• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı büyük bir sorun mu?

rikirik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
20
2
38
Ankara
Kim bilir insanların ne dertleri var bunu bir dertmiş gibi göstermek istemem ama kafam çok karışık, akıl verecek yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var. ben 18 yaşındayım bu sene tıp fakültesini kazandım haliyle en az 6 yıl daha okuyacağım. Hoşlandığım kişi 25 yaşında ama yeni başladı iş hayatına, 1 aylık teğmen ve sınır karakolunda görev yapıyor. aramızda 1200 km falan var. 2 yıldır arkadaşız. ben gururumdan bir şey söyleyemedim bu güne kadar. dün beni aradı böyle güzel konuşuyoruz falan ama ben neler düşünüyorum bi bilsen, 3-4 yıla nişan falan ama sonra kızıyorum kendime olmaz diyorum insanlar hakkımda ne düşünür diyorum vazgeçiyorum dedi. her şeyimiz çok uyumlu çok iyi anlaşıyoruz sen çok olgun düzgün bir insansın ama bu yaş farkı beni korkutuyor dedi. en iyisi hiç başlamadan birbirimizi kırmadan burda bitirmek samimi iki arkadaş gibi devam etmek dedi. ki zaten böyleydik biz, neden şimdi böyle söyledi anlamıyorum. kasımda izne gelecek o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyip konuyu kapattım ama içim içimi yiyor. gerçekten artık imkansız mı? sırf 7 yaş küçüğüm diye birbirimize duyduğumuz aşkı -hiç söylememiş olsak da ikimizin de bildiği- böylece çöpe mi atmalıyız? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :(

yaşınızda bir sıkıntı yok. birkaç yıla hiç problem kalmayacak inşallah. ama okulunu bırakmayacaksın değil mi?

yaş evet farkeder . Mesafe de evet etkiler.
Başkasoru ?
Çok zor , bunların her ikiside varken yürüyen ilişki görmedim ben .
Buna ben de dahil.
Bence unut . Etrafına bak

hayır okulumu bırakmayacağım tabiki. bana deseydi ki 3-4 yıla nişan 6 yıl sonra da evleniriz o zaman çok mutlu olurdum. ama söylediklerinden anladığım şu, evlilik için 6 yıl beklemek istemiyor o yüzden benimle olmayacağını düşünüyor. 2 yıl orada sonra tayini bu taraflara çıkacak bu konuşmayı hiç yapmasaydı ben 2 yıl daha beklerdim. ama açıkça imkansız olduğunu söyledi tüm hayallerimi yıktı

Oncelikle bolumunuzu ve basarinizi kutlarim.

Erkek arkadasiniz mantikli konusmus.

18 yasinda tip fakultesini kazanmis bir genc kizin onceligi okulu olmali.

Siz her ne kadar onun etkilemeyecegini dusunseniz de siz universite ortamina girince sorunlar bas gosterecek, o isinin stresiyle sizi anlamayacak, sizin zaten agir ve fazlasiyla sorumluluk isteyen bir bolumunuz var.

Hayatta bazi seyleri oluruna birakmak gerekiyor, aslinda sizin soylemeniz gerekenleri o soylemis.

Mesele yas farki degil, yukarida yazdigim sebepler ama nedeni ne olursa olsun kestirip atmadan kendi geleceginizi de dusunun.

Onun dedigi gibi iletisiminiz devam etsin ama zamana birakin, olmasi gereken bir araya gelmenizse zaten ayrilmayacaksiniz.

Olmasi gereken ayrilmanizsa da bunun sebebi yas farkiniz olmayacak.

hayır okulumu bırakmayacağım tabiki. bana deseydi ki 3-4 yıla nişan 6 yıl sonra da evleniriz o zaman çok mutlu olurdum. ama söylediklerinden anladığım şu, evlilik için 6 yıl beklemek istemiyor o yüzden benimle olmayacağını düşünüyor. 2 yıl orada sonra tayini bu taraflara çıkacak bu konuşmayı hiç yapmasaydı ben 2 yıl daha beklerdim. ama açıkça imkansız olduğunu söyledi tüm hayallerimi yıktı
zorlarsan daha da beter kaçacak .

yola cıkmadan arkadaş yoldan dönüyor.
boşver en iyisi böyle olmuş.
tıp fakültesi zor bi bölüm bilirsinki. derslerine odaklan tamamen.

6yıl ne güzel evlenmicem diye düşünmesi gerekirken.
herhalde seni 6yıl beklmeyi gözü yemedi.
sen yada biz bayanlar bekleriz zaten :KK67:

Oncelikle bolumunuzu ve basarinizi kutlarim.

Erkek arkadasiniz mantikli konusmus.

18 yasinda tip fakultesini kazanmis bir genc kizin onceligi okulu olmali.

Siz her ne kadar onun etkilemeyecegini dusunseniz de siz universite ortamina girince sorunlar bas gosterecek, o isinin stresiyle sizi anlamayacak, sizin zaten agir ve fazlasiyla sorumluluk isteyen bir bolumunuz var.

Hayatta bazi seyleri oluruna birakmak gerekiyor, aslinda sizin soylemeniz gerekenleri o soylemis.

