- Konu Sahibi mermaid2608
-
O nasıl bir yaşam koçuymuş ya öyle, ben de iki yıl içinde peş peşe iki doğum yaptım 55 kiloydum hamileliklerden sonra 76 ya çıktım. Doğum sonrası emzirme vs derken 74 e sabitlenmiştim. İlk 8,9 ay hiç diyet vs de yapmadım. Daha sonra aynalara küstüm tabi. Hiç bir kıyafetim olmuyor, zaten yorgunluk uykusuzluk iyice dibe çöktüm, bebek ek gıdalara hafif hafif alışınca başladım dikkatli yemeğe, eşim de benimle birlikte dikkat etmeye başladı. 2 ayda 10 kilo verdik , eşim 45 ben 37 yaşın sonlarındayım. Spora da başlarsam idealim olan 56 ya rahat ulaşırım , hiç başaramazsam diye bir korkum yok. Sizin de olmasın. Gün içinde tayt tişört giyiyorum, saçımı yapıp makyaj henüz yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum, çocukların eli ağzı hep yüzümde ama çok özledim. Aktif çalışan bir insanken eve hapsoldum, çok zorlanıyorum ama havalar ısınıyor, dışarı çıkıp gezeriz artık diye umut ediyorum. Benim de çok hayallerim vardı çocuklarla ama pandemi hepsini yok etti, ama olsun herkes eve hapsolmuştu tek değildim diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Şimdi kızım 2 yaşına gelmiş ikisini de güvenli bir kreşe vermişim işime, güzel havalı günlerime geri dönmüşüm umuduyla yaşıyorum40 yaşına girdim. 15 aylık bebeğim var. Ama çok mutsuzum. 15 ayda 10 yıl yaşlanmışım gibi hissediyorum. İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Doğum kilolarımı vermek de dahil. Bebeğim doğdu, 1 hafta sonra salgın patlak verdi. Bebeğim doğmadan hayal ettiğim şeyler salgın dolayısıyla gerçeklelmedi. Makyaj yapmayı, giyinmeyi seven ben 15 aydır aynı şeyleri giyiyorum, saçımı taramak bile istemiyorum. Öğretmenim. Bebeğim 3-4 aylık olunca okula kahve içmeye gidecek, bebeğimi alıp sahilde uzun yüryüşler yapacak, kendi memleketime gidip arkadaşlarımla buluşacaktım. 15 ay geçti hala salgın dolayısıyla doğru düzgün bir şey yapamıyoruz. Aynaya bakıyorum. Gözlerim uykusuzluktan çökmüş. Brezilyalı fönsüz saçlarım kadayıf gibi olmuş. Kiloları hiç saymıyorum. Eskiye dönmek için 40 yaş sanki çokmuş gibi geliyor. Geçen aylarda online bir yaşam koşu ile çalıştım. Herşey güzel gidiyordu. Diyet yapıyordum. Hamile kalmadan önce 58 kiloydum. Bütün kıyafetlerim o kilo ile uyumlu. Yaşam koşu olacak şahıs bana şu cümleyi kullandı. Artık 58 kilo olmak için ileri bir yaştasınuz. Hedefinizi biraz düşürelim. 65 lerde yaşınıza uygun olabilir. O an bütün motivasyonum bitti. Zaten yaş konusunda buluttan nem kapıyordum, kapak oldu. Nasıl geçer bu ruh hali, 40 yaş yaşlı mıdır. Sürekli yüz gerdirme ameliyatı vs araştırıyorum. Kremler, kırışıklık gideiciler vs. Hayatımda olmadığım kadar mutsuzum ve bu ruh hali bena, evliliğe çocuğu zarar veriyor.
. Artık 58 kilo olmak için ileri bir yaştasınuz. Hedefinizi biraz düşürelim. 65 lerde yaşınıza uygun olabilir. O an bütün motivasyonum bitti.
