• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

kızlar dün yazamadım sizlere kusura bakmayın ne olur.sonucu aldım değerlerde düşüş olmuş 128 den 101 e düşmüş.dr a durumu anlattım uzun uzun 2 seçenek var dedi ya dış gebelik yada düşük hani derler ya kötünün iyisi diye şuan için tek düşündüğüm o kötünün ii si olsun ve düşükle sonuçlansın en azından bir kere daha çekmiyeyim o eziyeti tüpümden olmayayım.herşeye alıştırmıştım kendimi değerleri görünce çokta yıkılmadım açıkçası ama bundan sonrası için artık daha da ümitsiz ve kaygılıyım ..bom boş his ediyorum kendimi koca bir boşluktayım bunu söylemek belki isteyeceğim en son şey ama şuan tek umudum bu durumun düşükle sonuçlanması.düşük olursada umarım kürtaja falan gerek kalmadan kendi çabamla kurtulurum.işte böyle kızlar ......................

canım herşeyin hayırlısı hep dua ettim sana ve diğer bütün arkadaşlarıma ama nasipten ötesi yalan rabbim bizi düştüğümüz her türlü boşluktan kurtarır o kudret biizim içimizde mevcut bizler dayanıklı hertürlü sonuca hazırlıklı kadınlarız.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım gecenlerde hsg filmi çekildim ve rahmimin yarım olduğunu öğrendim ve doktorum tüp bebek tedavisi önerdi benimle aynı durumda olan ve tüp bebek yaptıran varmı bilgilerinizi paylaşırmısınız rica etsem....

canım bende şubat ayında öğrendim yarım rahim olduğumu ama doktorum direk tüp bebek demedi bana standart sıralamayı uyguluyor şuan klomenle ilk ayımdayım.eşinin değerlerine bakarakmı tüp bebek dedi acaba benim doktorum eşimin sperm sayısı az olsaydı direk tüp önerirdim demişti.hoşgeldin aramıza hakkında hayırlısı olsun

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım gecenlerde hsg filmi çekildim ve rahmimin yarım olduğunu öğrendim ve doktorum tüp bebek tedavisi önerdi benimle aynı durumda olan ve tüp bebek yaptıran varmı bilgilerinizi paylaşırmısınız rica etsem....

Bennnnn hemde yarim rahim oldugumu bilmeden yaptirdim sabirsizliktan cok pismanim...kendiligimden gebe kaldim ama kalp atisi nedeniyle kurtaj oldum...yarim rahim gebelige engel degil bizede bi ton dr dedi ama ben beklicem tabi farkli rahatsizligin yoksa

canım bende şubat ayında öğrendim yarım rahim olduğumu ama doktorum direk tüp bebek demedi bana standart sıralamayı uyguluyor şuan klomenle ilk ayımdayım.eşinin değerlerine bakarakmı tüp bebek dedi acaba benim doktorum eşimin sperm sayısı az olsaydı direk tüp önerirdim demişti.hoşgeldin aramıza hakkında hayırlısı olsun

saol cvp verdiğiniz için bu ay belli olucak regl olmayı bekliyorum doktor perde vs başka bişey varmı diye bakıcak ona göre hangi işlemleri yapmamız lazım ona göre yapılıcak aşılama yapıcaktık gercı hsg filminde rahmimin yarım olduğunu öğrenince tüp bebek yaparız dedı dr. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin eşimde bir problem yok sayılır sıvılaşması gec bıraz ama dr. önemli olmadığını söyledi sen hangi dr gidiyosun nerde

