• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok ayıp birşey mi yaptım?

bu erkekler beni mi buluyor yaa.. niye ben hep ezik görülüuyorum dalga geçilecek insan gibi bakıyorlar.. ya ben çok hafif meşrep olsam gülsem eğlensem tamam derim ondan.

yukarıdakı yorumunuz ıtıcı geldı bana, gulen eglenen ınsan hafıf mesrep degıldır bır kere...
neselı, eglenmeyı ve eglendırmeyı seven ınsanlara hemen bu yaftaları yapıstırmayın...
yukarıda betımledıgınız gıbı bır bayan olsanız dahı sıze bu tur bır bakıs acısıyla bakmamaları gerek...
bu adama gelınce...bellı kı sızınle yasamak ıstedıgı sadece basıt bır ılıskı cınsel ya da duygusal olarak...
bu tıp adamların suratına bakmayın konusmayın bıle...
ne yazık kı turkıye'de bosanmıs kadınlara herkes ıyı gozle bakmıyor, bu sızı ıncıtmesın kendı hayatınıza bakın...
cahıl cahıl ınsanlar ıcın kendınızı uzmeyın...

ben o kADINLar kötüdür demeye çalışmadım ki elbette gezer eğlenir kimseyi ilgilendirmez.. yapım öyle değil benim.. demek istediğim şu çok hani gezen ytozan kadın bir kadın olsam bu erkekler yüz bulur yanaşır öyle de değilim demeye çalışıyorum.. ayrıca bu tür bir kadına bile o tür yaklaşan erkek aşşağılıktır.. ama işte erkekler bir tuhaf herşeyenden nem kapıp açık kapı arayabiliyor.. dul olursun ondan yüz bulur, çok gülersin ondan yüz bulur, çok gezersin ondan yüz bulur, eve geç gelirsin ondan yüz bulur.. bitmez yani onların yüz bulma sebepleri...

işte beni en iyi anlayan sensin burada.. bunu anlamıyorum gerçekten bu erkeklerin kafasında ne var.. sen gidersin adamla seversin gözün kapalı o neler geçirir aklından ben evlenmeden de sürekli sıoarrdı bakire misin bakire misin? gerizekalı bakire olmasam elimi tutmaktan öteye gidemez miydin aptal.. anlamıyorum bunları kendileriyle her haltı yiyenler namuslu gibi değer görürken biz burada bakire misin değil misin bilmem ne. ben evlendiğim ilk gece eşimin bana söylediği ilk cümle "heee iyi bakireymişsin" evlenmeden önce test edemedi ya, bakamadı ya.. kekleniyorum sandı, kandırıyorum sandı herhalde.. ya aklıma geldikçe yine daha çok sinirim artıyor.. bir insan aşkla evlendiği kadına bunu dermi? bakire olmazsam evlenmezmiş o zaman anlamıştım insanlıktan nasipli olmadığını.. bunlara ayrım yapacaksın arkadaşım bak madem hiç evlenmedin sende bakir adam ara sende bunu şart koş.. var mı böyle adalet düzen ya.. ayet var Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara layıktır. O temiz olanlar iftiracıların söyledikleri şeylerden uzaktırlar. Onlar için bir bağışlanma ve bolca verilmiş iyi bir rızık vardır.” (Nur suresi 26.Ayet-i Kerime) ama kimin umurunda ki bu... her haltı yiyenin başı ağrımaz biz bir sürüüüüü abuk sabuk şeye layık görülürüz..

valla artık yani paranoyak oldum ya diorm ilk gece bi problem olursa ya esnek bi zar yapısına sahipsem kendinden eminken bile hiçbişeyi ispatlıyomusun hele bide öyle bi durum olduğunda düşünemiyorum yani..
artık jinekoloğa felan gitmeyi kafayı koydum .. yapısını felan söylüyolarmış sanırım.
ve dediğin gibi sanki herkezle bu işi yaptım yaptım bi tek ona gelince durdum e be gerizekalı ne engelim var madem senlede yapardım bekaretim olmasa çokmu zor yani
offff offf keşke asıl zar erkeklerde olsaydıda zan altında kalan biz olmasaydık

Sen niye ezik olacakmışın arkadaşım alnın dik olsun.Boşanmışsan bu ayıp değil nice evlenmemeiş dullar var ortada sen meşru bir evlilik yapmış anlaşamamış ayrılmışsın.Hatan sadece kişilerle görüşmen .Aileleri gelip görüp beğenmeden tek başına teklifleri asla değerlendirme.Önce aileniz gelsin ben bu tür şeylere sıcak bakmıyorum de yoksa değerin düşer.Sen yanlış yapmazsın ama maalesef toplumumuzda hala boşananlara lekeli diye bakan cahiller var.Alnın dik olsun,ezilmede ama akıllı davran bazıları farklı yaklaşır erkek milleti.Arada iyi niyetlileride kaynar ama kimsenin ne olduğunu bilemeyiz tedbir al takdir Allahü Tealadan dır.Böyle yaklaşımlara cevap dahi verme bulaşırlar insana:19:

bence canını sıkmaya değmez,sen hayatına doğru bildiğin yoldan ayrılma,karşına mutlaka iyi biri çıkacaktır.

