Merhaba arkadaşlar uzun zamandır eşimle aramdaki sıkıntılar vardı zaten en son beni aldatmisti bende üni sınavına başvurmuştum durdugumuz şehirde gireceğim için şimdilik durmayı seçmiştim sınava 2 ay kaldı bu arada neyse dün büyük bir tartışma çıktı sen bana neden yakın davranmıyorsun gibisinden açtı tartışmayı bende açtım ağzımı bundan sonra aynısı olamam bunu bil dedim madem öyle senden daha iyisini bulmazsam ad*yim dedi neyse bu sefer oturdum güzelce içimden geçenleri anlattım gel anlaşmalı bosanalim gitgide çirkin bir hal alıyor bu evlilik diye çıldırdı çıktı gitti msj attım yarın boşanma davasıni açıyorum anlaşmalı olsun dedim ben seni asla bırakmam sen beni istediğin kadar boşa çekişmeli olur dini olarak da seni bosamam dedi neyse asıl meseleye gelelim kızlar yarın acacam davayı ama benim ailem arkamda değil gideceğim bir yer var kadın sığınma evi daha önce gittim ama benim orda sınava çalışmam çok zor ayriyeten telefon yasak çoğu derslerim YouTubeden bakarak hallediyordum dün doktor arkadaşımla konuştum onun annesi yatalak depremin en hasar bıraktığı bir sehirde yaşıyor annesi kendi başka şehirde işi gereği neyse dedi gel annemin yanında yatılı olarak dur hem maaş da veririm başka bakıcıya vermektense hemde duracak yerin olur aslında çokta mantıklı geldi yani başka seçenek olmadığına göre kadın sığınmadan ( babamgil kesinlikle karşılar bosanmama)
Bir yandan da deprem korkusu var ya orda bir daha deprem olursa diye korkuyorum iki kızım var onları düşünüyorum bir akıl verin lütfen
Bir yandan da deprem korkusu var ya orda bir daha deprem olursa diye korkuyorum iki kızım var onları düşünüyorum bir akıl verin lütfen