• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yas 29 sanırım evde kaldım

bu arada cirkin de degilim hatta guzel oldugum soylerler. Kendime guvenim tam o konuda.cokmu kismetsizim ben anlamadim.

Güzel olmayanlar evde kalmayı mı hakediyor? Arkadaşlarınızın bulduğu kişiler hakkında da "hakaret gibi" demişsiniz.

Şu güzel egosu nasıl bir şey çok merak ediyorum. Bazılarının iç güzelliğe gerçekten çok ihtiyacı var. Salt dış güzellikle olmuyormuş demek ki.

Merhaba kizlar agutosta 30 yasina giriyorum.ve galib evde kalmis oluyorum.25 yasina kadar. Evliligi hic dusunmedim hep korkulu ruyamdi evlenmek ben dusunmedigim zamanlar duzgun adamlar cikardi karsima.nezaman benim aklim basima geldi evlenmeye karar verdim.hic kimse cikmadi karsima cok fazla cevrem yok o yuzden gorucu falanda gelmiyor.cok fazla gezen biride degilim.cok bunaldim pskokoljik baskilardan.bu arada cirkin de degilim hatta guzel oldugum soylerler. Kendime guvenim tam o konuda.cokmu kismetsizim ben anlamadim.birde sizler esinizle nasil tanistiniz.merak ediyorum insanlar nasil tanisiyor.ben akisina birakmis durumdayim dogru mu yapiyorum.

Bence evde kaldım diye düşünmeyin. burda erkenden evlenip de evliliği ve hayatı kabusa dönen o kadar çok kadın varki. Sakın bi an önce evleneyim psikolojisine girmeyin. Bu sefer karşınızdaki insanı tam tanımadan evlenirseniz hayatınızı zindan edersiniz. Farklı kurslra falan yazılın. Değişik gruplara katılın.

40943092, member: 578239"]hiç dert etme bence, ben son iki gündür pişmanım evlendiğime mesela,iki gün asır gibi geldi bana, o yüzden dert falan etme hayırlısını dile çıkar karşına zaten[/QUOTE]
Bana kalsa hic evlenmem asl
Ben esimle unv birinci sinifta tanistik.unv sinif arkadasimdan biriyle fotograf cekiyoruz.sonra o arkadasim evde bilgisayarina atiyor fotograflarini.ve evine gelen arkadasina yani esime fotograflari gosteriyor sinif arkadaslarim diye.esim beni gorunce cok begeniyor.ertesi gun okulumuza geliyor arkadasiyla birlikte...once arkadas olduk sonra guzel bir hikayeye adim attik.6 yil dan sonra 1.5 yildirda evliyiz.esimle sevgiliykende cok isteyen oldu gorucu oldu...tanismak isteyen oldu..ama alin yazisi degismiyor iste.

Siz evde oturup asosyal olarak kismet beklemeyin.anladigim kadariyla internete umut baglamissiniz cok buyuk risk...
Bi yakinim netten biriyle tanisiyor..sonra aile baskisi yuzunden samsuna cocugun yanina kaciyor.adam meger evliymis...bi sure alikoyuyor kizi..sonra kiz izdiraba dayanamayip yine kaciyor kacarken kaza geciriyor uzun sure tedavi goruyor iyilesiyor.
Ailesi kaza gecirdigi icin aciyip affediyor..suan hala bekar.o buyuk hatayi yapmasa belki cok farkli olurdu..

Istisnalar var ama adi ustunde istisna.cok buyuk risk.
Onun yerine kurslara katilin...
Gecen yil kpss kursuna gisiyordu..ordan iki arkadas secgili oldular ne yaptilar bilmiyorum.
Belli bi yastan sonra cogu kisi es adayi bulmaya katiliyir kurslara..ingilizce olur diksyon olur...bunlar daha iyi cozum olur bence
Asosyal biri degilim firsat buldukca geziyorum zaten.ve disari ciktigimda mutlaka tanismak isteyenler oluyor ama guvenmiyorum.siz yanlis anlamissiniz internete bel baglama yok.tam tersi internete karsiyim ben.kesinlikle int ortaminda tanismayi dusunmem.

bende okulda tanışmıştım nişanlımla. bizim dersane hocamız demişti 1. sınıfta buldun buldun bulamadn artık herkes kardeş arkadaş gözüyle bakar diye :D şaka bir yana da bende hiç düşünmüyordum zaten

eee burdan yok mu kk kadınlarının bekar kayınları falan
akıllara düşüreyim bir dedim ciddiyim kısmet belli mi olur...

