valla sedoşum haklısın bu aralar boşladım formu biraz işler yoğun birazda kafam yine araştırmalardayım yapışıklıktı preseedi onlara takım kafayı yaason gittim dr çok canımı sıktı yapışıklık var dedi ya çok cnm sıkıldı yeni dra 30 nisanda randevum zaman geçmek bilmiyor sanki preseedi de dün sipariş verdim bugün gelir ama ondada bir mumma hamiş kalanların çogu yurt dışında olan bayanlar yani acaba tr deki preseedler sahdemi diye düşünmeden edemiyor insan böyle bir durumda.bide kimisi düşük yapmış ve predeede bağlamış olayı onada takıldım kaş yapalım derken gözden olmayalım .aslında yurt dışında çok akrabamız var eşimin abiside hollandada yaşıyor ama istenecek birşey değilki .diyorum eltime söyliyeyim o yollasın ama kesin eşine söyler eminin yok yere sakız oluruz kocişte yer beni artık ...genelde morfoloji sorunu olanlarda ve haraket sayısı düşük olan lara dr özellikle tavsiye ediyormuş spermin yumuşlara kolay ulaşmasını sağlıyormuş ve dışarı çıkmasını engelliyormuş aynı zamanda dış etkenlerdende koruyormuş spermi kullanıpta hamiş kalan epey kadın var.amerikalı bilim adamları 2008 senesinde ürütmiş hatata o kadar iddalılarki 6 ay deneyin olmazsa ondan sonra dr gidin demişler.yurt dışında drların çogu aşılama ve tüp bebekten önce 6 ay preseed tedavisi uyguluyormuşş..
sedoşum bu aralar çok üzüldün ya ondan öle olmuştur dikket et kendine ...mr içinde herhangi bir devlet hastanesinin kadın doğum bölümünden randevu alsanda olur kimi hastaneler gün veriyormuş benim aynı gün çektirdim hatta hatırlarsan muayene için gitmiştimde bir hışlımla gidip tek başıma çektirmiştim aynı gün ...İnş sende beklemezsinde tez zamanda alırsın sonuçlarını.her gittiğimiz drun diyeceklerine bakarsak ooo öldük biz baksana bana bu kaçıncı dr artık sayısını bile unuttum onca yere gittim ilk defa biri yapışıklıktan söz etti..başka başka dr gitmeye devam etsem kim bilir daha neler duyacağım ...insan kızıyor sanki hepsi aynı eğitimi almadımı 100 tanesinede gitsek 100 üde kendice yorumlar..yok yere yıpratıyoruz kendimizi.Rabbim ol desin yeterki ..üzme sen kendini tatlı arkadaşım rabbiminde izniyle herşey yoluna girecek inş tez zamanda göbüşlerimiz dolacak.
masalcık kız sende yorma sakın kendini bu ay ki adayımız sensin çook öpüyorum senide..
ucaaak sende durumlar nasıl tatlım nasıl gigiyor hamişlik.aşermeye başladınmı varmı değişiklikler göbüşünde çıkar yakında:)) hamiş elbiseleride ne yakışır sana..Rabbim kucağına alacağın günleride tez zamanda göstersin sana tatlım..çoook öp senide
Gunaydin kizlar ben bu hafta okula basladim daha iyi oldu aslinda....kendimi daha az dinliyorum gaz sancim biraz hafifledi ama adet sancisi gibi agrilarim oluyo suanda oldugu gibi kizlar ben 9 nisanda kesemi gormeye gitmistim kwse gormek bebek gormek degil yanlis anlasilmis olabilirim en.azindan dis gebe degilim geriye kaldi bos gebelik.ihtimali ins o da yomtur kesem.7 mm di oolcude bebegin karindan usg ile gorunmesei mumkun degil kan degerim 3200 iken karindan gorundu normalde 5000 den once gorunmezmis dr bile gorunmez diye bakti ama gorundu...her neyse kalp atisini duyana kadar dr gitmek istemiyorum yani 23 nisana.kadar ama esim hafta sonu gidip bi bakalim diyo kalp atiso duyulmasini beklemiyoruz zaten..ama ins kesede bebis vardir...simdi onun korkusu sardi....kese 1.5 cm oldugunda gorulebilirmis 2.5 cm olupda gorunmezse bos gebelik olurmus korkuyorum gerci benim anca 1.8 1.9 cm falan olur dua edin kizlarr
