Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sosyal medyadan tanısmıssınız adam belki de evli.Merhaba arkadaşlar
Canım çok sıkkın, bi kaç hafta öncesi sosyal medya üzeri biriyle tanıştım, kendisi beni ekledi ve mesaj yazdı, konuşmaya başladık ve baya iyi de anlaşıyorduk, sonradan 31 yaşına girdiğini söyledi ben bunu beklemiyordum çünkü bence hiç göstermiyor. Ben 23 yaşına girçem bu sene yani aramızda 8 yas var. Yaş sorun etmiyorum çünkü iyi anlaşmamız benim icin daha önemli. Bi insanda aradığım çoğu özellik onda mevcut. Fakat şöyle bi sorunum var.. ailem bu durumdan pek hoşnut değil. Özellikle Ablam. Herkes 6 hissi çok iyi der. Şimdiye kadar onunla tanışma dediği herkeste haklı çıktı ama bi ön bilgisi oluyordu genellikle onlar hakkında. Şuan görüştüğüm kişi hakkında fazla bisey dinlemedi yani buna gerek bile duymadı. Bu yasa kadar evlenmemişse onda bi sorun vardır diyerek, veya kendisi liseden sonra mesleğine başladığı icin anlaşamiycağımızı düşünüyor, eğitim farkı felan diyor. Daha 3 hafta oldu ve şimdiye kadar iyi anlaşıyoruz. Annemede anlattım oda ablama katıldı fakat tanımamı istedi. Annemde kabul ettiği halde Ablam inatla hayır diyor. Ayrıca buluşmamı da sana hakkımı helal etmem diyerek enegelledi yani artık onunla bulusamıyorum bile. Son görüsmemizde çok yakın arkadaslariyla tanıştırdı. Hepsi çok yakıştığımızı düşünüyor. İkimizde ciddi düşünüyoruz bunun sonunu. Sabretmesini söylüyorum oda kabul edip susuyor tabi. Gerçekten onu boşa oyalıyormussum gibi gözüküyor, durumlar asla düzelmeyecekmiş gibime geliyor. O beklemek istiyor ama onun vaktini harcamak istemiyorum. Onu yanımda istiyorum ama Ablama karşı da iki kolum bağlı, hiç biryere adım atamıyorum yani. Ne yapam lazım bir bilen var mı acaba??
yaş sorun değil ama tecrübelerime dayanarak asıl sorun sizi sosyal medya üzerinden ekleemsi ve henüz yüzyüze tanışmamışken ilersi için ciddi şeyler düşünmeniz belkide gördüğünde o hislerin yok olacak, belki sana kendini anlattığı gibi biri değil, belki seninle yazıştığı gibi başka kızlarla da yazışıyor ki bu ihtimali olma olasılığı çok fazla ben internet üzerinden tanışılan ortamların yüzde doksanından düzgün ilişkiler çıkacağını düşünmüyorum zaten sosyal çevresi olmayan-F*** body ilişkisi arayan ya da hayatında kendisi ile ilgili sorunları olan sorunlu tipler genelde bu tarz eylemlere başvuruyor yoksa düzgün bir yaşantısı olan insan neden kendine sosyal medyadan vs eş adayı yada sevgili arasın ki dışarda o kadar insan varken ....Merhaba arkadaşlar
Canım çok sıkkın, bi kaç hafta öncesi sosyal medya üzeri biriyle tanıştım, kendisi beni ekledi ve mesaj yazdı, konuşmaya başladık ve baya iyi de anlaşıyorduk, sonradan 31 yaşına girdiğini söyledi ben bunu beklemiyordum çünkü bence hiç göstermiyor. Ben 23 yaşına girçem bu sene yani aramızda 8 yas var. Yaş sorun etmiyorum çünkü iyi anlaşmamız benim icin daha önemli. Bi insanda aradığım çoğu özellik onda mevcut. Fakat şöyle bi sorunum var.. ailem bu durumdan