Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka biri vardır ya da başka birinden hoşlanıyordur. Sizden de bu nedenle ayrılıyor işte, ne şiş yansın ne kebap...Kim bilir insanların ne dertleri var bunu bir dertmiş gibi göstermek istemem ama kafam çok karışık, akıl verecek yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var. ben 18 yaşındayım bu sene tıp fakültesini kazandım haliyle en az 6 yıl daha okuyacağım. Hoşlandığım kişi 25 yaşında ama yeni başladı iş hayatına, 1 aylık teğmen ve sınır karakolunda görev yapıyor. aramızda 1200 km falan var. 2 yıldır arkadaşız. ben gururumdan bir şey söyleyemedim bu güne kadar. dün beni aradı böyle güzel konuşuyoruz falan ama ben neler düşünüyorum bi bilsen, 3-4 yıla nişan falan ama sonra kızıyorum kendime olmaz diyorum insanlar hakkımda ne düşünür diyorum vazgeçiyorum dedi. her şeyimiz çok uyumlu çok iyi anlaşıyoruz sen çok olgun düzgün bir insansın ama bu yaş farkı beni korkutuyor dedi. en iyisi hiç başlamadan birbirimizi kırmadan burda bitirmek samimi iki arkadaş gibi devam etmek dedi. ki zaten böyleydik biz, neden şimdi böyle söyledi anlamıyorum. kasımda izne gelecek o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyip konuyu kapattım ama içim içimi yiyor. gerçekten artık imkansız mı? sırf 7 yaş küçüğüm diye birbirimize duyduğumuz aşkı -hiç söylememiş olsak da ikimizin de bildiği- böylece çöpe mi atmalıyız? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
7 yaş normaldir bence Zaten erkek 4-5 yaş büyük olmalı Bu yaş farkı olmazki 10 yaştan sonrası sıkıntı oluştururKim bilir insanların ne dertleri var bunu bir dertmiş gibi göstermek istemem ama kafam çok karışık, akıl verecek yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var. ben 18 yaşındayım bu sene tıp fakültesini kazandım haliyle en az 6 yıl daha okuyacağım. Hoşlandığım kişi 25 yaşında ama yeni başladı iş hayatına, 1 aylık teğmen ve sınır karakolunda görev yapıyor. aramızda 1200 km falan var. 2 yıldır arkadaşız. ben gururumdan bir şey söyleyemedim bu güne kadar. dün beni aradı böyle güzel konuşuyoruz falan ama ben neler düşünüyorum bi bilsen, 3-4 yıla nişan falan ama sonra kızıyorum kendime olmaz diyorum insanlar hakkımda ne düşünür diyorum vazgeçiyorum dedi. her şeyimiz çok uyumlu çok iyi anlaşıyoruz sen çok olgun düzgün bir insansın ama bu yaş farkı beni korkutuyor dedi. en iyisi hiç başlamadan birbirimizi kırmadan burda bitirmek samimi iki arkadaş gibi devam etmek dedi. ki zaten böyleydik biz, neden şimdi böyle söyledi anlamıyorum. kasımda izne gelecek o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyip konuyu kapattım ama içim içimi yiyor. gerçekten artık imkansız mı? sırf 7 yaş küçüğüm diye birbirimize duyduğumuz aşkı -hiç söylememiş olsak da ikimizin de bildiği- böylece çöpe mi atmalıyız? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
ay 7 yaştan nolcak ya :)Kim bilir insanların ne dertleri var bunu bir dertmiş gibi göstermek istemem ama kafam çok karışık, akıl verecek yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var. ben 18 yaşındayım bu sene tıp fakültesini kazandım haliyle en az 6 yıl daha okuyacağım. Hoşlandığım kişi 25 yaşında ama yeni başladı iş hayatına, 1 aylık teğmen ve sınır karakolunda görev yapıyor. aramızda 1200 km falan var. 2 yıldır arkadaşız. ben gururumdan bir şey söyleyemedim bu güne kadar. dün beni aradı böyle güzel konuşuyoruz falan ama ben neler düşünüyorum bi bilsen, 3-4 yıla nişan falan ama sonra kızıyorum kendime olmaz diyorum insanlar hakkımda ne düşünür diyorum vazgeçiyorum dedi. her şeyimiz çok uyumlu çok iyi anlaşıyoruz sen çok olgun düzgün bir insansın ama bu yaş farkı beni korkutuyor dedi. en iyisi hiç başlamadan birbirimizi kırmadan burda bitirmek samimi iki arkadaş gibi devam etmek dedi. ki zaten böyleydik biz, neden şimdi böyle söyledi anlamıyorum. kasımda izne gelecek o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyip konuyu kapattım ama içim içimi yiyor. gerçekten artık imkansız mı? sırf 7 yaş küçüğüm diye birbirimize duyduğumuz aşkı -hiç söylememiş olsak da ikimizin de bildiği- böylece çöpe mi atmalıyız? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
