• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yas 29 sanırım evde kaldım

Tsk ederim rahatlattin beni ama yolda yurudugumde bakismalar yada tanisma istekleri oluyor.ama iste ben direk tersliyorum.bu huyumu sevmiyorum ama cekingenim biraz.birde guveniyorum adamin niyeti farklimi degilmi bilemiyorsun.
aman yolda gördügündne kocamı olur cnm bosver aa
bide hersey kısmet kısmetten öde köy yok kimi erken evlenir ne saygı kalır ne bisey aam mecbur sürdürü evliligi
ee millettede evliligm ii der ama sen evlenirsin cok mutlu olursun o yüzden takılma hic valla hayatını yasa
keske benim cevremdede bi kac tane kız arkadasım olsa da gezsek evli olması dahda ii olur ama yok cogu evlenince kocasını dinleyen sözüncne cıkmayan insanlardan oldular bende öylesi degilim esim karısmaz gezer,m
insallahh sende tez zamanda bulurusn ille evleme diye endeskleme kendini hayat paylasmak cok kolay degil cnm cok cok cok ii düsün

En iyi koca bulan kesim yaşlı insanlar çevremden biliyorum ama genelde erkek aday kel olunca o işler olumlu sonuçlanmadı

aman yolda gördügündne kocamı olur cnm bosver aa
bide hersey kısmet kısmetten öde köy yok kimi erken evlenir ne saygı kalır ne bisey aam mecbur sürdürü evliligi
ee millettede evliligm ii der ama sen evlenirsin cok mutlu olursun o yüzden takılma hic valla hayatını yasa
keske benim cevremdede bi kac tane kız arkadasım olsa da gezsek evli olması dahda ii olur ama yok cogu evlenince kocasını dinleyen sözüncne cıkmayan insanlardan oldular bende öylesi degilim esim karısmaz gezer,m
insallahh sende tez zamanda bulurusn ille evleme diye endeskleme kendini hayat paylasmak cok kolay degil cnm cok cok cok ii düsün
Cok haklisin oyle dusuyorum bende hicbir zaman evlilik meraklisi biri olmadim ama iste yasadigim kultur de laf sokmalar vs vs canimi cok sıkıyor.hep ayni seyler bak geckalirsan cocugun olmaz.vs vs

Cok haklisin oyle dusuyorum bende hicbir zaman evlilik meraklisi biri olmadim ama iste yasadigim kultur de laf sokmalar vs vs canimi cok sıkıyor.hep ayni seyler bak geckalirsan cocugun olmaz.vs vs
amannn sen evlendinde ne oldu de ille bisey anlatmıstır vur yüzüne sende maden bu kadar üstüne gidiyo o tipler hic acıma allah hayırlısını versin esinde evladında bosver sana laf sokanlarada takılc ver cvbını cekil kenara

Merhaba kizlar agutosta 30 yasina giriyorum.ve galib evde kalmis oluyorum.25 yasina kadar. Evliligi hic dusunmedim hep korkulu ruyamdi evlenmek ben dusunmedigim zamanlar duzgun adamlar cikardi karsima.nezaman benim aklim basima geldi evlenmeye karar verdim.hic kimse cikmadi karsima cok fazla cevrem yok o yuzden gorucu falanda gelmiyor.cok fazla gezen biride degilim.cok bunaldim pskokoljik baskilardan.bu arada cirkin de degilim hatta guzel oldugum soylerler. Kendime guvenim tam o konuda.cokmu kismetsizim ben anlamadim.birde sizler esinizle nasil tanistiniz.merak ediyorum insanlar nasil tanisiyor.ben akisina birakmis durumdayim dogru mu yapiyorum.
benim 32 anca nişanlandım:))

Merhaba kizlar agutosta 30 yasina giriyorum.ve galib evde kalmis oluyorum.25 yasina kadar. Evliligi hic dusunmedim hep korkulu ruyamdi evlenmek ben dusunmedigim zamanlar duzgun adamlar cikardi karsima.nezaman benim aklim basima geldi evlenmeye karar verdim.hic kimse cikmadi karsima cok fazla cevrem yok o yuzden gorucu falanda gelmiyor.cok fazla gezen biride degilim.cok bunaldim pskokoljik baskilardan.bu arada cirkin de degilim hatta guzel oldugum soylerler. Kendime guvenim tam o konuda.cokmu kismetsizim ben anlamadim.birde sizler esinizle nasil tanistiniz.merak ediyorum insanlar nasil tanisiyor.ben akisina birakmis durumdayim dogru mu yapiyorum.
Evde kalmış değilsiniz sizden daha büyük yaşta evlilik yapanlar var ama olusuma bırakmakta bana göre pek doğru değil biraz çıkın dolaşın birileriyle vakit geçirin

Siz de kendinizi bir yerelre kapatmayin canim bi hobi filan edinin.