Bennnnn hemde yarim rahim oldugumu bilmeden yaptirdim sabirsizliktan cok pismanim...kendiligimden gebe kaldim ama kalp atisi nedeniyle kurtaj oldum...yarim rahim gebelige engel degil bizede bi ton dr dedi ama ben beklicem tabi farkli rahatsizligin yoksa

yarım rahim gebeliğe engel değil ama kendine çok iyi bakman lazım diğer gebelere göre düşük şansın cok ve yarım rahimli olduğumuz için bebeğimiz tam gelişmicektir ve 2500 ve 2600 gibi doğucaktır. Ayrıca erken doğum yapabiliriz normal doğum yerıne sezeryan olabilir vs.. onun için Allah yardımcımız olsun bizede tattırsın o duyguyu

merhaba kızlar ne yapıyorsunuz ben bugün malum temizlik günü biraz uğraştım yoruldum ama iyiyim çok şükür son iki gündür çok çok daha iyiyim..
aktunacım seni merak ettim ne yaptın bugün test yapacaktın inşallah değerin hemencecik kendiliğinden düşer bizi haberdar et..
masalcım sen nslsın haftasonu mesajlaştık seninle sağolasın merak etmişsin beni yoğunsun biliyorum yorma kendini dikkat et kız mutfak ne oldu resim de gösterecektin bize merak ediyorum rabbim kolaylık versin iyiki izinlerin varmış bak en azından böyle daha az yorucu olur senin için..
uçakcım..sen de öktürmüşsün resimleri gördüm pinterest kullanıyormusun bilmiyorum ama orda benim sayfam var 200 ü geçkin takipçim var orda 'creative ideas - yaratıcı fikirlerin-' resimlerini koyuyorum bu gidişle senin resimlerden çalıp koyucam haberin olsun ama bence sen kendine aç ya blog yada pinterest çok süper yaptıkların çünkü..
yeni gelen arkadaşlar sizler nslsınız..rabbim hepimize kolaylıklar versin hepimiz hayırlısıyla tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat sahibi olalım inşallah..haftasonu bebekli bir misafirimiz vardı biz evlendikten 9 ay sonra evlendiler çocukları oldu 8 aylık oldu hatta..onlar gelmişti içim gitti ya hemde oğlan çocuğu bende oğlum olsun istiyorum hep..rabbim bizlere de versin bazen çok takıyorum bazen de oluruna bırakıcam diyorum ama rabbim duysun sesimizi dualarımızı inşallah..çok öptüm kızlar sizii..görüşmek üzere..

merhaba kızlar ne yapıyorsunuz ben bugün malum temizlik günü biraz uğraştım yoruldum ama iyiyim çok şükür son iki gündür çok çok daha iyiyim..
aktunacım seni merak ettim ne yaptın bugün test yapacaktın inşallah değerin hemencecik kendiliğinden düşer bizi haberdar et..
masalcım sen nslsın haftasonu mesajlaştık seninle sağolasın merak etmişsin beni yoğunsun biliyorum yorma kendini dikkat et kız mutfak ne oldu resim de gösterecektin bize merak ediyorum rabbim kolaylık versin iyiki izinlerin varmış bak en azından böyle daha az yorucu olur senin için..
uçakcım..sen de öktürmüşsün resimleri gördüm pinterest kullanıyormusun bilmiyorum ama orda benim sayfam var 200 ü geçkin takipçim var orda 'creative ideas - yaratıcı fikirlerin-' resimlerini koyuyorum bu gidişle senin resimlerden çalıp koyucam haberin olsun ama bence sen kendine aç ya blog yada pinterest çok süper yaptıkların çünkü..
yeni gelen arkadaşlar sizler nslsınız..rabbim hepimize kolaylıklar versin hepimiz hayırlısıyla tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat sahibi olalım inşallah..haftasonu bebekli bir misafirimiz vardı biz evlendikten 9 ay sonra evlendiler çocukları oldu 8 aylık oldu hatta..onlar gelmişti içim gitti ya hemde oğlan çocuğu bende oğlum olsun istiyorum hep..rabbim bizlere de versin bazen çok takıyorum bazen de oluruna bırakıcam diyorum ama rabbim duysun sesimizi dualarımızı inşallah..çok öptüm kızlar sizii..görüşmek üzere..

