Anladim havuz yontemi yani. Baya bi gidecek var o zaman :) Nasıl yani 1 embriyo dondurmak mi 1500?Evet donduruldu bizde yumurta az olduğu için toplanan yumurta donrlduruluyor sonra tekrar yumurta toplama yapiliyor yeterli sayi olunca transfere geçiliyor bizde rapor vs yok hepsini kendimiz oduyoruz o sekilde. O yüzden tek bir fiyat tarifesi yok değişkenl oluyor embriyo dondurma basina 1500 aliyorlar oyle.
Evet havuz yontemi :)Anladim havuz yontemi yani. Baya bi gidecek var o zaman :) Nasıl yani 1 embriyo dondurmak mi 1500?
3 embriyo ise 4500 yani ?? Böyle mi oluyormuş embriyo başına çok şaşırdımEvet havuz yontemi :)
Ve bir embriyo dondurma cozdurme 1500 tl kredi kartlari ile ayakta duruyoruz biz de Allahim inşallah ilk transfer de tutar
Yani bu hastane böyle yapiyor fiyat tarifesi bu belki baska yerler baska türlü yapıyordur oldukça pahali ilk fiyatlari duyunca baya cayma seviyesine gelmistim ama simdi alistim galiba kafama takmiyorum kart geciyoruz herşeye asgari tutarini odeye odeye kapatiriz insallah borçları3 embriyo ise 4500 yani ?? Böyle mi oluyormuş embriyo başına çok şaşırdım
Şükür ya inşallah olur. O olsun da Rabbim size de bi ödeme kolaylığı verir.. sizinde mi hiç destek yok ailelerden vsYani bu hastane böyle yapiyor fiyat tarifesi bu belki baska yerler baska türlü yapıyordur oldukça pahali ilk fiyatlari duyunca baya cayma seviyesine gelmistim ama simdi alistim galiba kafama takmiyorum kart geciyoruz herşeye asgari tutarini odeye odeye kapatiriz insallah borçları
İkinci yumurta toplamam da oldu benim orada dan 2 tane embriyo elde edildi kalite durumlarını tam bilmiyorum ama 3 embriyom var su an. Diger ay transfer asamasina geceriz diye düşünüyorum o da 5500 iste ilaclar ne tutar bilmiyorum bakalim Allah büyük dua edelim birbirimize
Maalesef yok. Herşeyi kendimiz yapıyoruz yaptik ve yapmaya devam ediyoruz. Aslında bu kadar zorlamazdi belki ama ev kredisi ve baska kredilerimiz olduğu için zorluyor. Ama Allah büyük inşallah hayirli haberler alirizŞükür ya inşallah olur. O olsun da Rabbim size de bi ödeme kolaylığı verir.. sizinde mi hiç destek yok ailelerden vs
InsalllahhhMaalesef yok. Herşeyi kendimiz yapıyoruz yaptik ve yapmaya devam ediyoruz. Aslında bu kadar zorlamazdi belki ama ev kredisi ve baska kredilerimiz olduğu için zorluyor. Ama Allah büyük inşallah hayirli haberler aliriztevekkül❤
Ayy Inşallah inşallah o günlerde gelsin. Allah razı olsun. Siz ne kadar beklediniz sorun neydiMerhaba kızlar yorumlarınızı okudum bende zor hamile kaldım ama benimki amh'tan değildi. Gerçekten maddi açıdan da çok yıpratıcı bir süreç ama umudunuzu kaybetmeyin demeye geldim, her zorluğun arkadasından bir kolaylık elbet gelir.. Sizlerdende çok güzel anne olacak inşallah Rabbim en kısa sürede tattırsın o duyguyu. Totolarına vurup az borca girmedik sizin yüzünüzden dersiniz
Ayy Inşallah inşallah o günlerde gelsin. Allah razı olsun. Siz ne kadar beklediniz sorun neydi
Inşallah. Bizimde 1 sene önce morfoloji 2 ydi hep. Geçen ay 0 cıktı bizde çok vitamin kullandık ama morfoloji pek değişmiyor sizde gördüm ilk ve çok sevindim. Bizde hareket %1s1sayid4milyon. Insallah yavrunuza sağlıcakla kavuşun bizede çok dua edinKorunmasız 1 yıl geçtikten sonra doktora gitmiştim hamilelik elde edemeyince benden hsg, hormon tahlilleri, eşimden sperm testi filan istemişti. Bende sorun çıkmazken eşimde morfoloji 2% çıktı ama sayı iyi olduğu için doktor endişelencek birşey yok diyip ona vitamin takviyesi vermişti. Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı ve doktor bana yoğunlaşacağını söyledi yumurta takibiyle klomene başlattı, eşimden tekrar test istedi morfoloji 4% çıkmıştı iyi dedi.
