yarım rahim

Aktunacim simdi anladim bana masal.mesaj atmisti oda 120 yi 200 anladi heralde dedigim gibi artis az ama sonucta artiyo dusuk olmasi icin o degerin dusuyo olmasi gerek 2 gun sonra yapacaginda eger dusus varsa bilki dusuk yapacaksin ama ilerlemenin yavas olmasi ve lekelenme olmasi bazen normal.bile olabiyor sedosum.sana gelince dikkat et kendine usutme sakin bende senin gibi nadasa cektim kendimi ilaclarim bitti tekrar kan verdim surekli yuksek cikmasini istedigim deger icin simdi dusmesi icin dua etmek cok.garipti ama.sukur kurtuldum ins 10 gun icindede adet gorurumde rahatlatim korkuyorun cokk olurda yapisiklik falan...eylulden once calismalara ara verdim gezip kafa dagiticaz cok yipradim bebek diye bi daha bu zamanlarim geri gelmeyecek ayrica yasadiklarimizin rahimle alakasi yok.bana bi suru dr ayni seyi soyledi herkesde oldugu gibi..tek farki biz hamile kalirkende cokkk zorlanmamiz hayirlisi herseyinnnlee

benim yengemde de oldu kızlar aşılama ile...test yaptı 120 küsürlerde ertesi gün çok çok az artmış yine 120 lerde ertesi günde 130 larda çıkmış ama kürtaj yada bir operasyon geçirmedi ilaçda vermemiş dr belki de verdi pek de sormuyoruz çünkü şimdi adet olmuş bugün bence de kesinlikle dış gebelik deme sen ilk dış gebelik geçirdiğinde 500 lü değerlerdeydim demiştin ben mi öyle hatırlıyorum..ayrıca uçak ın da dediği gibi belki herşey normaldir bak aklıma ne geldi sen 128 diyorsun sonucunu bugün aldın ama o testi dün sabah yaptırmıştın bence çok da kötü bir durum yok dr unla konuştun mu belki de normal diyecek ya kız bana bak bizi de boş yere panik yaptıysan öldürürüm seni rabbim inşallah herşey yolunda olsun dualarım seninle canım arkadaşımmm...
uçakcım bende dikkat ediyorum galiba seninle aynı ilacı kullanıyoruz estrofem kullanıyorum şuan günde 4 tane..bende dikkat ediyorum özellikle çok ayakta kalmıyorum..sen de ii bak kendine ciddi birşey atlattın bence de dinlendir kendini rahatlat gez toz ne zaman hazır hissedersen kendini o zaman devam et önemli olan bu işi kafadan atmak zaten..ne bileyim ya sanki hep bizlerin başına geliyor..bugün düşündüm hiç gebelik yaşamadım ya rabbim böylesimi daha iyi yoksa hiç olmamasımı dedim..olunca da stres bitmiyor..millet hamile kalıyor merak edip de bakmıyor bile benim yeğenim evlendi ertesi ay adet olmamış 20 gün geçmiş kıza dedim git bir test yaptır ' ya bakıcam ama belki adet olurum..' diyor ya gelde böylesine deli olma biz çok düşünüp stres yapıyoruz işte ortada...rabbim yardımcımız olsun inşallah..öpüyorum sizleri...

kızlar ben yarım rahimli yeni arkadaşınız.tedavide ilk aşama olan klomende ilk ayım şuan.benim durumumda olan muhakkak var burda nasıl hamile kaldınız benimlede paylaşırmısınız

kızlar ben yarım rahimli yeni arkadaşınız.tedavide ilk aşama olan klomende ilk ayım şuan.benim durumumda olan muhakkak var burda nasıl hamile kaldınız benimlede paylaşırmısınız
Bu forunda surekli olan 4 kisiyiz 2 miz dogal yoldan gebe kaldik benim gekis geriligi oldugu icin kurtaj oldum.diger arkadasda kimyasal gebelik gecirdi...aktuna arkafasimiz ilk gebeligi klomenle sagladi.malesef dis gebelik gecirdi suanda klomenin ilk ayinda hamile kaldi suan ama degerlerinde biraz karisiklik var ins tekrar auni seyleri yasamaz diger arkadasimiz gebeligi olmadi suana kadar onada rahimde perd3 var diyip operasyon yaptilar ama o da yarik rajimliymis meger....sen nasil ogrendin yarim rahim oldugunu kac yasindasin kac yildir gebelik dusunuyosun

