yarım rahim

tşk ederim canlarım.hemen yakınımda aile hekimimiz var orada yaptırdım ama sonucu yarın öğlen alacağım.oaradaki dr sürekli aynı yerde yaptır farklı varklı yerler olursa değerler de kafanı karıştırır dedi.sürekli izin alıp gidemem hastaneye mecburen en yakın yerde yaptıracağım bir gün geç öğreneceğim ama ne yapalım ...bende akşam gidip yaptırayım diye düşündüm ama drun söylediği mantıklı geldi sürekli aynı yerde yaptırmak en iyisi olacak sedoşum bide akşam iş çıkışı yorgun argın minibüsle yarım saat git sonra sonucu 3 saat bekle yarım saat geri gel yoruluyorum açıkçası..diğer testde pazar gününe denk geldiğinden p.tesi yaptıracağım benim tahminimce kese sin görünmesi ayın 13 ü ayada 14 ünü bulacak artış yolunda giderse 1500-1600 bulur o tarihlerde.yani adetimi 5 yada 6 gün geçince belli olacak en geç 15 inde görünür diye düşünüyorum..artışları düşünmekten beynim durdu bu hafta çok çabuk geçsin istiyorum..dün gece çok dua ettim sizler için de kendim içinde Rabbime yalvardım herşeyin hayırlısı olsun diye.İnş rabbim gönlümüze göre verir.zaman geçmek bilmiyor sanki az bi ağrım olsa tedirgin oluyorum yemem içmem ii çok şükür akşamları erken uyuyorum uyku basıyor yemekten sonra.adet olacakmışım gibi bir sancı var hep.ama bu olurmuş çoğu gebelikte.İnş her gebelikte olan ağrılardır..işte benden böyle kızlar zamanla savaşıyorum anlayacağınız.

masalcım şimdiden gözünüz aydın tatlım.ayy ne güzel duygulardır rabbim bizlerede nasip eder inş.İnş çok kolay geçer kardeşin için Rabbim yardımcısı olsun..
sedoşum bu 6 haftalık süre sonunda tüp bebek felan derler sakın yanaşma kesinlikle takip yaptır gerekirse klomende kullan.kürlerinide ihmal etme ben inanıyormki tez zamanda sende kavuşursun mucizene.masalcım sende biraz toparlan kardeşinin bebişini azıcık büyüt sonra başla çalışmalara sende kürleri ihmal etme.uzakcım sen zaten hızlı kızsın sendende tez zamanda hayırlı haberler bekliyoruz.bu yaz bizim olacaktı unutmayın ona göre çalışmaları hızlı tutun :)) çook öpt hepinizi .dualarım sizinle sizlerde beni unutmayın grş canlarım

canım bugün öğlen belli olacaktı çok dua ettim sana dün hepimize ettim tek tek hadi bakalım hayırlı haberler al inşallah canım arkadaşım benim..bize de hemen yaz olurmu..
masalcım teyzoş oldun hadi bakalım darısı sana bize hepimize bekleyen herkese olsun inşallah..uçakcım neden hiç gelmiyorsun foruma yine unuttun bizleri..
tatlım biliyorum zaten direkt tüp derler hepimiz az çok yaşadık ben de bekliicem elimden geleni yapıcam önce bakalım şimdi gittiğimde tüpümü de sorucam malum tek tüpe indik inşallah hepimiz için iyi olur baklım hadi hayırlı haberlerle dön çok öpüyorum..görüşürüz kızlar

Tşk ederim sedoşum allah kabul etsin dualarını.bugün çok panikledim bir türlü zaman geçmiyor 1 den sonra gidecğim almayaRabbim hayırlısını nasip eder inş bende sabahtan beri dua ediyorum Rabbim bu mübarek günde yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin İnş.gelir gelmez yazarım size. Masalcım tbrk ederim cnm ah şimdi ne güzel kokar o mis mis Rabbim nazarlardan korusun bizim yerimizede doya doya kokla Rabbim bizlerede nasip eder inş.Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin Sağlıkla huzurla büyür İnş.öpt sizi kızlar grş

aldım sonucumu 63,50 olmuş .Rabbime şükürler olsun.İnş bundan sonrası içinde artışlar böyle gider.burada yaptırdığım bir önceki sonuç yani p.tesi günü yaptırdığım 21,06 dı.bugünki 63,50 .sizce durum nasıl fikirlerinizi yazın bana..sizi çok seviyorum iyi ki varsınız çook öpt hepinizi grş canlarım.........

