Yarın Son Gün Yardımınıza Çok İhtiyacım Var

Sizi bulmuşken şunu sorabilir miyim? Serdivan Devlet, Sadıka Sabancı Devlet, Yenikent Devlet ve Sakarya Eğitim Araştırma bu hastaneler merkezde mi acaba?

Serdivan merkezde - fakat araç kullanmanız gerekir
Egitim araştırma 2 kampüs biri yeni yerleşim diğeri merkezde. Yeni yerleşim uzak ancak orada oturursaniz rahat olur.
Sadika sabancı yeni bir hastahane fakat uzak etrafında barınma yok ve tek ulaşım türü var.
Ulaşım biraz değişik çoğunluk özel minibüs/ dolmuş
Her güzergahta ulaşım yok çoğunlukla 2 araç gerekir
Kısacık mesafeler için ciddi yol paraları Demek

Nilüfer zaten merkez ilçe değil mi?
Evet merkez ilçe ama siz merkezden 1+1 dediniz diye şehir merkezi kastettiniz diye düşündüm. Oralarda oturulmaz. Arabanız yoksa şehir hastanesine gidene kadar perişan olursunuz. Bursada kesin bir merkez yoktur😊 hangi mahallelerden baktınız o önemli.

birde ben şeyi merak ediyorum kesin atanmam lazım diyorsunuz ya
bence Ankara'yı deprem bölgesi değil diye yüksek puan alan herkes yazar

Eğitim araştırma merkez kampüs çevresi bahsettiğim binalar ile doludur. Fakat yeni yapıda çok var. 1+1 eşyalı apart 6- 7bin civari bulursunuz. Bu mevki çok coştu bu ara, normal evler 8- 10 bin arası.
Hastahane tarafı daha sağlamdır fakat biraz uzaklaştıkça sulak zemin aman uzak durun
Yeni yerleşim ztn kaya zemin üzerine
Serdivanin tepe kısımlar iyidir ama avm etrafı yine sulak zeminler
Burası ada imiş zaten, Adapazarı kendi adından almis zamanla etrafı kuruduktan sonra yerleşim olmus

Siz hangi ilde memursunuz? Söyledikleriniz o kadar doğru ki Allah affetsin ama arada ben de geberip kurtulsaydım dediğim oluyor.
Ben istanbuldayım ama memur değilim serbest köle😂
Yok ya ne ölmesi,bugün her şey kötüyse hep böyle kalacak diye bir şey yok.Yarın öbür gün en mutlu anınızda beni anarsınz umudunuzu kaybetmeyin lütfen

Kızlar doğuda küçük bir ilde yaşayıp para biriktir diyenler aslında size de katılmıyor değilim ama bizler 30 yaş üstü insanlar için geçerli veya eş sebebiyle tayini çıkan kimseler mecburi görev ok ama 23 yaşında genç kız gibi düşünürsem gitmezdim sınırda gelilmemiş bir yere para biriktirsem ne olacak harcayacak yerim olmuyorsa 23 yaşında gidip 30 yaşında dönse gitmiş yıllarım birikmemiş anılarım ukte kalacak.
yani o yaşta olsam gitmezdim.evet sosyalleşmek için de para lazım ama doğuda 16 bin maaş ile 3-4 bin kira+yeme içme kıyafet bakım 10 bin desek biriktireceği aylık para 6 bin.
ankara denizli uşak eskişehir gibi yerlerde kirası 6-7 bin olsun 1+0 olsun yeme içme yol tek kişi 11-12 desen yeni 3-4 bin köşeye atabilir aradaki fark çok az yani değmez.
Belki de çok romantik düşünüyor olabilirlim ama ben zamanın ve gençliğin paraya değişmeyeceğini anlayalı çok oldu

Kızlar doğuda küçük bir ilde yaşayıp para biriktir diyenler aslında size de katılmıyor değilim ama bizler 30 yaş üstü insanlar için geçerli veya eş sebebiyle tayini çıkan kimseler mecburi görev ok ama 23 yaşında genç kız gibi düşünürsem gitmezdim sınırda gelilmemiş bir yere para biriktirsem ne olacak harcayacak yerim olmuyorsa 23 yaşında gidip 30 yaşında dönse gitmiş yıllarım birikmemiş anılarım ukte kalacak.
yani o yaşta olsam gitmezdim.evet sosyalleşmek için de para lazım ama doğuda 16 bin maaş ile 3-4 bin kira+yeme içme kıyafet bakım 10 bin desek biriktireceği aylık para 6 bin.
ankara denizli uşak eskişehir gibi yerlerde kirası 6-7 bin olsun 1+0 olsun yeme içme yol tek kişi 11-12 desen yeni 3-4 bin köşeye atabilir aradaki fark çok az yani değmez.
Belki de çok romantik düşünüyor olabilirlim ama ben zamanın ve gençliğin paraya değişmeyeceğini anlayalı çok oldu
yani Denizli Uşak gibi yerlerin doğudaki sehirlerden bir farkı olduğunu düşünmüyorum 😂
Doğu'daki çoğu şehir çok yaşanılası ve güzel bu arada, küçükler duzenliler çoğu zaman ucuzlar
her gün sosyal hayat ya da eğlence olmuyor ki
cebinde para olursa sıkılınca biner uçağa gider yani büyük sehire.
bence 20 li yaşlarda ben mantıkli şey para biriktirmek olur 27 gibi hem iyi bir yere geçer şehir olarak , hem de parası olur.

