Yarım saat önce nişanı attım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yazınin içinden nişanı attım kısmını alıyorum ve yorumumu bu cümle uzerinden yapiyorum .Kendi kendine mi nisanlandin ki ailesi bunu dedi bende nişanı attım diyorsun nisanli nin suan yaşadığı duygu hali kim bilir nasıl hiç mi düşünmuyorsun ? Bir insana yapılacak en kötü şey aniden istemediğini söylemek belli etmektir .Yıllardır sevdin hala seviyorsun neden adamın yüreğine indiriyorsun. suçu günahı yok senin ailen karşı çıkarken o da istemiyorum diyebilirdi .Sen kadar oda masum oda suçsuz onun da böyle bir şey yaşamaya hakkı yok .Yüzük çıktı bitti ben agliyorum kötüyüm sınırlıyim demek çözüm değil .Emek verdiniz tekrar tekrar düşün herseyi .

İlerisi için doğru bjr karar verdin. Senin düşüncene, yaşam tarzına saygı göstermeyen insan, çekirdek ailenize de saygı göstermeyecektir. Sonrasında üzulmektense şimdi üzülmen en iyisi. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Sıkma canını. Nasipten öteye yol yok.

bebegımmmmm kesınlıkle nısanı atmaaaa kesınlıkleee benım de farklı durumlarım olmuştu benımkıde aılesıne rest cetıı ve noldu kazaanannnnnn bennnn o saygısız ıradesız yaslı baslı ınsanlar bazen kıt beyıınlı oluyor ama kesınlıkleee sana sahıp çıkan adamı bırakmaaa

bunun cok benzeri hatta birebir benzeri sayilir benim basima da geldi.. burda hadi hep konu acarlar ya acigim nisanlimin ailesi benim kapanmami istiyor iste tam tersi basima geldi.. cok yakin bi zamanda ayni sebepten nikah tarihini ertlemis birisi olarak isimiz cok zor diye düsünüyorum kardesim. Allah yardimcimiz olsun hakkimiza hayirlisini versin (

minik dünyanızda mutluluklar size.her fikirden her ırktan her dinden insanla aynı ortamda bulunacak ve herkesle saygı çerçevesinde iletişim kuracak kadar büyük bir dünyam olduğu şükürler olsun Allaha
ne zaman bi cübbeli sakallı atatürkü savunur o zaman onların yanında otururum anlatabildilm mi

Ben önceki konularınızı biliyom ama siz çok seviyorusunuz o adamı. Ailesinin saygısızlığı yüzünden onu yargılamayın. Şu an çok öfkelisiniz o yüzden kolay geliyor ama öfkeniz dindikçe içiniz acıyacak. Tühh ya çok zor bir durum. Aileler göz göre göre çocuklarını nasıl mutsuz etmeye göze alabiliyor. Bu ne büyük bir sorumluluk. Altından nasıl kalkacaklar. Sakinleşin ve nişanlınızşa konuşun tekrar. O sizin anınızda oldukça zarar veremezler. Ancak dışardan konuşurlar.

herkes kendine denk olanı bulmalı bence de,farklılık tabiki olabilir ama görüşleri taban tabana zıt insanlar zor...hayat yeterince zor daha da zorlaştırmaya gerek yok

belli ki iki ailenin de içine sinmemiş
aynen bende bunu demek istiyorm ama anlamıyolar saygı duymak baska öyle gelin istemem demek baska saygı duyarsın dısardam ama kendi gelinine neden istesin ki bası kapalı kadın zaten acık bi kadın mıs yanlız simdi aklıma geldi 4 sene cıkmıslar muhtemelen cocugun aileside istemedi belki bırakırlar diye bisey demedi baktı is ciddi bunu söyledi bası kapalı basını acsın buda olabilir is bozulsun diye

Valla ben musluman olmadigimdan bilmiyorum ama yine de tek bildigim 40indan sonra bi degistirme savasi olacak...

Bazı yorumların şaka olduguna inanmak istedim istedim ama olmadı. Bende insanın kendi kafa yapısına, ailesine uygun biriyle evlenmesinden yanayım ama bu ötekileştirmek nedir yahu? Ayrıca konu acık kapalılığa getirilmiş. Birçok acık arkadasım var tıpatıp aynı görüşte oldugum, birçok kapalı arkadasım var taban tabana zıttım düsüncelerine. Böyle kafalar oldugu sürece ne birbirimize saygı duymayı öğreniriz, nede tam demokratik bir ülke oluruz. Konu Atatürk'e kadar gelmiş yazıklar olsun ya! Her iğrenc düsüncenize, Irkçı ruhunuza ve önyargılarla bezenmiş görüşünüze manevi değerlerimizi katmayın, inandırıcılığınızı yitirip iğrençliğinizi arttırıyorsunuz

Basini ac ne demekmis??
Sanane be benim basortumden.
Nefrer etmekte haklisin.

Ama nisanlinin bu konulardaki gorusu cok onemli. Acaba yazikmi oldu nisanlina?
Yuzugu atmak felan.

Ailesinin mezhebine herseyine sayginiz oldugu gibi onlarinda sizin türbaniniza saygi duymalari gerekir. Boyle bencil insanlarla ugrasmayin onlarin inadina sevdiginize sımsıkı sarilin. Hadi ne duryosun mesaj at yada ac su cocugun telefonlarni. Eminim sesini duyunca ne kadar uzgun oldugunu gorunce ailesine kizacaktir. Sana kiyabilcegini sanmiyorum. Durma hadi askin icin savas suanda aglayarak eline bisey gecmez zaman kaybediyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…