mrb sedoşum.ii olmana çok sevindim.bende hafta sonu gayet iidm hiç ağrım sızım olmadı gariptirki kanamamda olmadı oda kafama takılıyor sonuçta düşük oluyorsa kanama olması gerekmezmi çok hafif bir lekelenmem var.ama bu sabah yine sol tarafımda başladı ağrılarım bu sabah kan testi yaptırdım yarın öğleden sonra alıp dra gideceğim umarım değerlerde düşük olmuştur.gerçi hep diyorum ya hayırlısı diye belkide ameliyat olmak benim için hayırlısı olanıdır bu yüzden pek takmıyorum kafama olupta ii olacaksam gelecek için herşey daha ii olacaksa varsın ameliyatta olayım ...drlar sitesinden bir dra yazdım durumu anlattım eğer bu düşükse 3. gebelikte normal yollardan denenmeli fakat hamileliğin ilk günlerinde tedbiren iğne ve ilaç kullanılmalı yazmış bazen diyorum benim dr burda olmuş olsaydı lekelenmelerin ilk gününden görünseydim belki farklı olabiliridi diye düşünüp kızıyorum bazen sonra diyorum olmuşun önüne geçilmez allah böyle istedi ve oldu.bugün aradı drum ben tatildeyken aramışsın kamu hattı yanımızda olmuyor gelince gördüm kusura bakma filan dedi.sorun ne nasıl gidiyor diye sordu böyle böyle dedim yarın gel görüşelim dedi..bakalım ne diyecek işte böyle kızlar ....masalcım sesin soluğun çıkmaz oldu bebiş unutturdu bizleri :)) uçakçım senle konuştuk zaten kanama olmaması takılıyor kafama bakalım dr ne diyecek bunun için.sedoşum sende dikkat et kendine ii olmana sevindim ama sen yinede yorma kendini ..öpt sizi kızlar grş

saol cvp verdiğiniz için bu ay belli olucak regl olmayı bekliyorum doktor perde vs başka bişey varmı diye bakıcak ona göre hangi işlemleri yapmamız lazım ona göre yapılıcak aşılama yapıcaktık gercı hsg filminde rahmimin yarım olduğunu öğrenince tüp bebek yaparız dedı dr. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin eşimde bir problem yok sayılır sıvılaşması gec bıraz ama dr. önemli olmadığını söyledi sen hangi dr gidiyosun nerde

ben bilecik te yaşıyorum doktorum eskişehirde bende tedaviye yeni başladım klomende ilk ayımdayım şuan,ewt dediğin gibi bizim bebekler karpuz gibi yatayata büyücekler annelerinide sürekli yatıracaklar dolayısıyla.olsun herşeye kabul onlar gelsinde

merhaba adaşım..hoşgeldin aramıza..öncelikle kaç yaşındasın ne kadar zamandır bebek istiyorsun bilmiyorum ama yarım rahimli olup da normal yoldan hamile kalan bir çok bayan var..ben de yarım rahimliyim 29 yaşında yaklaşık 2.5-3 senelik evliyim..2 seneden fazladır bebek istiyoruz ama olmadı benimde..ben hiç yumurta tekibi aşılama tüp bebek yaptırmadım..uçak arkadaşımız daha önce aşılama ve tüp bebek yaptırmış ama tutmadı ancak sonra doğal yoldan hamile kaldı ancak gelişim geriliği sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldı..aktuna arkadaşımız da iki kere yumurta takibiyle hamile kaldı fakat biri dış gebelik oldu diğer de sanıyoruz ki kimyasal gebelik..ama bir arkadaş doğal yoldan hamile başka bir arkadaş da tüp bebekle hamile..yani herkesin durumu farklı arkadaşım inşallah sen kısa sürede bebeğine kavuşursun..aslında önemli olan şu işi kafaya takmamak çünkü bizim gibi çok kadın hamile kalmış sadece bizim için önemli olan bebeğimizi kontrol altında tutmak inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşım arada durumunu haber et bizlere bizleri yanlız bırakma..görüşmek üzere..

