Yaş geçtikçe dış görünüşteki değişimler...

AfetiDevran34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
1.051
1
Merhaba herkese yaş geçtikçe tip,karakter ne gibi değişimlere uğrar ?
Mesela 17 yaşında bir kız tip olarak ileride değişir mi yoksa aynı mı kalır
Değişirse ne gibi değişimler olur?
Ve insanın dış görünüşü ve karakteri kaç yaşına kadar değişir?
Cevap verecek kimse yok mu???

Son düzenleyen: Moderatör:
Klişeyle giriyorum o vakit konuya. Değismeyen tek şey değişimin kendisi. 🤣

Karakter temelde aynı kalsa da zamanla değişiyor. Ben daha da duruldum ama hala fazla hareketliyim yaşıma oranla.

Bedenen de en çok kilolarımız yerleşiyor. Benim kırışığım yok. Çok geç olacak yani genetik olarak böyle. Ama ufaktan bi gıdık var hamilelikle gelmişti o kalacak belli oldu.

Klişeyle giriyorum o vakit konuya. Değismeyen tek şey değişimin kendisi. 🤣

Karakter temelde aynı kalsa da zamanla değişiyor. Ben daha da duruldum ama hala fazla hareketliyim yaşıma oranla.

Bedenen de en çok kilolarımız yerleşiyor. Benim kırışığım yok. Çok geç olacak yani genetik olarak böyle. Ama ufaktan bi gıdık var hamilelikle gelmişti o kalacak belli oldu.
:))
Peki tip değişiyor mu canım yaş geçtikçe

17 yaşında bir kızla,42 yaşındaki bir kadın bir olabilir mi?Bunun cevabını siz verin bence😆.

Hayatında hiç mi insan görmedin?
17 yaş ile 37 yaş arasındaki farkı bilmeyesin?
Annenin foto albümlerini karıştır , sen de ortalama öyle bir şey olursun
Hayır uzun süreli dostluğun olmadı veya arkadaşlarımdan biriyle 10 sene sonra karşılaşmadığım için bilmiyorum
Üslubunuza dikkat edin karşınızda askerlik arkadaşınız yok sorumu beğenmediyseniz cevaplamayın

17 yaşında bir kızla,42 yaşındaki bir kadın bir olabilir mi?Bunun cevabını siz verin bence😆.
Tabiki bir olamaz yaşlanmış olur kırışıklıkları olur
Ama demek istediğim 17 yaşında bir kız kendini beğenmiyor diyelim ilerde değişir mi veya güzel bir kız çirkinleşir mi
Çevremde bazen duyuyorum birbirlerine büyümüş cirkinleşmissin diyorlar veya güzelleşmissin

Tabiki bir olamaz yaşlanmış olur kırışıklıkları olur
Ama demek istediğim 17 yaşında bir kız kendini beğenmiyor diyelim ilerde değişir mi veya güzel bir kız çirkinleşir mi
Çevremde bazen duyuyorum birbirlerine büyümüş cirkinleşmissin diyorlar veya güzelleşmissin
Şöyle olur. Ben kendimi begeniyorum ama eskiden sadece zayiftim . Zamanla spor yapıp squata ağırlık verdim, şimdi bence daha seksiyim. Vücut kivrimlarim, yuvarlak popom,karın kaslarım falan var.
Sıska kizlar böyle daha güzel fiziğe sahip olabilir, toplu kizlar beslenmeye ve spora ağırlık verir kıvrımlı,fit vücuda sahip olur .
Böylece daha güzel olurlar.
Yüz konusunda da , insanın yüzü zamanloturur. Ama ergenken çirkin olan kız zamanla daha da guzellesemez tabi ki. Yardim alması gerekir .
Mesela iki sene disteli takar,inci gibi dişlere sahip olur, daha güzel olur
Ya da para biriktirir memesini burnunu yaptırır, çok daha güzel olur.
Şu karacigere zararlı , 6 ay kullanılan sivilce ilaçlarından kullanır artık bebek gibi cildi olur,
üç- alti ayda bir yaşına uygun kolojen iğneleri falan vurulur, cildi kendini toplar
Kaşini oran orantıli alan, pudralama yapan bir yerde kas yaptırır, tırnaklarına özen gösterir düzgün manikür ya da jel tırnakla gezer,
Düzgün kıyafetler alır, parfumune önem verir, saçını yüzüne uygun kestirir falan.
Dersin ki vooaaaw,bu kız cirkindi ne kadar da güzelleşmiş.
Ama işte bunlarin hepsi emek:) durduğu yerden, spor bile yapmadan guzellesemez.
Çirkinlesmekse çok kolay. Ağır bir kayıp,üzüntü, ya da vücutta bir hastalık,bazı insanlarda doğum,stres ,kilo falan seni çabucak cirkinlestirebilir

Babanneniz 17 yaşındaki haliyle aynı mi?
Bu nasıl soru 😂😂😂

17 yaş henüz vücut hatlarının özellikle de yüz yapısının henüz oturmadığı şekillenmeye devam ettiği bir yaş olduğu için elbette değişebilir.
Karakter olarak da ben 40 yaşın bir aydınlanma olduğuna inanıyorum. Var bir hikmet bu yaşta. Daha seçici daha farkındalık sahibi istemediği veya hoşlanmadığı bir şeyi başkalarının hatırı için yapmak zorunda kalmayı hissetmediği vs uzar gider. Ama bu farkındalığa, doğru düzgün insanlarla arkadaşlık kurarak değerli psikologların makalelerinden videolarından faydalanak da 40 yaştan önce de kavuşabilirsiniz. Mesela ben Tülay Kök ün videolarından çok faydalandım. Özellikle kişisel sınırlarımızı çizme konusunda

Canım senin zeka seviyende bir değişiklik olmaz merak etme dert etme🤭

X