Tamam minik bir 3 katlı pasta yaparımÖnce senin 3 katlı pastanı görelim
Boyutu önemli değilTamam minik bir 3 katlı pasta yaparımBoyutu hakkında bir şey demedim çünki
Diyet baklava oluyor ,belki diyet pasta da vardır@Ahter-i Dunbaledar
Zaten kendimi uzaylı gibi hissediyorum artık ahterim:) pasta ne ya? Ben unutmuşum pastayı:) daha fazla pasta dersem beynim error verip yanabilir:) ama mesele diyet yemekler olsa katilabilirdim:)
Sabah sabah böyle iştah çekici yazmayaydın iyiydiIğğğ yook zeynebim ben almiyim :) baklava dediğin böyle bol Şerbetli olacak, yada pasta şekerli gerçek çikolatalı yada bol fındıklı kremalı falan olacak herseyin bir adabı var yaani. Pastayı yiyen kalorisine katlanacak. Ne o öyle tatsız tuzsuz, pasta bile pasta olduğuna inanmıyor. Diyet pastaya karşıyım bebeim:)))deynepnaz
Sabah sabah böyle iştah çekici yazmayaydın iyiydi
Oy verdik vermesine de bu senin yapmayacağın anlamına gelmez. Bu demokrasi yi temsil eder. Demokrasi tüm halkı kapsar. Nasıl ki bir partiye oy vermememize rağmen birinci geliyorsa ve o parti bir hizmet veriyorsa ve biz o hizmeti kullanıyorsak -ben sana oy vermedim kullanmam demiyorsak- burada başkasına oy vermemize rağmen çoğunluğun istediğini yapabiliriz degilmi? Burası kadınlar kulübü demokrasi cumhuriyetiSizin gibi gençler varken,benim gibi yaşlıları niye bekliyorsunuz,nasıl pastalara oy verdiyseniz masayı da yükleyin bakalım
Oy verdik vermesine de bu senin yapmayacağın anlamına gelmez. Bu demokrasi yi temsil eder. Demokrasi tüm halkı kapsar. Nasıl ki bir partiye oy vermememize rağmen birinci geliyorsa ve o parti bir hizmet veriyorsa ve biz o hizmeti kullanıyorsak -ben sana oy vermedim kullanmam demiyorsak- burada başkasına oy vermemize rağmen çoğunluğun istediğini yapabiliriz degilmi? Burası kadınlar kulübü demokrasi cumhuriyeti
10 ağustos
Hakkını savunan demokrat naniş,yaşasın demokrasi
Pastayı ne zaman yapacaksın
Söz verdi bir kere yapacak,sonra yalancı derler,dönek derler10 ağustosda mı yapıcan pastayı Nanacım
10 ağustos
Yazik sanaMesajınızı kib yaptım
65445673 numaralı maddeye göre çok ceza alacaksın
Ben iyiyimNasssssiniz
Benden yaşlı göründüğü için beni çekemiyorBen iyiyimSen nasılsın?Yine Nevoşa yaşlı diyecek misin?
Seni çekemeyen anten taksınBenden yaşlı göründüğü için beni çekemiyor
Sağol canım benimSeni çekemeyen anten taksın,Koca topikte seni sevmeyen birini bulamazsın herhalde