- 25 Haziran 2016
- 7.168
- 12.603
- 248
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Arkadaşın konusunu karıştırmak istemem ama selülitleri sadece yürüyerek mi yok ettinizCok karamsar gördüm sizi. 3 cocugum var 3 sezaryen doğum..bendeki selulit kimsede yoktu eminim. Su anda kalmadi. 1 aydir yürüyorum. En küçüğüm 11 aylık. Ben de ogretmenim. 3 cocukla canli ders de yaptim yemek de yürüyüş de.5 yil sonra ben de 40 olacagim hedefim 10 kilo daha vermek. Nasil uykusuz ve yorgun geciyor gunlerim bir bilseniz. Merdivenlerden inerken yuvarlanmaktan korkuyorum bacaklarim titriyor çünkü ama ben dr bu yoğun hayata adapte oldum, baska yolum yok.
EvetArkadaşın konusunu karıştırmak istemem ama selülitleri sadece yürüyerek mi yok ettiniz
Aşırı aşırı taktım. Depresyonun dibindeyim sanırım. Zayıflamak kolay aslında. Neticede harcadıpından az kalori alırım, bol su içerim, spor da yaparım. Ama iç sesim bu yaştan sonra ne zayıflaması, ne makyajı, ne fönü, ne topuklu ayakkabısı diyip duruyor. Makyaj yapsan ne olur göz kapakların sarkıyor, ağız kenarlarında seni sürekli mutsuz gösteren çizgilerin var artık. Bu düşüncemi değiştirmem lazım
Tamam bir yerden başla o halde.Vücut olarak sarkmak umrumda değil inanın. Eski kıyafetlerimin içine gireyim, aynaya bakınca mutlu olayım yeterli.
Ya adam da değil, kadındı. Hani erkek olsa belki bu kadar takmam da.Ya siz neden takildiniz bir adamin dedigine be isterseniz yaparsiniz. Yeterki azim ve sabir gosterip inanin kendinize.
Zaten bebeğim sokak insanı. 40 gnlğkten itibaren dışarıdayız. Çok sakin, deniz kenarında bir ilde ikamet ediyoruz. Denize 100 metre evimiz. Bahçeli ev. Bahçesini tamamen çocuk için düzenledik şimdi. Salıncak, minik havuz. Sabah kahvaltısdan sonra bir çıkıyoruz, akşam 9 a kadar. Öğle uykusu da zaten dışaryda, bebek arabasında uyuyor. Yani dışarıdan bakınca tam instagram influencer hayatı. Ayy ne kadar mutlu bir çekirdek aile ama işte işin aslı hiç öyle değil. Oldukça mutsuz, depresyonun dibinde anneÇok güzel bi yaştasınız. Bunu sizi motive etmek için söylemiyorum. Bebeğinizle anneliğin tadını çıkarmanızı öneririm. Olumsuz duyguları da hissediyor olmanız gayet normal hamilelik süreci ve sonrası buna sebep olabilir. Ama olumsuz duygularınızın olumlu duygularınızı bastırmasına izin vermeyin. Eminim mutlu olmak içinde çok sebebiniz vardır. Bunlardan ilki bebeğinizin varlığı :)) Sizi mutlu eden şeylerin bir listesini yapın. Kendinizi her mutsuz hissettiğinizde onu okuyun. Her defasında daha inanarak okuduğunuzu farkedeceksiniz. Bebeğinizle minik yürüyüşler yapın mutlaka 15 dk olsa da dışarı çıkın. Daha iyi hissetmenize yardım eder.
Sizi çok iyi anlıyorum. Kimsenin hayatı dışardan göründüğü gibi olmuyor. Eşiniz ne diyor bu duruma. Moralinizi bozacak yorumlarda falan bulundu mu ?Zaten bebeğim sokak insanı. 40 gnlğkten itibaren dışarıdayız. Çok sakin, deniz kenarında bir ilde ikamet ediyoruz. Denize 100 metre evimiz. Bahçeli ev. Bahçesini tamamen çocuk için düzenledik şimdi. Salıncak, minik havuz. Sabah kahvaltısdan sonra bir çıkıyoruz, akşam 9 a kadar. Öğle uykusu da zaten dışaryda, bebek arabasında uyuyor. Yani dışarıdan bakınca tam instagram influencer hayatı. Ayy ne kadar mutlu bir çekirdek aile ama işte işin aslı hiç öyle değil. Oldukça mutsuz, depresyonun dibinde anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?