pek hoşnut değil. Özellikle Ablam. Herkes 6 hissi çok iyi der. Şimdiye kadar onunla tanışma dediği herkeste haklı çıktı ama bi ön bilgisi oluyordu genellikle onlar hakkında. Şuan görüştüğüm kişi hakkında fazla bisey dinlemedi yani buna gerek bile duymadı. Bu yasa kadar evlenmemişse onda bi sorun vardır diyerek, veya kendisi liseden sonra mesleğine başladığı icin anlaşamiycağımızı düşünüyor, eğitim farkı felan diyor. Daha 3 hafta oldu ve şimdiye kadar iyi anlaşıyoruz. Annemede anlattım oda ablama katıldı fakat tanımamı istedi. Annemde kabul ettiği halde Ablam inatla hayır diyor. Ayrıca buluşmamı da sana hakkımı helal etmem diyerek enegelledi yani artık onunla bulusamıyorum bile. Son görüsmemizde çok yakın arkadaslariyla tanıştırdı. Hepsi çok yakıştığımızı düşünüyor. İkimizde ciddi düşünüyoruz bunun sonunu. Sabretmesini söylüyorum oda kabul edip susuyor tabi. Gerçekten onu boşa oyalıyormussum gibi gözüküyor, durumlar asla düzelmeyecekmiş gibime geliyor. O beklemek istiyor ama onun vaktini harcamak istemiyorum. Onu yanımda istiyorum ama Ablama karşı da iki kolum bağlı, hiç biryere adım atamıyorum yani. Ne yapam lazım bir bilen var mı acaba??
Bence de bir erkek için 31 geç değil kesinlikle. Benimde eşimle aramda 11 yaş var. Yaşın problem oluşturduğunu düşünmüyorum ama tabi bu insanların kişiliğine bağlı bir durum.
Ayrıca 3 haftadır ve de sadece net üzerinden tanıdığın biriyle nasıl bu kadar ciddi düşünebildin anlamıyorum. Zira 5 yıllık bir sevgililik dönemi ardından evlenmiş olmama rağmen hiç tanımamışım eşimi.
Yani bu 3 hafta içinde 5-6 defa buluşup etrafındakı arkadaşlarıyla tanıştırdığı icin öyle F*** boy ilişkisi olduğunu sanmıyorum aslında. Ayrıca sosyal medya üzeri tanışıp evlenen çok çift tanıyorum doğrusuyaş sorun değil ama tecrübelerime dayanarak asıl sorun sizi sosyal medya üzerinden ekleemsi ve henüz yüzyüze tanışmamışken ilersi için ciddi şeyler düşünmeniz belkide gördüğünde o hislerin yok olacak, belki sana kendini anlattığı gibi biri değil, belki seninle yazıştığı gibi başka kızlarla da yazışıyor ki bu ihtimali olma olasılığı çok fazla ben internet üzerinden tanışılan ortamların yüzde doksanından düzgün ilişkiler çıkacağını düşünmüyorum zaten sosyal çevresi olmayan-F*** body ilişkisi arayan ya da hayatında kendisi ile ilgili sorunları olan sorunlu tipler genelde bu tarz eylemlere başvuruyor yoksa düzgün bir yaşantısı olan insan neden kendine sosyal medyadan vs eş adayı yada sevgili arasın ki dışarda o kadar insan varken ....
ablanız bir bakıma haklı ama illa tanımak istiyorum drseniz tüm bu saydıklarımı göz önünde bulundurup ona göre yaklaşın ve tedbirli olun derim...
Böyle triplere gireceğini sanmıyorum, zaten ondan önce evlenmeyi her nasıl olursa olsun kabul etmem yani sonuçta daha tanımam gerek. Bence yanlız o yas konusuna takıldıAblan saçmalamış. Acaba evlenmesine daha 2 sene falan var da, 30 yaşında adam kardeşimle hemen evlenir ben ikinci sıraya kalırım falan diye endişeleniyor olabilir mi?