• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok ayıp birşey mi yaptım?

Nefret ediyorum böyle erkeklerden, dediginiz gibi bir kadında aradıkları en önemli sey; bakirelik! Gerisi hiiic önemli degil ben nasılsam karsımda öyle birini beklerim kendimi sevdigim kisiye saklıycam da o ne yapıcak? O kıskanc, kabullenemiyor da, ben neden kabulleneyim? Toplumumuz yüzünden bu haldeyiz, erkegin yasadıgı elinin kiri olurken, evlenecegi kadının bakire olması namus, oluyor iste!

Üzülmeyin, karsınıza cıkan kisiler sıg düsünceli ya da farklı beklentileri olan kisilermis, kendilerini de sükür erkenden belli etmisler yahu pesinde dolanıyor üstüne bide hoslanıyorum ama evlenemeyiz, ailem karsı cıkar diyor, cesaretin böylesii..
:ssz:

evet çok cesaretliler maşAllah.. bunlara caba ciddi mi bu diye bakmamak lazım bunu anladım.. hani derler ya yüz verdik ayıya... aynen öyle 5 ay değil 5 yıl peşimde dolansa dönüp bakmamak lazımmış.. neyse hayırlısı artık..

işte bekarların ne düşündüğü ortada.önemli değil dense bile ilerde bazı sorunlar çıkacaktır,bunlara göğüs gerebilecekse tabiki evlenir.ben ilk tercihinin denk birisi olması gerktiğini söylüyorum ,aşk varsa zaten durumlar değişir dedim.ama burada aşk yok sevgi yok,herkes kendinden daha iyisiyle evlenme peşimdi.45li 26lık istiyor,çocuklu çocuksuz,boşanmış bekar...
seninle olurum ama evlenmem diyen adam zaten ahlaksızdır bu tartışılmaz.ama adam "bu bana uymaz"deyip görüşmeyi keserse o zaman da ben ne ettim,suç mu işledim demenin manası yok.nasıl sen çocuklu istemiyorsan o da boşanmış istemeyebilir.

benim eşimin kuzeni (erkek) boşandı 28 yaşındayken.boşandığında annesi ne ahkamlar kesti "ben oğluma kız alırım,oğlum çok yakışıklı daha yaşı ne" falan dedi.tam 5 yıl geçti kimseyi bulamadılar,hiç bir bekar kız da bu adamı istemedi sonra boşanmış biriyle evlendi.

konu sahibi arkaşımız eğer direkt kendine uygun insanlarla görüşürse (çünkü ortada hoşlanma falan yok) ondan da ayrılabilir ama en azından benim ailem boşanmış istemez diyemez.bu açıdan üzülmemiş olur.

evet şu yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız kesinlikle bu konuda sizin ile hemfikirim.. ben zaten çevreme anneme herkese dengim istiyorum diyorum.. sadece karşıma çıkan erkeklerin çoğu artık alnımda boşanmış yazmadığından sanırım bekar oluyor ve bu bekar adamlardan bunu daha ilk seferde gizlemiyorum sonra bunların niyeti değişiyor buna kızıyorum ben.. ayrıca tekrarlıyorum yeniden ve yeniden derdim bekar falan değil kimseyi de küçümsemiyorum korkum şu çocuklu bir adam ile evlendin evlenilir e çocuğun annesi hırlı değil garantin var mı? bir kere kötü bir tecrüben var bir daha tekrar yıkıp yeniden demeye mecalin olur mu? böyle bir sorunda ömrünün sonuna kadar çek demektir... bu ihtimali düşününce baştan bazı şeyleri belirlemenin en doğrusu olduğuna kanaat getirdim.. sizde olsanız kırk kerede boşansanız elbette olmazsa olmazlarınız olur.. ha bekar adamların boşanmış kadınlar evlenmemesine kızmıyorum ki ben tercih meselesi ki zaten çiftler aşık değilse asla anlayamaz birbirini.. çok az ihtimal işte belki.. evlilikte bu kadar önemliyken tabi ki böyle bir tercih kullanma hakları sonuna kadar var.. benim derdim kendileri gayrı resmi yüzlerce kez evleniyor evlenmiş benim gibi kızlara bakış açısı kullan at mendil.. ben bir sefer evlendim, acaba onlar kaç sefer bir bedende kayboldu.. bir erkek bana desin ki yaşanmışlık farkımız var taşımakta zorlanırım seni alnından öperim.. ben ilkimi ilk olacağım birinde yaşamk isterim desin ona gece hgündüz hayırlı insanlarla karşılaşsın diye dua ederim ama, bunlar bekaret bilmem ne saçma sapan muhabbetlere girince benden sadece ah alıyorlar.. bana bir erkek bekaret muhabbeti yapamaz.. dini bilginiz ne kadar bilmiyorum ama, süleymaniye vakfı sitesinde bu konuyla ilgili aynen şu yazıyor bir kadının bekareti kocası bile sorgulyamaz, o kadının ahlakına dini bilgisine ilmine bakılır diyor.. ama tabi bunu söylediğimde o kadar çok yadırganıyor ki.. biz alışmışız erkeklerin üzerimizdeki haklarından fazlasını yapmalarına bu devran değişmez.. allah herkese hayırlısını versin...

