- 7 Temmuz 2010
- 221
- 0
:)) önderlik eden bizden önce 3 arkadaş var canım
ebruli
mipa
laracoft :))
ekimde 2 arkadaş olacak bende kasımda inş..
oyyy oyyy simdi baktim canim
bu uc arkadasinda burncuklar supper olmuss
listeme yazdim veli beyii:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) önderlik eden bizden önce 3 arkadaş var canım
ebruli
mipa
laracoft :))
ekimde 2 arkadaş olacak bende kasımda inş..
çok geçmiş olsun canım sanırım bende böyle olucam buz koyuyorlar mı canım ??
tesekkurler canim, umarim olmazsin bu kadar..
canim buz koydular basta, ama sistikten sonra artik buz koymanin bi anlami yokmus. sismis seye hic birsey fayda etmezmis
bugun biraz daha azaldi gozleirmin cevresindeki morluklar, sadece etrafinda bi kan oturmasi var.
umarim kimse bu hale gelmez kizlar ya, valla cok kotu, ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyobiliyorum, nefes zaten alamiyorum.
mizmizlanmaya basladim iyice
annemin sabrini zorluyorum zaten
Çokkkk geçmiş olsun canım, düşünme morlukları şişlikleri, hepsi geçecek, nefes problemine gelince tamponlar alındığı andan itibaren rahatlayacaksın, ciğerlerin bayram edecek, zor olan iki gece bugünü de atlat gerisi kolaylaşacak, bu seferde beklemek ne zormuş diyeceksin, bence asıl zor olan kısmı sağlıkla atlattın gerisi masal gibi gelip geçecek opuyorumnanaktan
ya kızlar şu burun topiclerinin altını üstüne getirdim ben de olmayı düşünüyorum maddi durumum elverdiği an. neyse asıl söylemek istediğim aşırı tatlısınız, ben hiçbir yerde rastlamadım böyle dayanışmaya, birbirinizi tanımasanız bile öyle güzel bir bağ var ki aranızda insanın başka bir şeye ihtiyacı kalmıyor :1hug:
irise tatlım sana da geçmiş olsun ayrıca ; ama bence başlı başına annenin yanında olmasına şükretmelisin, onların desteği çok önemli. ben mesela annemin haberi olmadan olmayı planlıyorum, bu konudaki fikrini çok iyi biliyorum çünkü :çok üzgünüm:
tatlı mı tatlı bir burnun olur çektiğin bütün sıkıntılara değer umarım tatlım opuyorumnanaktan
ay canim insallah ya.. o kadar zorlaniyorum ki anlatamam.. yemek yiyemiyorum damagimi kipirdattikca burnum sizliyor. surekli corba iciyorum
artik bu sayede azcikda zayiflamis olurum
bugun 3.gunum, yarin degil ertesi gun alacaklarmis tamponlari, sabirla bekliyorum artik yapacak birsey yok..
cok tesekkur ederim canim benim iyi dileklerin icinŞeniz