• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yas 29 sanırım evde kaldım

Yarin dogum gunum 32 olcam ve nisanliyim.. hic dert etme..gecte evlensen erkende evlensen ayni seyleri yasiycaksin.. ayrica gercektende 30dan snra evlenme devri artik.. benim cevremdede 28-29 yasinda meslegi elinde cok kisi var..

Okuldan tanıyor olup (sadece merhaba) ,seneler sonra nette tekrardan bir araya gelerek:KK53:
Net diye bişe bişe olmasa ben de evde kaldiydim:KK14:

Kiz Betül niye ölüyorsun yaa
Ne guzel kocaman evimiz var huzurla oturdugumuz, senin kuşun da vardi oh hayat bize guzel valla şekerim :KK50:

bazen öyle diyom bazen dee yeaaa ben ömrümün sonuna kadar kendi kendime mi konuşçaaam yaaa diye söyleniyorum.... sonra gelip bdv yi okuyom yok kaynanam yok görümcem yok eltim yok kocam kaynım bilmem ne ıyyhhh diyom hiç ses etme iyiyiz böyle herhalde diyom falan filan :)

Ben 25yaşında evlendim.esimide yol kenarında arkadaşları ile muhabbet ederken gördüm.küçük yerde yaşıyoruz telini buldum ve mesaj attım.smdi evliyiz 4yildir.Ama şimdiki aklım olsa 28-29da anca evlenirdim.coooook mutlu olduğum halde böyle düşünüyorum.hiçte geç kalmadınız.

Ayyy ben de sizin gibiydim 2 ay öncesine kadar. Yaşım 29, şimdi liseli ergenler gibiyim elimde telefon. Tanıştıktan sonra buraya girmeyi bile unutmuşum. Tanışmam da çok tuhaf oldu, kendisi yabancı. Ailesi ile tanışacağım yılbaşında. Hayat sürprizlerle dolu, bazen yapıveriyor büyüklüğünü. Kaybetmeyin içinizdeki o umut ışığını :)

Back
X