- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimsin yaaaKakao ve Ben bacım 2 madalya (+1)dan vazgeciyormuşsun senin yerinde olsam et yemeği dusunur 4.madalyami alirdim laf eden becersinde kendide alsın birinciliği
Kuzummm yapmammi toplaşıp gelin banaKakao ve Ben beni sever yapar bi güzellik
sever misin muhallebi? ben hiç sevmem
tadına bile dilimin ucuyla bakarım. değdiririm sadece
Ayyy sende seviyormusun bebe muhallebi lerini geçen bi arkadaşa gittim mune kahve iciyoruz mutfak masasında hani bebeklerin cici bebeleri varya hem kahvemi iciyorum hem sohbet ederken de tabağın içindekileri yemisim ama farkında da değilim 1tane almak istemiştim.gerisi gelmiş.annesi elime vurana KADAR ..demezmi önünde çikolata lokum var bebeğin buskivisini niye bitiriyon
Ayy şahane olurdu ama tek bacakla zor sen bana göndersen yaKuzummm yapmammi toplaşıp gelin bana
Ay bak sen minnoşuma, döveyim mi onuGo kart çarptı gülüm
Ay bak sen minnoşuma, döveyim mi onu
Çok geçmiş olsun Aus'um
mekanı cennet olsun.Ben bayılırım bebek muhallebisine, genç kızlık anılarımın bir parçasıdır, tatlıya bayılıyorum sitede bilmeyen kalmadı sanırım genç kızken gece uykum kaçtığında yataktan fırlayıp bebek muhallebisi yapar yerdim, rahmetli babam mutfaktaki seslere uyanır, bir tabakta ben isterim derdi, o da tatlıyı çok severdi
Ausencia ne oldu hayırdır? Geçmiş olsun tatil havası mı çarptı gülüm
Onu da severim, hatta onu ailece severiz, kızım koca kızken dahi sabah kahvaltısında tok tutuyor enerji veriyor diye sütlü bebe bisküvisi yerdimekanı cennet olsun.
o zaman sen bebe bisküvisini de seversın
sonunda masraflardan kurtulmussunuz deseneOnu da severim, hatta onu ailece severiz, kızım koca kızken dahi sabah kahvaltısında tok tutuyor enerji veriyor diye sütlü bebe bisküvisi yerdi
3 sene öncesine kadar eve kutu kutu bebe bisküvisi giriyordu, artık büyüdük yemiyoruz
sonunda masraflardan kurtulmussunuz desene
Delüler sizi bu bayram ikisinide yapmıycamBence sarma sarar hem kurban yakın kimse fark etmeden beni sunar misafirlere
Go kart çarptı gülüm
Aus'cum geçmiş olsunAyy şahane olurdu ama tek bacakla zor sen bana göndersen ya
Ama ben linayım ablaAus'cum geçmiş olsun
Kafam öyle dağınık ki canım alıntıyı bile yanlış aldım kusura bakmaÇok geçmiş olsun canımsınVar mı bir problemAma ben linayım abla
Aus ablamınki eğlenceliymiş eğlenmiş sonra yaralanmış ben baya merdivenlerden düştüm
Nevreste iyimisin ?Aus'cum geçmiş olsun
Lina sanada geçmiş olsunAma ben linayım abla
Aus ablamınki eğlenceliymiş eğlenmiş sonra yaralanmış ben baya merdivenlerden düştüm
İyiyim canım sağol problem yokNevreste iyimisin ?
Yoksun diye kızlar ilan vereceklerdi nerdeyse ...