Amin canım insallah tavrına kavuşursun. O kadar çok ki bu sorunu olan kişi. Kendimde dahil tüp bebek merkezleri amh sorunu yaşayanlarla doluEvetttt. 2 senedir gezmedigim doktor kalmadı. Tsh,lh normal fsh da 5 normal diye hicbir doktor amh istemedi. Ultrasonda bir doktor yumurta azlığı tespit etti ama yinede istemedi:) benim dayatmamla yapilmasi sonucu malesef sonucum bu. Biz tek sorun esimin degerlerinde saniyorduk saglikli sayi 4 milyon,ileri hiz 1, morfoloji 0 oldugu için. Sirf onun degerleriyle bile direk tup bebek deniliyorduuu ki benimde sonuclarim bu şekilde:) daha yaşımız küçücükken bu değerlerr.. Rabbim yardımcımız olsun
Allah yardımcımız olsun. Benim es faktörü de olunca zaman geçirmeyin diyorlar ama yaştan dolayı sgk raporu da çıkmayacak sanırım başvurduğumda. Özel hastaneler de ateş pahası. Devlette icime sinen bir doktor bulamadımAmin canım insallah tavrına kavuşursun. O kadar çok ki bu sorunu olan kişi. Kendimde dahil tüp bebek merkezleri amh sorunu yaşayanlarla dolu
Keşke basta yapsaymışım. Işlem başarısız oldu ama 2.yi deneyecegim gitmeden once siz hangi vitaminleri onerirsiniz kullanayimtedavi olurken bile vitamın takviyesi kullan ,
benım nacizane fikrim , çok geçmiş olsun
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde değeriö 0.001 çıktığında günlerce ağladımEvetttt. 2 senedir gezmedigim doktor kalmadı. Tsh,lh normal fsh da 5 normal diye hicbir doktor amh istemedi. Ultrasonda bir doktor yumurta azlığı tespit etti ama yinede istemedi:) benim dayatmamla yapilmasi sonucu malesef sonucum bu. Biz tek sorun esimin degerlerinde saniyorduk saglikli sayi 4 milyon,ileri hiz 1, morfoloji 0 oldugu için. Sirf onun degerleriyle bile direk tup bebek deniliyorduuu ki benimde sonuclarim bu şekilde:) daha yaşımız küçücükken bu değerlerr.. Rabbim yardımcımız olsun
Siz kaç sene istedikten sonra yaptırdınız testi ve testten sonra mi oldu 3 hamileliğiniz? 3 hamilelik de sonuçlandı mıSeni o kadar iyi anlıyorum ki benimde değeriö 0.001 çıktığında günlerce ağladımyaşım 38 genç değilim ama o yaşlardada düşükmüş demekki hiç baktırmamışız dedim ve kendime kızdım ama sana şöyle söyleyim ben bu değerle 3 kez hamile kaldım o yüzden korkma acaba anne olamazmıyım deme sakın bana tüp bebek dahil imkansız demişlerdi 3 kez hamile kaldım rabbim hayırlıca evlat nasip etsin
Ben 35 yaşında evlendim kuzum direk gittim doktora haşimato ve polikistik olduğum için baktırmak istedim. Orda çıktı. Normalde bebekkle sonuçlanır dı ama tüpler tıkalıymış oyüzden dış gebelik olduSiz kaç sene istedikten sonra yaptırdınız testi ve testten sonra mi oldu 3 hamileliğiniz? 3 hamilelik de sonuçlandı mı
Benimde sağ tüpte sıkıntı var ama ne boyutta bilmiyorum.birde bizde eş faktörü var onun da değerler kotuBen 35 yaşında evlendim kuzum direk gittim doktora haşimato ve polikistik olduğum için baktırmak istedim. Orda çıktı. Normalde bebekkle sonuçlanır dı ama tüpler tıkalıymış oyüzden dış gebelik oldu
Benim de amh 0,4 du en son simdi kac bilmiyorum esimde de sperm sayisi ve hizi yerlerde bize de kesinlikle tüp bebek dediler.Evetttt. 2 senedir gezmedigim doktor kalmadı. Tsh,lh normal fsh da 5 normal diye hicbir doktor amh istemedi. Ultrasonda bir doktor yumurta azlığı tespit etti ama yinede istemedi:) benim dayatmamla yapilmasi sonucu malesef sonucum bu. Biz tek sorun esimin degerlerinde saniyorduk saglikli sayi 4 milyon,ileri hiz 1, morfoloji 0 oldugu için. Sirf onun degerleriyle bile direk tup bebek deniliyorduuu ki benimde sonuclarim bu şekilde:) daha yaşımız küçücükken bu değerlerr.. Rabbim yardımcımız olsun
Amiin aynıyz nerdeyse bizimde sayı ve hız aşırı düşük morfoloji de 0. Kaç yasindasinizBenim de amh 0,4 du en son simdi kac bilmiyorum esimde de sperm sayisi ve hizi yerlerde bize de kesinlikle tüp bebek dediler.