Klomen kullandığım ilk ay yumurtam oluşmadı amh 3.83 doktor dediki yumurta rezerviniz iyi ama tembellik ediyor yumurtalıklarınız her ay ovülasyon gerçekleşmiyor.. O ay öyle kaldı sonra klomen dozunu arttırdı 2 yumurta oluştu ama o ay'da tutmadı. Sonraki ay 3 yumurta oluştu ve gebelik elde edebildim yani korunmayı bıraktıktan 18 ay sonradarısı sizlere inşallah
Inşallah. Bizimde 1 sene önce morfoloji 2 ydi hep. Geçen ay 0 cıktı bizde çok vitamin kullandık ama morfoloji pek değişmiyor sizde gördüm ilk ve çok sevindim. Bizde hareket %1s1sayid4milyon. Insallah yavrunuza sağlıcakla kavuşun bizede çok dua edin
aynı bnm duruma benzer gibi bendede bisi görülmedii benmde tüp bebek doktoru keşsfti tabi benm rezerv hep iyi görnuyodu aldanmamak lazm sürec zorEvet 2 de düşük olabilir ama 0 kadar degil çok şükür. Bende hicbir doktor ultrasonda bir anormallik görmedi sayısında falan. Sadece 1 doktor(tüp bebek yaptrdgm doktor) yumurta rezervin az dedi. Ben inanmadım ona. Aylarr sonra kendi kafama takıldığından sırf içim rahatlasın diye amh yaptırdım ve sonuç gerçekten 0 da cıktı.
Amiin Inşallah biliyorum ama oda fiyat olarak yumsekPrp tedavisi duydum içeriğini tam bilmiyorum amh dusuk olunca uygulanıyor araştırın isterseniz Rabbim gönlüne göre versin
Yeşillik adeti değil kilo yok kahve yok ama sigara çok:/ vitaminler incirler keçiboynuzu vs vs baya şey denedik. Varikosel yok renkli doppler temiz Genetik yaptırmadı aslında yaptırsak olurBeslenme de çok önemli bu süreçte eşim çok kahve içen birisi olduğu için doktor azaltmasını istemişti, taze sebze ağırlıklı beslenmek (tomates, yeşillik) kilo varsa spor. Ben keçi boynuzu kürü da uygulattırdım esime 2 defa belki onunda faydası olmuştur.
Burda okuduğum kadarıyla hareket ve morfoloji düşük olduğunda varikosel çıkabiliyor onun için muayene oldu mu hiç eşiniz?
Duanız için teşekkür ederim her zamanda dua ederim inşallah sizde kavuşursunuz bebeğinize
Sizin kac cikiyoraynı bnm duruma benzer gibi bendede bisi görülmedii benmde tüp bebek doktoru keşsfti tabi benm rezerv hep iyi görnuyodu aldanmamak lazm sürec zor
Yanlış hatirlamiyorsam 2.18 diSizin kac cikiyor
Anladım 2lerde olması da aşırı kötü değil aslında. Ama Ben anlamadım neden kadın doğum doktoru anlamayıp onlar anlayabiliyor :/Yanlış hatirlamiyorsam 2.18 di
Yok canım ya standart oluyor embriyo dondurma 3 tane embriyom donduruldu dondurulma ücreti olarak 1050 tl odedim. Tane başına fiyat almıyorlar.Anladim havuz yontemi yani. Baya bi gidecek var o zaman :) Nasıl yani 1 embriyo dondurmak mi 1500?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?