- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.194
- 158
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
Keşke ama okumaz bence. Yazık, üzülüyorum doğrusu.Bence kesinlikle okumalı. Ufku açılır diye düşünüyorum.
Ben 2018 yılında 20 bin yapmıştım beni 47 bine atmıştı. Üstelik o zamanlar sınava giren sayısı bu kadar yüksek bile değildi. Okul puanım da yüksekti. Ben yine önceki seneki puanım iyi olduğu için myp ile yatay geçiş yapıp kurtuldum. İlk bin ,iki bin içine girilmediği sürece çok feci atıyorvalla ilk 100e girmen lazım kafadan 20-30 bin atıyor çünkü. netlerin nasıl umut var mı? üniversiteye hazırlanan 5 tane öğrencim var neyin ne olduğunu biliyorum
Aynı gösteriyoruz demedim ki. 14 yaş farkı olduğu düşünülmüyor dedim.30 yaşındaki bir kadın nasıl oluyorda 44 yasindki biriyke aynı gösterir ilginç. Siz mi çok büyük gösteriyor msunuz
Aynı gösteriyoruz demedim ki. 14 yaş farkı olduğu düşünülmüyor dedim.
değil kırık obp normal obp bile o kadar atıyor ki. bir öğrencim var fen lisesi mezunu ortalaması 72 ama netleri çok iyi çocuk ilk 100 hedefliyor. genel denemelerde Türkiye derecesi yapıyor ama obp yüzünden bence olmayacak. geçen sene de 15 bin sıralaması var 4-5 bin atmış çünküBen 2018 yılında 20 bin yapmıştım beni 47 bine atmıştı. Üstelik o zamanlar sınava giren sayısı bu kadar yüksek bile değildi. Okul puanım da yüksekti. Ben yine önceki seneki puanım iyi olduğu için myp ile yatay geçiş yapıp kurtuldum. İlk bin ,iki bin içine girilmediği sürece çok feci atıyor
Doğrudur 14 yaş farkın göze battığı durumlar da olabilir.Arkadaşimin eski eşiyle bu kadar yaş farkı vardı baya göze batıyordu o yüzden sordum.
Kesinlikle öyle. 6 yıl önce bile 27 bin atıyordu şimdi kafadan 40,50 bin atacak konu sahibinin haberi bile yok. Hayatı toz pembe görüyordeğil kırık obp normal obp bile o kadar atıyor ki. bir öğrencim var fen lisesi mezunu ortalaması 72 ama netleri çok iyi çocuk ilk 100 hedefliyor. genel denemelerde Türkiye derecesi yapıyor ama obp yüzünden bence olmayacak.
doğuda 30-40 bine kadar düşüyorDevlet üniversitesinde tıp okumak için en kötü 15 bin, dişçilik için en kötü 25 bin yapman gerek. Sürekli KK’da takılan biri için çok zor. Umarım banlandığın zamanlarda boşluktan ders çalışıyorsundur
daha ileri sıralamalar da yığılma varsa 120 binden 180e attığını bile gördüm benKesinlikle öyle. 6 yıl önce bile 27 bin atıyordu şimdi kafadan 40,50 bin atacak konu sahibinin haberi bile yok. Hayatı toz pembe görüyor
Burda sen dahil birçok üye yanılıyor bu konuda… Ankara’nın en prestijli vakıf üniversitesinde okudum. (Bu arada türkiyede özel yok vakıf üniversiteleri vardır) Tıp ve hukuk bölümlerine öyle düşük puanla giremezsin vakıf bile olsa… hatta hukuk puanı çoğu devlet ünisinden fazlaydı yarış var yani o konuda.Hedefim hep yüksekti ve okumak istediğim okullarda belliydi özel çok boş geliyo bide çevresindekiler özelde okuyanlara başarısız ve bı halta yaramayan baba parasiyla okuyo gözüyle baktığı icin hiç dusunmedim
Tüm zenginler sizi bekliyorduÖnem versem de veririm kime ne
Kendi standartlarimda birini istemem suç olamaz
Ama burada mesele para değil siz yanlş anladnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?