Bence birazda kismet bence. Ailemizde de vardi bayanlar bakire degildi, etrafimda arkadaslarim vardi hic sorun olmadi... demekki erkekten erkege degisiyor. Hicte bir sorun yasamadilar kac yildir evliler.Zaten ilk sorusu bakiremisin diyen bir erkekle ben istesemde evlenmem. Bu sadece bakire olan birine sirf bakire oldugu icin deger verdigi anlamina gelir. Ayrica kimse bakire de olmak zorunda degil herkesin kendi secimi.Ben dul olmama ragmen hala cok isteyen var evlenmek isteyen ama ben istemiyorum niyese 26 yasindayim hic oyle yasi buyuk cocuklu biride denk gelmedi ama ben istemiyorum kismetleri. Zaten su an nisanlim var gonlumun sevecegiyle evlenmek istiyorum.Benimde derdim millet acaba yurtdisina kapak atmak icin mi evlenir oldu... benimde korkum bu evlenemedim Tr da biri ile.

Bence sana yanlis insanlar denk geliyor elbet dogru birileride cikacaktir.

Bence birazda kismet bence. Ailemizde de vardi bayanlar bakire degildi, etrafimda arkadaslarim vardi hic sorun olmadi... demekki erkekten erkege degisiyor. Hicte bir sorun yasamadilar kac yildir evliler.Zaten ilk sorusu bakiremisin diyen bir erkekle ben istesemde evlenmem. Bu sadece bakire olan birine sirf bakire oldugu icin deger verdigi anlamina gelir. Ayrica kimse bakire de olmak zorunda degil herkesin kendi secimi.Ben dul olmama ragmen hala cok isteyen var evlenmek isteyen ama ben istemiyorum niyese 26 yasindayim hic oyle yasi buyuk cocuklu biride denk gelmedi ama ben istemiyorum kismetleri. Zaten su an nisanlim var gonlumun sevecegiyle evlenmek istiyorum.Benimde derdim millet acaba yurtdisina kapak atmak icin mi evlenir oldu... benimde korkum bu evlenemedim Tr da biri ile.

Bence sana yanlis insanlar denk geliyor elbet dogru birileride cikacaktir.

evet biraz bunun ile ilgili çevremdeki insanların eğitim seviyeleri ve kırsal yaşam şekli olduğu için sap ile saman çok rahat karışıyor.. yani namus ile bekaret bir tutulabiliyor ki, şu da var isteyen istediği gibi yaşar.. ben bunu seçtim böyle istiyorujm veya bu yollara girmek zorunda kaldım gelişen olaylarla.. bilmiyorum bakalım bende dedim kendi kendime evlenmek şart değil :) gerçekten içime sinmedikçe düşünmüyorum artık...

Canım yaşadığın çok zor başıma gelmediği için seni yönlendirmek ne kadar doğru olur bilemem ama yinede 2-3 karaktersizle tanıştın diye hemen umutzusluğa kapılma. Anladığım kadarıyla sen kendini bilen olgun bir insansın diyeceğim şu ki elbette hayatında birileri olacak evlenmek isteyeceksin bu çok normal. Ancak evlenmek için bu kadar aceleci olma belki ailen yada çevrende bu konuda ısrarcı bilemem ama ben hep şunu savunurum ki sen kadere kısmete inanan bir insansın, eminim kısmetin seni bir yerde bekliyordur, başka konularda da yazmışımdır ben bunu, karşına çıkacak insan hiç ummadığın zamanda hiç beklemediğin bir olayla çıkar ki oda senin mucizen olur.

