- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Yazık, ağlar ama O'nu da sevSağol canım benim
Bende @HAbibte hariç herkesi çok seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazık, ağlar ama O'nu da sevSağol canım benim
Bende @HAbibte hariç herkesi çok seviyorum
AğlasınYazık, ağlar ama Onu da sev
İyiyim ama eşim bir tanıdığın cenazesi için memlekete gitti,biraz buruk oldum,birkaç gün önce gitmiş olsaydı ufak tartışmamız olmuştu,o kadar zor gelmezdi ayrılıkAğlasın
Nasılsın canım
Kızın nasıl oldu
Allah rahmet eylesin canımİyiyim ama eşim bir tanıdığın cenazesi için memlekete gitti,biraz buruk oldum,birkaç gün önce gitmiş olsaydı ufak tartışmamız olmuştu,o kadar zor gelmezdi ayrılık
Kızım da iyi tahlil sonuçlarını gösteremedim,dün gittim dr nin ameliyat günü imiş dr yoktu,bugün de eşimin hazırlığı yüzünden gidemedim,yarın da ameliyat günü imiş ,pazartesine kaldı ama durumu iyi,bir de eski iştahı yerine gelse daha iyi olacak.
Zaman ne çabuk geçiyor 1 ay oldu değil mi?İnsanın eşi yanında olmayınca bir tarafı eksik oluyor,gezmekten de tat alamıyor,seni eşine,evlatlarını da babalarına Allah kavuştursun canımAllah rahmet eylesin canım
Allah kavuştursun
Biz ne yapalım ben 1 aydır ailemin yanındayım
Hayırlısı canım inşaallah iyi olur canım
İştahı mutlaka düzelir canım,çocuklar hastalanınca iştahları gidiyor ve zayıflıyorlar
Evet , bende çiklotalı franbuazli10 ağustosda mı yapıcan pastayı Nanacım
Ciddi misin Ben de eğer katılırsam çikolata frambuazlı yapacaktım Biz niye hep seninle aynı tarifleri seçiyoruzEvet , bende çiklotalı franbuazli
Her şeyimiz ortak ta olan benim mantima olduCiddi misin Ben de eğer katılırsam çikolata frambuazlı yapacaktım Biz niye hep seninle aynı tarifleri seçiyoruz
O zaman bu sefer sıra seninHer şeyimiz ortak ta olan benim mantima oldu
Tesadüf baktım :) yok annemler burdalar canım bu haftaaeben nerelerdesin özlettin kendini,misafirin gitmedi mi?
Hee annenler miydi misafirinbol bol hasret giderirsin ne güzel tamam annengile iyi bak,güzel bir pasta yap OnlaraTesadüf baktım :) yok annemler burdalar canım bu hafta
Nevreste isabel nın da pasta tarifleri var,belki O da katılır ,sürpriz yapar bizlere,mutfakta marifetli birine benziyor(bu gaz yeter mi acaba)
Sağol canïm,Allah razı olsunHiç bu kadar çok kalmamıştımZaman ne çabuk geçiyor 1 ay oldu değil mi?İnsanın eşi yanında olmayınca bir tarafı eksik oluyor,gezmekten de tat alamıyor,seni eşine,evlatlarını da babalarına Allah kavuştursun canım
Bu kadar uzak kaldığına göre eşin mutfak işlerinden anlıyorBizimkinin elinden gelmez,daha doğrusu yapmazSağol canïm,Allah razı olsunHiç bu kadar çok kalmamıştım
Bu sefer mecburen böyle oldu
Cumartesi dönüyorum inşaallah
Canım gelmeden önce buzluğu yemek ile doldurdumBu kadar uzak kaldığına göre eşin mutfak işlerinden anlıyorBizimkinin elinden gelmez,daha doğrusu yapmaz
Canım gelmeden önce buzluğu yemek ile doldurdum
Mantı, sarma, içli köfte, karnıyarık( bunları çıkarıp pişiriyor sadece), pizza, lahmacun,gözleme, kurabiye, poğaça,cevizli kadayıf yaptım
Gerçi eşim 2 haftadır pek eve gelmiyor
O yüzden bu kadar kaldım zaten
Ayrıca çok beceriklidir, gittiğim gün yemek bile hazır olur
Canım ben memleket hazırlığı yaparken sadece eşime yaptığım hazırlıklar beni yoruyor ve uğraştırıyorOkurken yoruldum o kadar çeşit yemeği Süper Woman Nevoş
MaşaAllah dşyorum başkada bir şey diyemiyorum Nevoş Biter mi o kadar yemekCanım ben memleket hazırlığı yaparken sadece eşime yaptığım hazırlıklar beni yoruyor ve uğraştırıyor
Birde yaptığım ütünün hesabını versem
Eşime yazık sefil olmasın
Daha bitmemiş gerçi yemekler
30 günlük yapmıştım.Bu sıra evde olmadığı için bitmediMaşaAllah dşyorum başkada bir şey diyemiyorum Nevoş Biter mi o kadar yemek