evet çok cesaretliler maşAllah.. bunlara caba ciddi mi bu diye bakmamak lazım bunu anladım.. hani derler ya yüz verdik ayıya... aynen öyle 5 ay değil 5 yıl peşimde dolansa dönüp bakmamak lazımmış.. neyse hayırlısı artık..

Hayırlısı da çıkar merak etme sen dua et bence sadece, sonra da hayatına bak.Hani demişsin ya işte herkes bekar erkekle bile evlendi kız olmadığı halde falan fistan.Ama davul bile dengi dengine o adamların huyunu suyunu bilmiyorsun belki çok öyle düzgün adam da değiller onların da başka kusuru var.Çok düz mantık bakıyoruz aslında. Hayırlısı düzgünü gelsin inşallah sana da milyon tane adam geleceğine bir tane düzgün kendine göre birisi gelsin.İnşallah öyle olur :1:
Bir de kızma sakın ama şimdi işe biraz günah ahlak boyutundan bakıyoruz da o kız bile diyoruz ama sakın yanlış anlama ama belki o tövbe eder affedilir ama belki sen de bir kalp kırarsın çok büyük günahkar kalırsın(Allah korusun).O yüzden kimin ne olacağı bilinmez başkalarının hayatlarıyla ilgilenmeyin bence kendi hayatınızla ilgilenin yoksa hep üzülürsünüz.

merhaba ayıp değil iyi yapmışsınız öncelikle. herkesi aynı sanan dengesiz, cahil cesaretlilere..

kalbini ferah tutmaya bak. nasıl bekarken dua etmemiz gerekiyorsa bence yine Allah'a sığın, dua et. hakkında hayırlısı olsun. elbet evlenmek ister insan.
insan hayatında yaşayabileceği herşeyi düşünmeli önceden. benim de aklıma geliyor boşansam ne olur diye. Allah göstermesin ama herkesin yaşayabileceği bi durum. üzücü birşey ama hayat bu. imtihanlarla dolu...
geçen arkadaşlarımızdan biri boşanma eşiğine geldi. eşimle bunu konuşuyorduk. bana dedi ki o kızı uyar (arkadaşımdan için) erkek ne zaman istese bekar biriyle evlenir. ama kadın bekarken sahip olduğu seçme hakkını kaybeder boşandığında. bu söz benim ağırıma gitti. sonra düşündüm, tarttım. etrafımda boşanmış, bekar biriyle evlenen kadın yok. ama yine boşanmış, kendinden yaşça çok küçük bekar bir hanımla evlenen adam çok. üzgünüm ama türkiye gerçeği gibi biraz da bu durum. amerikada böyle bir durumun varlığı değil, düşüncesi komiktir zannımca. en güzeli dengini bulmak. naçizane tavsiyem çocuğun yoksa çocuksuz, varsa çocuklu, bekarsan bekar, boşandıysan boşanmış biriyle evlen.. başta sorun olmaz kimse için belki. belki sonrasında da olmaz ama karşı taraf belli etmese de, içini kemirecek bi durum olur gibi geliyor.
ha eğer ki adam bekar, ama yaşamış birşeyler, ona bekar denmez

