Tabiki bir olamaz yaşlanmış olur kırışıklıkları olur
Ama demek istediğim 17 yaşında bir kız kendini beğenmiyor diyelim ilerde değişir mi veya güzel bir kız çirkinleşir mi
Çevremde bazen duyuyorum birbirlerine büyümüş cirkinleşmissin diyorlar veya güzelleşmissin
Şöyle olur. Ben kendimi begeniyorum ama eskiden sadece zayiftim . Zamanla spor yapıp squata ağırlık verdim, şimdi bence daha seksiyim. Vücut kivrimlarim, yuvarlak popom,karın kaslarım falan var.
Sıska kizlar böyle daha güzel fiziğe sahip olabilir, toplu kizlar beslenmeye ve spora ağırlık verir kıvrımlı,fit vücuda sahip olur .
Böylece daha güzel olurlar.
Yüz konusunda da , insanın yüzü zamanloturur. Ama ergenken çirkin olan kız zamanla daha da guzellesemez tabi ki. Yardim alması gerekir .
Mesela iki sene disteli takar,inci gibi dişlere sahip olur, daha güzel olur
Ya da para biriktirir memesini burnunu yaptırır, çok daha güzel olur.
Şu karacigere zararlı , 6 ay kullanılan sivilce ilaçlarından kullanır artık bebek gibi cildi olur,
üç- alti ayda bir yaşına uygun kolojen iğneleri falan vurulur, cildi kendini toplar
Kaşini oran orantıli alan, pudralama yapan bir yerde kas yaptırır, tırnaklarına özen gösterir düzgün manikür ya da jel tırnakla gezer,
Düzgün kıyafetler alır, parfumune önem verir, saçını yüzüne uygun kestirir falan.
Dersin ki vooaaaw,bu kız cirkindi ne kadar da güzelleşmiş.
Ama işte bunlarin hepsi emek:) durduğu yerden, spor bile yapmadan guzellesemez.
Çirkinlesmekse çok kolay. Ağır bir kayıp,üzüntü, ya da vücutta bir hastalık,bazı insanlarda doğum,stres ,kilo falan seni çabucak cirkinlestirebilir