• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın askere gidiyo ve ayrıldım ?

İlk geldiğinde yaptığı yanlışa "aman askerdir, aman psikolojisidir, aman arkadaş özlemidir, aman gidecek kırgın gitmeyelim" vs vs bahaneler bulup onun adına onun avukatlığını yaptığınız için ve hissettiklerinizi içinizden geldiği gibi söylemediğiniz için bu sefer de sizi takmamış.

Bence ayrılın ve kapınıza gelse bile bir daha barışmayın. İkinci planda olmayı (evlendikten sonra da) göze alıyorsanız o başka tabi.
Ilk yaptiginda agır konustum cok soguk mesafeli davrandim ayrildim hatta 3 saat sonra napti netti affettirdi kendini soz daha yapmicam etmicem diye yeminler etti inandim yapmaz dedim bende sevdi

Eee tabi şimdi askere gidince sana muhtaç olacak. Yanlızlığını sen dolduracaksın arayıp soracaksın mektuplar yazacaksın. Adam bunun için sana yalvarıyor yoksa seni zerre umursadığı yok. Geldiğinden beri telefonların açmadı seni önemsemedi birlikte olmak istemedi. Ama sen çok seviyorsun yarın uğurla onu. Askerlik bitince oda seni uğurlayacak nasılsa!
15 gundur buarada geldiginde 1 kere tel acmamazlik yapti o zamanda icip icip sızmıs uyuya kaldi,sabah kac kere aradi yazdi. Herneyse onu savunmak istemiyorum da boyle olmustu . Son gununde boyle yapmasi yıktı 2 kere izne geldi 2sindede son gununu benle gecirdi bu seferkinde bana bunlari yasatti ofkem sinirim o kadar buyukki ..

Tamam sevmiyorsun demedim zaten de mesela bende 1yıl asker yolu bekledim 4yıllık ilişkimi bitirdim bitirilebiliyor yani zamanla onun kokusu sıradan bir parfüm oluyor. İzninde seninle ilgilenmeyen naptığı nereye gittiği belli olmayan ve çok içen bu genci affetmeye çok meyillisin zaten. 3 yılımmm dediğine göre sonuç böyle.
Sevgim gozume perde olabiliyo canim sende yasamissin tatmissin bunu anlarsin beni icimden asla affetmek yarin da ne gitcem onu ugurlamaya diyorum ki bunlari haketti cok degisik bi durumda kaldim tarifi yok asla beklemezdim bunu yapmasini asla etkisinden cikamadim bunaldim :KK61:

İşte bunaltmamak adına herşeye tamam dedikçe işler bu hale geliyor.Eşlerde de durum bu.Evlensen artık kimse tutamaz onu.İyi yapmışsın ayrılmakla.Barışınca yine gidecek arkadaşlarına nasılsa.
Aynen oyle bu sevginin gozu kör olsun bir kere yapti affettim son gununde yapmasaydi bari..

Adamın göZünde arkadaşları öncelikli. Son gününü bile onlarla geçirmiş. Bunun başka açıklaması var mı ?
Sen ilk olayda affettin adam her şekilde onu affedeceğini bildiği için rahat yoksa bu kadar rahat davranıp tekrar aynı hatayı yapar mı ?
Ayrılmak istemıyorsan ders vermek istiyorsan yarın gitme uğurlamaya konuşmada. Ne kadar kızdığını anlasın ve bı daha tekrarlarsa daha büyk tepki vereceğini bilip korksun
Ama yok bu kadar laf ettm ama yarın yine giderim diosan da hazırlıklı ol başka arka plana atılmalara. Tükürdüğünü yalama.

Farkındamısınız adamın umurunda değilsiniz. Sizi 6 ay göremeyecek olması umurunda olsa böyle yapmazdı.
Evet 10 a kadar onlarda oturdum 10 da geldi cektim odaya agzima geleni saydim birakmadi yalvardi atti genede cektim gittim geldim evime kac kere yazdi aradi bitti diyorum kafan basmiyomu bu saatte kadar nerde hangi arkadaslarinla ictiysen onlara git dedim gene yalvardi etti ama is isten gecti koskoca gun gelmedi bekletti simdi kafasina dank etti

Hep mi böyle davranıyor yoksa sadece bu seferlik mı senin yerine onlarla içmeyi tercih etti?