Canımmmmm cok sevindim . Bence çok iyi artmıs. Tam olmasi gerektigi gibi artmis. Hadi bu sefer hersey hayirlisi ile cok guzel olcak insallah. Ben inaniyorum. Cooook öptüm seniiii.

Canımmmmm cok sevindim . Bence çok iyi artmıs. Tam olmasi gerektigi gibi artmis. Hadi bu sefer hersey hayirlisi ile cok guzel olcak insallah. Ben inaniyorum. Cooook öptüm seniiii.

tşk edrim masalcım evet çok şükür şuan için herşey yolunda.drumu arayıp değeri söyledim gayet ii p.tesi tekrarla sonrada perşmbe tekrarla dedi birdahaki hafta salı günü görüşelim dedi ayın 18 ine denk geliyor.artış böyle devam ederse o tarihlerde çoktan 1500 ü bulmuş olur..yalnız sol tarafımda ağrılar var maalesef dra da söyledim dış gebelikten korkman için çok erken öyle olmuş olsa bile şuan his edemezsin henüz çok küçük seni rahatsız etmez dedi.psikolojik olabilir dedi ama ben his ediyorum ağrılarım var inş drunda dediği gibi psikolojiktir.korkmuyor değilim açıkçası...bekleyip göreceğiz Rabbim hayırlısını nasip eder inş...masalcım sen bebişten hbr ver nasıl bir duygu kiloso iimi ah şimdi ne çok sevilir o.Rabbim sizlere bağışlasın.onun o kokusu bir ömre bedeldir...

canım hayırlı olsun bak ne güzel artmış değer çok sevindim gözün aydın tatlım bak dr da çok iyi demiş işte daha ne olsun hadi bakalım rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah tatlım sol tarafın ağricak rahmimiz solda ondandır bence kafana takma bak dr da herşey yolunda diyor inanki çok sevindim rabbim gönlüne göre versin inşallah artık bizlere de çok çok dua et malum hamişlerin duası kabul olur tatlım annene söyledin mi ya kimbilir nsl sevinecek şimdi torun geliyor bize de yeğen..kız masalll iki türlü teyzoş oluyon sen hadi yine iisin )))çok öpüyorum tatlım çok tebrik ediyorum seni sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah çok yorma kendini...

Tşk edrim sedoşum Allah razı olsun cnm benim.ne zaman dua etsem tek tek ismimlerinizi söylüyorum her zaman dualarımdasınız.şu keseyi bir görsek hayırlısı ile keseyi görmeden kaptırmak istemiyorum kendimi.içim içimi yiyiyor ama annemlrede keseyi gördükten sonra söylemeyi düşünüyorum.Eşimle öle karar almıştık.tabi ne kadar daha dayanırım bilemem :)) .söylersem daha fazla kaptırırım kendimi sonra üzülmekten çok korkuyorum..18 inde inş kese görünür 20 si evlilik yıl dönümümüz :) ii denk geldi :) kısmetimde ne varsa onu yaşayacağım sadece buna odakladım kendimi ii yada kötü ne çıkarsa bahtıma arık.biraz zaman çabuk geçse herşey daha kolay olacak sanki.bugün sonucu beklerken başıma bir ağrı girdi hala ağrıyor.stres yapıyorum ister istemez bugün epey gerildim.şimdi bekleki p.tesi olsun Allahtan hafta sonu giriyor araya kafam dağılır.pazar günü derneğin pikniği varmış izmitte belki oraya giderim.ama hiç bir şey kaldırmamam lazım hiç bir şey yapmayıncada kayınvalidemler anlar diye çekiniyorum...bide eşimin bütün akrabaları orada olacak işin yoksa millete laf anlat .amann varsın beceriksiz geline çıksın adım :)) bebişim gelsin yeterki ben totoşumu bile kaldırmam :)) kısmet olursa 12. haftamda dikiş atılırsa mecburen işten çıkıp annemlere geçiş yapacağım ee ister istemez herkez duyacak kayınvalidemler annemin bir üst sokağında oturuyor gelde gizle :)) ne yatma meraklısı gelinmiş derler artık :)) canlarım desteğiniz için çook tşk ederim siz bulunmaz teyzoşlarsınız.dularım hep sizinle inş tez zamanda bende teyzoş olacağım.Rabbim sizlerin o güzel gönüllerine göre versin ..çook öptüm sizi grş