Hş. adaşım 23 yaşındayım 2 senelik evliyim biz hep istiyoduk bebek ama olmadı işte şimdide tedavilere başladık Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin kafaya takmamaya çalısıoruz ama bayanlar çok yıpranıyor bu konuda psikolojik olarak bakalım ay başında başlıcaz tedaviye bilgi veririm sizlere Allaha emanet

Hş. adaşım 23 yaşındayım 2 senelik evliyim biz hep istiyoduk bebek ama olmadı işte şimdide tedavilere başladık Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin kafaya takmamaya çalısıoruz ama bayanlar çok yıpranıyor bu konuda psikolojik olarak bakalım ay başında başlıcaz tedaviye bilgi veririm sizlere Allaha emanet

Arkadaşım dualarım hep bebek sahibi olmak istiyenlerle. Allahın izni ile en kısa sürede bebeğine kavuşursun.

merhaba kızlar ne yapıyorsunuz bugün istanbul çok sıcak ya biraz dışarıya çıktık ama acayip sıcak var artık güzelce dolanabiliyorum sancım olmuyor hatta kanama da yok ama arada gelir mi bilmem şimdilik iyi demekki günden günde daha ii olacak..aktunamm seni merak ettim bugün aldın sonucunu ama yazamadım sana inşallah değerin düşmüştür bizi haberdar etmeyi unutma canım arkadaşım..doğr diyorsun kaderde ne varsa onu yaşıyoruz bende senin gibi düşünüyorum ama tabiki kendimizi kader deyip salmak da yok neyse çaresi uğraşıp bakıcaz..inşallah rabbim daha fazla uğraştırmadan verir bebişlerimizi..hayırlı haberlerini bekliyorum canım..

öyle canım bayanlar çok yıpranıyor erkekler bizim kadar takmıyorlar bu meseleye yani en azından benim eşim öyle..olmazsa olmaz ne yapalım diyor ama öyle de olmuyor işte..onlarda üzülmeyelim diye öyle diyorlar..inşallah tedavilerin tez vakitte sonuç verir canım güzel haberlerini paylaşırsın bizimle..güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var..ama bak yaşında çok ii bence sakın moralini bozma erken evlenmişsin ve erkenden de durum farkedilmiş ben 29 yaşındayım çok geçe kaldığımı düşünüyorum 23 yaş çok çok ii...sen de Allah a emanet ol canım..görüşmek üzere..

bak guzel arkadasim herkesin derdi farkli gorunsede hissedilen ayni belki zaman zaman bu hissettiklerimiz tavan yapiyo dun gecede senin icin oyle bir geceymis....inan senin yasadiklarini hepimiz yasadik disari ciktigimda surekli kadinlari gozlemliyip acaba bunun rahmi nasil diye sorguluyordum....yada esime gunlerce bosa beni dedim ve benim hastaligin kesinlesmedigi halde yani rahim filmimde sadece sol tuba tikali sola deviye uterus -uterus buyuklugu normal yaziyo ama farkli bi doktor benden suphelendi olmayabilir diye ve birsey soyledi ki cok mantikli geldi ama ben merakima engel olamiyorum yarim rahimli oldugunu ogrensende degisen bisey olmayacak bunu bildigin icinde stresin 2 kat artacak ve boyle dogum yapan bir suru hasta var dedi bana filimlerini hatta dunyaya gelen bebeklerini gosterdi umudun hic bitmesin canim belki annelerimizde boyleydi ama doktoragitmeyince bi cok seyide bilmeden bizi gayet guzel dunyaya getirdi ha bide bu durumda olanlarin tek bobregide olmaya biliyormus ben bugun ona baktiricam esim bunu icin israr ediyo benim icin rahim degil senin sagligin onemli diyip beni doktora gitmeye zorladi bakklim hayirlisi aksama haber veririm tek mi ciftmi bobrekliyim diye ayrica artik bu forumda dert degil kendimizi nasil mutlu edebiliriz diye fikir uretiyoruz anlastik miiiiiii:-D

