Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Ağlasın :63:
Nasılsın canım:KK19:
Kızın nasıl oldu:KK36:
İyiyim ama eşim bir tanıdığın cenazesi için memlekete gitti,biraz buruk oldum:cry:,birkaç gün önce gitmiş olsaydı ufak tartışmamız olmuştu,o kadar zor gelmezdi ayrılık:KK53:
Kızım da iyi tahlil sonuçlarını gösteremedim,dün gittim dr nin ameliyat günü imiş dr yoktu,bugün de eşimin hazırlığı yüzünden gidemedim,yarın da ameliyat günü imiş ,pazartesine kaldı ama durumu iyi,bir de eski iştahı yerine gelse daha iyi olacak.

İyiyim ama eşim bir tanıdığın cenazesi için memlekete gitti,biraz buruk oldum:cry:,birkaç gün önce gitmiş olsaydı ufak tartışmamız olmuştu,o kadar zor gelmezdi ayrılık:KK53:
Kızım da iyi tahlil sonuçlarını gösteremedim,dün gittim dr nin ameliyat günü imiş dr yoktu,bugün de eşimin hazırlığı yüzünden gidemedim,yarın da ameliyat günü imiş ,pazartesine kaldı ama durumu iyi,bir de eski iştahı yerine gelse daha iyi olacak.
Allah rahmet eylesin canım :cry:
Allah kavuştursun :KK19:
Biz ne yapalım ben 1 aydır ailemin yanındayım:skandal:
Hayırlısı canım inşaallah iyi olur canım:KK19::nazar::emir_bebek:
İştahı mutlaka düzelir canım,çocuklar hastalanınca iştahları gidiyor ve zayıflıyorlar:cry:

Allah rahmet eylesin canım :cry:
Allah kavuştursun :KK19:
Biz ne yapalım ben 1 aydır ailemin yanındayım:skandal:
Hayırlısı canım inşaallah iyi olur canım:KK19::nazar::emir_bebek:
İştahı mutlaka düzelir canım,çocuklar hastalanınca iştahları gidiyor ve zayıflıyorlar:cry:
Zaman ne çabuk geçiyor 1 ay oldu değil mi?İnsanın eşi yanında olmayınca bir tarafı eksik oluyor,gezmekten de tat alamıyor,seni eşine,evlatlarını da babalarına Allah kavuştursun canım:KK19:

Zaman ne çabuk geçiyor 1 ay oldu değil mi?İnsanın eşi yanında olmayınca bir tarafı eksik oluyor,gezmekten de tat alamıyor,seni eşine,evlatlarını da babalarına Allah kavuştursun canım:KK19:
Sağol canïm,Allah razı olsun:KK60:Hiç bu kadar çok kalmamıştım:KK43:
Bu sefer mecburen böyle oldu:KK51:
Cumartesi dönüyorum inşaallah:KK19:

Bu kadar uzak kaldığına göre eşin mutfak işlerinden anlıyor:kk77:Bizimkinin elinden gelmez,daha doğrusu yapmaz:63:
Canım gelmeden önce buzluğu yemek ile doldurdum:KK66:
Mantı, sarma, içli köfte, karnıyarık( bunları çıkarıp pişiriyor sadece), pizza, lahmacun,gözleme, kurabiye, poğaça,cevizli kadayıf yaptım:kk77:
Gerçi eşim 2 haftadır pek eve gelmiyor:KK43:
O yüzden bu kadar kaldım zaten:KK14:
Ayrıca çok beceriklidir, gittiğim gün yemek bile hazır olur:KK45:

Canım gelmeden önce buzluğu yemek ile doldurdum:KK66:
Mantı, sarma, içli köfte, karnıyarık( bunları çıkarıp pişiriyor sadece), pizza, lahmacun,gözleme, kurabiye, poğaça,cevizli kadayıf yaptım:kk77:
Gerçi eşim 2 haftadır pek eve gelmiyor:KK43:
O yüzden bu kadar kaldım zaten:KK14:
Ayrıca çok beceriklidir, gittiğim gün yemek bile hazır olur:KK45:

Okurken yoruldum o kadar çeşit yemeği:KK57: Süper Woman Nevoş:KK48::nazar::KK19:

X