canım ne olur stres yapma herşey güzel olacak ee tatlım sen de söylersin dr yat dedi diye ne olacak herkesin güle oynaya geçmiyorki hamişliği dersin dr yat dedi istirahat verdi diye..boşver şimdiden takılma sen bunlara herşey güzel olacak hayırlısıyla bak ne de güzel evlilik yıldönümü hediyesi olacak size çok sevinçliyim canım inanki rabbim yardımcın olsun hamişliğini tamamına erdirsin en kolayından inşallah..kız 10 gün daha nsl sakliican annene söylemiicen ama haklısın o zaman söylersin sen bilirsin hayırlısıyla bebişin büyüsünde anneannecik geç duyuversin dimi ama )) sen yinede yorma kendini tatlım olmazsa eşin bir mazeret uydurur rahatsız filn der yorma kendini sakın çok öpüyorum minik bezelyeni ve seni ))) dualarımdasınız hepiniz kızlar aktunam önden gitti bizde inşallah arkadan geliriz hayırlısıylaa...görüşürüz canlarımmm...

kimsecikler gelmemiş hafta sonu.nasılsınız bakalım..benim hafta sonu sancılarım oldu hatta pazar sabahı erkenden uyandım ağrılar yüzünden.bu akşem tekrar test yaptıracağım bu test diğerlerine göre daha önemli hem adet tarihimi 2 gün geçmiş oluyor hemde bu artış durumu biraz daha netleştirecek.her hece uyumadan önce dualar ediyorum sizler içinde kendim içinde hayırlısını diliyorum..beklerken ister istemez stres oluyorum .sabah aile hakimliliğimizde kan veridm ama yarın öğlen sonuç çıkacak ama yarın öğleden sonrada dr yokmuş çarşamba günü alabilirsiniz dediler.ama o kadar bekleyemem bu akşam gidip özel hastanede tekrar yaptıracağım 3 saat bekler alırım sonucu..dualarınıza ihtiyacım var kızlar unutmayın beni sakın..

sedoşum sen nasıl oldun cnm ağrın sızın oluyormu umarım herşey yolundadır.masalcık sende durumlar nasıl tabi bebiş geldi unutturdu bizi ilk günden papucumuz damlarda :)) ne mutlu sizlere ...
uçakçım senden hiç ses seda çıkmaz oldu umarım çok çok iidirsin.arada hbr ver kendinden bizi merakta bırakma.hepinizi çook öpüyorum kızlar .kendinize çook ii bakın grş

selam aktunamm. kız o ağrılar oluyomuş çoğu insanda. korkma hemeeen. yaptır akşam testini yükselişi gör kız rahatla :)
kızlar bizim bebiş ağlamayı öğrendi dün . ıngaaa diye ağlıyor :) yerim ben onu yaa miniğim benim. gözümüzün nuru adeta. o ağlarken inanın gözlerim doluyor. hiç dayanamıyorum ağlayışına. ben teyze iken bu kadar etkileniyorum, anne olsam demek ki hüngür hüngür ağlayacağım bebekle beraber :) beklerim kendimden. bazen çok sulugöz olabiliyorum. hihihi :)

