How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yaş farkı büyük bir sorun mu?

aslında ortada bir ilişki yok. çok samimi iki arkadaş gibiydik. ben şimdi başkasıyla evlenir diye korkuyorum

evlensin o zaman boşver.sen daha üniversiteye başlayacaksın önünde uzun bir hayat var.bence sen onunla konuşmaya çok alışmışsın sevgi değil yani bu.alışkanlık.

tatlım kimi konularda olur kimi konularda olmaz yaş farkı sorunu... lakin 18 - 25 tehlikeli olabilir. neden mi? sen daha toysun, o da gördüğü 2-3 kadınla kadınları çözdüğünü sanıp sana hükmetmeye, kullanmaya çalışır... ayrıca seven insan hiç öyle de mi. benim eşimle aramda 14 yaş var deli gibi peşimdeydi flört dönemi (şimdi sıradan hatun - herif modundayız sanırım) ben 24 eşim 39 bu arada.
kaç yaşında tanıştınız? sen çok şanslıymışsın ki bunu sorun etmemiş, o ediyor :/

7 yaş sorun değil ama şuan ki aklım olsa 26-28 yaşından önce evlenmezdim.
ne güzel okulun var devam et sonra zaten olacağı varsa yıllar sonrada olsa önüne çıkar kısmetin

doğru düzgün bir sevgilisi de olmadı bu zamana kadar, öyle kızlara düşkün bir tip de değil evlilik meraklısı olduğunu da sanmıyorum. başkasına bir şeyler hissetmesin benden vazgeçmesin istiyorum sadece. böyle devam etseydik işte...
okuldan bulursun canım.
boşver bu şahsı. hem gözünün önünde olur.
hem her sıkıntında mutlulugunda yanında destek olur. vs.vs.

7 yaş sorun değil ama şuan ki aklım olsa 26-28 yaşından önce evlenmezdim.
ne güzel okulun var devam et sonra zaten olacağı varsa yıllar sonrada olsa önüne çıkar kısmetin
neden 26dan önce evlenmezdin? ben gerçekten gençliğin verdiği bi heyecanla fazla cesur davranıyorum. okulum bitmeden bile evlenebilirdim isteseydi. bu konuda gözümün açılması lazım okurken evlenilmeyeceğini anlamam lazım

Bence yaş bahane. Bende 18 yaşımda evlendim eşim 28 yaşındaydı. Beklemek istemiyo seni bence evlenmek istiyo artık. Seninde eğitimini etkilemek istemiyo olabilir.

Öncelikle tıp fakültesini kazandığın için tebrik ederim. :)
Şimdi gelelim konuna.... Benim abim sevgilisinden 6 yaş büyük.Abim 26 kız 20 yaşında.Gelelim mesafe olayına...
Abimin sevgilisi Polonya'da yaşıyor.Yani kendisi Leh.Yılda sadece 1 kez görüşebiliyorlar.Geçen yıl abim gitti Polonya'ya bu yıl kız Türkiye'ye geldi bir aylığına.Eğer gerçekten seviyorsanız bu ilişki yürür.Sen ayrı şehirlerden bahsediyorsun.Ama abimler ayrı ülkedeler.Öncelik okulun olsun tabi ki. Konuşulup halledilmeyecek bir şey yok bence. Sadece biraz sabır. :)

Adam doğuda sınırlarda görev yaparken yanında karısının hayat arkadaşının olmasını ister, birini 6 yıl beklemek istememesini ben anlıyorum..

tüm cevaplar için çok teşekkür ederim kızlar. henüz başında vazgeçen birini 6 yıl beni beklesin diye bağlayamayacağımı anladım.

Ne olursa olsun okulunu bitirmeden asla evlenme derim ben.
Eger bekleyecekse yas farki sorun değil ama okulun bitmeden evlenemezsin.