aynen öyle kardeşim ama, seçme şansının azaldığını düşünmüyorum ben.. çünkü seçme diye birşey yok nasip diye birşey var.. bu durum nasıl ki imtihanımsa nasibimse, bundan sonrakilerde nasiptir.. bende boşanmış ve çocuksuz dengim birini isterim en başta.. ama kızdığım şu erkeklerin bu kadar süttün çıkmış ak kaşık olması.. eşinize de söyleyeceğim bir tek şu var; ben de bir baba kızıyım, onunda bir kız evladı olabilir.. insalar o kadar kötü ki bacınıza gelmese kızınıza gelebilir.. haa dersiniz ki benim kızım çeksede boşanamaz, o da bence kaybedilmiş bir evlattır.. ben evladını başkalarına ezdiren aileye anne baba demem.. benim ailem en büyük nimetim Allah bin kere razı olsun onlardan...

Ya biraz da adımızı çıkaranlar var galiba..:( Oyüzden biz boşansak da günah işlemeyeceğimizi göstermeliyiz.

evet evet bu konuda kesinlikle haklısın hemde çok haklısın.. erkekler diyor ki, ya bekar türbanlı kız bile bekaret hariç herşeyi yapıyor bu kadın dulken elbette yapar diyor.. o yüzden bekarı boşanmışı bazı kadınlar malesef erkeklere verdikleri tavizlerle onların bu konuda bu kadar rahat davranmalarını sağlıyor..biraz da kadınlarda hata var.. bu da ilimle düzelir din ile düzelir.. kıyamete gidiyoruz Allah bizi kurtulanlardan eylesin..

Düğün arifesinde kayınvalidemin evindeyiz, sohbet ediliyor.
Eşimin uzaktan akrabaları da var ortamda, karı koca.

Adam bana dönüp dalga geçercesine dedi ki, "Eh senin baban yok, artık kırmızı kuşağı da ben bağlarım."
Ben de hata ettim, o işgüzarlıkta bir adamı muhatap alıp "Ben kırmızı kuşak takmayacağım." cevabını verdim.

Bunun üzerine karısı bana dönüp aynen şunu dedi, "Ayy belliydi zaten daha önce evlenmemiş bir kadın olarak boşanmış, çocuklu adamla evlenmenden."

O an yaşadıklarımı anlatamam, hakikaten ne duyumsadım açıklayamam.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Ortam gerildi, laflar söylendi. Apar topar kalkmak zorunda kaldılar. Düğünümüze de çağırmadık.

Zihniyet bu şekilde. Sen boşanmış da olsan; daha önce evlilik yaşamayıp boşanmış bir adamla da evlensen sana bakışları bu, bu tarz insanların.
O sebepten önce kendi yaşanmışlıklarını içine sindir ki işgüzar insanlara yem olma güzel arkadaşım.
Değişmiyorlar çünkü.

terbiyesiz... ne biçim insan bunlar ya, sonra nasıl ben insanım diyebiliyor.. sanane be kim ne isterse onu yapar.. peygamber efendimizdemi o zaman afedersinde kusurlu biriydi.. onların kafasın da öyle o zaman.. 25 yaşında seçilmiş bir insan olarak doğan adam layık değilmiydi en bakirelere... demek ki hatice annemiz en bakiresi en güzeliydi ki ona nasip oldu böyle bir erkek ile evlilik.. biz çok cahiliz.. bilmiyoruz dünyaya gelmiş kadınlar içinde en şerefli 4 kadından birinin hz. hatice olduğunu.. o kadın bu sıfata nasıl nail olmuş, nasıl bunu Allah ona bahşetmiş.. bakire olduğu için mi... demek ki bekaretten daha mühimi namus.. o yüzden aldarmıyorum kardeşim herkese de pat pat cevabını veririm.. ben orada olsaydım o kadını da bir güzel yolardım..