hoşgeldin arkadaşım aramıza uçakcım bizlerin durumunu özetlemiş..bende aylarca perde var diye oyalandım maalesefki bende yarım rahimli çıktım yücel karamanda rahim genişletme operasyonu oldum şuan daha çok yeni 12 gün oldu ilaç tedavisi görüyorum iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama inşallah iyi olur tabi hakkımızda hayırlısı olsun..ben de yaklaşık 2.5 senelik evliyim hiç gebelik geçirmedim ama herhangi bir ilaç aşılama yada tüp bebek tedavisi de görmedim..sen nsl öğrendin..inşallah sen kısa zamanda hamiş olursun arkadaşım..bu şekilde de yarım olup da hamiş kalan çok..inşallah hiçbirimiz çok beklemeyiz..rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah..

aktunammmm nasılsın merak ediyorum seni tahlil yaptıracaktın herhalde sonucu yarın alırsın inşallah değerin güzelce katlamış olur inşallah herşey yolunda olmuş olur..bizleri habersiz bırakma dualarımız seninle...

kızlar bu sabah yine kan verdim yarın öğlen alacağım sonucu.lekelenmelerim devam ediyor tek taraflı ağrımda oluyor arada maalesef hepsi dış gebelik bulgusu yarın çıkacak sonuca göre dahada netlik kazanacak.öle şansızımki drumda tatile çıkmış salı günü gelecek.hatırlarsanız daha önce çok zor randevu aldığım Bülent kars dan bahsetmiştim size özellikle bizim durumumuzdaki hastaları oldukça çok.dün onu aradım durumu iza ettim şuan için kan değerlerini taip etmek gerek dış gebelik kesinleşirse kapalı ameliyat olacağım prof kendisi kaygılarımdan bahsettim operasyon sırasında yumurtalığın zarar görmesi yada alınması söz konusu olabilrmi diye sordum ameliyattan önce size daha önceki ameliyatlarımı izleteceğim hiç kaygınız kalmayacak nasıl kolay olduunu göreceksiniz dedi.bostancıda özel bir alman hastanesinde yapacağım ortamıda gelin görün isterseniz dedi 2500 tl istedi.ama kafam karışık kızlar dr sitesindende yazdım kimisi ameliyat olma iğne ile gebelik sonlandırılsın demiş ama ben tüp bebektede dış gebelikten korkuyorum sizlerden ricam drunuzu arayıp sorarmısınız bu durumda ameliyatmı iğnemi daha mantıklı tüp bebekte de ayı sorunu yaşarmıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.iyiki versınız kendinize çok ii bakın grş

canım benim inşallah dış gebelik değildir inşallah da değerlerin güzelce artar bence de tüpünü aldırma benim bildiğim tüp bebekte dış gebelik olma ihtimalinin olmadığı varsa da çok düşük olduğu bence acele etme ve bekle tabi yinede senin kararın dr un da deneyimli ve iyiymiş ama tabiki kararı sen vereceksin ben de forumda tüp meselesini araştırırken görmüştüm histereskopi ile tüpün bağlantısını kesiyorlar..ama acele etme bence ben hala dış gebelik yaşamadığını düşünüyorum sol tarafında ağrı olması normal ayrıca lekenme dediğin şey de sadece dış gebelik de her gebelikte oluyor kötü düşünmeki kötü olmasın..rahmimiz solda bizim aktunacım o yüzden ağrılar oluyordur..dr unda tatildeymiş şansına ne diyeceğimi bilmiyorum inşallah değerin yarın artmıştır..ben de araştırıcam bu durumu bulduklarımı yazarım sana..inşallah bütün bunlara gerek kalmasın inşallah herşey yolunda olsun lütfen pozitif ol canım artık herşeyin çaresi var sende kendine iyi bak rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım seninle hepinizle..