Ben de 40 yaşındayım ve 8 aylık bebeğim var. Uzun zamandır hastane ve işyeri dışında biyere gitmedim (pandemi). Bazen sizin gibi hislere kapılıyorum. uzun boyluyum hamile kaldığımda 60 kg 36 beden bi insandım. Geçen kendime mayo aldım tatil için 42 beden tam oldu40 yaşına girdim. 15 aylık bebeğim var. Ama çok mutsuzum. 15 ayda 10 yıl yaşlanmışım gibi hissediyorum. İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Doğum kilolarımı vermek de dahil. Bebeğim doğdu, 1 hafta sonra salgın patlak verdi. Bebeğim doğmadan hayal ettiğim şeyler salgın dolayısıyla gerçeklelmedi. Makyaj yapmayı, giyinmeyi seven ben 15 aydır aynı şeyleri giyiyorum, saçımı taramak bile istemiyorum. Öğretmenim. Bebeğim 3-4 aylık olunca okula kahve içmeye gidecek, bebeğimi alıp sahilde uzun yüryüşler yapacak, kendi memleketime gidip arkadaşlarımla buluşacaktım. 15 ay geçti hala salgın dolayısıyla doğru düzgün bir şey yapamıyoruz. Aynaya bakıyorum. Gözlerim uykusuzluktan çökmüş. Brezilyalı fönsüz saçlarım kadayıf gibi olmuş. Kiloları hiç saymıyorum. Eskiye dönmek için 40 yaş sanki çokmuş gibi geliyor. Geçen aylarda online bir yaşam koşu ile çalıştım. Herşey güzel gidiyordu. Diyet yapıyordum. Hamile kalmadan önce 58 kiloydum. Bütün kıyafetlerim o kilo ile uyumlu. Yaşam koşu olacak şahıs bana şu cümleyi kullandı. Artık 58 kilo olmak için ileri bir yaştasınuz. Hedefinizi biraz düşürelim. 65 lerde yaşınıza uygun olabilir. O an bütün motivasyonum bitti. Zaten yaş konusunda buluttan nem kapıyordum, kapak oldu. Nasıl geçer bu ruh hali, 40 yaş yaşlı mıdır. Sürekli yüz gerdirme ameliyatı vs araştırıyorum. Kremler, kırışıklık gideiciler vs. Hayatımda olmadığım kadar mutsuzum ve bu ruh hali bena, evliliğe çocuğu zarar veriyor.
Aynı bizde de. Bebeğim oldukça yabani. Birisi karşıdan laf atsa ağlama krizine giriyor. 15 aydır kimsenin evine gitmedik, kimse bize gelmedi. Ancak yolda görüyor başka insanları. Bu eğitim öğretim yılı da uzaktan eğitim vs ile bitti sayılır. Eylül ayı için okulla ilgili hayal kuramıyorum çünkü bebeğime kim bakacak bilmiyorum. En kötü ihtimalle kredi çekip ücretsiz izin alırım diyorum. Belirsizlikler beni daha da aşağı çekiyorBen de 40 yaşındayım ve 8 aylık bebeğim var. Uzun zamandır hastane ve işyeri dışında biyere gitmedim (pandemi). Bazen sizin gibi hislere kapılıyorum. uzun boyluyum hamile kaldığımda 60 kg 36 beden bi insandım. Geçen kendime mayo aldım tatil için 42 beden tam oldu75 kg civarındayım artık tartılmayı da bıraktım moralim bozulmasın