neden gelecegine parlak bakmıyosunki ya..
olabilir böyle erkeklerr heryerde var o komşununda başına gelmiştir emin ol.
bu kadar takma bence zamanı gelince sende elbet kafana göre birisiyle evlenirsin sadece sabır. daha nelerle karşılaşabilirsin.
demişsin ya ben gezen tozan bi kız olsam diye öyle olsanda olmasanda bu önemli degil insanlar için sen ne yaparsan yap boşanmışsın ya ee malum toplumda boşanan kadına nasıl bakıldıgı.o yüzden dedigim gibi kulak asmıycaksın ...

ben şunu anlamıyorum toplum dediğimiz kim? bu toplum bizden oluşmuyor mu? demek ki bunu yapan biziz..ben toplumsal şeylere takılmıyorum artık herkes kendi bilir hiç bir ayrımımda yok... sadece dengim olsun yeter..

Hayırlısı da çıkar merak etme sen dua et bence sadece, sonra da hayatına bak.Hani demişsin ya işte herkes bekar erkekle bile evlendi kız olmadığı halde falan fistan.Ama davul bile dengi dengine o adamların huyunu suyunu bilmiyorsun belki çok öyle düzgün adam da değiller onların da başka kusuru var.Çok düz mantık bakıyoruz aslında. Hayırlısı düzgünü gelsin inşallah sana da milyon tane adam geleceğine bir tane düzgün kendine göre birisi gelsin.İnşallah öyle olur :1:
Bir de kızma sakın ama şimdi işe biraz günah ahlak boyutundan bakıyoruz da o kız bile diyoruz ama sakın yanlış anlama ama belki o tövbe eder affedilir ama belki sen de bir kalp kırarsın çok büyük günahkar kalırsın(Allah korusun).O yüzden kimin ne olacağı bilinmez başkalarının hayatlarıyla ilgilenmeyin bence kendi hayatınızla ilgilenin yoksa hep üzülürsünüz.

yok ben sadece bu bana böyle ahlaksızca yaklaşan erkeklere karşılık dedim onu yani o adamlar o kadınlarla evleniyorken siz nasıl böyle niyetler taşıyorsunuz onlar mı erkek siz mi? demeye çalıştım aslında yanlış anlaşılmasın tabi ki herkes dengi dengine daha huzurlu olur.. yaşadıklarımı yaşamış dilimden anlayan birine göre neden içi içini kemirme ihtimali olan birini isteyeyim ki üstelikte sevmeden.. hayırlısı diyorum ben elbette benimde hatalarım günahlarım var, olabildiğinde elimden geldiğince sakınmaya çalışıyorum.. bunu gelceğim için, ahiretim için, evlatlarım için, evleneceğim kişi için yapıyorum.. çünkü bir insan nasıl yaşarsa kanı da o şekilde oluyor bence.. soyu sopu ve geleceği öyle oluyor.. o yüzden iyi insanlar bu çabada olan insanlarla karşılaşmak istiyorum inşAllah.. Allah herkese hakettiğini versin inş..

Hz Mevlana'nın bi sözü vardır;
"Işık renk için varsa, aşık da denk için vardır.
Denklik nedir? Korkana müjde olmak, sevene sadık olmak demektir."

Aklıma geldi paylaşayım dedim. Herneyse.. Okuduğum kadarıyla tek bi ayıp görüyorum. Karşına çıkan karaktersiz insanların, evlenmiş ayrılmış bi kadına karşı bakış açıları..
İnsanlar evlenir, anlaşamaz boşanır bunlar doğal şeylerdir. Sende kısmetinde ne varsa onu yaşamışsın. Namusu bacak arasında arayanların bi sonraki evresi çıkmış karşına sende tepkini çok güzel vermişsin. Burda kendini üzecek bişey yok; aksine bu devirde senin gibi insan çok bulunmayacağından kendinle gurur duymalısın.
Allahım gönlüne göre versin. Rabbim karşına seni "sen" olduğun için seven, bi ömür sevebileceğin insanlarla karşılaştırsın..
Sabret..