Ben de internetten tanıştım sözlümle. Bunu ailelerden gizledik gerci :D bir cok arkadas internet demis ama ben olsam internete hic umut baglamam. Duzgun insanlar milyonda bir

Bende şu evlenme programına çıkanları anlamıyorum oradaki erkeler bana hep sahtekar ve yalancı gibi geliyor , kadınlarında orada ne işi var hepsi güzel bebek gibi çok şaşırıyorum insan bu kadar mı asosyal yaşar , bir defa çevreye açık olacaksın yaşlı insanlarlada görüşeceksin selam vereceksin hal hatır soracaksın
ama herhalde hep bunlar apartman hayatı yüzünden

Siz de kendinizi bir yerelre kapatmayin canim bi hobi filan edinin.

Ben de internetten tanıştım sözlümle. Bunu ailelerden gizledik gerci :KK70: bir cok arkadas internet demis ama ben olsam internete hic umut baglamam. Duzgun insanlar milyonda bir
Is ev arasi geciyor vaktim farkli ugraslarim da var.ama cevremdki yasitlarim evli:) benim yaslarda bekar erkek kalmamis .internete kesinlikle karsiyim zaten.face isteklerini hic kabul eden biri degilim

Düzenli işi olanlar da eş bulmakta zorlanıyor , öyle düğünlere gidermisin oradada bekar erkek çok çoğu kızları dikizlemeye geliyor talip çıkabiliyor fazla süslü ve iyi giyimliysen hemen aile araştırmasına girip tanışma teklifi gönderiyorlar

Ben esimle unv birinci sinifta tanistik.unv sinif arkadasimdan biriyle fotograf cekiyoruz.sonra o arkadasim evde bilgisayarina atiyor fotograflarini.ve evine gelen arkadasina yani esime fotograflari gosteriyor sinif arkadaslarim diye.esim beni gorunce cok begeniyor.ertesi gun okulumuza geliyor arkadasiyla birlikte...once arkadas olduk sonra guzel bir hikayeye adim attik.6 yil dan sonra 1.5 yildirda evliyiz.esimle sevgiliykende cok isteyen oldu gorucu oldu...tanismak isteyen oldu..ama alin yazisi degismiyor iste.

Siz evde oturup asosyal olarak kismet beklemeyin.anladigim kadariyla internete umut baglamissiniz cok buyuk risk...
Bi yakinim netten biriyle tanisiyor..sonra aile baskisi yuzunden samsuna cocugun yanina kaciyor.adam meger evliymis...bi sure alikoyuyor kizi..sonra kiz izdiraba dayanamayip yine kaciyor kacarken kaza geciriyor uzun sure tedavi goruyor iyilesiyor.
Ailesi kaza gecirdigi icin aciyip affediyor..suan hala bekar.o buyuk hatayi yapmasa belki cok farkli olurdu..

Istisnalar var ama adi ustunde istisna.cok buyuk risk.
Onun yerine kurslara katilin...
Gecen yil kpss kursuna gisiyordu..ordan iki arkadas secgili oldular ne yaptilar bilmiyorum.
Belli bi yastan sonra cogu kisi es adayi bulmaya katiliyir kurslara..ingilizce olur diksyon olur...bunlar daha iyi cozum olur bence

Canım bende aynı durumdayım ..kısmet olmayınca olmuyor maalesef sen bol bol dua et Rabbim hayırlıı birini çıkarıır inş karşına,karşımıza..

hiç dert etme bence, ben son iki gündür pişmanım evlendiğime mesela,iki gün asır gibi geldi bana, o yüzden dert falan etme hayırlısını dile çıkar karşına zaten

Back
X