Dediğim gibi acele etme seni herşeyinle sevecek, kabul edecek ve gerçekten mutlu olabileceğin bir insan mutlaka çıkacaktır, bekle ve gör dediydi dersin :)

Senin hiç bir suçun yok hem de evlenmişin dolayısıyla da ilişki yaşamışın bundan normal ne olabilir ayıp olan ne bunda? O sana gelen erkekler erkek değiller tatlım onlar erkek şeklinde ahlak böceği. Kendileri de bakir miymiş acaba? Kendilerini saklamışlar mı evlenecekleri kadına? Bak, eğer doğru insan girerse hayatına çok mutlu olursun ama bu tip erkekleri hayatından uzak tut seni ezmelerine yada öyle hissettirmelerine izin verme. Senle aynı yaştayız genciz hayatın başındayız seni koruyacak ve sevecek bir erkek elbette çıkacak ama bu adam kılıklı sapları uzak tut kendinden çünkü zaten bakire değilsin diye seni kandırmaya çalışabilirler. Benim en yakın arkadaşım (çok da masum tatlı bir kızdır) bir çocukla sevgili oldu. Çocuk cemaatçi. Dindar değil tutucu resmen. hatta yobaz! 28 yaşında kimseyle birlikte olmamış. ve kıza seninle de evlenene kadar birlikte olmayacağız demişti. Bir gün bunlar kadıköyde bir kafede oturuyorlar çocuk hayvan gibi saldırıyor kızın eteğini falan kaldırıyor. Kızcağız hayatının şokunu yaşadı. bir hafta ağladı ağladı. Çünkü öyle bir insandan öyle bir şey beklemiyordu. Yani erkeklerin konuşmalarına kanma. Adam sanıyorsun altından sapık çıkıyor.

Son düzenleme:
evet çok şükür iyi bir mesleğim var kazancım yerinde, ailesel hiç bir problemim yok arabam var, babamın bana yaptığı bir evim var.. o yüzden bu gerzek heriflerin sürekli güvenimi kırması haricinde hiiççç bir sorunum yok..

Ne güzel Allah sana bir çok imkan vermiş dahada fazlasını versin inşallah
Dünya cennet değil güzel kardeşim.
Her an imtihan halindeyiz ve belki seninde kaderinde evlilikle imtihan edilmek vardır
Allah senin ne yapacağına bakıyor; isyan edecekmisin etmeyecekmisin,
Evlenebilmek adına değerlerinden taviz verecekmisin vermeyecekmisin,
Artık bıkkınlık gelip elimi bari tutsun bir şey olmaz diyecekmisin demeyecekmisin,
Hepsi imtihan işte...
Belkide öyle birini karşına çıkaracak tutulacaksın, onla evlenebilmek için hangi değerlerinden vazgeçeceksin yada vazgeçmeyeceksin.
Allah görmek istiyor...
Ben bu imtihanı kazanacağını Allah'ın er yada geç sana mutlu bir yuva nasip edeceğine inanıyorum...
Sadece dua ve sabır lazım ... :34:

Arkadaşlar ben bugün çok sıkıntılıyım.

Yaklaşık 3 sene önce boşandım ben. Bu süre zarfında hayatımda ciddi manada 1 kişi oldu, o da boşanmıştı ama aldattı, nasıl olsun ki?

Güzel biri olduğumu söylerler. Kapalıyım abdestli namazlıyım. Boşandığımdan beri hiç bir erkekle elele dahi tutuşmadım.. ama etrafımdan çok fazla tanışmak isteyen oldu geneliyle boşandığım için korktum, görüşmedim. 1-2 tane kabul ettiğim oldu.. bu kabul ettiğim kişilerde ise şu oldu özellikle bekardı bunlar ve boşandığımı gizlemedim baştan.. 2 si de boşandığım için ciddi düşünmediklerini söylediler bana.

en sonuncusu dün oldu. adamı 2 yıldır tanıyorum ortak tanıdığımız çok fazla. annemle de geldi tanıştı bir tesadüf sonucu ben yoktum orada bir ortamda karşılaşmışlar tanışmışlar..neyse daha 3 gün önce annemin yanına gelmiş..bana da 5 aydır kahve içelim diye ısrar ediyordu kabul etmemiştim.. son bir aydır yoğun bir şekilde.. defalarca söyledim ben gezme tozma bilmem, istemem öyle gelemem heryere seninle kabul edemeyeceğim teklifini falan diye.. 5 ay ya dile kolay 5 ay.. neyse en son yine tesadüf diyor ama hiç inanmadım benzinciden benzin alırken orada karşılaştık.. gel kahve içelim dedi tamam dedim gittik araçlarla.. neyse orada gayet efendi hoştu. bende dedim iyi biri galiba.. dün bana mesajda evlenmeyi düşünüyor musun dedi bu nasıl soru tabi ki düşünüyorum dedim ve bana bizim seninle ciddi bir ilişkimiz olamaz evlilik yoluna giremeyiz benim ailem kabul etmez anla beni dedi... bende sen beni ne sanıyorsun dedim.. bu da birşey sanmıyorum senden çok hoşlandım hep ama, boşandığını öğrenince çok şaşırdım dedi ki boşandığımı öğreneli 1 yılı geçiyor... bende huzurumu bozma benim ben bu kadarım buyum kimseye gel beni tanı demedim peşime düşte demedim böyle küçük bakan erkekle işim olmaz... dedim niye kızıyorsun demiş yazdıklarını oku anlarsın aptal mıyım ben dedim... ondan sonra aramadı sormadı..

