Yarın boşanma davasını açıyorum.

Ev de kira üniversite kazanırsam açıktan okuyacam
Toz pembe hayalleriniz var biliyor musunuz ?
Açıktan hangi bölümü okuyup atanıp gitmeyi düşünüyorsunuz ?
Kpss'ye dediler gibi çalışıp hala atanamayanların ülkesi burası.
Sizde iki çocuk var.
Evlilik sorunlu.
Kadın sıgınma evi olmaz diyorsunuz.
Bence bu adamın huyuna gidip çocukları biraz daha büyütün sonra ne edecekseniz edin.
Ha yok ille boşanacagım diyorsan çocuklarını yetiştirme yurduna ver.
Heba edeceksin onları.
Yaşın çok toy.
Tecrübesizsin.
Dünya çok kötü.
Uni mezunuyum özel sektörde çalışıyorum 10 yıldır anamdan emdiğim süt yeri geldi burnumdan geldi.
Evliyken ben bunları yaşadıysam sen neyine güveniyorsun kuzu ?
Müge Anlı'da haber olursun vallahi.
Adamın fiziksel şiddeti sana ve çocuklara yok ise evine de maddi anlamda yardım ediyorsa zaten sevmiyorsun, aldatmasını umursama kendine gelene dek.
Ama o zaman bu zaman değil.
Harcarlar seni de, evlatlarını da.
Etme eyleme aklını başına devşir.

Son düzenleme:
Yahu bu kadının 3 ve 1,5 yaşında iki tane bebeği var. Eğitim yok, beceri yok, iş yok. Hiç para kazanıp ev geçindirmemiş belki hayat ne kadar pahalı haberi yok. Zaten kendisi de beyninin daha gelişmeye devam ettiği 22 yaşındaymış. Nasıl ayrıl git evden diyebilir bir insan aklım almıyor.

Bu kocayı sevsin sevmesin, kendi kaçmış. Kendi 2 bebek yapmış. Kocası fiziksel şiddet uygulamıyor, çocuklara kötü davranmıyor, eve para getiriyor. Nereye boşanacak da "güçlü" olacak. Bu kız çocuklarıyla daha çok heba olur gider. Hadi insan kendine istediğini yapar da ortada iki küçük çocuk var. Onları garantiye alsın yine istediğini yapsın.ben
Ben hic bi konuda akıl vermedim okumaya calısmasına güclü olmasını takdir ettim artık okuduklarınızı anlayamaz olmussunuz acil sifalar lütfen beni etiketlemeyin

Yahu bu kadının 3 ve 1,5 yaşında iki tane bebeği var. Eğitim yok, beceri yok, iş yok. Hiç para kazanıp ev geçindirmemiş belki hayat ne kadar pahalı haberi yok. Zaten kendisi de beyninin daha gelişmeye devam ettiği 22 yaşındaymış. Nasıl ayrıl git evden diyebilir bir insan aklım almıyor.

Bu kocayı sevsin sevmesin, kendi kaçmış. Kendi 2 bebek yapmış. Kocası fiziksel şiddet uygulamıyor, çocuklara kötü davranmıyor, eve para getiriyor. Nereye boşanacak da "güçlü" olacak. Bu kız çocuklarıyla daha çok heba olur gider. Hadi insan kendine istediğini yapar da ortada iki küçük çocuk var. Onları garantiye alsın yine istediğini yapsın.
2 tane kişisel gelişim kitabı okuyarak Amerikan rüyası yaşanır sanıyor. 2 küçük çocukla gencecik işsiz güçsüz bir kadının ortada kalmasının ne demek olduğundan da haberi yok zaten

Ben hic bi konuda akıl vermedim okumaya calısmasına güclü olmasını takdir ettim artık okuduklarınızı anlayamaz olmussunuz acil sifalar lütfen beni etiketlemeyin
peki okuduklarını anlayan mikkemel hanım burda kim kadına okuma meslek edinme dedi. bizim derdimiz daha yumurtadan çıkmadan ben kartalım deyip göklere süzülmeye kalkması. diyoruz ki dur bi büyü sonra üç yoksa seni avlarlar

peki okuduklarını anlayan mikkemel hanım burda kim kadına okuma meslek edinme dedi. bizim derdimiz daha yumurtadan çıkmadan ben kartalım deyip göklere süzülmeye kalkması. diyoruz ki dur bi büyü sonra üç yoksa seni avlarlar
Beni neden etiketliyorsun? Canın mı sıkılıyor? Ben okuma kpss vs arzusu gelistirmesini yüreklendirdim ve evden ayrıl yada ayrılma diye bisey diyemem bu konuda akıl veremem dedim.. yorumunu yapacaksan konu sahibine yap,
Hayırdır lakayit cevaplar falan ?
Bir yarana dokundu heralde verilen cvp.
Beni bir daha bir yorumuna etiketleme yorumumu önce iyi oku. Ben evden ayrıl ayrılma diye bisey demedim insanların kaderlerini değistirecek hususlarda akıl verilmemesini gerektiğini bilecek kadar bu yollarda yürüdüm… hadi güle güle