Mesele yas farki degil, yukarida yazdigim sebepler ama nedeni ne olursa olsun kestirip atmadan kendi geleceginizi de dusunun.

Onun dedigi gibi iletisiminiz devam etsin ama zamana birakin, olmasi gereken bir araya gelmenizse zaten ayrilmayacaksiniz.

Olmasi gereken ayrilmanizsa da bunun sebebi yas farkiniz olmayacak.
çok teşekkür ederim bunları yazdığınız için. muhtemelen onun söyleyemediği şeyler bunlardı :(

bence 7 yaş hiç de fazla değil
acaba bahane mi etmek istedi diye aklıma geldi ?

sakın ola ki evlenicem diye okulunuzu yakmayın
her şeyden önce okul

Siz daha 18 yaşındasınız okuyorsunuz sonrasında bunun sınavları, işe başlaması derken evlilik için bir hayli yolunuz var. Ancak sevgiliniz 25 yasında ve bir iki senede evlenmeyi istemesi normal. Onca sene bende beklemek istemezdim. Anlaşılan evlenebileceği birileriyle olmak istiyor. Hem ben yaş olarak aranızda baya fark olduğunu düşünüyorum. Daha ergenlik çağında bir kızsınız, karşı taraf sizin için abi olacak olgunluk ve yaşta. Siz 25 o 32 olsaydı bir sorun olmazdı ancak böyle uyuşamazsınızda.

6yıl ne güzel evlenmicem diye düşünmesi gerekirken.
herhalde seni 6yıl beklmeyi gözü yemedi.
sen yada biz bayanlar bekleriz zaten :KK67:
doğru düzgün bir sevgilisi de olmadı bu zamana kadar, öyle kızlara düşkün bir tip de değil evlilik meraklısı olduğunu da sanmıyorum. başkasına bir şeyler hissetmesin benden vazgeçmesin istiyorum sadece. böyle devam etseydik işte...

7 yaş sorun değil ama senin 18 onun 25 olması sorun bence.bu ilişkinin 6 sene devam edebileceğini düşünmüyorum.

Kim bilir insanların ne dertleri var bunu bir dertmiş gibi göstermek istemem ama kafam çok karışık, akıl verecek yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var. ben 18 yaşındayım bu sene tıp fakültesini kazandım haliyle en az 6 yıl daha okuyacağım. Hoşlandığım kişi 25 yaşında ama yeni başladı iş hayatına, 1 aylık teğmen ve sınır karakolunda görev yapıyor. aramızda 1200 km falan var. 2 yıldır arkadaşız. ben gururumdan bir şey söyleyemedim bu güne kadar. dün beni aradı böyle güzel konuşuyoruz falan ama ben neler düşünüyorum bi bilsen, 3-4 yıla nişan falan ama sonra kızıyorum kendime olmaz diyorum insanlar hakkımda ne düşünür diyorum vazgeçiyorum dedi. her şeyimiz çok uyumlu çok iyi anlaşıyoruz sen çok olgun düzgün bir insansın ama bu yaş farkı beni korkutuyor dedi. en iyisi hiç başlamadan birbirimizi kırmadan burda bitirmek samimi iki arkadaş gibi devam etmek dedi. ki zaten böyleydik biz, neden şimdi böyle söyledi anlamıyorum. kasımda izne gelecek o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyip konuyu kapattım ama içim içimi yiyor. gerçekten artık imkansız mı? sırf 7 yaş küçüğüm diye birbirimize duyduğumuz aşkı -hiç söylememiş olsak da ikimizin de bildiği- böylece çöpe mi atmalıyız? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :KK43:

tatlım kimi konularda olur kimi konularda olmaz yaş farkı sorunu... lakin 18 - 25 tehlikeli olabilir. neden mi? sen daha toysun, o da gördüğü 2-3 kadınla kadınları çözdüğünü sanıp sana hükmetmeye, kullanmaya çalışır... ayrıca seven insan hiç öyle de mi. benim eşimle aramda 14 yaş var deli gibi peşimdeydi flört dönemi (şimdi sıradan hatun - herif modundayız sanırım) ben 24 eşim 39 bu arada.

Siz daha 18 yaşındasınız okuyorsunuz sonrasında bunun sınavları, işe başlaması derken evlilik için bir hayli yolunuz var. Ancak sevgiliniz 25 yasında ve bir iki senede evlenmeyi istemesi normal. Onca sene bende beklemek istemezdim. Anlaşılan evlenebileceği birileriyle olmak istiyor. Hem ben yaş olarak aranızda baya fark olduğunu düşünüyorum. Daha ergenlik çağında bir kızsınız, karşı taraf sizin için abi olacak olgunluk ve yaşta. Siz 25 o 32 olsaydı bir sorun olmazdı ancak böyle uyuşamazsınızda.
beni kıran da bu oldu zaten. senin yaşındaki kızlar bana abi diyor dedi. keşke demeseydi.

doğru düzgün bir sevgilisi de olmadı bu zamana kadar, öyle kızlara düşkün bir tip de değil evlilik meraklısı olduğunu da sanmıyorum. başkasına bir şeyler hissetmesin benden vazgeçmesin istiyorum sadece. böyle devam etseydik işte...
erkeklerin içlerni bilemiyorsun

Back