Biliyorum yaşım küçük sanki kimse beni onun gibi sevemez. Hep bu düşünceSiz 30 o 42 olsaydı o zaman çok fark etmezdi benim için ama şuan yaşınız çok küçük
Şimdi canım benim eşimle aramda 12 yaş var.ben senin yaşından biraz buyuktum.benim 2. Evliliğim onunda 2. Evliliği.Ben 20 yaşındayım sevgilim 32 yaşında ama çok anlayışlı ve çok iyi kalpli. Benim için yaş farkı gerçekten sorun değil onu çok seviyorum o bana sevgiyi hissettiren tek insan. Ama arkadaşlarıma anlattığımda bana gario garip bakıp mutlu olacağını mı sanıyorsun ayrıl gibi laflar söylüyorlar. Zaten ailemde karşı çıkar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
(kusura bakmayın yeniyim uzun yazdıysam affedin)
20 yaş bu düşünceye göre erken değil mi?Biliyorum yaşım küçük sanki kimse beni onun gibi sevemez. Hep bu düşünce
Ileri yaşlarda sıkıntı yaşama ihtimali yüksek gibi.. Böyle önemli bir konuda karar vermek için 20 yaş baya küçük, 30 küsur falan olsaydın olgun bir yaş olarak bakardım durumunuza, ama 20 yaş hata yapmak için oldukça müsait bir yaş dilimi, büyüklerinle istişare et ve onların fikirlerini yabana atma derim , mesela ben şimdi ıyiki 20 ve öncesinde evlenmemişim diyorum şimdiki düşüncelerimle o zamanki düşüncelerim arasında dağlar kadar fark var ...Ben 20 yaşındayım sevgilim 32 yaşında ama çok anlayışlı ve çok iyi kalpli. Benim için yaş farkı gerçekten sorun değil onu çok seviyorum o bana sevgiyi hissettiren tek insan. Ama arkadaşlarıma anlattığımda bana gario garip bakıp mutlu olacağını mı sanıyorsun ayrıl gibi laflar söylüyorlar. Zaten ailemde karşı çıkar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Teşekkür ederim yorumlarınız içinIleri yaşlarda sıkıntı yaşama ihtimali yüksek gibi.. Böyle önemli bir konuda karar vermek için 20 yaş baya küçük, 30 küsur falan olsaydın olgun bir yaş olarak bakardım durumunuza, ama 20 yaş hata yapmak için oldukça müsait bir yaş dilimi, büyüklerinle istişare et ve onların fikirlerini yabana atma derim , mesela ben şimdi ıyiki 20 ve öncesinde evlenmemişim diyorum şimdiki düşüncelerimle o zamanki düşüncelerim arasında dağlar kadar fark var ...
Aileniz karşı çıkmadı değil miŞimdi canım benim eşimle aramda 12 yaş var.ben senin yaşından biraz buyuktum.benim 2. Evliliğim onunda 2. Evliliği.
O 32 yaşındayken çok dinamik,çalışkan,gezmeyi seven,bana ve etrafımızdaki herkese,herşeye ayak uyduran biriydi.
Birbirimizi hep sevdik o zamandan bu zamana sevgimiz değişmedi.saygimiz değişmedi.
Ama o eski dinamik,hareketli adam gitti.simdi ona herşey zor geliyor.ben tabii daha gencim.hala hareketli ve herşeyi yapan benim.
Değişen tek şey bu oldu.
Bu arada eşim çok olgun.bazen bu çok işimizi yarıyor.ama bazen beni yoruyor önceden herşeyi biliyor gibi ben tecrübe etmeden sonunu öğreniyorum
Yok ailem karşı çıkmadı.zaten 2. Evliliğimdi.hemen evlenmedik 1 sene sonra evlendik.benim bebeğim de vardı.Aileniz karşı çıkmadı değil mi
Onun olgun davranışları senin şuan hoşuna gidebilir ayakların yere basmayabilir içinde kelebekler ucusabilir ama dediğim gibi yasin çok küçük okuyor musun evetse oku mesleğini eline al ilişkin o zamanlarda devam ediyorsa bir daha düşünürsün evlenmek için o zamana kadar 25 yaşlarında olursun aklın daha başında olur doğru karar verebilmen içinBiliyorum yaşım küçük sanki kimse beni onun gibi sevemez. Hep bu düşünce
Siz kaç yaşınızda evlendiniz 2. Evliliğiniz deYok ailem karşı çıkmadı.zaten 2. Evliliğimdi.hemen evlenmedik 1 sene sonra evlendik.benim bebeğim de vardı.
Ama yaş sorunsalı bazen oluyor.
Mesela ben gezmek istiyorum o yorgun oluyo.piknik,misafir,alışveriş ona zor gelebiliyo.tek sıkıntımız bunlar.
Ben ilk evliligimde çok acı tecrübeler yaşadım yaş farkımız yoktu ama kucuktuk maalesef.Siz kaç yaşınızda evlendiniz 2. Evliliğiniz de
Siz ilk evliliğiniz de tecrübe kazandınız bu adamla evlenirken siz 1-0 ondeydiniz hata olacak bı evlilik olsa yapmazdiniz bence
Oo siz baya küçük evlenmişsiniz ilk ve ikinci ikisinde de . İnşallah bu evliliğiniz de mutlu olursunuz çok çok mutlu olunBen ilk evliligimde çok acı tecrübeler yaşadım yaş farkımız yoktu ama kucuktuk maalesef.
Sonra 20 yaşımdan sonra bu eşimle ilişki yaşadık.
21 yaşımda 2. Evliliğini yaptım.ailem karşı çıksa,yada gerçekten hata olacak bişey görsem asla evlenmezdim.belki sonradan şansım oldu bilemiyorum ama çok dikkat edilmeli.
20-25 yaş bana evlilik için çok erken geliyor.cunku sonradan daha doğru karar verebiliyoruz.
Şuan olsa yine eşimle evlenirim ama daha çok büyüdükten sonra
Evet maalesef ben çok küçük evlendim.yasak olan cazip geldi galiba.suan ki aklım olsa asla.Oo siz baya küçük evlenmişsiniz ilk ve ikinci ikisinde de . İnşallah bu evliliğiniz de mutlu olursunuz çok çok mutlu olun
Ya ben eşimle evlenmeden önce 7 senelik bı iliskim vardı en güzel yaşlarımı o zaman mahvetmisim şimdi ki aklım olsa sevgili yapmazdım o yaştaoraya gitme onu yapma onunla görüşme derken çocuk aklı işte seviyor kıskanıyor diye diye elimde sadece pişmanlık kaldı.
Bende böyle düşünüyorum açıkcasıAkıl yaşına bak sen. Erkekler geç olgunlaşır, eşim 39,5 ben 26 yaşındayım. Ama gel gör ki aramızdaki beyin farkı beni galip getiriyor.
Bence normal 12 yaş okadar büyük bi fark değil bende o yaştayken bu yaştakilerden hoşlanıyodumBen 20 yaşındayım sevgilim 32 yaşında ama çok anlayışlı ve çok iyi kalpli. Benim için yaş farkı gerçekten sorun değil onu çok seviyorum o bana sevgiyi hissettiren tek insan. Ama arkadaşlarıma anlattığımda bana gario garip bakıp mutlu olacağını mı sanıyorsun ayrıl gibi laflar söylüyorlar. Zaten ailemde karşı çıkar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Ben de böyle düşünüyorum tamamen istediğinden emin olmak için biraz daha yaş almak lazım sankiSiz 30 o 42 olsaydı o zaman çok fark etmezdi benim için ama şuan yaşınız çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?