• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın askere gidiyo ve ayrıldım ?

saribaykuss

Arafta..
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
485
160
103
28
Onceden konu acmisligim var sevgilim izne gelmisti benden cok arkadaslariyla vakit gecirip alkol iciyolardi alkolle sıkı fıkı degildi icerdi gene ama bu kadar sık degildi .
Bugun son gunuydu sabah arkadaslariyla sabah bulustu onlarlaydi herneyse saat 4 de bana bizim eve gec gelcem birazdan dedi gectim onlara 1 saat gecti ararim ararim acmaz annesi babasi aramaya basladi onlarin telefonuda acmiyo aksam saat 8 gibi oldu aradim hala onlarda oturuyorum onu bekliyorum bu arada acti telefonu kafayi yapmis zar zor konusuyo dedikleri anlasilmiyo bile geliyorum dedi annesi babasi delirdi bende oyle saat 10 oldu anca geldi biraz kendine gelmisti agzima geleni saydim ona neler neler hemde son gununde bu saatte kadar kimleysen onlara git bitti dedim evlerinden ciktim geldim evime beni tutmaya calisti etti genede geldim evime mesaj atiyo yarin son gunum yapma boyle lutfen vs vs bi ton seyler yaziyo bu saatte kadar son gun oldugunu dusunmedin simdimi dank etti kafana yazma bana yarinda ugurlamaya gelcegimi sanma bitti daha yokum dedim yazmaya hala devam etti sustu yazmiyo yazmasinda gerek yok tabi.
Ben haksiz miyim allah askina bu son izniydi daha temmuza kadar yok bana bu yaptigini son gunumuzde hemde nasil unuturum ne yapayim ben gozlerim sisti aglamaktan ?

ya siz elalemin adamının evinde 6 saat annesiyle babasıyla naptınız ben oraya takıldım? Eşimin ailesiyle 6 saat yalnız başıma kalmak istemem ben bırak sevgiliyi. Bu adam size her şeyi yapar, siz şimdiden alkollü adamın yollarını ailesiyle beklmeye başlamışsınız, bravo.

Onceden konu acmisligim var sevgilim izne gelmisti benden cok arkadaslariyla vakit gecirip alkol iciyolardi alkolle sıkı fıkı degildi icerdi gene ama bu kadar sık degildi .
Bugun son gunuydu sabah arkadaslariyla sabah bulustu onlarlaydi herneyse saat 4 de bana bizim eve gec gelcem birazdan dedi gectim onlara 1 saat gecti ararim ararim acmaz annesi babasi aramaya basladi onlarin telefonuda acmiyo aksam saat 8 gibi oldu aradim hala onlarda oturuyorum onu bekliyorum bu arada acti telefonu kafayi yapmis zar zor konusuyo dedikleri anlasilmiyo bile geliyorum dedi annesi babasi delirdi bende oyle saat 10 oldu anca geldi biraz kendine gelmisti agzima geleni saydim ona neler neler hemde son gununde bu saatte kadar kimleysen onlara git bitti dedim evlerinden ciktim geldim evime beni tutmaya calisti etti genede geldim evime mesaj atiyo yarin son gunum yapma boyle lutfen vs vs bi ton seyler yaziyo bu saatte kadar son gun oldugunu dusunmedin simdimi dank etti kafana yazma bana yarinda ugurlamaya gelcegimi sanma bitti daha yokum dedim yazmaya hala devam etti sustu yazmiyo yazmasinda gerek yok tabi.
Ben haksiz miyim allah askina bu son izniydi daha temmuza kadar yok bana bu yaptigini son gunumuzde hemde nasil unuturum ne yapayim ben gozlerim sisti aglamaktan ?

Bana gene affedersiniz gibi geliyor ama ilkinde burnu sürtmediği için bunu da hiç utanmadan rahatça yapabilmiş. Affedeceğinizden o kadar emin ki bu kadar rahat. İki duygu sömürüsüne bu sefer kanmayın derim. Asker psikolojisine de başlarım. Gerekirse uzunca bir süre affetmeyin.

Askerlik psikolojisi de bir yere kadar, bekleyende de var psikoloji denen şey. Boşver gitsin gülüm.
Aynen oyle yemin ederim kac saattir aglamaktan gozlerim kipkirmizi oldu hala agliyorum zoruma gidiyo canim yaniyo bunu nasil yapar bana ya nasil kac ay goremicez birbirimizi yarin 3 de gidecek

Aynen oyle yemin ederim kac saattir aglamaktan gozlerim kipkirmizi oldu hala agliyorum zoruma gidiyo canim yaniyo bunu nasil yapar bana ya nasil kac ay goremicez birbirimizi yarin 3 de gidecek

Ha sen ayrıldın ama kaç ay görüşemicez diyosun, nasıl ayrıldın anlamadım ki ben.:işsiz:

Ayni hatayı ikinci yapısı önceliği sen değilsin malesef.
Madem görüşmek istemiyor eve de çağırmasın saatlerce beklemek zorunda değilsin sonuçta.
Doğru bi karar vermişsin
3 de gidicem boyle gitmim diyo temmuza kadar gorusemicez diger yandan affedim kac ay olmucak.diyorum diger yandan son gununde benle ilgilenmeyip arkadaslari icmeyle gecirdi aksamin 10 unda kafasina dank etti napicam ben deliricem

Önceki konunda seni haklı bulamamıştım 7/24 zaman geçirmek istediğin ama olmadığında trip yaptığından filan. Ama bu söylediğinin hiç savunulur tarafı yok canım. İyi yapmışsın boşver gitsin.
Bosveremiyorum elimde degil ki ayrilmis olsam bile seviyorum cok seviyorum 6 ay goremicek olmamda canimi yakiyor yarin ugurlamaya gitmim diyorum diger yandan kac ay olmucak unut herseyi git diyorum basima agrilar girdi

Bana gene affedersiniz gibi geliyor ama ilkinde burnu sürtmediği için bunu da hiç utanmadan rahatça yapabilmiş. Affedeceğinizden o kadar emin ki bu kadar rahat. İki duygu sömürüsüne bu sefer kanmayın derim. Asker psikolojisine de başlarım. Gerekirse uzunca bir süre affetmeyin.
Aynen oyle o gun de affettim cunku izinde kac ay olmucak susayim dedim goz yumdum ama bu son gun yaptigi hic bu zamana kadar canim boyle yanmadi yarin onu ugurlamaya gitmim dimi ?

E tam isabet işte 6 ayda ayrılık acın diner.
Tamam ayrildim mahvetti beni ayrildim ama ayrilmis olmam onu sevmiyorum anlamina gelmiyo demi bu yaptigi igrenc seyden sonra da sevgim bitmiyo 3 senemkzi nasil kenara atim ayrildim evet de simdiden ozledim kokusunu icime cekmeyi cok ozledim hemde

Ayrilinca sevgim askim pat diyo ucup gitmis olmuyo herhaldd seviyorum hala onu boyle yaptigi icin bana ayrildim .

Sürünsün diye ayrıldınız herhalde sülalenize kadar saydıran adamdan

Merak etmeyin askerde çok yazar size;
Aşkım bitanem çok yalnızım burda seni çok seviyom tülaaaaaaaaaay:işsiz:

Bu yaptigi affedilecek birsey olmasa bile arkadaslar 3 yıl beraberdik biz. Onun hatrına degerine dahi uğurlamaya yolcu etmeye otogara gitmim mi ?

Aynen oyle o gun de affettim cunku izinde kac ay olmucak susayim dedim goz yumdum ama bu son gun yaptigi hic bu zamana kadar canim boyle yanmadi yarin onu ugurlamaya gitmim dimi ?

Gitmeseniz iyi edersiniz. Bakın bu adam sizi cepte görüyor, size saygısı yok. Yarın da giderseniz bunu tescillemiş olacaksınız. O sizin son gününüze değer vermiyorsa siz neden onun vedasına değer vereceksiniz ki?
Neyse bence siz gene de gideceksiniz ama en azından gitmemeye kararlı gibi görünün, ailesi gelip yalvarır götürürse ancak gidin falan ki aslında sizi kaybetmeye ne kadar yakın olduğunu anlar belki. Yani normalde şu tavsiyeyi kimseye vermem. Bu işin oluru bu adamı terketmek ama sizde öyle bir ışık yok, yarın da kesin gideceksiniz, en azından biraz burnu sürtsün diye diyorum.

Sürünsün diye ayrıldınız herhalde sülalenize kadar saydıran adamdan

Merak etmeyin askerde çok yazar size;
Aşkım bitanem çok yalnızım burda seni çok seviyom tülaaaaaaaaaay:işsiz:
Hayir ben ona saydim sovdum bana bunu yaptigi icin o aksine bana yalvardi bitemez yapma boyle hadi almaya gelim seni son gunumde ayrilma benden vs vs yarin ugurlamaya dahi gelmicem dedim 3 senedir beraberdik cok sevdim cok..

Hayir ben ona saydim sovdum bana bunu yaptigi icin o aksine bana yalvardi bitemez yapma boyle hadi almaya gelim seni son gunumde ayrilma benden vs vs yarin ugurlamaya dahi gelmicem dedim 3 senedir beraberdik cok sevdim cok..

Ben böyle biriyle hayatıma decam etmezdim. Kendinize bi saygınız olsun, ailenize her ne olursa olsun laf etttirmemelisiniz. O kim yahu? Üç sene diyorsunuz, sevgi diyorsunuz, ben de beş senemi çöpe atmıştım. sayıyla 5

Sevgi yetmiyor, dilerim evlenmeden görürsünüz bunu..

Back