ben 2 yıllık evliyim bilecikte yaşıyorum doktorum hatta doktorlarım eskişehirde.evliliğimin ilk 8 ayı vajinusmus belasıyla geçti tam onu atalattım herşey yoluna girdi dedim ve hiç korunmadım bu seferde 1 yıl geçti üstünden hamilelik olmuyor ve dedimki herşey benimi buluyor ama yine yıkılmadım gittim doktora testler hem eşime hem bana sonra doktor dedi hsg çekelim ve işte sonucu tek tüpüm yok unikornis uterus.
bu doktorum laparoskopi yapalım dedi kesin sonuç için tamam dedim ama içim rahat etmedi bi doktora daha gittim oda hsg sonucu kesin ama sen istiyorsan laparos.yapalım dedi oda beni tatmin etmedi ve 3.bi doktora gittim ameliyat önermem bu şekildede hamilelik olur tedavimize bakalım dedi.bu doktorda kaldım güven verdi bana.hamile kalırsın ama taşımakta güçlük çekiceksin bunun içinde önlemlerimizi alıcaz dedi.ve şuan klomende ilk ayım yarın kontrolüm var hepimiz için hayırlısı.

canım geçmiş olsun bence de laporoskopi gereksiz çünkü tecrublerime dayanarak söyliyeyim usg ile net sonuç alınamasa da hsg yani rahim filmi durumu netleştiriyor daha fazla kurcalamak gereksiz..şimdi en azından meselenin ne olduğunu biliyorsun ona göre hareket edeceksin canım maalesef ki bu rahim anomalisindede hamile kalmanın süresi biraz uzuyor inşallah hamile kalınca da dr unun da dediği gibi iyi bir takip gerekecek ve de 3. ayında serklaj denilen rahim ağzına dikiş atma işlemi yapılacak dinlenerek hamilelik geçirelecek ondan sonra da Allah ın izni ile bebeğini kucağına alacaksın...başka bir forumda bizim gibi olanların çok paylaşımı varmış daha önce onları okudun mu bilmiyorum çoğu hamile kalmış darısı bizim de başımıza olsun inşallah arkadaşım..inşallah klomen ile sonuç alı kısa sürede bebişine kavuşursun canım rabbim yardımcın olsun..arada bizleri unutma sık sık gir durumunu yaz çünkü bu yarım rahim olayı çok kadında görülen bir durum değil tabiki bizim gibi çok kadın var ama çok da değiliz birbirimizin desteğine moraline ihtiyacımız var......

hoşbulduk canım sağol uçak arkadaşımın yorumuna durumumu özetledim,zor süreçler ama aşılmayacak süreçler değil HER ÇİÇEĞİN AÇMA ZAMANI FARKLI biz de o zamanı bekliyoruz rabbim hayırlısını versin

aktunacım hayırlı haberlerle gel inşallah aklımız sende rabbim herşeyin hayırlısını versin.. kızlar siz neler yapıyorsunuz nsl gidiyor masal eskisi gibi girmiyorsun foruma terk ettin bizleri kız..uçakcım senin de adetine az kaldı hayırlısıyla herhalde..adet olunca daha rahatlarsın benim de ara ara adet kanaması gibi geliyor azıcık bakalım 1 temmuzda randevum var bakalım ne diyecekler artık herşeyin hayırlısı ..çok öpüyorum sizleri canlarımm..

Arkadaşlarımmm ya epeydir pek giripte yazamıyorum lüften kusura bakmayın. Kardeşim dogum yaptıgından beri hep bebişle ilgileniyoruz. Eşi de çalışıyor eee mecburen kırklı iken yanlız bırakmamak gerekiyor. Benimde bu hafta tatil haftamdı annemle beraber yardım ettik.saglık ocagın götürdük sarılık testi oldu topuk kanı aldılar.evde de gelen giden filan oluyo onlara hizmet etmek gerekiyor ondan pek bos vaktim olmadı. Ama minik kızımız çooook tatlı ya kuzum benimm. Bi damlacık canı var ama dünyalaar tatlısı. Hele kokusu yok mu misleeer gibi . Allahım bende dahil olmak üzere hepimize versin inşallaahhh. Teyze olmak da süper bişeymis. bebek hasretimi onda gideriyorum.

Aktunammm canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ama korktugun gibi olmayacak ben buna inanıyorum. Hiç degilse dış gebelik degil bence.

Sedacımmm canim ins herseyin hayırlısı ile düzene girsin de sende bir an önce çalısmalara başla. Canım sizi ihmal etmek demeyelim de buna vaktim olmuyo inanki . öyle düşünme tatlım olur mu ?