ama bu ikinci sefer oluyor bir diğeri de ilk görüşmede elimi tutmaya kalkmıştı bende kızınca işte sen bakire değilsin benim ailem kabul etmez bir evin bir oğluyum bıdı bıdı..

bu erkekler beni mi buluyor yaa.. niye ben hep ezik görülüuyorum dalga geçilecek insan gibi bakıyorlar.. ya ben çok hafif meşrep olsam gülsem eğlensem tamam derim ondan.. işimden eve evden işe arada bir kız ark. ile gezen bir kızım ben bunlar neden böyle bakıyor bana.. bizim mahallede 2 çocuklu benimle aynı zamanda boşanan bir kadın bekar bir erkekle evlendi.. o kadınla evlenen erkek değil mi? neden bana böyle davranılıyor ben anlamıyorum.. kaldıramıyorsan boşanmamı yaklaşma... çok inancım sarsıldı, güvenim bitti artık geleceğime parlak bakamıyorum.. 26 yaşımdayım isteyenler elbet oluyor ama, ya çocuklu ya yaşı geçkin.. bende dengim biri ile birlikte olmak istiyorum, evlenmek istiyorum bu suç mu? zaten artık karşıma çıkan hiç bir erkeğe cevap vermeyeceğim.. anladım ki benim için en güzeli görücü usulü.. ama aklım şunu almıyor boşanan bir çok kadın görüyorum onlar çok rahat evlenirken hiç boşanmış olmaları sorun değilken ben neden ayıp bir şey gibi bunun utancını yaşıyorum.

boşandığıma asla pişman değilim hatta yeniden doğdum bundan utanmıyorum da asla.. erkekleri gerçekten anlamıyorum.. şu yaşıma kadar gerçekten bir erkek tarafından ne sevildim, ne korundum.. zaten artık bunu beklemekten de vazgeçtim...:43:

Merhaba yazınızı baştan sona okudum şikayetlenmişsiniz ve erkeklerle aranızda bu tarz durumlar( erkeklerin sizin peşinizden koşmalarından bahsedyorum) sizi sıkmış sanırım yani öyle hissettirdi yazınız lakin anlamadığım bir konu var madem ki bu kadar sıkıldınız ve hiç ilgilenmek dahi istemiyorsunuz neden bu denli kafanıza taktınız. Bence siz burada herşeyi doğru yazmıyorsunuz bana çelişkili geldi yazınız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Arkadaşlar ben bugün çok sıkıntılıyım.

Yaklaşık 3 sene önce boşandım ben. Bu süre zarfında hayatımda ciddi manada 1 kişi oldu, o da boşanmıştı ama aldattı, nasıl olsun ki?

Güzel biri olduğumu söylerler. Kapalıyım abdestli namazlıyım. Boşandığımdan beri hiç bir erkekle elele dahi tutuşmadım.. ama etrafımdan çok fazla tanışmak isteyen oldu geneliyle boşandığım için korktum, görüşmedim. 1-2 tane kabul ettiğim oldu.. bu kabul ettiğim kişilerde ise şu oldu özellikle bekardı bunlar ve boşandığımı gizlemedim baştan.. 2 si de boşandığım için ciddi düşünmediklerini söylediler bana.

en sonuncusu dün oldu. adamı 2 yıldır tanıyorum ortak tanıdığımız çok fazla. annemle de geldi tanıştı bir tesadüf sonucu ben yoktum orada bir ortamda karşılaşmışlar tanışmışlar..neyse daha 3 gün önce annemin yanına gelmiş..bana da 5 aydır kahve içelim diye ısrar ediyordu kabul etmemiştim.. son bir aydır yoğun bir şekilde.. defalarca söyledim ben gezme tozma bilmem, istemem öyle gelemem heryere seninle kabul edemeyeceğim teklifini falan diye.. 5 ay ya dile kolay 5 ay.. neyse en son yine tesadüf diyor ama hiç inanmadım benzinciden benzin alırken orada karşılaştık.. gel kahve içelim dedi tamam dedim gittik araçlarla.. neyse orada gayet efendi hoştu. bende dedim iyi biri galiba.. dün bana mesajda evlenmeyi düşünüyor musun dedi bu nasıl soru tabi ki düşünüyorum dedim ve bana bizim seninle ciddi bir ilişkimiz olamaz evlilik yoluna giremeyiz benim ailem kabul etmez anla beni dedi... bende sen beni ne sanıyorsun dedim.. bu da birşey sanmıyorum senden çok hoşlandım hep ama, boşandığını öğrenince çok şaşırdım dedi ki boşandığımı öğreneli 1 yılı geçiyor... bende huzurumu bozma benim ben bu kadarım buyum kimseye gel beni tanı demedim peşime düşte demedim böyle küçük bakan erkekle işim olmaz... dedim niye kızıyorsun demiş yazdıklarını oku anlarsın aptal mıyım ben dedim... ondan sonra aramadı sormadı..

