Yas farkı

defneah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
9
1
1
30
Merhaba arkadaşlar
Canım çok sıkkın, bi kaç hafta öncesi sosyal medya üzeri biriyle tanıştım, kendisi beni ekledi ve mesaj yazdı, konuşmaya başladık ve baya iyi de anlaşıyorduk, sonradan 31 yaşına girdiğini söyledi ben bunu beklemiyordum çünkü bence hiç göstermiyor. Ben 23 yaşına girçem bu sene yani aramızda 8 yas var. Yaş sorun etmiyorum çünkü iyi anlaşmamız benim icin daha önemli. Bi insanda aradığım çoğu özellik onda mevcut. Fakat şöyle bi sorunum var.. ailem bu durumdan pek hoşnut değil. Özellikle Ablam. Herkes 6 hissi çok iyi der. Şimdiye kadar onunla tanışma dediği herkeste haklı çıktı ama bi ön bilgisi oluyordu genellikle onlar hakkında. Şuan görüştüğüm kişi hakkında fazla bisey dinlemedi yani buna gerek bile duymadı. Bu yasa kadar evlenmemişse onda bi sorun vardır diyerek, veya kendisi liseden sonra mesleğine başladığı icin anlaşamiycağımızı düşünüyor, eğitim farkı felan diyor. Daha 3 hafta oldu ve şimdiye kadar iyi anlaşıyoruz. Annemede anlattım oda ablama katıldı fakat tanımamı istedi. Annemde kabul ettiği halde Ablam inatla hayır diyor. Ayrıca buluşmamı da sana hakkımı helal etmem diyerek enegelledi yani artık onunla bulusamıyorum bile. Son görüsmemizde çok yakın arkadaslariyla tanıştırdı. Hepsi çok yakıştığımızı düşünüyor. İkimizde ciddi düşünüyoruz bunun sonunu. Sabretmesini söylüyorum oda kabul edip susuyor tabi. Gerçekten onu boşa oyalıyormussum gibi gözüküyor, durumlar asla düzelmeyecekmiş gibime geliyor. O beklemek istiyor ama onun vaktini harcamak istemiyorum. Onu yanımda istiyorum ama Ablama karşı da iki kolum bağlı, hiç biryere adım atamıyorum yani. Ne yapam lazım bir bilen var mı acaba??

bir kaç hafta önce tanıdığınız biri.
çok acele etmiyormusunuz.?
yok yanimda istiyorum yok ciddi düşünüyoruz.
bir durun bakalim aceleniz ne?
bir kac hafta sonra belki fikirleniz tamamen değişecek..

Açıklayayım.. o kişi ile bi kac haftadır görüsüyoruz yani buluşuyordukda. Ailemle kopma durumunada gelmedik. Ben iyi anlaştıgımız için savunuyorum onu. Onlara herzaman görüsmelerimi anlatırım onlardan gizlim olsun istemem

bir kaç hafta önce tanıdığınız biri.
çok acele etmiyormusunuz.?
yok yanimda istiyorum yok ciddi düşünüyoruz.
bir durun bakalim aceleniz ne?
bir kac hafta sonra belki fikirleniz tamamen değişecek..
Annem de öyle diyor ama buluşup hareketlerıini izleyemedigim birini nekadar tanıyabilirim ki

Saklın gizlin tabi ki olmasın,en güzelini yapıyorsun.Ben de anlatırdım anneme.
Ama ablanın inatla hayır demesinin sebebi sadece 6. hissi olamaz.
Aklına başka bir neden geliyor mu?
Ablan evli mi,yaşı kaç,insanları iyi tanır mı?

daha yenı tanısıyorsunuz cocuga buyuk bır anlam yukleme ılk baslarda anlasma normaldır aylar gectıkce tanımaya baslarsınız. keske sımdı aılene bıle anlatmasaydın. olumsuz bırsey olsa ( ayrılsanız vs) bosu bosuna soylemıs olucaksn.

Ablan hakli, hem yas hem egitim farki var hem de negatif izlenime kapilmis ama uyarilarini dinleyip dinlememek sana kalmis.

Kendisi 24 yasinda ve nisanli, insanlari taniyor, gördünde az çok yorumlar ama bi resim dahi göstermemiştim o anda. Başka birinden bisey duymuş veya araştırmışta olamaz. Bi kaç ay sonra Tanişmayıda kabul etmiyor

Onunki tamamen inada binmiş o zaman.
Daha önce güvenilen 6. his mevzusunun artık güvenilmediğini anlayınca sinir olmuş.
Başka açıklaması yok.
Sen de artık bir bireysin,yetişkinsin.
Kendi kararlarını ablan haklı da haksız da olsa yaşayarak görerek verirsin.
Bunu da tatlı tatlı anlatırsan ablana ,anlamaması için sebep yok,
Eğer dediğim olmazsa herkes kahrolsun mantığında değilse.

Ailemin olumsuz sonlanmasına kızacağını veya üstlerine farkli bi sekil de kötü bi etki bırakacağını sanmıyorum. Annemde ablamda yakın arkadaş gibidirler benim icin

Ablan hakli, hem yas hem egitim farki var hem de negatif izlenime kapilmis ama uyarilarini dinleyip dinlememek sana kalmis.

Gelecek haftalarda ne olcak bilmem ama şimdiye kadar sorun yaşamadık negatif izlenimini gerektirecek biseyde olmadı ki.. tanımadığı icin bana daha fazla prensip olarak söylüyormuş gibi geliyor yani hak veremiyorum, anlam veremiyorum daha doğrusu

Benden size bir tavsiye ailenizin o kisi hakkinda soylediklerini asla o kisiye soylemeyin. Olurda ilerde evlenirseniz ailenize karsi onyargili olur.

Başkalarının hayatınıza bu derece karışmasına müsade etmeyin.
Abla dediğinizde ilk büyük sandım sizden sadece 1-2 yaş büyük birisinin hayat deneyimi sizden ne kadar fazla olabilir ki?
Önemli olan sizin düşünceniz ve hissettikleriniz o ne kadar yetişkinse, siz de o kadar yetişkinsiniz.

Insanlar yillardir tanidiklari insanlar icin bile byle net konusamiyo malesefe siz 3 haftadir tanisiyosunz bide sosyal medyadan benc3 ablaniz cok hakli bunlari konusmak icinde cok erken 31 yasindaki adam simdiye kadar hic kimseyle ciddi dusunmemiste 3 haftada sizinle nasil ciddi dusundu anlamadim ya bu yasina kadar butun aradiklarini sizde buldu yada sizi bu sekilde kandiriyo bencede sosyal medyadan tanistigin bi insanla hemen gorusma

birşeyler düşünmek için erken. zamana bırak. çnkü insanlar 20 yıllık eşini bile yeri geliyor tanıyamıyor

Benim esimle adamda 8yas var .Ben onun olgunluğunu kaldirabiliyorum çünkü karakter olarak ben de olgunum..Görsel olarak da gostermiyor yasini...bu bir problem değil fakat evlilik gibi önemli bir müessese de "internetten tanistigin kişiye güvenmek " ne kadar doğru iyi düşün derim...Kimseye ayni evin içinde yaşamadan "tam aradigim adam"deme..Hakkında hayirlisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…