Yarım saat önce nişanı attım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibi arkadaş konuyu lütfen dine ve siyasete çekmeyin demiş ama yorumlar o yöne doğru kayıyor malesef.
nişanlınızın suçu yok .eğer sürekli ailesinin lafıyla hareket eden biri olsa tamam oluruna bırakın derdim ancak gerekirse onlarla görüşmezsin demiş size.nişanlınıza rahatsızlığınızı belirtip kendi ailesini ikna etmesini söyleyin,işler yoluna girecektir.madem bu kadar sevginiz var ikinizin o kadar emek verip nişanlanmışsınız.bu kadar basit bir ayrılık olmamalı.böyle fevri hareket etmeyin.

Canım benim çok üzüldüm.. Başı açık biri olarak diyorum ki nişanlının annesini allaha havale ediyorum. Senin baş örtün şimdimi batmış afedersin ona!! Terbiyesiz vicdansız kadın. İnşallah hersey gönlünce olur, seni bu gün ağlatanlar gün gelir senden özürdiler inşalllahhhh cidden yüreğim daraldı okurken kim bilir sen şuanda ne haldesindir

La havle ve la kuvvet illa billahil aliyyilaziym..

inancli olmayabilirsin ama saygili olmak zorundasin.. bu nasil bir mantiktir ya?
iste bu saygılı olmus halim o yüzden ben oyle insanla evlenmem cünkü yapamam ben cumhuriyetciyim atatürkcüyüm diye bagrırken onların tülenti basörtüsünü nasıl baglayarak hangi tarikat mensubu olmasını kaldıramam

Oh oh maşallah evler, pırlantalar, bilezikler, koçlar.. Sizin oralarda şu sıralar trakyalı bekar bir münasip aday var mıydı

Cok uzucu bir durum,nisanlin da sucsuz ama yapacak birsey yok insan ailesiyle de evleniyor bir yerde surekli huzursuzluk yasaniyor aile sorunu oldugunda hakkinda hayirlisi ne ise o olur insallah canim

Haddinizi asmayın..Ataturkcuyum,basım acık ve inanclıyım..sapkın dusuncelerinizi baska yerde dile getirin..burası yeri degil..

Evlenmezsin bak ne guzel kendini taniyorsun insallah Allah gonlune gore verir ama iyy nasil gorusuyorsun demek nedir? Herseyden once saygiyi ogrenmelisin..

hacı ve sarıklı tiplere en nefret ettiğim tipler diyerek sonrada Allah korusun tövbe Yarabbim demek nasıl bir mantık ürünü

Oh oh maşallah evler, pırlantalar, bilezikler, koçlar.. Sizin oralarda şu sıralar trakyalı bekar bir münasip aday varsa mıydı
cokkk valla gurur duyuyorm kendi tarafımla burda okuyorm sok oluyorum cocugun ailesi bisey yapmamıs 3 sene borc ödedik diyolar valla hayret ediyorum o kıza sana saygı duymayıp ailesine bisey yaptıramamıs insanla nasıl evleniyolarlar sonra 2 3 sene borc ödüyolar o arada hep kavga kavga

Ben soyle dicem iki ucu ... degnek.ailelerden kacma gibi bi sans yok malesef.red de etsen laflari sozleri illa kulaginiza gelip rahatsiz eder.bence nisanlinla son bi konusma yap olamiyacagini soyle ikinizde kendi yolunuza bakin zor ama ikiniz icin en iyisi ayrilik.

ne kapalı bi gelin isterim neden o görüste bi damat

benim kayınvalidem de görümcem de kapalı normal bi anadolu insanı.bende mini eteğimle yanlarında gayet rahat oturup kalkıyorum.ne onlar bana karışır ne ben onlara.saygı herşeyden daha önemli.ne diyelim allah gönlünüze göre versin o halde

Evlenmezsin bak ne guzel kendini taniyorsun insallah Allah gonlune gore verir ama iyy nasil gorusuyorsun demek nedir? Herseyden once saygiyi ogrenmelisin..
yaa arkadasın anlatamadım galiba bana bu cokkkkkkkk garip geliyo öyle bi insanı ortama sokmam öyle bi ortamda rastalsamda durmam yani ne cevreme sokarım ne yanıma öylesini bide sarıklı diyosun yaa

normal kapalı insana bisey dedigim yok ben bu basörtüyü bile bi mensuba göre baglayanlardan heleki genc yasta erkeklerim salvarlı sakallı dolasması nasıl biseydir yazık yanii

bide bak sen acıksın va kaynanan bisey dememis cogu aile öyle olmaz bası kapalu bi kaynanan ve mini etekli bi gelin her zaman yan yana gelmez

Ailesi yüzünden sevdiginden vazgecme :-( bak nasil arkanda duruyor...
Haklisin! Ve bunu nisanlin görüyorsa arkanda duruyorsa yemisim kv yi

yaa arkadasın anlatamadım galiba bana bu cokkkkkkkk garip geliyo öyle bi insanı ortama sokmam öyle bi ortamda rastalsamda durmam yani ne cevreme sokarım ne yanıma öylesini bide sarıklı diyosun yaa
banada evlenmeden once mallar mulkler pirlantalar isteyen kizlar garip geliyor ama saygi duyuyorum mesela iyy nasil bi insansin nasil gorusuyor insanlar seninle demiyorum anlatabildim mi?

canim yaa cok uzuldum ozellikle nisanlina kv ve senin aranda kalmis...
benim kv tarafim da normal bas ortulu gorumcelerim turbanli falan ama aramizda herhangi bir sorun yok (ben acigim) yani herkes birbirine saygili... ben evlenirken de kimse basini kapatsin demedi... neden boyle bir sorun yasatti kv anlamadim

Aileye bir şey yaptırmak maddiyatla alakalı bir durum. Ailenin maddi imkanları yetersizse ne yapsın ki? Bilmiyorum benim şahsen evleneceğim kişinin ailesinden hiçbir beklentim yok. Çünkü kendi ailemde bana maddi destek sağlayabilecek durumda değil. Karşı tarafın ailesi de zengin değilse sırf oğulları evlenecek diye yaşlı insanları borç içinde yaşatmak bana mantıklı gelmiyor. Neticede ben çalışıyor olacağım, evleneceğim kişide çalışıyor olacak. Her şeyi kendi paramızla, kendi zevkimizle yapmayı tercih ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…