Güzel olmayanlar evde kalmayı mı hakediyor? Arkadaşlarınızın bulduğu kişiler hakkında da "hakaret gibi" demişsiniz.

Şu güzel egosu nasıl bir şey çok merak ediyorum. Bazılarının iç güzelliğe gerçekten çok ihtiyacı var. Salt dış güzellikle olmuyormuş demek ki.
:KK9::KK9:

ayzeze, post: 40943665, member: 368825"]Bence evde kaldım diye düşünmeyin. burda erkenden evlenip de evliliği ve hayatı kabusa dönen o kadar çok kadın varki. Sakın bi an önce evleneyim psikolojisine girmeyin. Bu sefer karşınızdaki insanı tam tanımadan evlenirseniz hayatınızı zindan edersiniz. Farklı kurslra falan yazılın. Değişik gruplara katılın.[/QUOTE]
Buraya uye olduktan evli kadinlari sorunlarini gordukten sonra iyice arafta kaldim zaten.gercekten kadinlarin isi zor allah herkesi iyi insanlarla karsilastrsn.

Benim annem ve teyzem baskalarina buluyor. Bulduklarindan bi kaci evlendi. Bazilari tanisti ama iliskiye donusmedi. Beni kismetim okulda buldu. Anneme ve teyzeme ihtiyac kalmadi. Teyzemin kizida kismetini kendi buldu. Yani belli olmuyor bu isler fakat herkes universitede bulursun diyor benden baska etrafimda okulda tanisip iliskisi ciddiyete giden yok. Kizlar evlilige hazir olsada erkekler hic oyle degiller.

Benim annem ve teyzem baskalarina buluyor. Bulduklarindan bi kaci evlendi. Bazilari tanisti ama iliskiye donusmedi. Beni kismetim okulda buldu. Anneme ve teyzeme ihtiyac kalmadi. Teyzemin kizida kismetini kendi buldu. Yani belli olmuyor bu isler fakat herkes universitede bulursun diyor benden baska etrafimda okulda tanisip iliskisi ciddiyete giden yok. Kizlar evlilige hazir olsada erkekler hic oyle degiller.
Universite deyken burun bir karis havadaydi evlenmek deyince odum kopardi.nerden bilirdim ben hep boyle.devam.edecek saniyorsun

Bende 31 yasindayim. Hic evde kaldigimi dusunmuyorum. Hayatimi yasiyorum valla. Kotu mutsuz bir evlilik yapmaktansa yalnizligi tercih ederim. Bende bazi nedenlerle evlilige asiri soguk bakiyordum. 26 yasinda filan bozdum niyeti. Gorustugum kisiler oldu ama kismet degilmis. Simdi iyiki olmamis diyorum. Rabbim kararlamistir. Birgun bir yerde cikacak karsima adamim. Eminim.. Sende once evde kaldim dusuncesini at kafandan. Ne kotu sacma bir dayatmadir o. Hic bir zaman inanmadim. evlenen kiz nerde kaliyor sokakta mi? Yoo o da evde. Musmutlu olacagin bir evlilik gereceklestirirsin umarim vakti zamani gelince:KK66:

Son düzenleme:
Bizde netten tanıştık sosyal ağların olduğu bi sitede zaten karakteri bozuk olan insan tanıdık da tanistirsa nettede tanışsan uzun zaman geçirmeden bilemezsin ama dediğim gibi hemen de güvenmemek gerekiyor hakkinızda Hayırlısı olsun

Universite deyken burun bir karis havadaydi evlenmek deyince odum kopardi.nerden bilirdim ben hep boyle.devam.edecek saniyorsun

bunu çok kişiden duydum artık o zamanlar ne düşünüyorlarsa kendilerine mi fazla güveniyorlar nedir ama o dönemde evlenseler bile kıymetini bilmiyorlar bu kafadan olanlar.bence yeni yeni olgunlaşıyorsunuz hakkınızda hayırlısı olsun

Kurtalayim dediginize gore kayninizpekte iyi huylu biri degil..e konu sahibinnde ne cikacagi belli degil.ciddiyseniz buyuk cesaret sakaysa bilemicem tabi:KK66:

Kiz yok adam yakisikli isi gucu yerinde guzellik de o bicim huyu da iyidir bildigim tam ev babasi ama tip 25 liktir bakio kendine, simdi evlenmeye cikti 5 yildir yanimda kalio analari olmus 15 yil evvel oyle ayri ev olmasin demisti esim kabul etmisti ondan bende kurtulim dedim

Back
X