neden 26dan önce evlenmezdin? ben gerçekten gençliğin verdiği bi heyecanla fazla cesur davranıyorum. okulum bitmeden bile evlenebilirdim isteseydi. bu konuda gözümün açılması lazım okurken evlenilmeyeceğini anlamam lazım
Kim bilir insanların ne dertleri var bunu bir dertmiş gibi göstermek istemem ama kafam çok karışık, akıl verecek yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var. ben 18 yaşındayım bu sene tıp fakültesini kazandım haliyle en az 6 yıl daha okuyacağım. Hoşlandığım kişi 25 yaşında ama yeni başladı iş hayatına, 1 aylık teğmen ve sınır karakolunda görev yapıyor. aramızda 1200 km falan var. 2 yıldır arkadaşız. ben gururumdan bir şey söyleyemedim bu güne kadar. dün beni aradı böyle güzel konuşuyoruz falan ama ben neler düşünüyorum bi bilsen, 3-4 yıla nişan falan ama sonra kızıyorum kendime olmaz diyorum insanlar hakkımda ne düşünür diyorum vazgeçiyorum dedi. her şeyimiz çok uyumlu çok iyi anlaşıyoruz sen çok olgun düzgün bir insansın ama bu yaş farkı beni korkutuyor dedi. en iyisi hiç başlamadan birbirimizi kırmadan burda bitirmek samimi iki arkadaş gibi devam etmek dedi. ki zaten böyleydik biz, neden şimdi böyle söyledi anlamıyorum. kasımda izne gelecek o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyip konuyu kapattım ama içim içimi yiyor. gerçekten artık imkansız mı? sırf 7 yaş küçüğüm diye birbirimize duyduğumuz aşkı -hiç söylememiş olsak da ikimizin de bildiği- böylece çöpe mi atmalıyız? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Kim bilir insanların ne dertleri var bunu bir dertmiş gibi göstermek istemem ama kafam çok karışık, akıl verecek yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var. ben 18 yaşındayım bu sene tıp fakültesini kazandım haliyle en az 6 yıl daha okuyacağım. Hoşlandığım kişi 25 yaşında ama yeni başladı iş hayatına, 1 aylık teğmen ve sınır karakolunda görev yapıyor. aramızda 1200 km falan var. 2 yıldır arkadaşız. ben gururumdan bir şey söyleyemedim bu güne kadar. dün beni aradı böyle güzel konuşuyoruz falan ama ben neler düşünüyorum bi bilsen, 3-4 yıla nişan falan ama sonra kızıyorum kendime olmaz diyorum insanlar hakkımda ne düşünür diyorum vazgeçiyorum dedi. her şeyimiz çok uyumlu çok iyi anlaşıyoruz sen çok olgun düzgün bir insansın ama bu yaş farkı beni korkutuyor dedi. en iyisi hiç başlamadan birbirimizi kırmadan burda bitirmek samimi iki arkadaş gibi devam etmek dedi. ki zaten böyleydik biz, neden şimdi böyle söyledi anlamıyorum. kasımda izne gelecek o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyip konuyu kapattım ama içim içimi yiyor. gerçekten artık imkansız mı? sırf 7 yaş küçüğüm diye birbirimize duyduğumuz aşkı -hiç söylememiş olsak da ikimizin de bildiği- böylece çöpe mi atmalıyız? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Sakin ha sakin o platonik askini unutmak icin seni kullanmasina izin verme... erkeker dengesizdir...yanasir simdi sana unuttum digerini der bilmem ne der snra ilk firsatta adini sayiklar..cok yakin bi arkadasim yasiyor ayni seyi..sakim.izin vermeKızlar tum yazdıklarınızı okudum cok teşekkür ederim dikkate alıp da yorum attığınız icin. Arkadas sonunda gercegi itiraf etti unutamadığı bir platonik askı varmıs bu yuzden boyle konuşmuş. Demek ki ben kendi kendime gelin guvey olmuşum bu kadar zaman. Erkekler boyle iste kararsızlıkları yuzunden oluyor her sey