tşk ederim canlarım.hemen yakınımda aile hekimimiz var orada yaptırdım ama sonucu yarın öğlen alacağım.oaradaki dr sürekli aynı yerde yaptır farklı varklı yerler olursa değerler de kafanı karıştırır dedi.sürekli izin alıp gidemem hastaneye mecburen en yakın yerde yaptıracağım bir gün geç öğreneceğim ama ne yapalım ...bende akşam gidip yaptırayım diye düşündüm ama drun söylediği mantıklı geldi sürekli aynı yerde yaptırmak en iyisi olacak sedoşum bide akşam iş çıkışı yorgun argın minibüsle yarım saat git sonra sonucu 3 saat bekle yarım saat geri gel yoruluyorum açıkçası..diğer testde pazar gününe denk geldiğinden p.tesi yaptıracağım benim tahminimce kese sin görünmesi ayın 13 ü ayada 14 ünü bulacak artış yolunda giderse 1500-1600 bulur o tarihlerde.yani adetimi 5 yada 6 gün geçince belli olacak en geç 15 inde görünür diye düşünüyorum..artışları düşünmekten beynim durdu bu hafta çok çabuk geçsin istiyorum..dün gece çok dua ettim sizler için de kendim içinde Rabbime yalvardım herşeyin hayırlısı olsun diye.İnş rabbim gönlümüze göre verir.zaman geçmek bilmiyor sanki az bi ağrım olsa tedirgin oluyorum yemem içmem ii çok şükür akşamları erken uyuyorum uyku basıyor yemekten sonra.adet olacakmışım gibi bir sancı var hep.ama bu olurmuş çoğu gebelikte.İnş her gebelikte olan ağrılardır..işte benden böyle kızlar zamanla savaşıyorum anlayacağınız.
masalcım şimdiden gözünüz aydın tatlım.ayy ne güzel duygulardır rabbim bizlerede nasip eder inş.İnş çok kolay geçer kardeşin için Rabbim yardımcısı olsun..
sedoşum bu 6 haftalık süre sonunda tüp bebek felan derler sakın yanaşma kesinlikle takip yaptır gerekirse klomende kullan.kürlerinide ihmal etme ben inanıyormki tez zamanda sende kavuşursun mucizene.masalcım sende biraz toparlan kardeşinin bebişini azıcık büyüt sonra başla çalışmalara sende kürleri ihmal etme.uzakcım sen zaten hızlı kızsın sendende tez zamanda hayırlı haberler bekliyoruz.bu yaz bizim olacaktı unutmayın ona göre çalışmaları hızlı tutun :)) çook öpt hepinizi .dualarım sizinle sizlerde beni unutmayın grş canlarım
masalcım şimdiden gözünüz aydın tatlım.ayy ne güzel duygulardır rabbim bizlerede nasip eder inş.İnş çok kolay geçer kardeşin için Rabbim yardımcısı olsun..
sedoşum bu 6 haftalık süre sonunda tüp bebek felan derler sakın yanaşma kesinlikle takip yaptır gerekirse klomende kullan.kürlerinide ihmal etme ben inanıyormki tez zamanda sende kavuşursun mucizene.masalcım sende biraz toparlan kardeşinin bebişini azıcık büyüt sonra başla çalışmalara sende kürleri ihmal etme.uzakcım sen zaten hızlı kızsın sendende tez zamanda hayırlı haberler bekliyoruz.bu yaz bizim olacaktı unutmayın ona göre çalışmaları hızlı tutun :)) çook öpt hepinizi .dualarım sizinle sizlerde beni unutmayın grş canlarım