Evetttt. 2 senedir gezmedigim doktor kalmadı. Tsh,lh normal fsh da 5 normal diye hicbir doktor amh istemedi. Ultrasonda bir doktor yumurta azlığı tespit etti ama yinede istemedi:) benim dayatmamla yapilmasi sonucu malesef sonucum bu. Biz tek sorun esimin degerlerinde saniyorduk saglikli sayi 4 milyon,ileri hiz 1, morfoloji 0 oldugu için. Sirf onun degerleriyle bile direk tup bebek deniliyorduuu ki benimde sonuclarim bu şekilde:) daha yaşımız küçücükken bu değerlerr.. Rabbim yardımcımız olsun
Benim tavsiyem mutlaka tedaviye başlamanız. Tup bebek doktorlarınızla görüşün. Onların görüşünü de alın.zaman ilerledikçe sayı düşecek ve kalite azalacak onun için bir an önce tup bebeğe başlamanızda fayda var.
Benim tavsiyem mutlaka tedaviye başlamanız. Tup bebek doktorlarınızla görüşün. Onların görüşünü de alın.zaman ilerledikçe sayı düşecek ve kalite azalacak onun için bir an önce tup bebeğe başlamanızda fayda var.
Ben de transfer ici regl yi bekliyorum 4 gün var regl olmama ama hiç belirti bile yok regl olacağıma dair bu ilaçlar iğneler stres regl düzenimi bozdu galiba
Ben de transfer ici regl yi bekliyorum 4 gün var regl olmama ama hiç belirti bile yok regl olacağıma dair bu ilaçlar iğneler stres regl düzenimi bozdu galiba
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde değeriö 0.001 çıktığında günlerce ağladım yaşım 38 genç değilim ama o yaşlardada düşükmüş demekki hiç baktırmamışız dedim ve kendime kızdım ama sana şöyle söyleyim ben bu değerle 3 kez hamile kaldım o yüzden korkma acaba anne olamazmıyım deme sakın bana tüp bebek dahil imkansız demişlerdi 3 kez hamile kaldım rabbim hayırlıca evlat nasip etsin