyenlere yardïmcı olurum ama onun katïlmaya pek niyeti yok:KK45:
Canım oylama belli olmuyor:KK66:
Olmadan birşey söyleyemem:KK45:

:KK47::KK47::KK47:
Kandıramazsın beni deynebim :confused:
Aynı etkiyi sizden bekliyoruz efenim..Hem ben daha hic katılmadım acemiyim..Böyle zor bi yarışmada hayatta olmaz..
Ama ya sen ya sen sen alışkınsın yarışmaya deynebim..Cesaret falan hepsi mevcut balım sende:KK9:
Senin uykun gelmiştir,sabah uyanamazsın ,istersen yat:KK45:

X