bu arada cirkin de degilim hatta guzel oldugum soylerler. Kendime guvenim tam o konuda.cokmu kismetsizim ben anlamadim.
Merhaba kizlar agutosta 30 yasina giriyorum.ve galib evde kalmis oluyorum.25 yasina kadar. Evliligi hic dusunmedim hep korkulu ruyamdi evlenmek ben dusunmedigim zamanlar duzgun adamlar cikardi karsima.nezaman benim aklim basima geldi evlenmeye karar verdim.hic kimse cikmadi karsima cok fazla cevrem yok o yuzden gorucu falanda gelmiyor.cok fazla gezen biride degilim.cok bunaldim pskokoljik baskilardan.bu arada cirkin de degilim hatta guzel oldugum soylerler. Kendime guvenim tam o konuda.cokmu kismetsizim ben anlamadim.birde sizler esinizle nasil tanistiniz.merak ediyorum insanlar nasil tanisiyor.ben akisina birakmis durumdayim dogru mu yapiyorum.
Asosyal biri degilim firsat buldukca geziyorum zaten.ve disari ciktigimda mutlaka tanismak isteyenler oluyor ama guvenmiyorum.siz yanlis anlamissiniz internete bel baglama yok.tam tersi internete karsiyim ben.kesinlikle int ortaminda tanismayi dusunmem.Ben esimle unv birinci sinifta tanistik.unv sinif arkadasimdan biriyle fotograf cekiyoruz.sonra o arkadasim evde bilgisayarina atiyor fotograflarini.ve evine gelen arkadasina yani esime fotograflari gosteriyor sinif arkadaslarim diye.esim beni gorunce cok begeniyor.ertesi gun okulumuza geliyor arkadasiyla birlikte...once arkadas olduk sonra guzel bir hikayeye adim attik.6 yil dan sonra 1.5 yildirda evliyiz.esimle sevgiliykende cok isteyen oldu gorucu oldu...tanismak isteyen oldu..ama alin yazisi degismiyor iste.
Siz evde oturup asosyal olarak kismet beklemeyin.anladigim kadariyla internete umut baglamissiniz cok buyuk risk...
Bi yakinim netten biriyle tanisiyor..sonra aile baskisi yuzunden samsuna cocugun yanina kaciyor.adam meger evliymis...bi sure alikoyuyor kizi..sonra kiz izdiraba dayanamayip yine kaciyor kacarken kaza geciriyor uzun sure tedavi goruyor iyilesiyor.
Ailesi kaza gecirdigi icin aciyip affediyor..suan hala bekar.o buyuk hatayi yapmasa belki cok farkli olurdu..
Istisnalar var ama adi ustunde istisna.cok buyuk risk.
Onun yerine kurslara katilin...
Gecen yil kpss kursuna gisiyordu..ordan iki arkadas secgili oldular ne yaptilar bilmiyorum.
Belli bi yastan sonra cogu kisi es adayi bulmaya katiliyir kurslara..ingilizce olur diksyon olur...bunlar daha iyi cozum olur bence
Güzel olmayanlar evde kalmayı mı hakediyor? Arkadaşlarınızın bulduğu kişiler hakkında da "hakaret gibi" demişsiniz.
Şu güzel egosu nasıl bir şey çok merak ediyorum. Bazılarının iç güzelliğe gerçekten çok ihtiyacı var. Salt dış güzellikle olmuyormuş demek ki.
Canim seninde cok kasma diyorlar.kasmaya kasmaya 30 geldim yeni farkina vardir.:)Canım bende aynı durumdayım ..kısmet olmayınca olmuyor maalesef sen bol bol dua et Rabbim hayırlıı birini çıkarıır inş karşına,karşımıza..
Güzel olmayanlar evde kalmayı mı hakediyor? Arkadaşlarınızın bulduğu kişiler hakkında da "hakaret gibi" demişsiniz.
Şu güzel egosu nasıl bir şey çok merak ediyorum. Bazılarının iç güzelliğe gerçekten çok ihtiyacı var. Salt dış güzellikle olmuyormuş demek ki.
Universite deyken burun bir karis havadaydi evlenmek deyince odum kopardi.nerden bilirdim ben hep boyle.devam.edecek saniyorsunBenim annem ve teyzem baskalarina buluyor. Bulduklarindan bi kaci evlendi. Bazilari tanisti ama iliskiye donusmedi. Beni kismetim okulda buldu. Anneme ve teyzeme ihtiyac kalmadi. Teyzemin kizida kismetini kendi buldu. Yani belli olmuyor bu isler fakat herkes universitede bulursun diyor benden baska etrafimda okulda tanisip iliskisi ciddiyete giden yok. Kizlar evlilige hazir olsada erkekler hic oyle degiller.
Universite deyken burun bir karis havadaydi evlenmek deyince odum kopardi.nerden bilirdim ben hep boyle.devam.edecek saniyorsun
Kurtalayim dediginize gore kayninizpekte iyi huylu biri degil..e konu sahibinnde ne cikacagi belli degil.ciddiyseniz buyuk cesaret sakaysa bilemicem tabiKiz gel seni kaynima alim sen de kurtul ben de valla bak
Kurtalayim dediginize gore kayninizpekte iyi huylu biri degil..e konu sahibinnde ne cikacagi belli degil.ciddiyseniz buyuk cesaret sakaysa bilemicem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?