Hz Mevlana'nın bi sözü vardır;
"Işık renk için varsa, aşık da denk için vardır.
Denklik nedir? Korkana müjde olmak, sevene sadık olmak demektir."

Aklıma geldi paylaşayım dedim. Herneyse.. Okuduğum kadarıyla tek bi ayıp görüyorum. Karşına çıkan karaktersiz insanların, evlenmiş ayrılmış bi kadına karşı bakış açıları..
İnsanlar evlenir, anlaşamaz boşanır bunlar doğal şeylerdir. Sende kısmetinde ne varsa onu yaşamışsın. Namusu bacak arasında arayanların bi sonraki evresi çıkmış karşına sende tepkini çok güzel vermişsin. Burda kendini üzecek bişey yok; aksine bu devirde senin gibi insan çok bulunmayacağından kendinle gurur duymalısın.
Allahım gönlüne göre versin. Rabbim karşına seni "sen" olduğun için seven, bi ömür sevebileceğin insanlarla karşılaştırsın..
Sabret..

amin canım çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. ben bu süreçte kendimi çok fazla keşfettim ne istediğimden eminim.. istediğimşey az bulunduğu için belkide bu kadar zorlanıyorum.. o yüzden Allah herkese layığını elbet nasip eder..

amin canım çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. ben bu süreçte kendimi çok fazla keşfettim ne istediğimden eminim.. istediğimşey az bulunduğu için belkide bu kadar zorlanıyorum.. o yüzden Allah herkese layığını elbet nasip eder..

Elbet.. Zamanı vardır sadece.
Hakkında hayırlısı olsun canım, Allah gönlüne göre versin:54:

Elektreya büyük konuşma derim..Abartmışsın biraz..Arkadaş ondan bahsetmiyor,şu anlatılanlarda bile artniyet aramışsınız.Benim çevremde de hep bekar var.4 yılda bir tane boşanmış çıktı.Hani işçevremde olsun boşanmış uygun adayım olsa kendim talip olacağım,haber göndereceğim,yok,boşanmış adam yok çevremde.Heryere haber saldım.Kendimden büyüklerle evlenmem ben chelik'in aksine.Genç görünüyorum o da genç olsun..Genç biri nedne yaşlıyla evlensin,enerjileri bile farklıdı.Boşanmış biri yeniden evlendikten sonra ,boşanmışlığın veridiği hiç bir maraz yoktur,özellikle bayanlarda..Çünkü bayanlar daha sabırlıdır,son raddeye gelmeden erkekler gibi sabırsızlık yapmazlar..Evlenip boşanmış biriyle hiç evlenmemiş birini denk görmüyorsunuz.Oysa denklik meselesine bu değil de başka şeyler girer,olması gereken bakış açısı bu,ama tabi değişik görüşler de olacak.

sonbahar demişsin ki ''eğer karşıma evlenmemiş biri çıkar,evlenirsek,sonra sorun yapar mı?''Bunu hissedersin.Benim şuan hiç evlenmemiş bir talibim var işyerinden.Hiç hissetmiyorum sorun çıkacağını,öyle yumuşak huylu biri.iBana sevgisi var,değer veriyor görünüyor,mantığına da uyuyorum.Tek hissettiğim onla mutlu olurmuyum?Bir de istediğim tarz birisi sayılmaz.Ama çekici geliyor.iİyi biri,beni mutlu edecekmiş gibi hissediyorum...Tanımak için şans verdim..(bu arada o benim gibi memur değil)Sizce nasıl?