İlk önce canım sana cok cok gecmiş olsun..bizim kadar seni kimse anlayamaz..biz de boyle zor anları yaşadık ve ara ara yine boyle durumlara düşüyoruz..ama umidimiz var ..hic bir zaman imanını kaybetme..Allahtan umit kesilmez..güclü olmalısın..hepimiz öyle olmalıyız yoksa devam edemeyecez..inan bir sürü yarım rahımlı kadınlar hamile kalmış ve cocuk sahıbı olmuşlar..bizim de bir gün olacak...inan bizden daha kötü durumlarda olan kadınlar var..hiç rahimi olmayan mesela..kendini üzme ne olur boyle yaparsan hiç işe yaramaz sadece kendine zarar veriyorsun..hamile kalmak icin psiholojik durum da cok onemli..o üzden toparla canım..her şey iyi olacak..P.S kac yaşındasın? nerde oturuyorsun?ben de 6.5 sene evliyim ve cocugum yok..bir kere hamile kaldim o da tüp bebekti..düşük oldu..
p

Bu yazdıklarınızı okuyunca inanın içim biraz olsun rahatladı.2tane düşükten sonra kan pıhtılaşması oldugunu ögfendik.ilk başta çok üzüldüm çol araştırdım hamile kaldıgımda günlük iğnelere başlıcaktım.bu duruma zorda olsa lıştım.ama hala hamile kalamayınca doktor rahim filmi isfedi.ve sonuç yarım rahimliymişim.sol uterus gwlişmemiş.tabi yıkıldım.aglamaktan gözlerim çişti.nasıl olcak ne olcak diye.önce kan pıhtılaşması sonra yarım rahimli olmak.inanın 2 yılda sanki 20 yıl yaşamış gibi yoruldum.her ay beklemekten her ay test yapmaktan.artık eczanelerden test almaya utNıyorum.allahım bebek hasreti çekenleri evlatsız bırakma.

p

Bu yazdıklarınızı okuyunca inanın içim biraz olsun rahatladı.2tane düşükten sonra kan pıhtılaşması oldugunu ögfendik.ilk başta çok üzüldüm çol araştırdım hamile kaldıgımda günlük iğnelere başlıcaktım.bu duruma zorda olsa lıştım.ama hala hamile kalamayınca doktor rahim filmi isfedi.ve sonuç yarım rahimliymişim.sol uterus gwlişmemiş.tabi yıkıldım.aglamaktan gözlerim çişti.nasıl olcak ne olcak diye.önce kan pıhtılaşması sonra yarım rahimli olmak.inanın 2 yılda sanki 20 yıl yaşamış gibi yoruldum.her ay beklemekten her ay test yapmaktan.artık eczanelerden test almaya utNıyorum.allahım bebek hasreti çekenleri evlatsız bırakma.

mrb arkadaşım.bende ara ara girip yazıyorum ama hergün takip ediyorum.benimde sol uterus gelişmemiş.bende 6 sene önce öğrendim.kan pıhtılaşması benim 2 arkadaşımda vardı günlük iğnelerini oldular şimdi bebeklerine kavuştular.benimde bi kızım var 4 ay sonra 3 yaşında olacak.Allaahım verdiği zaman hiç bişey engel değil.kızımda sol tarafım olmadığı için yavrum hep sağda durdu.ben kızıma 9 ay yatarak sahip oldum inşallah sende en kısa zamanda yavruna kavuşursun.hayırlı kandillerin olsun....

mrb arkadaşım.bende ara ara girip yazıyorum ama hergün takip ediyorum.benimde sol uterus gelişmemiş.bende 6 sene önce öğrendim.kan pıhtılaşması benim 2 arkadaşımda vardı günlük iğnelerini oldular şimdi bebeklerine kavuştular.benimde bi kızım var 4 ay sonra 3 yaşında olacak.Allaahım verdiği zaman hiç bişey engel değil.kızımda sol tarafım olmadığı için yavrum hep sağda durdu.ben kızıma 9 ay yatarak sahip oldum inşallah sende en kısa zamanda yavruna kavuşursun.hayırlı kandillerin olsun....

Dün en hayırlı günlerdendi.dua ettim bol bol annelik duygusunu isteyenlere tatdır allahım diye.ben yarım rahimli oldugumu 3gün önce ögrendim.önümüzdeki hafta bikaç doktoradaha görüncem.rahim genişliği nekadar onu ögrenmek için.doktorum kan pıhtılaşmasundan mı yıkra rahim darlıgındanmı düşük yaptıgım belli değil:'(.:-( İNŞALLAH tekrar hamile kalırım iğnelere başlarım ve bebegime kavuşurum.