ama bu ikinci sefer oluyor bir diğeri de ilk görüşmede elimi tutmaya kalkmıştı bende kızınca işte sen bakire değilsin benim ailem kabul etmez bir evin bir oğluyum bıdı bıdı..

bu erkekler beni mi buluyor yaa.. niye ben hep ezik görülüuyorum dalga geçilecek insan gibi bakıyorlar.. ya ben çok hafif meşrep olsam gülsem eğlensem tamam derim ondan.. işimden eve evden işe arada bir kız ark. ile gezen bir kızım ben bunlar neden böyle bakıyor bana.. bizim mahallede 2 çocuklu benimle aynı zamanda boşanan bir kadın bekar bir erkekle evlendi.. o kadınla evlenen erkek değil mi? neden bana böyle davranılıyor ben anlamıyorum.. kaldıramıyorsan boşanmamı yaklaşma... çok inancım sarsıldı, güvenim bitti artık geleceğime parlak bakamıyorum.. 26 yaşımdayım isteyenler elbet oluyor ama, ya çocuklu ya yaşı geçkin.. bende dengim biri ile birlikte olmak istiyorum, evlenmek istiyorum bu suç mu? zaten artık karşıma çıkan hiç bir erkeğe cevap vermeyeceğim.. anladım ki benim için en güzeli görücü usulü.. ama aklım şunu almıyor boşanan bir çok kadın görüyorum onlar çok rahat evlenirken hiç boşanmış olmaları sorun değilken ben neden ayıp bir şey gibi bunun utancını yaşıyorum.

boşandığıma asla pişman değilim hatta yeniden doğdum bundan utanmıyorum da asla.. erkekleri gerçekten anlamıyorum.. şu yaşıma kadar gerçekten bir erkek tarafından ne sevildim, ne korundum.. zaten artık bunu beklemekten de vazgeçtim...:43:

ben sana kıyamam :(
sen tabi ki kötü bir şey yapmadın, neden boşandın bilmiyorum ama hayatın boyunca kötü gidecek bir şeye katlanmak yerine delikanlı gibi dur demeyi bilmişsin, genç yaşında çoğu insanın gösteremediği cesareti göstermişsin.
şu yaşıma kadar hiçbir erkek tarafından sevilmedim, korunmadım demişsin. ama zaten çiğ süt emmişlerdir, onların sevgisi de koruması da hevesleri ile doğru orantılıdır, onlara bel bağlanmaz. biz kadınlar mutluluk resmimizi erkeklere dayandırarak en büyük hatayı yapıyoruz.
yeniden evlenmek, mutlu bir yuva kurmak istemen çok çok normal ama olması için hiç uğraşma bence. karşına kişilikli, adam gibi adam çıkarsa ve buna ikna olursan düşünürsün. peşinden koşup koşup, ciddi düşünemem senle diyenlere yakıltırdığım sıfatları burada ifade edemem, onlar o kişiliksizlikleriyle ömür boyu kalsınlar.
son olarak, neden başkaları rahat rahat yeniden evleneniyor ediyor da ben suçlu durumuna düşüyorum demişsin. sen kafaya takan, namuslu, hassas biri oldukça tabi toplum onların değil senin üzerine gelir. ama tabi ki böyle olmaya da devam et. p. altuğu düşünsene, kadın kocasını askerdeyken aldattı. kocasını aldattığı adamla yıllarca ilişki yaşadı, onu da aldattı. sonra ne yaptığı belli olmadı ve aynı dizide oğlunu oynayan oyuncu ile evlendi. yeni gelin gibi mutluluk pozları verip duruyor. bu kadını yargılar mı toplum. kadının ar damarı çatlak zaten. böyle olmak daha mı iyi? sen doğru yoldan gitmeye devam et ve fazla insanla da görülme emi.

Back
X