evet canim ya burdaki dayanisma cok guze, bende bu forumu okuduktan sonra cesaretlendimde karar verdim ameliyat olmaya..
nolursun yaninda biri olmadan ameliyata girme canim cunku ben 3. gunumdeyim hala ayaga kalkip azcik dolaninca evde burnum sizlamaya basliyo, yani birinin yaninda olup yemek falan yapmasi, ilk gece su icirmesi, iste burnundaki sizintiyi onleyen bezlerin degismesine yardim edecek birisi lazim..
anneni ikna etmeye calis derim..
benim annemde cok karsiydi boyle resmen olay cikartidrdi konusu acildiginda, hem maddi olarak elestirirdi hem de ne gerek falan der, anlamazdi ne hiseettigimi bundan 2 sene oncesine kadar..
sonra evlenipte artik kendi isimin gucumun sahibi olunca artik karisamiyorum tabiki. yani kayir dese bile ben artik ondan izin istemedigim icin bir onemi kalniyor hayir demesinin.
bu durumdan oturu, tek yapabildigi sey yanimda olup bana destek olmak.. tabi sukurler olsun valla baskasi olsa 3 undur yaptigim mizmizligi kimse cekmezdi valla
umarim madddi konuda da bir destek ya da bir kaynak bulabilir istedigin ameliyati olursun canim.
simdiden bol sanslar sana
frances canım napalım birbirimizi destekçisi olduk ve ben buradaki herkesi seviyorum en azından kötü birşey düşünmediklerine inanıyorum ve sende bizim aramıza katılabilirsin her zamanda yanındayız :) ayrıca arkadaşın dediği gibi yalnız iyi olacağını düşünmüyorum pek yattığın gece ve ondan sonraki 3-4 gün yalnız olmamalısın zor olucak çünkü senin için benimde annem istemiyordu ama allaha şükür kabul ettirdim...birde boğaz içiden daha uygun fiyata güvenebilceğim bi yer bulamadım ben sende düşün derim canım
Evet benim de senin gibi 1-2 seneye ihtiyacım var sanırım. 19 yaşında ve biraz tez canlı olmamdan kaynaklanıyor sanırım annemin bu tepkisi. geçen ay konusunu ilk defa açıyım dedim, baktı yüzüme bastı kahkahayı ''daha neler duyucam'' dedi ve döndü arkasını sempatiksalakcinni kendinin burnu hokka gibi tuzu kuru tabi. sırf o mu, bütün sülale toplu estetik olmuş gibi. bi ben böyleyim allam evlatlık gibi. aslında öyle çirkin de değilim ama şu burun bütün özgüveni sarsıyo. insanlarla yanyana otururkenki güvensizlik, profil fotoğraflarımı gördüğüm zamanki şok(19 yıldır alışamadım zira). kendi başıma aynaya baktığım zamanlarda bile başımı hafif yana çevirmekten çekinişim... Neyse aslında anlatıcağım çok şey var ama dayanamam ağlamaya başlarım diye korkuyorum heheh. sizin burunlarınıza bakıp cesaretinizi kutlamaktan başka elimden bişey gelmez zaten şu an için. :)
Valla senin yazdıklarını okuyunca kendimi okumuş gibi oldum, ama senin farkın kendine itiraf edebiliyormuşsun, ben nefes problemim olmasaydı asla cesaret edemezdim, ama itiraf etmesemde dönem dönem özgüvenimi arada bir götüren bir problemdi şekil olarak, ailede de burnu tek böyle olan tuhafki bendim, halbuki çocukluk resimlerime bakıyorum ne güzelmiş burnum hatta geçen gün bir arkadaşım baktı çocukluk resimlerime şimdiki burnun çocukluktaki burnunun aynısı olmuş dedi, cidden dikkatli baktım çok benzemiş ya, tuhaf bişey bu burun biz büyüdüğümüz hatta yaşadığımız sürece sanırım büyüyor bizimle ve şekli değişiyorP :roflol:
Çocukken benim de çok güzeldi burnum, ergenlikten sonra sapıttı:1ninca: Bi yerde okumuştum zaten hayatımız boyunca büyüyen tek organımız burunmuş milimetrik de olsa, of çok korkunç -tatlicadiarzu-
frances reklam yapanları daha görmedim :S ama olabilrde hani ama sanmıyorum yaa off aklıma kurt düştü şimdi iyiyimi :)) ama az önce tek 1 mesjı olan bayan gördüm boğaz içiyle ilgili yorum yapan... ama yinede inanıyorum güzel olacak inş..
ayrıca bende senin gibiyim aynada yan bakamıyorum yan fotoğraf çekemiyorum bazen ağladığım bile oluyor ama allahın iznyle kurtulucam inş :) ve inş bi daha olmama gerek kalmaz...
ay sağol canım ne bileyim yaa yaklaşıyor ya günler heyecanda basıyor şu andada birde sevgilimle tartışıyorum :S kafam bulanık iş çokkk ayy inş hepimizin burnuşları güzel olur öbür arkadaşlarında burnuşları güzel olsun :) inş canım inş çok sağol :)) sende olursun inş canım benm
Çocukken benim de çok güzeldi burnum, ergenlikten sonra sapıttı:1ninca: Bi yerde okumuştum zaten hayatımız boyunca büyüyen tek organımız burunmuş milimetrik de olsa, of çok korkunç -tatlicadiarzu-
kulak kulak..bide kulak..burunla kulak maşşallah büyümekten hiç vazgeçmiyolarmış..çok lazımlar yaa !! ay günah yazma allahım sen daha iyisini bilirsin tabiiki de :Saruboceq:
yok ,tamponlar burnun içinde tıkalı tıkış tıkış olan şeyler
bi bez tamponlar vardı bende tıka basa , uuupuzun.. birde silikon tamponlar.. en son o silikonlar çıkıyo..10. yada 12. günde