Boşanma süreci ne kadar zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avukat bana anlattı farklı şeyler de var bende gittiğimde öğrendim kendisi hakkım olduğunu söyledi
Ne anlattı avukatınız ? Avukatlar da ücret karşılığı çalışan insanlar neticede. Herkesin işini 1 günde halletseler; nasıl gelir elde edecekler ? Davanın çekişmeliye dönmesi avukatınızın elde edeceği gelir açısından daha iyi olacaktır.

Anlaşmalı boşanmaya bakın, karar verildiyse bunun inat edecek bir tarafı yok, eşinle hala boşanma konusunda iletişiminiz varsa güzelce otur konuş, uzaması ne senin ne onun hayrına olur. Gencecik insanlarsiniz çocuk yokken neyin alıp verememesi bu? Kanunlarlr zaten belli arabanın yarı parasi sizin, altınlar sizin, alın alacaginizi bitirin gitsin.
Duygusal tarafını sonra düşünürsünüz, çocuk bile yok ortada bağlantınız kalmayacak birinin soyadını 2 sene daha taşımaya razı misin?

Ben terazi kadını o akrep erkeği çok inatçı ve bencil biridir bunu tanıyan herkes bilir
Eski eşimde akrep erkeğiydi,kuserdi inatciydi aşırı kinciydi. Ben unuturdum önceki kavgaları o kaç zaman sonra hatırlatıp dururdu. Valla evlendikten sonra öğrenmiştim, köyde ailelerin lakapları olurya eski eşin ailesinin lakabı kinci anlamına gelen değişik bir lakapti. Valla bir daha evlenirsem, burcunuda bakicam😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X