Günaydın güzel anne ve anne adayları
Öncelikle canlarım hepinizin kandili mübarek olsun rabbim edilen tüm duaları kabul etsin inşallah..Hepiniz tek tek dualarımdasınız sizler de beni unutmayın..
Aktunacım ben de soracaktım kız bak uçak ağzımdan lafı aldı eşine söyledin mi nsl söyledin diicektim..bence de annene daha söyleme eşinin dediği gibi daha panik olacaksın sonra hayırlısıyla ben herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum bak iştahın da açılmış kız daha geçen gün kilo alıcam diyordun al sana bol bol kilo alcan şimdi
))) demekki herkesin bünyesi farklı bak kimi erken yaşıyor belirtileri kimi geç yaşıyor..hayırlısıyla perşembe de sonucun güzel çıkacaktır canım gönlünü ferah tut sen eşini de seni de tekrar tekrar tebrik ediyorum canım arkadaşım benim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına al bebeğini inşallah..ben diyecektim zaten ilk tahlili sabah vermiştin ya aşağı yukarı aynı çıkar zaten hadi gözün aydın tatlım..
uçakcım sen nslsın düzene girdi mi adetin nsl gidiyor korunacak mısın birkaç ay sen zorlu bir süreç atlattın sonuçta..sonrasında inşallah sende güzel haberler vereceksin canım arkadaşım..
masalcık da işleri yoğun giremiyor pek inşallah onunda bu ay güzel haberler alırız hayırlısıyla..
kızlar kafama birşey takıldı..şimdik biz yarım rahimliyiz ya dr un verdiği cd dede net görülüyor..vajinadan giriyor ve benim sol taraf olduğundan sol tarafa doğru genişlik ve de orda tüpün ağzı yani ucu görülüyor diğer taraf hiç görülmüyor zaten.. yani var ama bağlantısı yok..şimdi şunu sorucam şimdi gittiğim dr lar sağda 4 folikül solda 8 folikül demişlerdi yani yumurta yani rezerv..yani iki tarafta da yumurtlar var hepimizin de öyle herhalde..peki tüpümüz de var mı acaba dr a soucam gittiğimde ama siz biliyorsunuzdur belki..bazı yarımların diğer taraf hiç yokmuş ya bizim var orda da yumurtlarımız var..pekiiii...şimdi bizim iki ayda bir şansımız oluyor yani değil mi..peki benim anlamadığım şey kızlar kapalı duvardan o yumurtlara nsl geçiyor..sağdaki yumurtam soldaki rahmime nsl geçiş yapıyor ki bu benim kafama takıldı dün..yoksa o sağdakiler bi halta yaramıyor mu..uçakkk sen daha iyi biliyon bu işleri anlat yarım kuşlu olarak merak içindeyim;-)))
kızlar hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın rabbim hepimizin gönlünden geçenleri kabul etsin inşallah..görüşürüzzz...