Kız bacağımı sakatladım ellerim sağlam
Et yemeklerine katılırsın artık
Artık katıl deynep
Katıl diyorlar da benim oğlan et sote ve köfte ,ızgara sevdiği için devamlı et alınınca aynı şeyleri yapıyorum.Kendime güvenemiyorum bu konuda..
Ee yapabiliyorsun zaten işte katılmalısın bence
Katıl diyorlar da benim oğlan et sote ve köfte ,ızgara sevdiği için devamlı et alınınca aynı şeyleri yapıyorum.Kendime güvenemiyorum bu konuda..
Sus kız sonra gaza geliyorum.Artık katıl deynepbak hep yapıyormuşsun kahvaltı sofraları zor bir kategoriydi ona katıldında bu tek çeşitemi katılmıyorsun bende bunu anlamıyorum
Ama Onlar sıradan ,çok basit tarifler.Yarışmada ne görsel ,ne güzel tarifler yarışır .Şimdi diyecekler ne basit tarifler 1.oldu,ben bilmem miEe yapabiliyorsun zaten işte katılmalısın bence
Sen güzel bi kebap yaparsın benceAma Onlar sıradan ,çok basit tarifler.Yarışmada ne görsel ,ne güzel tarifler yarışır .Şimdi diyecekler ne basit tarifler 1.oldu,ben bilmem mi1.olmak önemli değil de sonlarda olunca insan utanıyor
Teşekkür ederim ,şımarttın beniSen güzel bi kebap yaparsın bence
Yok ya yarışmaya katılacak kadar yemek yapamayan bizdenmi utanıyosun ne gerek var
Sus kız sonra gaza geliyorum.
Dünyamukprenses in mesajını okurken oğlum yanımdan geçiyordu.Nuri Alço avatarını görünce durdu,neden bu resmi koymuş dedi,ben de esprisine kadın O dedim. Madalyaları sordu ,Onlar ney dedi,madalya dedim.Sabahtan akşama kadar KKdasın senin neden madalyan yok dedi. Sabahtan akşama kadar olana vermiyorlar ,yemek yarışmasına katılıp 1.olunca veriyorlar dedim .Sen de katıldın 1.olamadın dedi,gitti,arkasından madalyam yok ama proluğum var diyeyim dedim ,Onu da nasıl aldığım malum. Bari senin mesajını okurken görseydi,en azından 1 madalyan vardı.
1 taneyi bulamayan da var,madalya aslanın ağzındaanasına bak oğlunu al
Aa begenmiyo birde ,He demi 1 madalyam var
Amin canım inşaallahAllah sağlık mutluluk huzur versin büyüdükçe problemleri artacak büyüdükçe çevreleri değişecek büyüdükçe hayatın zorlukları kasveti artacak şimdi elleri üzerimizde ama Zaman geçtikçe değişecek... gazı koliği şikayet ettiğin ne varsa özleyeceğiz belkide...Allah hepsine temiz bahtlar versinbaht mı istersin taht mı diye sormuşlar padişaha demiş baht isterim baht olunca taht zaten olur herkesin çocuğunun bahtı açık olsun
Bak şimdi olduNe istersen onu yap istersen halay çek
Sağol Aus'cum
Sağol nevomSende üzme o güzel canını e mi ?? Herşey süper gidiyor
Geçmiş olsun llinacım
İşte ben abla kontejyanını hep burdan yakalıyorum
Çocuk haklı o kadar kadınlar kulübü başındasın bir yemek yap madalyanı al otur şurayaSus kız sonra gaza geliyorum.
Dünyamukprenses in mesajını okurken oğlum yanımdan geçiyordu.Nuri Alço avatarını görünce durdu,neden bu resmi koymuş dedi,ben de esprisine kadın O dedim. Madalyaları sordu ,Onlar ney dedi,madalya dedim.Sabahtan akşama kadar KKdasın senin neden madalyan yok dedi. Sabahtan akşama kadar olana vermiyorlar ,yemek yarışmasına katılıp 1.olunca veriyorlar dedim .Sen de katıldın 1.olamadın dedi,gitti,arkasından madalyam yok ama proluğum var diyeyim dedim ,Onu da nasıl aldığım malum. Bari senin mesajını okurken görseydi,en azından 1 madalyan vardı.
Yeni üyesiniz daha önce yarışmayı takip ediyormuydunuz?Kazanani tebrik ediyorum. Su siralarda en buyu ilgi alanim olan pastalarla iligili bu yarismayi kacirdigim icin cok uzuldum ama siradaki yarismada ben de varim
Evet ediyordum.Yeni üyesiniz daha önce yarışmayı takip ediyormuydunuz?
Kakao ve Ben canım çok tebrik ediyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık
1.Kakao ve Ben
2. B Be_Ni_1012
3. N Nana
Yeni kategorimiz ''Et Yemekleri''
Teşekkür ederim canlar
O zaman inşallah 1.olmazsın mı diyeyimTeşekkür ederim canlar
Depnazim, önemli olan burda sizinle olmak. 1.olma hevesi başka, birinci olup büyü bozulacağına hep katılmak daha iyi