diye. Saçlarımı taramayı bırak haftada 2 den fazla banyo bile yapamıyorum. Bebeğim zor bir çocuk uykuları düzensiz. Benden başkasında kolay kolay durmuyor arıza yapıyor. Kendime zaman hiç ayıramıyorum. giyinmek desen aynı sizin gibiyim. Zaten giydiğim de yakışmıyor uzun bol şeyler giyiyorum (kot-crop takılan ben). Yani benzer duygulardayım ama planlarım var kendimi motive ediyorum. Mesela ilk hedefim bebek emmeyi bırakınca sıkı bir diyete başlamak gibi. Yüzüm desen şişkoluktan şu an ay parçası gibiyim ne kırışık kaldı ne sarkık (kilonun iyi yanı bu oldu bana galiba). Şimdi zayıflayınca akla kara belli olucak diye korkuyorum. Ama ona da bir dolgu falan patlatırım artık diye düşünüyorum. Galiba bebekler biraz büyüyüp kendini kurtarıcak kadar olana kadar kendime zaman ayırma işi biraz yalan gibi geliyor ama en azından bir gezme tozma olabilir aşılar da olundu pandemiden kurtulduğumuza göre.. Yani umutluyum aslında Sizin yazıyı okuyunca biraz moralim bozuldu ama yine de umutluyum
Yaşam koçunuz halt etmiş.40 yaşına girdim. 15 aylık bebeğim var. Ama çok mutsuzum. 15 ayda 10 yıl yaşlanmışım gibi hissediyorum. İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Doğum kilolarımı vermek de dahil. Bebeğim doğdu, 1 hafta sonra salgın patlak verdi. Bebeğim doğmadan hayal ettiğim şeyler salgın dolayısıyla gerçeklelmedi. Makyaj yapmayı, giyinmeyi seven ben 15 aydır aynı şeyleri giyiyorum, saçımı taramak bile istemiyorum. Öğretmenim. Bebeğim 3-4 aylık olunca okula kahve içmeye gidecek, bebeğimi alıp sahilde uzun yüryüşler yapacak, kendi memleketime gidip arkadaşlarımla buluşacaktım. 15 ay geçti hala salgın dolayısıyla doğru düzgün bir şey yapamıyoruz. Aynaya bakıyorum. Gözlerim uykusuzluktan çökmüş. Brezilyalı fönsüz saçlarım kadayıf gibi olmuş. Kiloları hiç saymıyorum. Eskiye dönmek için 40 yaş sanki çokmuş gibi geliyor. Geçen aylarda online bir yaşam koşu ile çalıştım. Herşey güzel gidiyordu. Diyet yapıyordum. Hamile kalmadan önce 58 kiloydum. Bütün kıyafetlerim o kilo ile uyumlu. Yaşam koşu olacak şahıs bana şu cümleyi kullandı. Artık 58 kilo olmak için ileri bir yaştasınuz. Hedefinizi biraz düşürelim. 65 lerde yaşınıza uygun olabilir. O an bütün motivasyonum bitti. Zaten yaş konusunda buluttan nem kapıyordum, kapak oldu. Nasıl geçer bu ruh hali, 40 yaş yaşlı mıdır. Sürekli yüz gerdirme ameliyatı vs araştırıyorum. Kremler, kırışıklık gideiciler vs. Hayatımda olmadığım kadar mutsuzum ve bu ruh hali bena, evliliğe çocuğu zarar veriyor.