kızlar cumartesi günü başıma çok kötü bişey geldi. o gün kardeşimi ve bebişi hastaneden çıkardık . eve bir iki misafir geldi çay yaparken çaydanlıktaki kaynar suyun içine daldı elim tam bileğe kadar. saatlerce ağladım acısından. ağrısından başım döndü tansiyonum düştü az kalsın bayılıyordum. hem solağım ben hemde sol elim yandı. su topladı 2 gündür hiç birşey yapamıyorum.sağ elle mesaj yazmayı bile öğrendim artık mecburiyetten :) saçımı bile eşim topluyor. görseniz çok fena durumdayım. ne şwhit oldum ne gazi diye dalga geçiyorum artık kendimle. ama yanık acısı çok beter bişeymiş yaşayınca öğrendim. bir de şişti kızardı ve su topladı. offf napcam bilmiyiyorum. delircem artık. geçmiyoooo. yanık geç geçer diyolar. krem aldım sürdüm daha beter oldu. sürekli zeytinyağı sürüyorum o daha iyi geliyor. benden böyle kızlar. çok fena nazar değdi sanırım bana. teyze olmak yaramadı mı ne

sedacımm sen napıyosun iyisindir inşalaahhh . sesin çıkmıyo pek. uçakcım bolca geziyor facede görüyoruz. :) çok öpüyorum sizi kızlar. görüşürüzzz.

merhaba güzeller...
aktunacım korkma lütfen ağrılar normaldir bence sonuçta kuşumuz yarım kızzz ))) tatlım inşallah artışın çok güzel olmuştur gerektiği gibi artmıştır stres yapma ii olacak herşey merak etme ben hissediyorum herşey güzel olacak tatlı bir bebişin olacak tamam mı...bize de haber ver hemen sonucunu merak ederiz..ben de hep sana hepinize dua ediyorum inşallah herşey gönlünüze göre olsun inşallah...
öasalcım ayy çok geçmiş olsun tatlım yanık acısı kötüdür ya bepanten alsaydın onu sür o ii gelir yanıklara el de ince deri ya acımıştır kimbilir nsl..dikkat et kendine bencede şimdi sıcağa geldikçe daha beter acır çok geçmiş olsun tatlım valla ya...
tatlım ne tatlı birşey bebiş ööle kıyafetlerin içinde kaybolmuş resmne minicik rabbim sana da bizlere de göstersin inşallah ayy sorma ya bende olsam bende ağlardım kesin zaten kızlar bu kadar bekledik herhalde ilk kalpatışını duyduğumuzda hüngür hüngür ağlarız hele doğduğunda hiç düşünemiyorum ki yazarken bile gözlerim dolu dolu şuan..
kızlar ben iyiyim günden güne fakat çok ayakta kalamıyorum sol kasığım ağrıyor sol tarafım..öyle çok kanama da yok adetin son günleri gibi ööle varla yok arası ilaçlarımı içiyoum bir kutu ostrojen bitti daha 5 kutu içicem bakalım bugün de biraz iş yaptım anneme yardım ettim fakat biraz zorlayınca ağrıyor..şimdi saçımı boyayım dedim ama gözümde büyüyor ayakta çok duramadığım için..
uçakcık da amma marifetliymiş resmini gördüm valla hem onları yiyip hem nsl zayıf kalıyor bu kız..hiç de girmiyorsun kız uçak nete artık bizleri unuttun sen..
kızlar çok öptüm sizleri görüşürüz..aktunam hayırlı haberlerle gel inşalllaaahhhhhh..