Hayal aleminde yaşıyorsun açıktan okul okuyunca ne olacak tüm iş yerleri kucak açıp sizi mi bekleyecek ? İki okul okuyanlar bile işsiz ülkede biraz gercekci ol kaptırmıssin bi hayal alemindesin. Okuyup ayaklarının uzerinde durma isi evlenmeden cocuktan once olacakti hadi olmadi imkanlar diyelim o zaman cocuklarin önceligin olacak. İki bebekle nereye gidiyosun hasta bakmak kolay mi, tut ki isler yolunda gitmedi o zaman ne olacak. Üniversite yerine meslek edindirme kuslarina git meslek edin sonra bi ise gir bi kac sene calis paran kenarda dursun cocuklarin buyusun sonra bak yoluna maceralara atilma cocuklarinida perisan etme. Neler duyuyoruz bu devirde mantik her seyden once gelecek adama katlanmak zorundasiniz. Üzmek istemem ama muhtacsiniz meslek yok is yok iki cocuk var biri zaten bebek en azindan kres okul donemine gelirlee sizinde geliriniz isiniz oturur.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır eşimle aramdaki sıkıntılar vardı zaten en son beni aldatmisti bende üni sınavına başvurmuştum durdugumuz şehirde gireceğim için şimdilik durmayı seçmiştim sınava 2 ay kaldı bu arada neyse dün büyük bir tartışma çıktı sen bana neden yakın davranmıyorsun gibisinden açtı tartışmayı bende açtım ağzımı bundan sonra aynısı olamam bunu bil dedim madem öyle senden daha iyisini bulmazsam ad*yim dedi neyse bu sefer oturdum güzelce içimden geçenleri anlattım gel anlaşmalı bosanalim gitgide çirkin bir hal alıyor bu evlilik diye çıldırdı çıktı gitti msj attım yarın boşanma davasıni açıyorum anlaşmalı olsun dedim ben seni asla bırakmam sen beni istediğin kadar boşa çekişmeli olur dini olarak da seni bosamam dedi neyse asıl meseleye gelelim kızlar yarın acacam davayı ama benim ailem arkamda değil gideceğim bir yer var kadın sığınma evi daha önce gittim ama benim orda sınava çalışmam çok zor ayriyeten telefon yasak çoğu derslerim YouTubeden bakarak hallediyordum dün doktor arkadaşımla konuştum onun annesi yatalak depremin en hasar bıraktığı bir sehirde yaşıyor annesi kendi başka şehirde işi gereği neyse dedi gel annemin yanında yatılı olarak dur hem maaş da veririm başka bakıcıya vermektense hemde duracak yerin olur aslında çokta mantıklı geldi yani başka seçenek olmadığına göre kadın sığınmadan ( babamgil kesinlikle karşılar bosanmama)
Bir yandan da deprem korkusu var ya orda bir daha deprem olursa diye korkuyorum iki kızım var onları düşünüyorum bir akıl verin lütf

22 yaşındayım bir becerim yok maalesef yani daha doğrusu baba evinde fırsat bırakmadılar Koca evinde de çocuklarım oldu iki kızım var biri üçe yeni girdi diğeri 15 aylık
Burada ablaların çok gerçekçi yorumlar yapmış hayatın gerçeklerini söylemişler sana onları dikkate al derim. Daha çok gençsin çocukların çok küçük meslek yok paran yok sığınacağın kimse yok. Hasta bakmak kolaymı hadi hasta öldü 2 çocukla ne yapacaksın o zaman çocuklarla ortada kalırsınız rezil olursunuz. Fiziksel şiddet yoksa çocuklarının biraz büyümesini bekle en azından küçüğü 4 , 5 yaşına gelesiye kadar bekle. çocuklarınında seninde kalacak eviniz var en azında evinize bakan var o şekilde düşün Bırak kocan aldatıyorsa aldatsın görmemezlikten gel zaten sevmiyormuşsun hiç tartışmaya bile girme çocuklar etkilenmesin. Ayrılasıya kadar boş bekleme ünv sınavına girmek istorsan gir tabi dışardan oku fakat mesleki kurslarına biran önce başvuru yap Dikiş nakış , tatlı , aşçılık ,kuaför, makyaj, ön muhasebe kursları aklıma gelenler bunlar daha bir sürü seçenek vardır mesleğinde az çok deme çalış ilerlemeye bak kendini geliştirdikçe paranda artar biraz birikim yaparsın o arada çocuklarda biraz büyümüş olur öyle ayrılırsın

Bu kocayı sevsin sevmesin, kendi kaçmış. Kendi 2 bebek yapmış. Kocası fiziksel şiddet uygulamıyor, çocuklara kötü davranmıyor, eve para getiriyor. Nereye boşanacak da "güçlü" olacak. Bu kız çocuklarıyla daha çok heba olur gider. Hadi insan kendine istediğini yapar da ortada iki küçük çocuk var. Onları garantiye alsın yine istediğini yapsın.
Evliliği çocuk oyuncağı zannediyorlar da ondan ?

Ailem arkamda değil babam doğulu Bizim orda kızlara değer verilmez boşanan kadın ölse daha iyi denilir çok cahiller ben oraya bir ay gittim üvey annem huzurumuzu bozdun dedi kovmaktan beter etti daha neler neler babam bosanirsan seni öldürürüm bile dedi benim için her yer aile den iyidir hiç bir zor animda destek olmazları bu olayı söylesem yine suçlanan ben olurum kaç defa açtım konuyu babama bosanayim deme bakmam sana dedi daha ne yapayım burda yine arkadaşlar yorum yaptı otur oturduğun yerde diye yine kafam allak bullak oldu
Yaşadığın hayatı, duyguları tahmin edebiliyorum.Burada ki hanımlar sana hayat deneyimleriyle yada yakınlarının yasadilariyla yorum yapıyorlar.Çok genç ve deneyimsizsin hayat konusunda.Erken yaş da evlilik, iki çocuk , aldatan eş, evet deneyim ama hayat, iş hayatı malesef çok farklı. Keşke hayatta herşeyi planladığımız gibi yapabilsek ama olmuyor.
Boşanmadan sonrasını çok iyi planlamazsaniz o eve geri dönmek yada daha kötü durumlarda kalabilirsiniz.Bir abla olarak tavsiyem acele etmeyin.

X