Valla 31 yasindayim sizden bir farkim yok resmen beni yazmissiniz kilo ile ilgili problemim yok ancak bende vucutum toparlanamadi takiliyorum bu konuya yasla bi ilgisi yok dusuncelerinizin annelik lohusalik yeni duzen derken birde yeni normal kapanmalar maskeler biz yeni anneleri cok yipratti. Az kaldi inaniyorum ozgurlugumuz yakin40 yaşına girdim. 15 aylık bebeğim var. Ama çok mutsuzum. 15 ayda 10 yıl yaşlanmışım gibi hissediyorum. İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Doğum kilolarımı vermek de dahil. Bebeğim doğdu, 1 hafta sonra salgın patlak verdi. Bebeğim doğmadan hayal ettiğim şeyler salgın dolayısıyla gerçeklelmedi. Makyaj yapmayı, giyinmeyi seven ben 15 aydır aynı şeyleri giyiyorum, saçımı taramak bile istemiyorum. Öğretmenim. Bebeğim 3-4 aylık olunca okula kahve içmeye gidecek, bebeğimi alıp sahilde uzun yüryüşler yapacak, kendi memleketime gidip arkadaşlarımla buluşacaktım. 15 ay geçti hala salgın dolayısıyla doğru düzgün bir şey yapamıyoruz. Aynaya bakıyorum. Gözlerim uykusuzluktan çökmüş. Brezilyalı fönsüz saçlarım kadayıf gibi olmuş. Kiloları hiç saymıyorum. Eskiye dönmek için 40 yaş sanki çokmuş gibi geliyor. Geçen aylarda online bir yaşam koşu ile çalıştım. Herşey güzel gidiyordu. Diyet yapıyordum. Hamile kalmadan önce 58 kiloydum. Bütün kıyafetlerim o kilo ile uyumlu. Yaşam koşu olacak şahıs bana şu cümleyi kullandı. Artık 58 kilo olmak için ileri bir yaştasınuz. Hedefinizi biraz düşürelim. 65 lerde yaşınıza uygun olabilir. O an bütün motivasyonum bitti. Zaten yaş konusunda buluttan nem kapıyordum, kapak oldu. Nasıl geçer bu ruh hali, 40 yaş yaşlı mıdır. Sürekli yüz gerdirme ameliyatı vs araştırıyorum. Kremler, kırışıklık gideiciler vs. Hayatımda olmadığım kadar mutsuzum ve bu ruh hali bena, evliliğe çocuğu zarar veriyor.
40 yaş yaşlı değil, bunu 49 yaşında olduğum için sizi ve kendimi kandırıp teselli etmek için demiyorum gerçekten yaşlı statüsünde sayılmıyor bu yaşlar.Yoğunluktan yana şikayetim yok aslında. Sürekli saçmasapan hesaplar yapıyorum. İnternetten bakıyorum. Kim kaç yaşında. Kaç yaşında doğum yapmış. Nasıl kırışmış. Aynanın karşısına geçip gözlerimi kısıyorum. Kaz ayaklarının durumu nedir diye. Eşim duysa görse kafayı yemişsin dee
Eylüle kadar 1,5 yaşına gelmiş olur bence kreş-bakımevi tarzı bişey düşünün hem size hem bebeğe iyi gelir biraz sosyalleşir. Ben çalışıyorum yarım gün sayılır 16-16,30 gibi işten çıkıyorum. Evim de yakın 12-13,30 arası da evde oluyorum, o aralarda da annem bakıyor biz de bir onun yüzünü görüyoruz işte. İşe gelince biraz kafam dağılıyor en azından size de iyi gelir bence.. Diyet konusunda da buradaki gruplara katılabilirsiniz bi ara ben de o gruplarla kilo vermiştim çok motive edici oluyor.Aynı bizde de. Bebeğim oldukça yabani. Birisi karşıdan laf atsa ağlama krizine giriyor. 15 aydır kimsenin evine gitmedik, kimse bize gelmedi. Ancak yolda görüyor başka insanları. Bu eğitim öğretim yılı da uzaktan eğitim vs ile bitti sayılır. Eylül ayı için okulla ilgili hayal kuramıyorum çünkü bebeğime kim bakacak bilmiyorum. En kötü ihtimalle kredi çekip ücretsiz izin alırım diyorum. Belirsizlikler beni daha da aşağı çekiyor
40indan sonra yeni basliyoruz de. Böyle bakin hayataAşırı aşırı taktım. Depresyonun dibindeyim sanırım. Zayıflamak kolay aslında. Neticede harcadıpından az kalori alırım, bol su içerim, spor da yaparım. Ama iç sesim bu yaştan sonra ne zayıflaması, ne makyajı, ne fönü, ne topuklu ayakkabısı diyip duruyor. Makyaj yapsan ne olur göz kapakların sarkıyor, ağız kenarlarında seni sürekli mutsuz gösteren çizgilerin var artık. Bu düşüncemi değiştirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?