Ozel bir hastane de tedaviye basladik. Rabbim herkesin yardimcisi olsun.
Amiin aynıyz nerdeyse bizimde sayı ve hız aşırı düşük morfoloji de 0. Kaç yasindasiniz
Malesef evet oyle. Bizim 1 basarisiz oldu denememiz daha pazartesi günü. Yumurtam çıkmadı dölleme aşamasına geçemedik. Ben biraz vitamin vs kullanıp öyle 2.ye geçmek istiyorum 1 ay ara vercem28 yasindayim ben de yumurta sayisi cok az cikiyor bende o yüzden hemen tedaviye basladik sizde mutlaka tedaviye baslayin amh düşük olduğunda zaman aleyhimize işliyor maalesef
Allah yarımdcınuz olsun benim amh değerim 2.18 mi neyidi hicbi doktor yumurta azlıgından süphe etmedi. Ben caliştgn icin yumurta takibide yaptıramamiştim taki geçen aya kadr bi doktor bu değerle bu yumurta sayısı uyumsuz dedi. Yumurtalarn cok az dedi. Direk tüp bebek önerdi. Öylede başladıkEvetttt. 2 senedir gezmedigim doktor kalmadı. Tsh,lh normal fsh da 5 normal diye hicbir doktor amh istemedi. Ultrasonda bir doktor yumurta azlığı tespit etti ama yinede istemedi:) benim dayatmamla yapilmasi sonucu malesef sonucum bu. Biz tek sorun esimin degerlerinde saniyorduk saglikli sayi 4 milyon,ileri hiz 1, morfoloji 0 oldugu için. Sirf onun degerleriyle bile direk tup bebek deniliyorduuu ki benimde sonuclarim bu şekilde:) daha yaşımız küçücükken bu değerlerr.. Rabbim yardımcımız olsun
Canim o kadar zor ki o his bizde ilk ocakta gitmistik 6 tane folikul görmüştü doktor neyse sonra pandemi vs derken araya zaman girdi mayis sonu haziran başı adeti ile özel e gittim tek bir folikul gördü. 1 tanecik ya bir tane moralim bozuldu zaten doktor da bunlarin çoğu bos cikiyor %80 dedi. devam etmek istermisiniz falan dedi yikildim yani moralimi daha cok bozdu ama devam ettik. O folikul de yumurta cikti ve dollendi sukurler olsun. Yani doktorlar da zor hasta istemiyor galiba oyle düşünmeye basladim cok ama cok yoğun bir doktor belki yapısı böyle belki anlik bir duruml gercekleri soylemesi gerekiyordur bilmiyorum sadece baya üzülmüştüm.Malesef evet oyle. Bizim 1 basarisiz oldu denememiz daha pazartesi günü. Yumurtam çıkmadı dölleme aşamasına geçemedik. Ben biraz vitamin vs kullanıp öyle 2.ye geçmek istiyorum 1 ay ara vercem
Evet 2 de düşük olabilir ama 0 kadar degil çok şükür. Bende hicbir doktor ultrasonda bir anormallik görmedi sayısında falan. Sadece 1 doktor(tüp bebek yaptrdgm doktor) yumurta rezervin az dedi. Ben inanmadım ona. Aylarr sonra kendi kafama takıldığından sırf içim rahatlasın diye amh yaptırdım ve sonuç gerçekten 0 da cıktı.Allah yarımdcınuz olsun benim amh değerim 2.18 mi neyidi hicbi doktor yumurta azlıgından süphe etmedi. Ben caliştgn icin yumurta takibide yaptıramamiştim taki geçen aya kadr bi doktor bu değerle bu yumurta sayısı uyumsuz dedi. Yumurtalarn cok az dedi. Direk tüp bebek önerdi. Öylede başladık