Bakın size kimse gidin demeyecek. Gitmemeniz en doğrusu. Affedilecek bir şey değil yaptığı. Diyorum ya sizi cepte görüyor, ne halt ederse etsin affedeceğinizi biliyor, her türlü yarın geleceğinizden de emin. Yarın telefonunuzu kapatın. Sakın ama sakın kendiniz gitmeyin. Olurda evinize gelir sizi alırsa belki. Aslında o zaman bile, kapıdan vedalaşsanız çok iyi olur ama işte dediğim gibi yapabileceğinizi sanmıyorum. Ama telefonunuzu kapatır da onu korkutup sizin ayağınıza gelmesini sağlarsanız bir derece. Sizi sap gibi 6 saat bekleten adama acımayın rica ediyorum.
Tamamen doğru diyosunuz mantıklısıda bu,yapmam gereken bu sevgi gözüme perde oluyo bazen kıyamıyo gibi oluyorum sonra bu yaptığını hatırlayınca deliriyorum.yarin telefonumu kapaticam canım acıyo yarın gidecegi saatlerde dahada acıcak biliyorum ama dediginizi yapmaliyim.

Insan son izin gununu arkadaslariylami gecirir alkole meyili var sanirim. Arkadaslari israr etse bile gitmemesi gerekti. Iyi yapmissiniz hic uzulmeyin boyle bir kisi icin.
Ya hadi gittin yanlarına bana dedigin vakitte neden gelmiyosun saat 4 de bize gec gelicem birazdan diyo gelmiyo iciyo arkadaslariyla 10 da geliyo kafasi yeni dank ediyo son gunum yapma diye bunca saat nerdeydin de dusunmedin diyorum delirmemek elde degil.

Tamamen doğru diyosunuz mantıklısıda bu,yapmam gereken bu sevgi gözüme perde oluyo bazen kıyamıyo gibi oluyorum sonra bu yaptığını hatırlayınca deliriyorum.yarin telefonumu kapaticam canım acıyo yarın gidecegi saatlerde dahada acıcak biliyorum ama dediginizi yapmaliyim.

Bakın deseki son günümü arkadaşlarımla geçireceğim ve seninle yarın görüşürüz, bunda bile ben bu boyutlarda kızmam. Daha öncekinde de aynı şey oldu. Size bir şey söylüyor bir söz veriyor ve arkasında duramıyor. Tamam arkadaşları ile mi görüşecek o akşam, desin ki bu akşam onlarlayım. Size seni şu saatte alırım diyip sonra da ulaşılamaz olamaz.
Ayrıca bakın alkol adabı ile içilir. Ben alkol almam. Ama alan bir sürü insan tanıyorum bu şekilde olmaz. Erkek arkadaşınız ergen değil sonuçta ama tam bir kenar mahalle delikanlısı gibi davranıyor hoş değil. Bundan daha olgun olmalı. İçiyorsa da ağzı ile içmeli. Ağzı yüzü kayacak kadar zıkkımlanacak ne var. Biraz görgü ya.

3 seneni cöpe atmazsan koskoca bi omrunu çope atacaksin..bu burda dursun barismak ve evlenmk gbi bi hata yaparsan cok degl 1 sene sonra gorucez seni buralarda haytmn hatasni yaptm diye.kadnlar kulubu guzellerimiz de şahit olsun..unutulmayacak kimse yoktur bitmeyecek ask sevgi de yoktur.insandan ustun insan vardir cok daha fazla asik olcagn birileri elbet ckar..biraz tecrube dinle illa yasayarak ogrenme..
Haklisiniz ablalarim ne derseniz basim gozum ustune zaten deneyimli belli bi yasa olgunluga geldiginiz icin sizlere sorma geregi duyuyorum ben

