Merhaba, seni o kadar iyi anlıyorum ki. ama şu yazdıklarım yüreğine bir nebze su serper inşallah. bende ilk öğrendiğmde dr.um umutsuzdu. bol boy hamile kalmanı önerebilirim yapacak bişey yok filan dedi. ben ve yarım rahimli olduğumu ilk doğal yolla hamile kalıp dünyalar benim olmuşken, dış gebelik olduğunu öğrenip laparoskopi ameliyatı olduğumda öğrendim. sonrasında aşılama yaptırmaya karar verdik ilki tutmadı, ikincisi tuttu yine dünyalar benim olmuştu. bebeğimle 16 hafta sürdü beraberliğimiz. yarım rahimle hiç alakası olmayan bebeğin kendisinde oluşan ödem sebebiyle karnımda öldü bebeğim. artık çok yıpranıp bebek konusu kapatmıştım. aradan 3 ay geçti ve ben doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim. dr. rahim büyüklüğümün yeterli olduğunu dikiş atmaya gerek olmadığını söledi. korktum baya. her kontrolde ölçtü rahim ağzı uzunluğumu ultrasyonda. ama çok şükür 34. haftayı bitirdiğim bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık. rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucağımıza almak da nasip eder inşallah. hiç kafanızı yormayın. rabbim ol derse kim durabilir karşısında. elbette vardır bir sebebi. sabırlı, inançlı olmalısınız. çok zor biliyorum. hepsini yaşadım. evliliğimin 5. yılını bitirdim yeni bebek sahibi oluyorum. elhamdülillah. rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.