Çok zor ya. Biz maddi olarak da Zor ayarladık keşke sizin doktorunuzun dediğini bizede diyen olsaydı bu ay istemezdim vitamin vs icip sonraki ay denerdim. 2 taneydi bende folikül iyi büyüyor falan dedi toplama günü de boş çıkınca genelde böyle 1 2 folikül görünen kişilerde ici boş çıkma ihtimali oluyor malesef dediCanim o kadar zor ki o his bizde ilk ocakta gitmistik 6 tane folikul görmüştü doktor neyse sonra pandemi vs derken araya zaman girdi mayis sonu haziran başı adeti ile özel e gittim tek bir folikul gördü. 1 tanecik ya bir tane moralim bozuldu zaten doktor da bunlarin çoğu bos cikiyor %80 dedi. devam etmek istermisiniz falan dedi yikildim yani moralimi daha cok bozdu ama devam ettik. O folikul de yumurta cikti ve dollendi sukurler olsun. Yani doktorlar da zor hasta istemiyor galiba oyle düşünmeye basladim cok ama cok yoğun bir doktor belki yapısı böyle belki anlik bir duruml gercekleri soylemesi gerekiyordur bilmiyorum sadece baya üzülmüştüm.
Ah Canim seni cok iyi anlıyorum bizim suan harcamamiz 9 bine ulasti transfer 5 500 demistiler ilaclar ne tutar onu hic bilmiyorum sehir disinda hastane baska ile gidiyoruz. Allahtan ümit kesilmez canim saglikli beslen bol bol yürüyüş yap stresden uzak dur. Umarim bir sonraki ay hayirli haberler verirsin.Çok zor ya. Biz maddi olarak da Zor ayarladık keşke sizin doktorunuzun dediğini bizede diyen olsaydı bu ay istemezdim vitamin vs icip sonraki ay denerdim. 2 taneydi bende folikül iyi büyüyor falan dedi toplama günü de boş çıkınca genelde böyle 1 2 folikül görünen kişilerde ici boş çıkma ihtimali oluyor malesef dedi
Dondurulmuş muydu embriyoAh Canim seni cok iyi anlıyorum bizim suan harcamamiz 9 bine ulasti transfer 5 500 demistiler ilaclar ne tutar onu hic bilmiyorum sehir disinda hastane baska ile gidiyoruz. Allahtan ümit kesilmez canim saglikli beslen bol bol yürüyüş yap stresden uzak dur. Umarim bir sonraki ay hayirli haberler verirsin.
Evet donduruldu bizde yumurta az olduğu için toplanan yumurta donrlduruluyor sonra tekrar yumurta toplama yapiliyor yeterli sayi olunca transfere geçiliyor bizde rapor vs yok hepsini kendimiz oduyoruz o sekilde. O yüzden tek bir fiyat tarifesi yok değişkenl oluyor embriyo dondurma basina 1500 aliyorlar oyle.Dondurulmuş muydu embriyo
Biz ilaclarmz raporlu olmasına rağmen 1700 falan tuttu. Tedaviden 8300 aldılar tam 10bin ama dölleme ve transfer olmayınca 3bini geri verdiler. Hayırlısı:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?