Dün en hayırlı günlerdendi.dua ettim bol bol annelik duygusunu isteyenlere tatdır allahım diye.ben yarım rahimli oldugumu 3gün önce ögrendim.önümüzdeki hafta bikaç doktoradaha görüncem.rahim genişliği nekadar onu ögrenmek için.doktorum kan pıhtılaşmasundan mı yıkra rahim darlıgındanmı düşük yaptıgım belli değil:'(.:-( İNŞALLAH tekrar hamile kalırım iğnelere başlarım ve bebegime kavuşurum.

hoşgeldin canım aramıza öncelikle geçmiş olsun daha çok yeni olmuş sen öğreneli bu durumu benim nerdeyse 6 ay oldu öğreneli..inşallah tez vakitte tekrar hamile kalıp bu kez sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..artık daha bilinçli olacaksın sorunun ne olduğunu biliyorsun benim anladığım ve araştırdığım kadarıyla yarım rahimlilerde kan pıhtılaşması çok görülüyor rahim yarım olduğu içni kan akışı çok olmadığından oluyormuş galiba..ama onun da çaresi var hayırlısıyla arkadaşım meraklanma rabbim ol dedikten sonra önünde birşercik duramaz..herkesin geçmiş kandili mübarek olsun..dualarımız kabul olsun inşallah..

hoşgeldin canım aramıza öncelikle geçmiş olsun daha çok yeni olmuş sen öğreneli bu durumu benim nerdeyse 6 ay oldu öğreneli..inşallah tez vakitte tekrar hamile kalıp bu kez sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..artık daha bilinçli olacaksın sorunun ne olduğunu biliyorsun benim anladığım ve araştırdığım kadarıyla yarım rahimlilerde kan pıhtılaşması çok görülüyor rahim yarım olduğu içni kan akışı çok olmadığından oluyormuş galiba..ama onun da çaresi var hayırlısıyla arkadaşım meraklanma rabbim ol dedikten sonra önünde birşercik duramaz..herkesin geçmiş kandili mübarek olsun..dualarımız kabul olsun inşallah..

İyi dileklern için saol.buarada hoşbuldum.evet artık bilinçliyim.kan pıhtılaşmasınıda 4ay önce ögrendim.her ay adet tarıhimdn 1günönce kam veriyorum beta hcg için.erkenden tedaviye başlamamız lazım dedi doktorum.ama yarım rahim teşhiside konulunca.2 degil 4 kat daha temkinli davranıcam artık.dediğin gibi rabbimol deyiverince olucak.

Slm kızlar doktorum tüp bebek yapıcaz demişti ama gecen gittiğim kontrolümden sonra aşılamaya karar verdi klomene başladım ayrıca bende kan pıhtılaşması sorunu yok sanırım ama doktor kanımın sulanması için gebe kalmaya yardımcı koraspırın ve folıkasit folbiol verdi ayın 1 de gidicem bakalım Allahım hakkımızda hayırlısı olsun inşallh

Slm kızlar doktorum tüp bebek yapıcaz demişti ama gecen gittiğim kontrolümden sonra aşılamaya karar verdi klomene başladım ayrıca bende kan pıhtılaşması sorunu yok sanırım ama doktor kanımın sulanması için gebe kalmaya yardımcı koraspırın ve folıkasit folbiol verdi ayın 1 de gidicem bakalım Allahım hakkımızda hayırlısı olsun inşallh

Hadi bakalım müjdeli haberlerini verirsin inş.bende kan pıhtılaşması oldugu için ecopirin içiyorum.merakla beklicem valla senden güzel haberler duymayı.adın seda sanırım dua ederim sana.bide sürekli ihlas suresini okumak iyiymiş.faziletleri çok fazla.yer gök dua Allah içimizdeki bu büyük evlat sevgisi ve Ona inancımızla bizi evlatsızbırakmmaz.inş.

hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerine hep beraber sevinicez inşallah burda,ümit hep var arkadaşlar biz içimizdeki ışığı söndürmediğimiz sürece

Back