Uçakcımmm sana desem bilmiyorum ki seninde ins tahlillerin düzene girer. Oohh yakında turlara da başlıyosun. Uçak hanımı bulabilene aşk olsun

Kızlar sizleri çoook seviyorum iyiki varsınız. Siz yokken derdimi kime anltıyordum acaba diyorum bazen.iyiki varsınız ki içime atmıyorum dertlerimi. Ya bazen diyorum ki umutsuz ev kadınlarındaki arkdaslar gibi olduk bize hemen öyle bir mahalle gül çıkmazı diyo o sokaktan lazım heheeh ne iyi olur yaa.

kızlar dün yazamadım sizlere kusura bakmayın ne olur.sonucu aldım değerlerde düşüş olmuş 128 den 101 e düşmüş.dr a durumu anlattım uzun uzun 2 seçenek var dedi ya dış gebelik yada düşük hani derler ya kötünün iyisi diye şuan için tek düşündüğüm o kötünün ii si olsun ve düşükle sonuçlansın en azından bir kere daha çekmiyeyim o eziyeti tüpümden olmayayım.herşeye alıştırmıştım kendimi değerleri görünce çokta yıkılmadım açıkçası ama bundan sonrası için artık daha da ümitsiz ve kaygılıyım ..bom boş his ediyorum kendimi koca bir boşluktayım bunu söylemek belki isteyeceğim en son şey ama şuan tek umudum bu durumun düşükle sonuçlanması.düşük olursada umarım kürtaja falan gerek kalmadan kendi çabamla kurtulurum.işte böyle kızlar ......................

canım benim çok geçmiş olsun bende seni merakettim sen ii ol da ne yapalım be kuzum bence de düşük yaşayacaksın dış gebelik te hep artış olmuyormuydu demekki düşük olacak kürtajlık büyüme yok bence hayırlısıyla peki dr ne dedi inşallah hakkında hayırlısı olsun canım arkadaşım ne olur üzme kendini..yaşanacakların önüne geçemiyoruz ne kadar üzülsek de birşeyleri de değiştiremiyoruz tek yapabildiğimiz sabretmek ve dua etmek..sen de çok metanetli ve sabırlı bir kızsın güçlüsün..hayırlısıyla bu durumu atlatacaksın inşallah dış gebelik değildir ve de kendiliğinden düşecektir canım benim..dualarım seninle...

merhaba masalcım nslsın valla teyze oldun bizleri unuttun pamucumuz dama atıldı demek kendi bebişin olsa hiçççç bulamiicaz seni) şaka şaka tatlım haklısın gelen giden olur eee birde o tatlı bebişle ilgilenmek var bir de sevmek..insan herhalde seyretmeye başlasa onu dalar gider saatlerce..rabbim hepimize göstersin inşallah..oyy o minik topuğundan kan aldılar demek..benim de hala doğumdaki kan kartım duruyor hatıra..annem diyor topuğundan kan aldılar diye) ama ben sarılık olmuşum doğum sarılığı))
canım benim iyiki sizlerde varsınız yoksa evde kendi kendime düşün düşün kukumav kuşu gibi otururdum kendimi yerdim kesin ama sizler benim hem kardeşim hem dert ortağımsınız..evet valla bencede bize bir mahalle lazım kız aynı apartman da güzel olurdu aslında ))))
inşallah canım benim de 1 temmuzda randevum var bakalım ne olacak kafamdaki herşeyi sorucam ama asıl ilaçlarım 13 temmuzda bitecek bakalım ondan sonra gittiğimde asıl belli olacak herhalde artık herşeyin hayırlısı..rabbim herşeyin hayırlısını versin...
rabbim bu mübarek aylarda duysun sesimizi artık daha fazla kayıp üzüntü olmadan yüzümüz gülsün aktunacım uçakcım masalcım ben ve bizler gibi can-ı gönülden isteyen kimler varsa rabbim hepimizin sesini duysun bu sene çocuk patlaması olsunnnn...herkes hamiş kalsın ve sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirsin inşalllahhh..
çokkk öpüyorum sizleri..uçakcım senin tatil tarihi belli oldumu bizler içinde gez valla en güzelini sen yapıyorsun valla..okullarda tatil oldu şimdi...
görüşürüz canlarım...