canım elektirik alman lazım ben bir ömür bu adamla yaşayabilirim demen lazım..yoksa bir insanla sadece iyi biri olduğu için evlenilmez zannımca:((
sen de boşanmıştın değil mi canım:(

buraya yazılan sorunlardan sosyoloji ve psikoloji alanında tezler çıkar , çok ciddi söylüyorum :) çünkü kızlar sizler sayesinde insanların değişik yüzlerini görüyoruz bu sayfalarda. Erkeklik ölmüş , kaldıranı yok.. İşlerine gelince beyler konuşur" ben erkeğim kızım, sen kadınsın sus" ya da erkek adamız ,onunla görüşme bununla görüşme şuraya gitme, evi temizle, yemeği pişir, çocuga bak, vs. .. bunun yanı sıra şimdilerde yeni moda " çalış, para kazan, sen kazanıyorsun bana borç ver, ne yani eşit değilmiyiz vs vs" Farkındamısınız kızlar , işlerine geldikleri gibi kullanıyor beyler durumları.. kimi zaman ataerkil ailenin yıkılmaz savaşçcı oluyorlar, maskülen rollere bürünüyorlar, ancak kimi zaman da bakıyorlar kadın da çalışıyor eli para görüyor ya eşitlik kisvesi altında ona laf ediyorlar. Anlamak mümkün değil

aynen öyle arkadaşım çok haklısın

kadınlarda enayı gıbı aşk sevgi evlılık dıyerek bin parçaya bölünüp şekılden şekıle gırıyorlar

ben buyuk konuşmak ıstemem ama bır erkeğin sırtındakı yuklerı kendı sırtıma almam...uğraşsın erkek değil mi sonuçta..

kadınım narinim çabuk yorulurum kırılırım incinirim...:34:

burada kadınlardan öğrendığim en büyük şey kadınlığımı unutmamam gerektiği oldu.

mükemmel olmak iyi bir şey değilmiş... mükemmel olursun kocan gider hiç mükemmel olmayan bir çıtkırıldıma aşık olur adaletin bu mu dünya diye bakakalırsın...

Ne yazacağımı bilemedim. Allah gönlüne göre verir inşallah. Senin hiçbir suçun yok, erkekler adi olabiliyor, ne yazıkki.

Üzülmeyin, bosanmakla büyük cesaret göstermissiniz.
Sizi mutsuz eden bir adama, dolayisiyla evlilige "el alem ne der" mantigiyla devam etmediginiz icin kutluyorum.

Bizim toplumuzda kadin olmak hakikaten cok zor, ama sakin umutsuzluga kapilmayin, inaniyorum karsiniza size
denk biri mutlaka cikacak.
Etrafimda bosanan yasitim bayanlar vardi, bir cogu bekar insanlarla evlendiler ve simdi cok mutlular.
Insanlar size defolu muamalesi yaptiginda bunun sadece onlarin zayifligi oldugunu,
bakire olmanin ayni zamanda namuslu olmak anlamina gelmedigini unutmayin.
Bazen biriyle iliskiye girip ardindan pisman olan ve "hymenoplasty"yöntemine basvuran hanimlara
kiziyoruz, ama bu toplumun iki yüzlü insanlari hanimlari yalan söylemeye adeta mecbur kiliyor.
Cünkü erkeklere gösterilen müsamahanin onda birinin kadinlara gösterilmedigi bir toplumda yasiyoruz ve
hayatimizi el alem ne der üzerine kurulu.

Dolayisiyla kulaklarinizi etrafinizdaki seslere tikayin, umarim karsiniza sizi tasiyabilecek
tüm kalbiyle sevecek bir delikanli cikacaktir.

Üstad Fatih Yürek ne demis;
El alem ne derse, deeeesin hadeeeee:1:

Dedigim gibi onların beklentileri farklı seylermis! Bosanan insanlara bu gözle, bu zihniyetle yasklasmaları ne kadar acı ve cahilce,
Hakkında hayırlısı olsun canım üzme kendini elbet seninde karsına helal süt emmis, seni gercekten hak eden birileri cıkacaktır.

