- 17 Ağustos 2012
- 260
- 136
-
- Konu Sahibi Meyveliturta19
iste bu saygılı olmus halim o yüzden ben oyle insanla evlenmem cünkü yapamam ben cumhuriyetciyim atatürkcüyüm diye bagrırken onların tülenti basörtüsünü nasıl baglayarak hangi tarikat mensubu olmasını kaldıramam
bunu istemiyosun ki zaten kendi görüsünde bi insanla evleniyosan bellidir yani ev olucak takı cok olucak normal seyle rbunlar bizim icinbanada evlenmeden once mallar mulkler pirlantalar isteyen kizlar garip geliyor ama saygi duyuyorum mesela iyy nasil bi insansin nasil gorusuyor insanlar seninle demiyorum anlatabildim mi?
yaa arkadasın anlatamadım galiba bana bu cokkkkkkkk garip geliyo öyle bi insanı ortama sokmam öyle bi ortamda rastalsamda durmam yani ne cevreme sokarım ne yanıma öylesini bide sarıklı diyosun yaa
atatürkcüyüm diye bagırmak haddini asmak mı bende sen haddini asma
esimin ailesi dogulu ve kapalilar inanclilar onun icin dugunde bir suru altin taki falan oldu ama benim asla boyle bi talebim yoktu. Ailemin durumuda iyi cok sukur onlarda yardimci oldu ev konusunda falan. Demek istedigim sadece trakyaya ozgu bisey degil bu inancli olanlarda ogullarinina taki vs yapiyor tabi ki elinde varsa. yoksa da yoktur onemli bisey degil ki esinle beraber daha guzelini yaparsin. bu konunun ne ilgisi var anlamadim iyy demekle. neyse ben daha fazla uzatmak konu sahibinin uzulmesini istemiyorum konu baska yerlere gidiyor.bunu istemiyosun ki zaten kendi görüsünde bi insanla evleniyosan bellidir yani ev olucak takı cok olucak normal seyle rbunlar bizim icin
Bu nasıl bir iğrenç yazın tarzı ve düşüncedir sen iyice saçmalamaya başladınoooo en nefret ettigim tip eee sen o görümcelerler nasıl görüsüyosun nasıl icin alıyo sarıklı cübbeli ayyy allah korusun tövbe yarabbim sen kabul etmissin iste bunu ne ben ederim neden ailem bize göre cok ters cok hemde
Ayrıca sende benim en nefret ettiğim tipte birisin ota noka her dk konu açan ama sanada saygı duyuyorum gördüğün gibi naparsıncokkk valla gurur duyuyorm kendi tarafımla burda okuyorm sok oluyorum cocugun ailesi bisey yapmamıs 3 sene borc ödedik diyolar valla hayret ediyorum o kıza sana saygı duymayıp ailesine bisey yaptıramamıs insanla nasıl evleniyolarlar sonra 2 3 sene borc ödüyolar o arada hep kavga kavga
oooo en nefret ettigim tip eee sen o görümcelerler nasıl görüsüyosun nasıl icin alıyo sarıklı cübbeli ayyy allah korusun tövbe yarabbim sen kabul etmissin iste bunu ne ben ederim neden ailem bize göre cok ters cok hemde
kaynanan neden seni sevmiyo nedengittiğinizde yemek yapmıyo şimdi daha iyi anladımhic kusura bakma cnm suc sende esinin ailesi madem acık saclı biriydi görüs olarak o sekıldeydi ya hic baslamıcaktın bu iliskiye yada sacını acıcaktın yani kusura bakma seni kabul etmisler dügünde sacını acsan nolur ben burda kendi düsncemi yazıyorum simdi yazıma atlayanlar cemberlitaslar cıkar bu benim düsüncem kapalı bi gelin istemeye bilirler ama ogulları icin bellki istemisler seni eee sende sacını acıver nolur yanii
Yaw bırak danscım allasen ciddiye alma kendisini kesin gene kocasıyla kavga etmiştir veya ailesiyleDe bağlacı. Noktalama işareti. Ne demek istedin ki anlaşılmıyor limoncu?
Insanlarin basortuleri seni baya germis galiba ? Bende acigim ama kapalilara saygi gostermelisin.iste bu saygılı olmus halim o yüzden ben oyle insanla evlenmem cünkü yapamam ben cumhuriyetciyim atatürkcüyüm diye bagrırken onların tülenti basörtüsünü nasıl baglayarak hangi tarikat mensubu olmasını kaldıramam
Acı ama gerçek bu ,şimdi olmasa bile ilerde iki tarafda birbirini değiştirmeye çalışacak,Anlamadığım mezhep farkı demiş konu sahibi benim bildiğim 4 hak mezhep var ama Müslümanlar,konu sahibi acaba din farkımı demek istedi biraz kafam karıştıDavul bile dengi dengine ben de test ettim onayladim. Hem de henuz 2 ay oldu. Bence siz de ex nisanliniz da yasam tarziniza gore birilerini bulmalisiniz. Ilerde daha mutlu olursunuz..