- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Allam ya,ne kadan dadlu arkidislerim varTeşekkürler canım,sen kendin en azfiyonk kadar sempatiksin zatenYarın sana özel fiyok yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allam ya,ne kadan dadlu arkidislerim varTeşekkürler canım,sen kendin en azfiyonk kadar sempatiksin zatenYarın sana özel fiyok yapacağım
Bilmiyorum ,hiç bu kadar beklemezdi,merak ettim.Nevroş a birşey mi oldu
Çocuklar la ilgileniyordur belki deBilmiyorum ,hiç bu kadar beklemezdi,merak ettim.
Allam ya,ne kadan dadlu arkidislerim varTeşekkürler canım,sen kendin en azfiyonk kadar sempatiksin zaten
He heeee benim koca pasta ay valla sesli güldüm kız benimkinin bulaşık deterjanı ile patates kızartmışligi var sen düşün nasıl pasta olabilir yapmaya kalksaHemen kocişe yaptırıp geliyor bekle nurum
Muhtemelen işleri vardır canım, ikizleri ve küçük oğlu var biliyorsun.Insh endişelenecek birsey yokturBilmiyorum ,hiç bu kadar beklemezdi,merak ettim.
Kız öpücük göndermeSonra laf oluyorben çayımı içip gelirim.
Şey ehem kem kum şey kocam beni çağırıyor galiba ben kaçtım kızlarEfem bukemedigim eli öperim Barbieleri Kapistiralim
Bulaşık deterjanı ile patates kızart makmi Aman arkadaşım pasta falan yaptırayım deme hidrojen bombası falan çıkar ortaya,yazık olmasın bizeHe heeee benim koca pasta ay valla sesli güldüm kız benimkinin bulaşık deterjanı ile patates kızartmışligi var sen düşün nasıl pasta olabilir yapmaya kalksa
He ondan sonra gruplasma yapıp sırasıyla birine madalya veriyorsunuz biliyorum benKız öpücük göndermeSonra laf oluyorben çayımı içip gelirim.
Afiyetler olsun canimKız öpücük göndermeSonra laf oluyorben çayımı içip gelirim.
Kim söylediyse yalanHe ondan sonra gruplasma yapıp sırasıyla birine madalya veriyorsunuz biliyorum ben
Valla yaptı kuzum bekarken hatta deterjan kaynayınca patatesleri bile eklemiş kokuya rağmen çok beceriklidir benim kocam hastayken cezvede dökme çay kaynatmisti bana ama çayı da soğuk suya ekleyip kaynatmış o derece yaniBulaşık deterjanı ile patates kızart makmi Aman arkadaşım pasta falan yaptırayım deme hidrojen bombası falan çıkar ortaya,yazık olmasın bize
Bir sonraki kategoride beni sececektiniz ya kız şu koyuvermeyin ha ama şey kimseye çaktırmıyorduk di miKim söylediyse yalan
Neredeyse yıl olacak bekliyorum, sen hayırdırBir sonraki kategoride beni sececektiniz ya kız şu koyuvermeyin ha ama şey kimseye çaktırmıyorduk di mi
Demekki aeben ablamın grubu birinci olacak bu haftaasfarovski ablam Bende mide kalmadı, cumaya 60 kilo olurum artık
Aa sen kendin dedin ya ablam bir kere katılıp sondan ikinci olunca küsmüştum sen de ablam alsın bu sefer demiştin ya aşk olsun kuzum erken bunama belirtisi bunlar hepNeredeyse yıl olacak bekliyorum, sen hayırdır
Tabi tabi öyleDemekki aeben ablamın grubu birinci olacak bu hafta
Böyle de bi insanım ben işteAa sen kendin dedin ya ablam bir kere katılıp sondan ikinci olunca küsmüştum sen de ablam alsın bu sefer demiştin ya aşk olsun kuzum erken bunama belirtisi bunlar hep