Kesinlikle katılıyorum.
Sosyal hayat için de para lazım. Varı yoğu kiraya verirsen neyle sosyalleşirsin yani? Ben 23 yaşında olsam biraz küçük bir yerde yaşar,para biriktirmeye uğraşırım. Belki ufak bir araba alınır,memurmuş zaten kardeş,hafta sonları yakın şehirlere gider,festivaldir tiyatrodur gezilebilir. Yeter ki elde para olsun
Mesela küçük yerden kastınız hangi il olabilir?

Denizli Uşak gibi yerlerin doğudaki sehirlerden bir farkı olduğunu düşünmüyorum 😂
Lattecim ikisine de yolum düştü gittim çok gelişmiş modern yerler denizli zaten öyle de uşak beni şaşırttı üniversite şehri genç şehir dinamik😍
Doğu'daki çoğu şehir çok yaşanılası ve güzel bu arada,
doğuya hiç gitmedim sadece haberlerden ve netten gördüğüm kadarıyla biliyorum belki de haksızlık yapıyorum bu bölgeye karşı ama hep kötü haberlerle karşıma çıkıyor
cebinde para olursa sıkılınca biner uçağa gider yani büyük sehire
haklısın ama evinden çıkıp kulaklığını takip çıkıp yürümek bir cafeye girip kendine kahve ısmarlamak yeni kendin gibi genç insanlarla sosyalleşmek
bence 20 li yaşlarda ben mantıkli şey para biriktirmek
amaan Latte kız bekar kendi yesin parasını boşver ileride evlenip çocuk yapınca kısıp biriktirmek için motivasyonu olur zaten ailevi yönden şanssız kız bir de geleceği için yıllarını heba etmesin yesin içsin gezsin🥰

Evet merkez ilçe ama siz merkezden 1+1 dediniz diye şehir merkezi kastettiniz diye düşündüm. Oralarda oturulmaz. Arabanız yoksa şehir hastanesine gidene kadar perişan olursunuz. Bursada kesin bir merkez yoktur😊 hangi mahallelerden baktınız o önemli.
Bursa Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet, Bursa Çekirge Devlet, Bursa Yüksek İhtisas bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz?

Deprem bölgesindeyim, internetim kısıtlı. Bu yüzden detaylı araştırma yapamadım. Buraya konu açıyorum.

Sağlık Bakanlığı atamalar için deprem bölgesine ağırlık verdi. Deprem bölgesi dışında diğer şehirler çok az alım yapıyor, çok çok az. En sevdiğim şehir Eskişehir hiç alım yapmıyor mesela. Oysa ilk sıraya Eskişehir Şehir Hastanesi yazarım mutlaka diyordum. Tercih listeme Bursa, Balıkesir, Sakarya, Bolu (Buraya kadar olan iller Marmara depremi açısından riskli iller ama bilmiyorum silsem mi silmesem mi, onları da silince il kalmıyor. ) Zonguldak, Kayseri, Sivas, Samsun, Amasya, Çankırı bu illeri yazdım. Ankara Etlik Şehir ve Bilkent Şehir hatrı sayılır bir alım yapıyor. Ama çevremdeki insanlar Ankara yazacağına hiç atanma daha iyi kiralar çok kötü, diyorlar. Sarı siteden baktığımda gerçekten yüksek görünüyor. Ama sitelerden konuştuğumda metro durakları üzerinde uygun ev de var, diyen oluyor. Bu yüzden şehre hakim birinden fikir alsam çok iyi olacak. Tercih danışmanları sana Ankara gelmesi kuvvetli bir ihtimal, diyorlar. Bir de Ankara apart yönünden falan uygun mu? Yarın son gün, elimde doğru düzgün bir liste yok. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Şehir Hastanesi'ne yakın evler çok pahalı. Bildiğim kadarı ile de metro gitmiyor metro +otobüs yapmanız laizm.
Bilkent için çay yolu söğütozu vs tarafında evler memur maaşına yakın kkirada

Etlik tarafı belki daha uygundur ama onlarda artmış kirası.

Hastaneye gidiş geliş için direkt metro varmı bir emin olun eryamanda ev tutup Bilkent yapacaksanız yolda uzun zaman geçer. Kaç dk da gidersiniz bulduguniz konumdan yol tarifi ile bakın araba otobüs vs ile kaç dk gösteriyor.
Ankara'da yaşam pahalı malesef bunuda goz önünde bulundurun.
2ay önce baktığım 7000 lik ev bu ay12 bin si dusunun artışı.

