• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın askere gidiyo ve ayrıldım ?

Gitmeseniz iyi edersiniz. Bakın bu adam sizi cepte görüyor, size saygısı yok. Yarın da giderseniz bunu tescillemiş olacaksınız. O sizin son gününüze değer vermiyorsa siz neden onun vedasına değer vereceksiniz ki?
Neyse bence siz gene de gideceksiniz ama en azından gitmemeye kararlı gibi görünün, ailesi gelip yalvarır götürürse ancak gidin falan ki aslında sizi kaybetmeye ne kadar yakın olduğunu anlar belki. Yani normalde şu tavsiyeyi kimseye vermem. Bu işin oluru bu adamı terketmek ama sizde öyle bir ışık yok, yarın da kesin gideceksiniz, en azından biraz burnu sürtsün diye diyorum.
Son gunumde ayrilma benden ozur dilerim almaya gelim seni bilmem ne felan dedi yazma diyorum yazma kafanmi basmiyo dedim tamam yazdi sonrada yazmayi kesti 3 yildir beraberdik cok sevdim seviyorum yarin bi ton mesaj aticak gidiyorum gel dicek ugurlamaya yani onu reddedince buyuk ihtimal annesi aricak gel kizim son gunu yapma boyle felan diye o zaman napayim ben gitmek istesemde bu yaptigi hafife alincak sey degil..

Tamam ayrildim mahvetti beni ayrildim ama ayrilmis olmam onu sevmiyorum anlamina gelmiyo demi bu yaptigi igrenc seyden sonra da sevgim bitmiyo 3 senemkzi nasil kenara atim ayrildim evet de simdiden ozledim kokusunu icime cekmeyi cok ozledim hemde
Tamam sevmiyorsun demedim zaten de mesela bende 1yıl asker yolu bekledim 4yıllık ilişkimi bitirdim bitirilebiliyor yani zamanla onun kokusu sıradan bir parfüm oluyor. İzninde seninle ilgilenmeyen naptığı nereye gittiği belli olmayan ve çok içen bu genci affetmeye çok meyillisin zaten. 3 yılımmm dediğine göre sonuç böyle.

İşte bunaltmamak adına herşeye tamam dedikçe işler bu hale geliyor.Eşlerde de durum bu.Evlensen artık kimse tutamaz onu.İyi yapmışsın ayrılmakla.Barışınca yine gidecek arkadaşlarına nasılsa.

Son gunumde ayrilma benden ozur dilerim almaya gelim seni bilmem ne felan dedi yazma diyorum yazma kafanmi basmiyo dedim tamam yazdi sonrada yazmayi kesti 3 yildir beraberdik cok sevdim seviyorum yarin bi ton mesaj aticak gidiyorum gel dicek ugurlamaya yani onu reddedince buyuk ihtimal annesi aricak gel kizim son gunu yapma boyle felan diye o zaman napayim ben gitmek istesemde bu yaptigi hafife alincak sey degil..

Bakın size kimse gidin demeyecek. Gitmemeniz en doğrusu. Affedilecek bir şey değil yaptığı. Diyorum ya sizi cepte görüyor, ne halt ederse etsin affedeceğinizi biliyor, her türlü yarın geleceğinizden de emin. Yarın telefonunuzu kapatın. Sakın ama sakın kendiniz gitmeyin. Olurda evinize gelir sizi alırsa belki. Aslında o zaman bile, kapıdan vedalaşsanız çok iyi olur ama işte dediğim gibi yapabileceğinizi sanmıyorum. Ama telefonunuzu kapatır da onu korkutup sizin ayağınıza gelmesini sağlarsanız bir derece. Sizi sap gibi 6 saat bekleten adama acımayın rica ediyorum.

