- 7 Mayıs 2015
- 2.412
- 5.865
-
- Konu Sahibi Meyveliturta19
biriyle tanısırken önce kendimi düsünürüm atatürkcümü yoksa dinine cokkkkk mütasıp birimi benim düsüncemi savunmayan aileyle olmam ben cnm ayrıcaaaa yasam standartınıda düsünürüm kirada oturamam takılarım daha evlenmeden hazır olur offfff siz beni anlamazsınız cnm bana trakyalı biri gelsin anca o anlar beni kendi yöremden biri olmasa tanısmam bile ırkcılık var bende herkez kendi yöresiyle evlenmeli
yemegi uymaz dügünü uymaz oturması uymaz herseyi uymaz yanii
iste bu saygılı olmus halim o yüzden ben oyle insanla evlenmem cünkü yapamam ben cumhuriyetciyim atatürkcüyüm diye bagrırken onların tülenti basörtüsünü nasıl baglayarak hangi tarikat mensubu olmasını kaldıramaminancli olmayabilirsin ama saygili olmak zorundasin.. bu nasil bir mantiktir ya?
benimkiler istek degil be cnm olması gereken seyler bunlar beklenmez bizde oglun varsa evini hazırlıcan takısını yapıcam san şeref haysiyet herkez benim gibi düsüncemz kimi okusun yapsn der ben yapamam o işi bizim sülala böyle hatta trakyada cogu yer evini hazırlar dayar döser takılarını alır 10 bilezik 1 set sözde kalın kelepce pırlanta yüzük eger bayramlarda birinie gelirse sözlülük koc gelin el öpmeye geldiginde eline kücük altın bizde geline böyledir yani o yüzden trakyalı cok nadir baska yöreyle evlenir
iste bu saygılı olmus halim o yüzden ben oyle insanla evlenmem cünkü yapamam ben cumhuriyetciyim atatürkcüyüm diye bagrırken onların tülenti basörtüsünü nasıl baglayarak hangi tarikat mensubu olmasını kaldıramam
Evlenmezsin bak ne guzel kendini taniyorsun insallah Allah gonlune gore verir ama iyy nasil gorusuyorsun demek nedir? Herseyden once saygiyi ogrenmelisin..iste bu saygılı olmus halim o yüzden ben oyle insanla evlenmem cünkü yapamam ben cumhuriyetciyim atatürkcüyüm diye bagrırken onların tülenti basörtüsünü nasıl baglayarak hangi tarikat mensubu olmasını kaldıramam
oooo en nefret ettigim tip eee sen o görümcelerler nasıl görüsüyosun nasıl icin alıyo sarıklı cübbeli ayyy allah korusun tövbe yarabbim sen kabul etmissin iste bunu ne ben ederim neden ailem bize göre cok ters cok hemde
cokkk valla gurur duyuyorm kendi tarafımla burda okuyorm sok oluyorum cocugun ailesi bisey yapmamıs 3 sene borc ödedik diyolar valla hayret ediyorum o kıza sana saygı duymayıp ailesine bisey yaptıramamıs insanla nasıl evleniyolarlar sonra 2 3 sene borc ödüyolar o arada hep kavga kavgaOh oh maşallah evler, pırlantalar, bilezikler, koçlar.. Sizin oralarda şu sıralar trakyalı bekar bir münasip aday varsa mıydı
ne kapalı bi gelin isterim neden o görüste bi damat
yaa arkadasın anlatamadım galiba bana bu cokkkkkkkk garip geliyo öyle bi insanı ortama sokmam öyle bi ortamda rastalsamda durmam yani ne cevreme sokarım ne yanıma öylesini bide sarıklı diyosun yaaEvlenmezsin bak ne guzel kendini taniyorsun insallah Allah gonlune gore verir ama iyy nasil gorusuyorsun demek nedir? Herseyden once saygiyi ogrenmelisin..
normal kapalı insana bisey dedigim yok ben bu basörtüyü bile bi mensuba göre baglayanlardan heleki genc yasta erkeklerim salvarlı sakallı dolasması nasıl biseydir yazık yaniibenim kayınvalidem de görümcem de kapalı normal bi anadolu insanı.bende mini eteğimle yanlarında gayet rahat oturup kalkıyorum.ne onlar bana karışır ne ben onlara.saygı herşeyden daha önemli.ne diyelim allah gönlünüze göre versin o halde
banada evlenmeden once mallar mulkler pirlantalar isteyen kizlar garip geliyor ama saygi duyuyorum mesela iyy nasil bi insansin nasil gorusuyor insanlar seninle demiyorum anlatabildim mi?yaa arkadasın anlatamadım galiba bana bu cokkkkkkkk garip geliyo öyle bi insanı ortama sokmam öyle bi ortamda rastalsamda durmam yani ne cevreme sokarım ne yanıma öylesini bide sarıklı diyosun yaa
cokkk valla gurur duyuyorm kendi tarafımla burda okuyorm sok oluyorum cocugun ailesi bisey yapmamıs 3 sene borc ödedik diyolar valla hayret ediyorum o kıza sana saygı duymayıp ailesine bisey yaptıramamıs insanla nasıl evleniyolarlar sonra 2 3 sene borc ödüyolar o arada hep kavga kavga
atatürkcüyüm diye bagırmak haddini asmak mı bende sen haddini asmaHaddinizi asmayın..Ataturkcuyum,basım acık ve inanclıyım..sapkın dusuncelerinizi baska yerde dile getirin..burası yeri degil..