Vay anasini bakirelik ne onemli konuymus...Iste her firsatta kendini kocasina saklamayan ,onunla bununla olan kadini kimse istemez diye erkeklere destek veren hanimlar nerede? Kimsenin dul olmayacaginin hesabi var mi? Bu dunyada her bakire olmayan illaki cani istediginden yapmis anlamina gelmemeli birde koskoca bir bosanmis DUL denilen kesin var bende onlardan biriyim. Allah akil fikir versin boyle insanlara ve merhamet versin. Ne yazik ne kadar yazik ki sirf bosanmis diye bir kadina boyle muamele edilsin. Acaba bu sana bunlari yasatan erkeklerin kaci bakir? Eminim hicbiri degildir. Evlenecegi kadinda bakirelikten baska hic ama hicbirsey arayamayan erkekler var hala bu dunyada.

Senin hic bir sucun yok arkadasim o erkeklerin adi bekar coktan dunya evine kirk kere girip cikmislardir emin ol, keske sen beni dul oldugum icin istemiyorsun bakalim ben seni isteyecek miyim? Ben en azindan evlendim bosandim eminim sen evlenmeden cok naneler yemissindir senide ben kabul edemem deseydin.

:46::46::46: Helal olsun sana,bişey yazmaya ya da söylemeye gerek kalmadı sayende!! Aynı düşünüyorum,hayat böyle keskin çizgilerle çizili birşey değildir zaten.Öyle olduğunu düşünenler er yada geç bunu anlarlar,ya da yaşayarak öğrenirler..Ben de evliyim ,bekarken de hiçbir konuda önyargılı olmadım,yanlış yaptığını düşünen arkadaşlarım oldu,hep destek çıktım,ama değil mi böyle bir yönü de var hayatın..Bakire olmayan yanlış yaptığını söyleyen arkadaşım,evlenmiş boşanmış da olabilirdi,hayat bu,hepimizin başına gelebilir..Çok katı düşünenlere ve kafasında fındık kadar beyni olan erkeklere bu laflarım..Bakirelikten bahsediyorlar ya,onlara göre namuslu bir bayanla evlenip de o bayan kendisinin arkasından her türlü işi çevirebilir,veya evlenmiş ayrılmış bir bayanla evlenir en düzgün hayatı yaşar,bunu kimse bilemez...:45::45::45:

Kapalı bir bayansınız ve çevrenizde muhtemelen tutucu bir çevre

Bu çevreden ötrü tanıştırıldığınız kimselerde aynı zihniyette

Dolayısıyla sizinle tanışmak isteyen kişilerde dar görüşlü olduğundan bu durumu yaşıyorsunuz..

Sorun çevren..

bu erkekler beni mi buluyor yaa.. niye ben hep ezik görülüuyorum dalga geçilecek insan gibi bakıyorlar.. ya ben çok hafif meşrep olsam gülsem eğlensem tamam derim ondan.

yukarıdakı yorumunuz ıtıcı geldı bana, gulen eglenen ınsan hafıf mesrep degıldır bır kere...
neselı, eglenmeyı ve eglendırmeyı seven ınsanlara hemen bu yaftaları yapıstırmayın...
yukarıda betımledıgınız gıbı bır bayan olsanız dahı sıze bu tur bır bakıs acısıyla bakmamaları gerek...
bu adama gelınce...bellı kı sızınle yasamak ıstedıgı sadece basıt bır ılıskı cınsel ya da duygusal olarak...
bu tıp adamların suratına bakmayın konusmayın bıle...
ne yazık kı turkıye'de bosanmıs kadınlara herkes ıyı gozle bakmıyor, bu sızı ıncıtmesın kendı hayatınıza bakın...
cahıl cahıl ınsanlar ıcın kendınızı uzmeyın...

Son düzenleme:
Kapalı bir bayansınız ve çevrenizde muhtemelen tutucu bir çevre

Bu çevreden ötrü tanıştırıldığınız kimselerde aynı zihniyette

Dolayısıyla sizinle tanışmak isteyen kişilerde dar görüşlü olduğundan bu durumu yaşıyorsunuz..

Sorun çevren..

Tamamen katılmıyorum ama biraz doğruluk payı var malesef..Çevremizin de hataları var..Ama yüzde yüz bu sebep değil..Bu aşmamışlık yaygın bir sorun..

Back
X