- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
gercekten mi canim ya, gecer mi bu sizinti dersin?
yani inan yuzum mor ya da sis ucaga binmisim hic onemli degil insanlar falan bakmis.. umursamiyorum o kismi..
tek derdim iste burdan istanbuldan ayrilirken "artik tamam iyilestim" diyebilmek.. hani "bundan sonrasi zaman sadece" diyebilmek..
ah ruyacim.. olumlu dusunmeye calisiyorum aslinda, hic boyle mizmiz degilimdir normalde ama artik en kotusunde baska birsey gelmiyor aklima valla...:teselli:
dün senin durumunu okuyunca cok üzülmüstüm bugun merak ettim gelip bakayim bugun doktora gidecekti bir haber varmi acaba diye ve simdi yazini okudum cok sevindim senin adina .. bak dün kendini bostan yere üzdün .. ne güzel hersey daha güzel olacak hadi gözün aydin canim
kizlar!!
simdi doktordan geldim, tamponlarimi aldi!! hemde cok az kanama oldu bugun.
bi krem verdi morluklarimi gecirsin diye! ve cok iyi hissediyorum su anda!
allahim ne guzel sey burundan nefes alabilmek..
biraz garip boyle sanki metollu birsey kokluyormusum gibi yaniyor burnumun ici nefes aldikca, normal midir dersiniz?
Hadi gözün aydın canım, çok sevindim senin adına. Gördün mü bak boşu boşuna üzdüğün yanına kar kaldı, demiştim ben sana. Tamponlar çıktıktan sonraki hassasiyet, yanma hissi (mentollü bişey kokluyormuş gibi :) ) normal, yarına alışırsın, sonra hissetmezsin o hissi bir daha. Çarşamba günü atelini alacağına göre seni o arada da çağırmadığına göre dikişin kendisi eriyenlerden sanırım. Atel alındıktan sonra olacakları sana söyleyeyim, aynaya bakınca acayip moralin bozulacak, kendini avatar filiminden kaçmış gibi hissedeceksin, yine keşke ameliyat olmasaydım diyeceksin ama aradan üç gün geçtikten sonra elinde fotoğraf makinası fotoğraflarını çektirecek birilerini arayacaksın :))))) bayanssulusmile opuyorumnanaktan
cok sagol canim verdigin bilgiler icin :)
ay avatar filmi kismina cok guldum
bu kendisi eriyen dikisler ne kadar zamanda erir ki? uzun surer mi acaba ?kesin onda da birseyim cikar benim bi terslik olur kaydirigubbakcemile2
biraz sizintim var hala burnumda elimde mendille geziyorum, bu da normaldir di mi bi kac gun olur sanirim ?
canim cok gecmis olsun simdi 2 aylik burnunu fotograflarini gordum cok cok guzel olmus.
ama ben simdi cok korktum benimde 23 aralikta ameliyatim var ins senin kadar cok sismem.
ins canim :)
korkma lutfen icini ferah tut! pozitif dusun hep :)
eger oldu da benim gibi olursa yuzun, benim fotolarima bak 2 ay icinde ne kadar guzel bi burnun olcagini hatirla
simdiden cok gecmis olsun :)