Onceden konu acmisligim var sevgilim izne gelmisti benden cok arkadaslariyla vakit gecirip alkol iciyolardi alkolle sıkı fıkı degildi icerdi gene ama bu kadar sık degildi .
Bugun son gunuydu sabah arkadaslariyla sabah bulustu onlarlaydi herneyse saat 4 de bana bizim eve gec gelcem birazdan dedi gectim onlara 1 saat gecti ararim ararim acmaz annesi babasi aramaya basladi onlarin telefonuda acmiyo aksam saat 8 gibi oldu aradim hala onlarda oturuyorum onu bekliyorum bu arada acti telefonu kafayi yapmis zar zor konusuyo dedikleri anlasilmiyo bile geliyorum dedi annesi babasi delirdi bende oyle saat 10 oldu anca geldi biraz kendine gelmisti agzima geleni saydim ona neler neler hemde son gununde bu saatte kadar kimleysen onlara git bitti dedim evlerinden ciktim geldim evime beni tutmaya calisti etti genede geldim evime mesaj atiyo yarin son gunum yapma boyle lutfen vs vs bi ton seyler yaziyo bu saatte kadar son gun oldugunu dusunmedin simdimi dank etti kafana yazma bana yarinda ugurlamaya gelcegimi sanma bitti daha yokum dedim yazmaya hala devam etti sustu yazmiyo yazmasinda gerek yok tabi.
Ben haksiz miyim allah askina bu son izniydi daha temmuza kadar yok bana bu yaptigini son gunumuzde hemde nasil unuturum ne yapayim ben gozlerim sisti aglamaktan ?
En dogrusunu yapmşsın daha sevgliyken boyleykem evlenince cok daha beter olacaktir..sakin geri donme arkdaslaryla mutluluklar dile gec..adam olacak bi tip degil hele sorumluluk sahbi bi hayat arkadsi asla..

Onceden konu acmisligim var sevgilim izne gelmisti benden cok arkadaslariyla vakit gecirip alkol iciyolardi alkolle sıkı fıkı degildi icerdi gene ama bu kadar sık degildi .
Bugun son gunuydu sabah arkadaslariyla sabah bulustu onlarlaydi herneyse saat 4 de bana bizim eve gec gelcem birazdan dedi gectim onlara 1 saat gecti ararim ararim acmaz annesi babasi aramaya basladi onlarin telefonuda acmiyo aksam saat 8 gibi oldu aradim hala onlarda oturuyorum onu bekliyorum bu arada acti telefonu kafayi yapmis zar zor konusuyo dedikleri anlasilmiyo bile geliyorum dedi annesi babasi delirdi bende oyle saat 10 oldu anca geldi biraz kendine gelmisti agzima geleni saydim ona neler neler hemde son gununde bu saatte kadar kimleysen onlara git bitti dedim evlerinden ciktim geldim evime beni tutmaya calisti etti genede geldim evime mesaj atiyo yarin son gunum yapma boyle lutfen vs vs bi ton seyler yaziyo bu saatte kadar son gun oldugunu dusunmedin simdimi dank etti kafana yazma bana yarinda ugurlamaya gelcegimi sanma bitti daha yokum dedim yazmaya hala devam etti sustu yazmiyo yazmasinda gerek yok tabi.
Ben haksiz miyim allah askina bu son izniydi daha temmuza kadar yok bana bu yaptigini son gunumuzde hemde nasil unuturum ne yapayim ben gozlerim sisti aglamaktan ?
Insan son izin gununu arkadaslariylami gecirir alkole meyili var sanirim. Arkadaslari israr etse bile gitmemesi gerekti. Iyi yapmissiniz hic uzulmeyin boyle bir kisi icin.

Tamam ayrildim mahvetti beni ayrildim ama ayrilmis olmam onu sevmiyorum anlamina gelmiyo demi bu yaptigi igrenc seyden sonra da sevgim bitmiyo 3 senemkzi nasil kenara atim ayrildim evet de simdiden ozledim kokusunu icime cekmeyi cok ozledim hemde
3 seneni cöpe atmazsan koskoca bi omrunu çope atacaksin..bu burda dursun barismak ve evlenmk gbi bi hata yaparsan cok degl 1 sene sonra gorucez seni buralarda haytmn hatasni yaptm diye.kadnlar kulubu guzellerimiz de şahit olsun..unutulmayacak kimse yoktur bitmeyecek ask sevgi de yoktur.insandan ustun insan vardir cok daha fazla asik olcagn birileri elbet ckar..biraz tecrube dinle illa yasayarak ogrenme..

Bence 3 seneyi bu kadar takmayin. Çoğu ilişki "şu kadar emegim, şu kadar yilim heba olmasin" diye ite kaka gidiyor. Ben de asker yolu bekliyorum. Asker psikolojisi kolay değil ama izne gelip aynı hatayı 2. yapmak, beklediği bile bile 2. kez bı haber bile vermemek biraz fazla kırıcı değil mı? Sanki umursamiyormus gibi.

ben de asker yolu bekledim
oda askere gidecegi zamanlar aynen boyle davranirdi bende salak gibi kabul ederdim nasil olsa kusup 3 gun sonra bariscaz bari yan yana oldugumuz gunleri zehir etmeyim diye ama adamin umrunda olsa son gununu baskasiyla gecirmez birak onun dusunmedigini sen niye dusunuyosun