kızlar az önce geldim hastaneden değer 92,57 olmuş umarım bu şekilde devam eder.dr düşük gibi görünüyor ama belli olmaz dış gebelikse birden değer artabilir mutlaka p.tesi tekrarla dedi bende düşük olacağını düşünüyorum bir önceki dış gebeliğimle şuanki halimi kıyaslarsam büyük bir ihtimal düşük olacak.daha öncekinde ağrıdan kaç defa bayıldığımı hatırlıyorum maşallah şuan için çok iyiyim sadece sol tarafımda çok hafif sancım var oda hep oluyordu zaten umarım en az hasarla atlatırım kürtajdanda korkuyorum açıkçası umarım gerek kalmaz.hep hayırlısınını diliyorum hakkımda hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin üzülmüyor değilim ama öle kahrolmuyorum açıkçası herşey olacağına varıyor.bu halimede şükürler olsun nice insanlar var defalarca yaşıyorlar bu durumu bizler daha yolun başındayız rabbim beterinden korusun bizleri .hastaneden dönüşte eşimi aradım sağolsun çok destek oluyor sakın üzülme vardır bundada bir hayır sağlığımız yerinde neler le uğraşanlar var ümitsizliğe kapılma en kötü ihtimal biraz zaman geçtikten sonra iştenden ayrılırsın tüp bebek çalışmalarına başlarız diyor.eğer bu düşük olursa yıl sonuna kadar herşeyi kendine haline bırakmayı düşünüyorum ne iğne ne ilaç ne tadavi olacaksa kendiliğinden olsun olmazsada 2014 başında tüp bebeğe başlarız...Rabbim yardımcımız olsun

canım bence de bak düşüş olacak kendiliğinden herhalde dr unun dediği gibi arka arkaya ölçtür bakalım inşallah da düşsün hayırlısıyla inşallah dış gebelik değildir tatlım ama ben hiçç sanmıyorum içini ferah tut sen..aynen öyle tatlım bu günümüze şükürler olsun beterin beteri var hayatta gülmek kadar ağlamak da oluyor ne yapalım önemli olan sabredip atlatmak bu günleri..bence de tatlım kendini dinlendir olmazsa tüp bebek denenir..ben de ne düşündüm biliyormusun bu yaşadıklarınızdan yola çıkarak tabiki dedim ki doğal yoldan denemelerde kaliteli spermle yumurta buluşamıyor herhalde en azından tüp bebekte adamlar seçip koyuyor tabi illa tutuyor tutacak demiyorum ama şansı daha büyük demek istiyorum..kısmette ne varsa onu görücez inşallah bunlara gerek kalmaz ama kalırsa da ne yapalım herşey kısmet..gelişmelerden haberdar et bizleri canım benim inşallah kendi kendine düşecektir meraklanma sen..öptüm seni..

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım gecenlerde hsg filmi çekildim ve rahmimin yarım olduğunu öğrendim ve doktorum tüp bebek tedavisi önerdi benimle aynı durumda olan ve tüp bebek yaptıran varmı bilgilerinizi paylaşırmısınız rica etsem....

merhaba adaşım..hoşgeldin aramıza..öncelikle kaç yaşındasın ne kadar zamandır bebek istiyorsun bilmiyorum ama yarım rahimli olup da normal yoldan hamile kalan bir çok bayan var..ben de yarım rahimliyim 29 yaşında yaklaşık 2.5-3 senelik evliyim..2 seneden fazladır bebek istiyoruz ama olmadı benimde..ben hiç yumurta tekibi aşılama tüp bebek yaptırmadım..uçak arkadaşımız daha önce aşılama ve tüp bebek yaptırmış ama tutmadı ancak sonra doğal yoldan hamile kaldı ancak gelişim geriliği sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldı..aktuna arkadaşımız da iki kere yumurta takibiyle hamile kaldı fakat biri dış gebelik oldu diğer de sanıyoruz ki kimyasal gebelik..ama bir arkadaş doğal yoldan hamile başka bir arkadaş da tüp bebekle hamile..yani herkesin durumu farklı arkadaşım inşallah sen kısa sürede bebeğine kavuşursun..aslında önemli olan şu işi kafaya takmamak çünkü bizim gibi çok kadın hamile kalmış sadece bizim için önemli olan bebeğimizi kontrol altında tutmak inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşım arada durumunu haber et bizlere bizleri yanlız bırakma..görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…