Şuan daha çok küçük ve hayatın ne kadar zor olduğunu bildiği yaşta değil bence şuan karar verirse ilerleyen dönemde belki pişman olabilirBen de böyle düşünüyorum tamamen istediğinden emin olmak için biraz daha yaş almak lazım sanki
Bence sorun yaş değil de beklentiler konu sahibinin çok romantik beklentileri var gibi.20 yaş bu düşünceye göre erken değil mi?
benden 12 yaş büyük biriyle birlikte olmayacağım için ayrılma gibi bir sorunum olmazdı. üstteki bir üyenin dediği gibi belli bir yaştan sonra 10+ yaşlar sırıtmıyor. ama 20-32 bana çok ütopik geliyor.
kusura bakmayın ama arkadaşlarınız haklı. ailenizin de karşı çıkacağını biliyorsanız yol yakınken ayrılın. sonra seneler verip daha çok üzülürsünüz
Romantik beklentilerden kastınız ne?Bence bu yaştan çok ne istediğinizi bilmekle alakalı. Ben de bir ara kendimden 10 yaş buyuk biriyle ilişki yaşamayı düşünmüştüm ama benim kafamda zaten belli bir yaşa kadar bekar gelmiş,iyi bir mesleği var, benden evlenelim/ çocuk yapalım gibi beklentilere girmez,olgun, düşüncelerime saygı duyan,ailesine düşkün değil, ben bu adamı yönetirim falan diye düşünmüştüm. Öyle romantik beklentilerim yoktu. Zamanla severim olursa demiştim. Sizin romantik beklentileriniz ağır basıyor bence olmazm
Valla hiç ömrümü benden 12 yaş büyük bı adam için heba edemem .Ben 20 yaşındayım sevgilim 32 yaşında ama çok anlayışlı ve çok iyi kalpli. Benim için yaş farkı gerçekten sorun değil onu çok seviyorum o bana sevgiyi hissettiren tek insan. Ama arkadaşlarıma anlattığımda bana gario garip bakıp mutlu olacağını mı sanıyorsun ayrıl gibi laflar söylüyorlar. Zaten ailemde karşı çıkar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
(kusura bakmayın yeniyim uzun yazdıysam affedin)
Aklıma lise zamanım geldi.sınıfta bir çocuktan çok hoşlanıyordum. .açılamadım tabii..ama o kadar seviyordum ki kendi kendime ;bir daha hayatıma kimse girmez.kimseyi onun gibi sevemem. .asla evlenmem..ya o olur ya hiçkimse falan diyordumBiliyorum yaşım küçük sanki kimse beni onun gibi sevemez. Hep bu düşünce
kafalarınız çok farklıdır biri yazmış siz 30 karşı taraf 42 olsaydı sorun olmazdı bencedeBen 20 yaşındayım sevgilim 32 yaşında ama çok anlayışlı ve çok iyi kalpli. Benim için yaş farkı gerçekten sorun değil onu çok seviyorum o bana sevgiyi hissettiren tek insan. Ama arkadaşlarıma anlattığımda bana gario garip bakıp mutlu olacağını mı sanıyorsun ayrıl gibi laflar söylüyorlar. Zaten ailemde karşı çıkar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
(kusura bakmayın yeniyim uzun yazdıysam affedin)
çok doğru demişsiniz biraz daha yaşlar büyük olsaydı etkilemezdi sankiSiz 30 o 42 olsaydı o zaman çok fark etmezdi benim için ama şuan yaşınız çok küçük
Aynen çünkü erkek 32 yaşında yaşayacağını yaşamış kızımız çok küçük daha en güzel yaşlarıçok doğru demişsiniz biraz daha yaşlar büyük olsaydı etkilemezdi sanki
Canim esimle ayni yastayizYok ailem karşı çıkmadı.zaten 2. Evliliğimdi.hemen evlenmedik 1 sene sonra evlendik.benim bebeğim de vardı.
Ama yaş sorunsalı bazen oluyor.
Mesela ben gezmek istiyorum o yorgun oluyo.piknik,misafir,alışveriş ona zor gelebiliyo.tek sıkıntımız bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?