Tercih tabi ki sizin ama burda bizim düşüncemizi sorup fikir almak istediğinize göre sizin de belli ki acabalariniz var..
3 yıli birlikte geçirmiş olmanızın onda da bi hatrı olmalıydı diye düşünüyorum insanın neye nasıl baktığı önemli..
"3 yıl"ınızdan vazgecemeyecek olsanız bile tavrınız net olsun,,bugün buna gözyumarsaniz yarın nelere katlanmak zorunda kalırsınız bi de bu açıdan bakın ve kararınızı öyle verin..Duygulariniz suan canınızı yakıyor belli ki ama dikkat edin ki o duygular aynı şekilde hayatınızı yakmasın..

sen yine barisacagindan üzülüp kendini harap etmene gerek yok luzumsuz görüyorum bence insan gercekten bittiğinde ağlamali yada mantiken bitiren insan saatlerce aglamaz sen cezalandirmak amacli ayrilmissin nedense gercekten bitmiş izlenimi almadım.

İlk geldiğinde yaptığı yanlışa "aman askerdir, aman psikolojisidir, aman arkadaş özlemidir, aman gidecek kırgın gitmeyelim" vs vs bahaneler bulup onun adına onun avukatlığını yaptığınız için ve hissettiklerinizi içinizden geldiği gibi söylemediğiniz için bu sefer de sizi takmamış.

Bence ayrılın ve kapınıza gelse bile bir daha barışmayın. İkinci planda olmayı (evlendikten sonra da) göze alıyorsanız o başka tabi.

Sakın pişman olmayın en tahammülsüz oldugum konular biunlar..sizi nie ikinci plana atiyo hemde simdiden?evlenince napcak acaba..seviyosaniz bile affetmeyin temmuza kadar hicbi sekilde ulasamasin size..temmuzda dönünce yalvarsin yakarsn o zmn belki burnu sürter..benim sevgilim de ayni seyi yapti aylarca yalvarrtm simdi daha ck bilio kiymetimi..cocukluksa bi yere kadar yani karsibdaki bi kiz..

Ay siz hala affediyim temmuza kadar goremeyecegim diye soyleniyorsunuz.
Adam sizi insan yerine koymamis 6 saat boyunca bekletmis bir de son gunun de siz hala cok seviyorum 3 yilim bosa gitmesin, temmuza kadar goremeyecegim diyorsunuz.
Haklisiniz haksizsiniz demiyorum dediklerinizde dogru ama sevgim gozume perde oldu sanki mantikli dusunemedim kac saattir aglamaktan kendimi yedim bitirdim yavas yavas kafam yerine geliyo cok bunaldim cok boyle yapmasini asla beklemezdim zoruma gidiyo ki yarinda gitmemem lazim :KK61:

6 saat boyunca bu adam kimle nerede içti ne yaptı? Bir de bu mesele var tabi. Valla ben olsam bunları da düşünürdüm şahsen. Sevgilisinden daha önemli kim vardı acaba da gelir gelmez oralara koştu bu adam?
Valla güzelim birileri senden daha önemli adam için, kimse artık daha çok değer veriyor ona. Sen de daha otur yarın otogara gideyim mi gitmeyeyim mi affedeyim mi burnu mu sürtsün bunu düşün. Kolay gelsin ne diyeyim. :KK14:

Eee tabi şimdi askere gidince sana muhtaç olacak. Yanlızlığını sen dolduracaksın arayıp soracaksın mektuplar yazacaksın. Adam bunun için sana yalvarıyor yoksa seni zerre umursadığı yok. Geldiğinden beri telefonların açmadı seni önemsemedi birlikte olmak istemedi. Ama sen çok seviyorsun yarın uğurla onu. Askerlik bitince oda seni uğurlayacak nasılsa!

Ben böyle biriyle hayatıma decam etmezdim. Kendinize bi saygınız olsun, ailenize her ne olursa olsun laf etttirmemelisiniz. O kim yahu? Üç sene diyorsunuz, sevgi diyorsunuz, ben de beş senemi çöpe atmıştım. sayıyla 5

Sevgi yetmiyor, dilerim evlenmeden görürsünüz bunu..
Kendim ayrilmis olsam bile canim cok fazla yaniyo askerlik olmasa hadi burda olsa gene tamam yaptigi yanlis ama surada be adam askere gidiyosun kac ay yoksun bunlari reva gordu yarinda ugurlamaya gitmicem yazacak arayacak beni ama tutucam kendimi .

Back