Lattecim ikisine de yolum düştü gittim çok gelişmiş modern yerler denizli zaten öyle de uşak beni şaşırttı üniversite şehri genç şehir dinamik😍

doğuya hiç gitmedim sadece haberlerden ve netten gördüğüm kadarıyla biliyorum belki de haksızlık yapıyorum bu bölgeye karşı ama hep kötü haberlerle karşıma çıkıyor

haklısın ama evinden çıkıp kulaklığını takip çıkıp yürümek bir cafeye girip kendine kahve ısmarlamak yeni kendin gibi genç insanlarla sosyalleşmek

amaan Latte kız bekar kendi yesin parasını boşver ileride evlenip çocuk yapınca kısıp biriktirmek için motivasyonu olur zaten ailevi yönden şanssız kız bir de geleceği için yıllarını heba etmesin yesin içsin gezsin🥰
vala sizi hiç olmadı Diyarbakıri görmenizi öneriyorum.
Türkiye en yaşanılası ilk 10 şehirden biri inanılmaz gelişmiş
ama doğudaki çoğu şehir güzeldir , gezseniz fikirleriniz tamamen değişir

ilerde evlenip çocuk yapacağı kesin değil ki ya bence tam para biriktirme zamanında 😅

Mesela sizce hangi şehirler? Alımın da ağırlığı Hatay-Maraş-Urfa buralara verildi. Önceki alımlar gibi her il alım yapmıyor. Apart seçeneği oluyor mu acaba? Bir de

Garanti iş de değil ki artık. Bir yıl KPSS çalıştım (80 üstü alabilirdim normalde ama işte konulara denk geldiyseniz başıma gelmeyen kalmadı, sokakta falan kaldık.). Eylülde sınava girdim sonra İstanbul 'dan depreme yakalandığım şehre annemin yanına geldim. İstanbul kadar büyük olmadığı için üç beş tane özel hastane var. Onlar da atanırsın deyip işe almadılar, aylardır işsizim. En son bir hastane çağıracaktı, deprem oldu, orası da yıkıldı. Bu saatten sonra özelde hiç iş bulamam. Bu atama da olmazsa ne olacağım bilmiyorum.
Canım sen Ankarayıda dahil et listeye pursaklar mamak ilçelerinde bulursun uygun fiyatlı ev.atandıgın için şanslışin .özelde hemşireye çok iş yükü çokca sabır gerekiyor .Yaz sen Ankarayı sokakta kalmazsın illaki bulunur.Ben 22 yıldır Ankaradayım bu arada.

Eğitim araştırma merkez kampüs çevresi bahsettiğim binalar ile doludur. Fakat yeni yapıda çok var. 1+1 eşyalı apart 6- 7bin civari bulursunuz. Bu mevki çok coştu bu ara, normal evler 8- 10 bin arası.
Hastahane tarafı daha sağlamdır fakat biraz uzaklaştıkça sulak zemin aman uzak durun
Yeni yerleşim ztn kaya zemin üzerine
Serdivanin tepe kısımlar iyidir ama avm etrafı yine sulak zeminler
Burası ada imiş zaten, Adapazarı kendi adından almis zamanla etrafı kuruduktan sonra yerleşim olmus
Ben Serdivan ilçesine baktım daha çok. Orada da 1+1 eşyalı apartlar üç bin civarı görünüyor. Serdivan sağlam bir ilçe değil mi merkez ilçe olarak da geçiyor.

ayrıca bunu yapamayacağı şehir kaldı mı yav
Türkiye'nin en doğusu Van'da bile bir ton çok iyi kafe var patiswiss(yazımı böyle mi emin değilim) bile var.
Van doğası muhteşem çok yaşanılası bir yer mesela

ama geçen alımda deprem oldu mu ?
geçen sefer düşük olmasının nedeni bence ekonomi.
ama şuan Ankara deprem bölgesi görünmediği için inanılmaz göç alıyor bence riskli olur
Aktif fay haritasına baktığımda risksiz üç beş il görünüyor sadece. Konuyu keşke daha önce açsaydım. Şu an Bursa, Sakarya falan oralardan inanılmaz korktum.

Aktif fay haritasına baktığımda risksiz üç beş il görünüyor sadece. Konuyu keşke daha önce açsaydım. Şu an Bursa, Sakarya falan oralardan inanılmaz korktum.
yani sizin için fay mi daha önemli kesin atanmaniz mi ona göre yapın tercihlerinizi
ben sizin yaşadıklarınizi yaşasam en garanti yeri yazardım, çok iyi puan almışsınız tebrik ederim ama sizin şartlardan dolayı kesin atanmaniz gerekiyor.

X