Onceden konu acmisligim var sevgilim izne gelmisti benden cok arkadaslariyla vakit gecirip alkol iciyolardi alkolle sıkı fıkı degildi icerdi gene ama bu kadar sık degildi .
Bugun son gunuydu sabah arkadaslariyla sabah bulustu onlarlaydi herneyse saat 4 de bana bizim eve gec gelcem birazdan dedi gectim onlara 1 saat gecti ararim ararim acmaz annesi babasi aramaya basladi onlarin telefonuda acmiyo aksam saat 8 gibi oldu aradim hala onlarda oturuyorum onu bekliyorum bu arada acti telefonu kafayi yapmis zar zor konusuyo dedikleri anlasilmiyo bile geliyorum dedi annesi babasi delirdi bende oyle saat 10 oldu anca geldi biraz kendine gelmisti agzima geleni saydim ona neler neler hemde son gununde bu saatte kadar kimleysen onlara git bitti dedim evlerinden ciktim geldim evime beni tutmaya calisti etti genede geldim evime mesaj atiyo yarin son gunum yapma boyle lutfen vs vs bi ton seyler yaziyo bu saatte kadar son gun oldugunu dusunmedin simdimi dank etti kafana yazma bana yarinda ugurlamaya gelcegimi sanma bitti daha yokum dedim yazmaya hala devam etti sustu yazmiyo yazmasinda gerek yok tabi.
Ben haksiz miyim allah askina bu son izniydi daha temmuza kadar yok bana bu yaptigini son gunumuzde hemde nasil unuturum ne yapayim ben gozlerim sisti aglamaktan ?
haklısın bicdan yapma enazından haber vereckti

Aynen oyle bu sevginin gozu kör olsun bir kere yapti affettim son gununde yapmasaydi bari..
Kendi üzülsün o kaybetti boşver.Ben öylesini gördüm hepsine yol verdim.4 senelik sevgilim de dahil.İyki ayrılmışım .Eşimle tanışmışım diyorum.Kadın ilgisizliğe gelemez.En iyisini yapmışsın.

Adamın göZünde arkadaşları öncelikli. Son gününü bile onlarla geçirmiş. Bunun başka açıklaması var mı ?
Sen ilk olayda affettin adam her şekilde onu affedeceğini bildiği için rahat yoksa bu kadar rahat davranıp tekrar aynı hatayı yapar mı ?
Ayrılmak istemıyorsan ders vermek istiyorsan yarın gitme uğurlamaya konuşmada. Ne kadar kızdığını anlasın ve bı daha tekrarlarsa daha büyk tepki vereceğini bilip korksun
Ama yok bu kadar laf ettm ama yarın yine giderim diosan da hazırlıklı ol başka arka plana atılmalara. Tükürdüğünü yalama.
Haklisiniz ne kadar aglasamda zirlasamda gitmemem gerek ilk yapti affettim son gununde olmasi affedilecek yanı yok. Cok zor insanin sevdigini askere yollamasi kac ay goremicek olmasi ama kendi kendine etti bunlari .. haketmiyo iyiligi suan gozumde

Onceden konu acmisligim var sevgilim izne gelmisti benden cok arkadaslariyla vakit gecirip alkol iciyolardi alkolle sıkı fıkı degildi icerdi gene ama bu kadar sık degildi .
Bugun son gunuydu sabah arkadaslariyla sabah bulustu onlarlaydi herneyse saat 4 de bana bizim eve gec gelcem birazdan dedi gectim onlara 1 saat gecti ararim ararim acmaz annesi babasi aramaya basladi onlarin telefonuda acmiyo aksam saat 8 gibi oldu aradim hala onlarda oturuyorum onu bekliyorum bu arada acti telefonu kafayi yapmis zar zor konusuyo dedikleri anlasilmiyo bile geliyorum dedi annesi babasi delirdi bende oyle saat 10 oldu anca geldi biraz kendine gelmisti agzima geleni saydim ona neler neler hemde son gununde bu saatte kadar kimleysen onlara git bitti dedim evlerinden ciktim geldim evime beni tutmaya calisti etti genede geldim evime mesaj atiyo yarin son gunum yapma boyle lutfen vs vs bi ton seyler yaziyo bu saatte kadar son gun oldugunu dusunmedin simdimi dank etti kafana yazma bana yarinda ugurlamaya gelcegimi sanma bitti daha yokum dedim yazmaya hala devam etti sustu yazmiyo yazmasinda gerek yok tabi.
Ben haksiz miyim allah askina bu son izniydi daha temmuza kadar yok bana bu yaptigini son gunumuzde hemde nasil unuturum ne yapayim ben gozlerim sisti aglamaktan ?

Ben olsam bende senin yaptığını yapardım. Bence haklısın. Hadi morali bozulmuştur şu zamanda askerlik daha da zor ama hergün mü içilir cnm. Sanada vakit ayırması gerekirdi.

Back