Ne istersen onu yap istersen halay çekBu forumda napılıyor kii anaaa bana da söyleyin.
En sevdiğim pastayı mı oylaycağım yoksa biri tarif mi paylaşmış
Edit: Tamam anladım, ben de oyumu kullanıyorum hadi hayırlısı
Yazacaklarım şaka gibi gelecek, uykusuz ve gazlı geceler, susmadan ağladığı zamanlar taze anılar olduğundan pöfff Mune ne diyorsun sen diyeceksin belki ama en güzel zamanlarını yaşıyorsun kızının, o yüzden bırak zaman geçmesin.şükür 8. ayı bitti. zaman gecmıyor yaaa
Aus'cum geçmiş olsun
Ama ben linayım abla
Aus ablamınki eğlenceliymiş eğlenmiş sonra yaralanmış ben baya merdivenlerden düştüm
bir bebek görüp sevdiğinde, ablaya öpücük ver kızım diyenler 21 yaşında kızın olduğunu duyunca teyzeye baş baş yap kızım'a dönüyorlar
Neymiş çocuğun küçüğü makbulmüş
Ne oluyorr yaww
Benim kızda 21'inde bende teyze kıvamında olmuşum zarYazacaklarım şaka gibi gelecek, uykusuz ve gazlı geceler, susmadan ağladığı zamanlar taze anılar olduğundan pöfff Mune ne diyorsun sen diyeceksin belki ama en güzel zamanlarını yaşıyorsun kızının, o yüzden bırak zaman geçmesin.
Ne zaman okula başlıyorlar zaman sayacı bir hızlanıyor Sur, bir okuma bayramını görüyorsun sonra bir bakmışsın liseden mezun olmuş, aradaki dönem kayıp
Toplumun hitabını da etkilediğinden mühim birşey bu, şöyle ki tek başına yolda giderken bir bebek görüp sevdiğinde, ablaya öpücük ver kızım diyenler 21 yaşında kızın olduğunu duyunca teyzeye baş baş yap kızım'a dönüyorlar
Neymiş çocuğun küçüğü makbulmüş
Aminn .Allah sağlık mutluluk huzur versin büyüdükçe problemleri artacak büyüdükçe çevreleri değişecek büyüdükçe hayatın zorlukları kasveti artacak şimdi elleri üzerimizde ama Zaman geçtikçe değişecek... gazı koliği şikayet ettiğin ne varsa özleyeceğiz belkide...Allah hepsine temiz bahtlar versinbaht mı istersin taht mı diye sormuşlar padişaha demiş baht isterim baht olunca taht zaten olur herkesin çocuğunun bahtı açık olsun
Geçmiş olsun,dün araya kaynadı
Allah sağlık mutluluk huzur versin büyüdükçe problemleri artacak büyüdükçe çevreleri değişecek büyüdükçe hayatın zorlukları kasveti artacak şimdi elleri üzerimizde ama Zaman geçtikçe değişecek... gazı koliği şikayet ettiğin ne varsa özleyeceğiz belkide...Allah hepsine temiz bahtlar versinbaht mı istersin taht mı diye sormuşlar padişaha demiş baht isterim baht olunca taht zaten olur herkesin çocuğunun bahtı açık olsun
Sağol kuzum hiç önemli değil ben sık sık sakatlanırımGeçmiş olsun,dün araya kaynadı
Seni tanıyorum da beni bilmezsinSağol kuzum hiç önemli değil ben sık sık sakatlanırım
Nerden tanıyosun ben neden bilmiyorumSeni tanıyorum da beni bilmezsin.Bir ara gelmemiştin ,merak etmiştim neden artık gelmiyor diye .
Hem siyasetten,hem kara lahana çorbasından (nuryolunun yemek sayfasında tarif istemiştin)hem Bdv den ,KKda çok takılınca çoğu üyeyi tanıyorsunNerden tanıyosun ben neden bilmiyorum
Tez yazıyodum o ara kendimi kibledim
Hee öyle ben reelde tanıyosun sandımHem siyasetten,hem kara lahana çorbasından (nuryolunun yemek sayfasında tarif istemiştin)hem Bdv den ,KKda çok takılınca çoğu üyeyi tanıyorsun
Bdv de hep siyasetin kapanmasından müdavimi oldum iyiceHee öyle ben reelde tanıyosun sandım
Siyaset kanayan yaram
Lahana çorbasını bi kaç yaptım oldu heralde eşim çok güzel olmuş diye yedi ama beğendimi lina tribinden korkusunamı bilinmez
İlk başlarda ben de BDVden çıkmıyordum ama buranın yeri başkaymış.Siyasette kapanınca buraya tam yerleştim.Samimi dostluklar var.Bazen yarışarak,bazen çenemle aralarındayım.Bdv de hep siyasetin kapanmasından müdavimi oldum iyice
Becerebilsem bende dahil olucam da daha yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayıİlk başlarda ben de BDVden çıkmıyordum ama buranın yeri başkaymış.Samimi dostluklar var.Bazen yarışarak,bazen çenemle aralarındayım.
Ben bu sefer yokum yarışta.Ne çabuk cevap yazdın senBecerebilsem bende dahil olucam da daha yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayı
Şahane şeyler çıkartıyosunuz hepiniz
Kız bacağımı sakatladım ellerim sağlamBen bu sefer yokum yarışta.Ne çabuk cevap yazdın sen