3 ay daha gider onlar30 günlük yapmıştım.Bu sıra evde olmadığı için bitmedi
Gerisini beraber yeriz3 ay daha gider onlar
Canım gelmeden önce buzluğu yemek ile doldurdum
Mantı, sarma, içli köfte, karnıyarık( bunları çıkarıp pişiriyor sadece), pizza, lahmacun,gözleme, kurabiye, poğaça,cevizli kadayıf yaptım
Gerçi eşim 2 haftadır pek eve gelmiyor
O yüzden bu kadar kaldım zaten
Ayrıca çok beceriklidir, gittiğim gün yemek bile hazır olur
Tabi canım kıskanılacak nevar kiHiç te kıskanmadım.
Ben fasulye alsam da buzluğa koysam dedim bugün,sonra erteledim ,canım uğraşmak istemedi,bu yazdıklarını okuyuncaTabi canım kıskanılacak nevar ki
Gayet doğal şeyler
Fasulyede koyacaktım , eşim yeter dedi.Ben fasulye alsam da buzluğa koysam dedim bugün,sonra erteledim ,canım uğraşmak istemedi,bu yazdıklarını okuyunca
Ben de bir de sonra yaparım hastalığı varFasulyede koyacaktım , eşim yeter dedi.
Soğan,biber ve salçasınıda ekliyorum.Bir pişirmesi kalıyordu.Bu sefer istemedi..
Sen bu sıra hastalıklarla uğraştın gayet normal
Yemek hariç ,bazen diğer işlerde benimde oluyorBen de bir de sonra yaparım hastalığı var
Daha fazla dayanamayacağımYemek hariç ,bazen diğer işlerde benimde oluyor
Ama bir başlarsam çabuk biter
Çocuk bahane olabilirDaha fazla dayanamayacağımİnsan bu kadar becerikli olur mu yav ,ben çocuk rahat yaptırmıyor ya ,biraz da o yüzden canım istemiyor(ne güzel bahaneler buluyorum tembelliğime )
Benimki sarma sararken saplarını kabul etmiyor kendisi sarıyor,hamur açarken oklova küçük hamur veriyorum ama üstü hep un oluyor,evi süpürürken bile süpürgeyi ,viledayı elimden zorla alıyor ben temizleyeceğim diye.Benim yaptığımı beğenmiyor herhaldeÇocuk bahane olabilirama ben 2 yaşından sonra onlarada uğraşacak birşeyler verirdim bana bulaşmazlardı
Örneğin sarma sararken saplarını verirdim,hamur ile uğraşırken hamur oklava, falan
Ama her çocuk bir olmuyor
Yok kız 4 ü de küçük değil yaniVuslat şimdi diyecek bir kızla başın belada ,ben de 4 tane çocuk var diye
Arkası da gelmedi ,yanı da ,üstü de ,millet tırsıyor galiba1 tarif geldi, arkası gelmedi
Bence deArkası da gelmedi ,yanı da ,üstü de ,millet tırsıyor galiba
Sağol canım Allah razı olsunBenimki sarma sararken saplarını kabul etmiyor kendisi sarıyor,hamur açarken oklova küçük hamur veriyorum ama üstü hep un oluyor,evi süpürürken bile süpürgeyi ,viledayı elimden zorla alıyor ben temizleyeceğim diye.Benim yaptığımı beğenmiyor herhalde.Maşallah sana ikiz çocukla bu beceriklilik bir tane yetmez,41 kere maşallah
Bugün 1 kişi yarışacağını söyledi,yapraktı galiba ismi,gaz vermişimBence de
Bu kategori çok kalabalık olacak benden söylemesiBugün 1 kişi yarışacağını söyledi,yapraktı galiba ismi,gaz vermişim