neden 26dan önce evlenmezdin? ben gerçekten gençliğin verdiği bi heyecanla fazla cesur davranıyorum. okulum bitmeden bile evlenebilirdim isteseydi. bu konuda gözümün açılması lazım okurken evlenilmeyeceğini anlamam lazım
nedenleri çok
gençliğini ütü,yemek,temizlik,çocuk olarak harcamak istersen evlen ,tabiki de eş yardım ettiği oluyor ama bir yere kadar.
okulunu mecbur bırakmak zorunda kalırsın.çünkü bir kere başka şehirde yaşıyor ayrıca okula gitmeni istemeye bilir (kıskanır.)
okuldan arkadaşlarınla sürekli bir yerlere gidemezsin genelde akşam toplaşılıp ders çalışma olur grupça buna tahmin ederim ki izin vermez.
evlilik her zaman olur ama gençlik geri gelmez.
diyeceksin ki evlenincede gezerim o zaman baba evindeki gibi gezemiyorsun şurda takılıp geliyorum anne diyemezsin .
genç yaşta üzerine bir çok sorumluluk alıyorsun evin geçimi konusunda vay misafirler geliyor ne yapsam acaba gibi düşünceler vb. çoğaltıla bilir.
evlendiğinde de okula devam etmeyi düşünsen bile o kadar derslerine çalışamazsın örn: kahvaltı hazırlayacaksın,evi temziliyeceksin,ütü yapacaksın,akşamada yemek pişireceksin sonra akşam olacak eşi hoşnut edeceksin ee ne zaman ders çalışacaksın.
not:bu sadece benim düşüncem değil eşimde der (eşim evlendiğimizde 25 yaşındaydı)keşke biraz daha geç evlenseydik 30 yaşımda evlenmek isterdim der.yine seninle sevgili olup evlenirdim ama herşeyimi kurup ayaklarımın üzerinde durunca sende bu kadar yorulmazdın der. bu arada eşim sürekli bana yardım eder ama tam beceremez

Kim bilir insanların ne dertleri var bunu bir dertmiş gibi göstermek istemem ama kafam çok karışık, akıl verecek yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var. ben 18 yaşındayım bu sene tıp fakültesini kazandım haliyle en az 6 yıl daha okuyacağım. Hoşlandığım kişi 25 yaşında ama yeni başladı iş hayatına, 1 aylık teğmen ve sınır karakolunda görev yapıyor. aramızda 1200 km falan var. 2 yıldır arkadaşız. ben gururumdan bir şey söyleyemedim bu güne kadar. dün beni aradı böyle güzel konuşuyoruz falan ama ben neler düşünüyorum bi bilsen, 3-4 yıla nişan falan ama sonra kızıyorum kendime olmaz diyorum insanlar hakkımda ne düşünür diyorum vazgeçiyorum dedi. her şeyimiz çok uyumlu çok iyi anlaşıyoruz sen çok olgun düzgün bir insansın ama bu yaş farkı beni korkutuyor dedi. en iyisi hiç başlamadan birbirimizi kırmadan burda bitirmek samimi iki arkadaş gibi devam etmek dedi. ki zaten böyleydik biz, neden şimdi böyle söyledi anlamıyorum. kasımda izne gelecek o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyip konuyu kapattım ama içim içimi yiyor. gerçekten artık imkansız mı? sırf 7 yaş küçüğüm diye birbirimize duyduğumuz aşkı -hiç söylememiş olsak da ikimizin de bildiği- böylece çöpe mi atmalıyız? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :KK43:
Aranızdaki yaş farkı çok değil, muhtemelen başka problemler düşğndüğü başka şeyler var.

Kim bilir insanların ne dertleri var bunu bir dertmiş gibi göstermek istemem ama kafam çok karışık, akıl verecek yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var. ben 18 yaşındayım bu sene tıp fakültesini kazandım haliyle en az 6 yıl daha okuyacağım. Hoşlandığım kişi 25 yaşında ama yeni başladı iş hayatına, 1 aylık teğmen ve sınır karakolunda görev yapıyor. aramızda 1200 km falan var. 2 yıldır arkadaşız. ben gururumdan bir şey söyleyemedim bu güne kadar. dün beni aradı böyle güzel konuşuyoruz falan ama ben neler düşünüyorum bi bilsen, 3-4 yıla nişan falan ama sonra kızıyorum kendime olmaz diyorum insanlar hakkımda ne düşünür diyorum vazgeçiyorum dedi. her şeyimiz çok uyumlu çok iyi anlaşıyoruz sen çok olgun düzgün bir insansın ama bu yaş farkı beni korkutuyor dedi. en iyisi hiç başlamadan birbirimizi kırmadan burda bitirmek samimi iki arkadaş gibi devam etmek dedi. ki zaten böyleydik biz, neden şimdi böyle söyledi anlamıyorum. kasımda izne gelecek o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyip konuyu kapattım ama içim içimi yiyor. gerçekten artık imkansız mı? sırf 7 yaş küçüğüm diye birbirimize duyduğumuz aşkı -hiç söylememiş olsak da ikimizin de bildiği- böylece çöpe mi atmalıyız? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :KK43:

İlk olarak tebrik ediyorum sizi.:KK68: Yaş konusuna gelince ben fazla bir yaş farkı göremedim. Erkek arkadaşınız öyle bir konuşmuş ki sanki aranızda +10 var. Eğer seviyorsa, istiyorsa bunları hiç sorun etmez ve sizi okulunuz bitene kadar bekler. Ama siz de şimdiden nişan, evlilik hayalleri kurmayın. Kariyer yapabileceğiniz güzel bir mesleğiniz olacak ilerde. Okul bitince düşünürsünüz bunları. Hayırlısı olsun.

arkadaşımın sevgilisiyle arasında 15 yaş fark vardı kendisi lise öğretmenine aşıktı kız üniversiteyi bitirdi şimdi evliler çokta mutlular o yaş farkını hiç sorun yapmadı ailesi buna karşı çıkmış olsa bile ilişkisinde kararlılık gösterdi muradına erdi 2 yıllık evliler mutlular. çok sorun olduğunu sanmam zaten sizin aranızda fazla yaş farkıda yokmuş bence erkeğin ideal olanı kızdan en az 5 yaş ve üstü büyük olandır. erkekler yaşından daha çocuksudur yaş farkı aranızdaki olgunluk farkınıda kapatmış olur

Sekerim, bence bu isi senin icin gereksiz gordum, hem aranizda mesafi farki var, goremeyeceksin, hem de hayattaki konumlariniz farkli. Yani sen daha ogrenci olacaksin, o hayata atilmis bir adam, aranizda hicbir ortak nokta yok. Gorusemeyecegin biriyle uzaktan uzaga iliski yurutmeye calisarak hayatini heba etme bence, yani gerek yok, universiteye baslayinca kendi yasitin bir flortun olur, onunla gezersin. Senin yasindaki genc kizlar bence etraflarindaki yasitlari erkeklerle guzel flortler, heyecanlar yasamali, yaninda olacak, beraber arkadaslariyla gezebilecegi biriyle el ele gezmeli. Sen bir Leyla, o bir Mecnun degilseniz, kendini yipratmanin bence senin icin bir manasi yok, gerek de yok zaten. Yasitlarin guzel iliskiler yasarken sen skype, telefon basinda bekleyeceksin, yazik degil mi sana? Cevrende bir suru erkek olacak zaten, onlara bakarsin. Bir de bu yasta neden evlilik dusunuyorsun cozemedim, hayatini bence biraz akisina birak.

Herkesin kararlarına saygı duyarım ama yanlış düşündüğünü düşünüyorum. Elbette evliyken de okula devam edilebilir ama ben bunu mantıklı bulmuyorum. Sen tıp okuyacaksın, evlenmeyi istediğin çocuk subay. Oradam oraya tayinleri çıkıyor. Askerlerin ne kadar asabi olduklarını bilmiyor musun? Evlenseniz de büyük ihtimalle farklı şehirlerde yaşayacaksınız(okul nedeniyle) ya da senden okulu bırakmanı isteyecek. Her halukarda kuskançluklar olacak. Sen üniversiteye giden, etrafında birçok genç insan olan bir bayan olacaksın. İster istemez güven problemleri çıkacak. Tıp fakültesi biraz da masraflı bir bölüm. Annen baban gibi her ihtiyacını sesini çıkarmadan karşılayacak mı acaba? Bir tanıdığım sırf babası vefat ettiği için ve annesine yük olmamak için kazanmış olduğu tıp fakültesine gitmedi. Kararlar vermeden her şeyi düşünün derim. Hayatta başarılar.

6 sene boyunca bekleyeceğini anladı için istemiyor 2. hayatında bi başka biride olabilir hiç bir insana zorla bişey yaptıramazsın yapsa da sonucu senin istediğin gibi sonuçlanmaz.

Kaderinde Varsa Döner dolaşır bulur seni.. Üniversite Hayatı Çok Değişik bir hayat.. Bence Tadını Çıkartmaya bak.. Senin Aklını Karıştırmasına izin verme.. Sevgili Değilsiniz Sana Söyledikleri Çok Garip Aklına Kurt Soktu bilerek... Yokladı seni.. 7 yaş Fazla değil... Onu Umursama Bence Umursayıp Üzerine Gidersen İşler hep Negatif olur... Sohbetini muhabbetini et Geç.. Ciddi Konulara Girme.. Sen Onu Değil o Seni merak etsin.. Sen Onun Aklına Kurt sok:) Üniversitesini Oku Mesleğini eline al... Ne Teğmenler. Gelir Geçer....

Git kendine tip fakultesinden bir yakışıklı bul. Doktorla ancak bir doktor anlasabilir diye düşünüyorum. Daha yaşın çok küçük evlilik falan düşünme. Ayrıca hiç bekar bir doktor görmedim günün birinde mutlaka evlenirsin. Gencligini yaşa doya doya

Back