Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Hiç te kıskanmadım.

Ben fasulye alsam da buzluğa koysam dedim bugün,sonra erteledim ,canım uğraşmak istemedi,bu yazdıklarını okuyunca
Fasulyede koyacaktım , eşim yeter dedi.
Soğan,biber ve salçasınıda ekliyorum.Bir pişirmesi kalıyordu.Bu sefer istemedi..
Sen bu sıra hastalıklarla uğraştın gayet normal

Daha fazla dayanamayacağım İnsan bu kadar becerikli olur mu yav,ben çocuk rahat yaptırmıyor ya ,biraz da o yüzden canım istemiyor(ne güzel bahaneler buluyorum tembelliğime )
Çocuk bahane olabilir ama ben 2 yaşından sonra onlarada uğraşacak birşeyler verirdim bana bulaşmazlardı
Örneğin sarma sararken saplarını verirdim,hamur ile uğraşırken hamur oklava, falan
Ama her çocuk bir olmuyor

Benimki sarma sararken saplarını kabul etmiyor kendisi sarıyor,hamur açarken oklova küçük hamur veriyorum ama üstü hep un oluyor,evi süpürürken bile süpürgeyi ,viledayı elimden zorla alıyor ben temizleyeceğim diye.Benim yaptığımı beğenmiyor herhalde.Maşallah sana ikiz çocukla bu beceriklilik bir tane yetmez,41 kere maşallah

Sağol canım Allah razı olsun
Ne yapayım gurbet, yalnızlık ,3 çocuk beni bu duruma getirdi..Mecburen herşeyi tek başına halletmem gerekiyordu..Bu sebeple bayağı hızlı ve pratik olmaya başladım..
Maşaallah kuzuya hamarat olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…