ayyyy çok geçmiş olsun masalcım ya sabah nette konuştuğumuzda niye demedin ayyy tüh görüyormusun taze teyziş nazara geldi inanki :)) yanık acısı çok fenadır inş tez zamanda geçer gider.çook çok geçmiş olsun cnm.yaa çok şeker maşallah .ayy kız huylarımızda benziyor vallahi bende kesin oturur ağlarım bebişle :)) cnm kasık ağrılarım oluyor onlara alıştım genelde bütün hamişlerde olurmuş ama benim sol taraftaki böbreğim ağrıyor ve sırtıma ta omuzuma kadar vuruyor ağrı netten baktımda biraz dış gebelik aprıları tek taraflı sancılarla olurmuş.malesef bir öncekindede aynen böyle sancılarım vardı.öle çok korkuyorumki şu 1 hafta bir an önce geçsede ne olacağını bilsem..bu arada anneme söyledim kızlar daha fazla saklayamadım :) ama babama demedik henüz :) erkek kardeşime söylememe gerek kalmadı anladı resmen şaşırttı beni :)) demekki hamiş moduna girmişim ben:)) işte böyle kızlar 1 hafta sonra neler olacak bekleyip göreceğiz inş mevlam evladımı bana bağışlar .hayırlısını diliyorum sadece .sedoşum sende yorma kendini cnm yaa ev işi bitmez kendini iice toparla yaparsın sonra allahtanki annişin yanında ... İnş tedavin biter bitmez göbüşün dolar sedoşum..uçakçımın resimi bende gördüm netten valla bizim kız nasılda döktürmüş maşallahı var.ah bize yakın olsa her hafta canına okurduk onun :)) canlarım kendinize çook çok ii bakın çook öpüyorum sizi

kızlar sizlere güzel hbrler vermeyi ii şeyler söylemeyi öle çok isterdimki.ama dün akşam olanlardan sonra bundan sonrası için dahada çok hazırladım kendimi.dün akşam sancılarım çoğalınca acile gitmek zorunda kaldım resmen dış gebelikte yaşadığım sancıların aynılarını yaşadım.usg bakıldı henüz çok erken olduğundan bir şey göremediler tabi ve en kötüsü kan testi sonucu en az 250 küsürlerde olması gerekirken yarısı bile değil sadece 106 çıktı şuan tek ve son umudum gittiğim hastanenin referans ağırlığıyla normalde test yaptırdığım yerin referans aralıklarının farklı olması.bu sabah 5 de uyandım sürekli gidip test yaptırdığım özel hastaneye tekrar gidip testi birde orada yaptırayım dedim sonra epey yürümüşüm farkında olmadan uzun uzun düşündüm ben vücudumu tanıyorum maalesef geçmişte yaşadıklarımın aynısıydı bunlar gidip testi yaptırsam ne olacak ne deyişecek hiç bir şey ben bir kez daha kahrolacağım ..dün sabah yaptırdığım test bugün öğleden sonra çıkması lazım onu bekliyeceğim.tek umudum başka bir hastanede yaptırdığım için değer o kadar düşük çıkmış olsun.aslını sorarsanız onu öğrenmeyede gücüm yok ..dün gece eşimlede konuştuk eğer aynı şeyler yaşanacaksa bu kez iğne ile düşürlemesine izin vermeyeceğim kanser hastalarına yapılan iğnesi kullanıldığından eşimde istemiyor yapılmasını maalesef tüpümü aldırtacağım ve bundan sonrası için normal yollardan anne olmam imkansız hale gelecek...............bir mucize olmasını bekliyorum

Benim guzel arkadasim biz herseye kendimizi hazirladik dimi ilk gun bile soylemistim sana kucaga alana kadar rahat yok diye...ben 4 defa bthcg yaptirdim 4 de farkli yerlerdi ve hepsindede iyi oranda 2 ye katlamisti belki 1 2 deger fark etti yani 100 degilde 102 oldu cok.buyuk farklar olusmadi amacim umudunu kirmak degil ben yasadigimi soyluyorum canim.arkadasim nolur yanlis anlama...ve illaki dis gebelik diye dusunme dis gebelikte artis cok oluyorduu hatirlarsan 2 kat degil 3 4 kat artislarda supheleniyordu belki senin dusuk.olacak kendiliginden hemen en kotusunu dusunme dis gebeligi yani allah uardimcimiz olsun her aklima geldiginse duamdasin hatta masalin kardesi doguma giderken tek tek adimiza dua etmis hayirli haberlerini bekliyoruz

