sonra neden boşandınızoyy oyy bende nette tanışmıştım eski kocamlanapim başka nereden bulabilirim ki her gün kalk işe git eve gel, sosyal aktivite falan yok, internetten bulmicam da nerden bulucam
Biz aynı apartmanda oturuyorduk komsuyduk yani o sekilde tanıştık, görücüye karşı olan biriyim hayat görüşüme ters, evlilik desen bende hiç düşünmezdim biyolojik saatim gelipte anne olmak isteyince( birazda ailenin ve cevrenin evlen evlen nidaları etkil oldu) evlilik fıkrını dusunmeye başladım ve evlendim.Merhaba kizlar agutosta 30 yasina giriyorum.ve galib evde kalmis oluyorum.25 yasina kadar. Evliligi hic dusunmedim hep korkulu ruyamdi evlenmek ben dusunmedigim zamanlar duzgun adamlar cikardi karsima.nezaman benim aklim basima geldi evlenmeye karar verdim.hic kimse cikmadi karsima cok fazla cevrem yok o yuzden gorucu falanda gelmiyor.cok fazla gezen biride degilim.cok bunaldim pskokoljik baskilardan.bu arada cirkin de degilim hatta guzel oldugum soylerler. Kendime guvenim tam o konuda.cokmu kismetsizim ben anlamadim.birde sizler esinizle nasil tanistiniz.merak ediyorum insanlar nasil tanisiyor.ben akisina birakmis durumdayim dogru mu yapiyorum.
sonra neden boşandınız
allah daha iyilerini çıkarsın inşallah karşına..işte aldatması vurdumduymazlığı falan vardı büssürü şey
amiiinnn inşallah bir gün bende oğlum da mutlu oluruz..allah daha iyilerini çıkarsın inşallah karşına..
valla tam kıvamındasın cnm hayatını yasamız ohh bende 21 de evlendim cok zor 7 senelik evli olucam daha bu sene alıstım
yani yasın tam idael yasta bence hic takılma calısıyomusun bilmiyorum ama arkadaslarınla hafa sonu turlarnına katıl gez toz bak simdi olsam cok gezerdim yine geziyorum ama arkadaslarla kız kıza gezmek baska tatilllere cık ooo simdi bak ucuzda oteller ucaklar git bi cumadan pazara kadar antalyaya oo miss
Bende 31 yasindayim. Hic evde kaldigimi dusunmuyorum. Hayatimi yasiyorum valla. Kotu mutsuz bir evlilik yapmaktansa yalnizligi tercih ederim. Bende bazi nedenlerle evlilige asiri soguk bakiyordum. 26 yasinda filan bozdum niyeti. Gorustugum kisiler oldu ama kismet degilmis. Simdi iyiki olmamis diyorum. Rabbim kararlamistir. Birgun bir yerde cikacak karsima adamim. Eminim.. Sende once evde kaldim dusuncesini at kafandan. Ne kotu sacma bir dayatmadir o. Hic bir zaman inanmadim. evlenen kiz nerde kaliyor sokakta mi? Yoo o da evde. Musmutlu olacagin bir evlilik gereceklestirirsin umarim vakti zamani gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?