aktunam ne diyeceğimi bilmiyorum ama şunu unutma ki herşeyden önce senin sağlığın gelir sen iyi ol gerisi gelir inşallah..inşallah dış gebelik değildir lütfen kendini şartlama buna seni çok iyi anlıyorum yerinde olsaydım ben de aynı endişeleri duyardım inşallah yaptırdığın yerin referans aralığı farklıdır canım benim ya dualarım seninle rabbim yardımcın olsun dün mesaj atacaktım ben sana baktım çok geç olmuş yarın aktunacım güzel haberlerini foruma yazar diye düşünmüştüm ama görünce şaşırdım neden böyle oluyor bizlere anlayamıyorum bir türlü ama her işte bir hayır vardır inşallah referans aralıkları farklıdır ama ne olursa olsun dediğim gibi senin sağlığın önemli olan gerisi boş..tüpü aldırmak konusuna gelince hiç bilemiyorum tatlım maalesefki biliyorsun bana da sıvı birikimi var diyen dr tüpü almaktan bahsetmiş tek tüpümüz olduğu için şansımız hiç kalmıyor doğal yoldan ama beni bir şey de korkutuyor zaten tek taraftaki yumurtalar işe yarıyor tüpü alırken onlara zarar verilmesi beni korkutur çünkü malum onlarda giderse elde hiçbişi kalmıyor..ayrıca uçak ın dediği gibi dış gebelik olduğunu düşünmüyorum tatlım pozitif düşünmeye çalış lütfen rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah herşey ii olsun rabbim..

kızlar aldım sonucumu 128,89 yani pekte bir şey değişmedi ve çok önemli bir belirti daha kahverengi lekelenmem oldu maalesef buda dışgebelik belirtilerinden yanılmayı o kadar çok isterdim ama bana ameliyat yolu göründü diyebilirim hakkımda hayırlısı buymuş demekki ne diyeyim sağlık olsun o başlarda yatmamak için kanser iğneleri yediğim masaya illede yatıracaklar beni.....kaderrrr.diğer tüpüm olmuş olsaydı bu kadar yanmazdı canım ne kadar tüp bebekle hamile kalma ihtimalim olduğunu bilsemde bir daha normal yollardan anne olamayacağımı bilmek kahrediyor beni.düşük olsaydı kimyasal gebelik olsaydı ama keşke bu olmasaydı ama yinede isyan etmiyeceğim rabbim böyle istedi ötesi yok

Canim ya normal gebelikte kahverengi lekelenmede olir yada belki dusuk yapacaksin ya biri 100 digeri 200 sen bunlari biree gun araylami yaptin yoksa ikiside sun mu 100 kusur cikan dun gecw hastanede yaptigin bu 200 kusur olan ne zaman yaptin yani kani verdin araliklari farklimiymis niye bu kadar farkli

uçakçım hiç bir zaman 200 küsür olmadıki.şöyleki adete beş gün kala 03/06/2013 deki sonuç 21,06 3 gün sonraki adete 2 gün kala 06/06/2013 63,50 3 katı gayet iidi.daha sonra dün akşam acilde yapılan sonuç 106 ve en son dün sabah yaptırdığım ve az önce aldığım sonuç 128,89 pekte bir şey değişmedi anlayacağın İnş dediğin gibi olur ama hiç sanmıyorum bu lekelenmede olunca hiç ümidim kalmadı........

aktunacım bence kesinlikle dış gebelik değil sen adet tarihinden de önce baktın diye öğrendin bence kimyasal olduğunu düşünüyorum dediğin kahverengi lekelenme biliyorsun düşüklerde oluyor asıl olmazsa bence sorun var demektir korkma lütfen hemen kötüsünü düşünme bence kesinlikle kimyasal gebelik dr unda görüştün mü o ne diyor..rabbim yardımcın olsun bütün bunlar rahim anomalimizden mi ileri geliyor deli olucam ya rabbim neden bizi böyle sınıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…