sedoşum yücel beyin merkezini ara surumu iza et emaliyat için konuşmak istiyorum muaneye olmayacağım de gerçi tlde randevu verirlerse kesin ücret alırlardirek git sen asılda geçiyorken uğradım dersin :)) yani aynı ücreti almaları saçma sadece fikir alacaksın gerçi o bile para olmuş tatlım...bende dün yeni birşey daha öğrendim tüp bebek yapsam bile daha önceki dış gebelikten dolayı tekrar dış gebelik olma ihtimali varmı.oysaki direk rahme bırakıyorlar sorun olmaz diyordum ama tüpe kaçabiliyormuş bu durumda normal yollardan denemeden direk tüp bebek yapmak tam bir saçmalık olur..normal yollardan deneyeceğim Allah korusun olduki tekrar dış gebelik oldu ilaçla düşürülmesine izin vermeyeceğim direk tüpü alsınlar sonraki gebelikte aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaksansa tüpümü alsınlar en mantıklısı bu..tabi allah korusun bu durumda tek şansım tüp bebek oluyor ...işte böyle kızlar bakalım daha neler öğreneceğim artık şaşırmıyorum inanki herşeye alıştım kim ne demiş umrumda değil olacağı varsa olacak tekrar dış gebelik olsacaksada olacak herşey Allahtan bundan sonrası için saldım çayıra mevlam kayıra :)))) yaşanmsı gereken hiç birşey ertelenmeyor nasıl olsa mademki engel olamıyoruz yaşayıp görelim bakalım daha neler olacakk :)) tek dileğimiz Rabbim yardımcımız olsun ve bu süreci en az hasarla atlatabilelim...
ucakcım ii olmuş işe başlaman tabi kafanın dağılması güzel zamanda çabuk geçer ama sen yinede çok dikketli ol fazla ayakta kalmamaya çalış.yumurcaklar yormasın seni:) boş gebelik ihtimali çok çok düşük tatlım öyleki dış gebelik ihtimali herzaman boş gebelik ihtimalinden fazla olur demişti drum ve boş gebelikde 6 ve 7 haftada genellikle kanama olurmuş.çok şükür seninde öyle bir durumun olmadığından bu ihtimal seni yok yere üzmesin..Rabbiminde izniyle herşey çok güzel olacak inş.Rabbim yardımcın olsun tatlım
masalcık sende haberler nasıl tatlım dr tekrar ne zaman gideceksin .senin yumoşlar ne alemde.bu ay senden güzel güzel hbrler bekliyoruz cnmcım.çoook öpüyorum sizleri kızlar kendinize ii bakııın......
Gunaydin kizlar ben bu hafta okula basladim daha iyi oldu aslinda....kendimi daha az dinliyorum gaz sancim biraz hafifledi ama adet sancisi gibi agrilarim oluyo suanda oldugu gibi kizlar ben 9 nisanda kesemi gormeye gitmistim kwse gormek bebek gormek degil yanlis anlasilmis olabilirim en.azindan dis gebe degilim geriye kaldi bos gebelik.ihtimali ins o da yomtur kesem.7 mm di oolcude bebegin karindan usg ile gorunmesei mumkun degil kan degerim 3200 iken karindan gorundu normalde 5000 den once gorunmezmis dr bile gorunmez diye bakti ama gorundu...her neyse kalp atisini duyana kadar dr gitmek istemiyorum yani 23 nisana.kadar ama esim hafta sonu gidip bi bakalim diyo kalp atiso duyulmasini beklemiyoruz zaten..ama ins kesede bebis vardir...simdi onun korkusu sardi....kese 1.5 cm oldugunda gorulebilirmis 2.5 cm olupda gorunmezse bos gebelik olurmus korkuyorum gerci benim anca 1.8 1.9 cm falan olur dua edin kizlarr
Günaydın canım iyi yapmışsın canım okula gidince çocuklarla filan oyalanır rahatlarsın vaktin geçer hem ama yine de yorma kendini sakın ağır işler yapma ve de artık kafana takma canım benim dış değil boş hiç değil..güzel bir mucize geldi sana keyfini çıkar düşünüp düşünüp stres yapıyorsun değerlerin güzelcene artıyor bir sorun yok büyümesi de iyi herşey yolunda haftasonu da görüceksin minik meleğini merak etme tatlım onsan sonra da kalp atışını duyacaksın ve orda kimbilir ne güzel duygular yaşayacaksın..çünkü biz bile burda sevinçten senin adına deli oluyoruz seni hiç düşünemiyorum..herşey yolunda tatlım ne olur olumsuz şeyler düşünme herşeyin hayırlsını dilemek lazım aslında..dualarım seninle canım arkadaşım benim cumartesi gideceksin dr a herhalde hadi bakalım hayırlı haberlerle dön çıkınca bize hemen müjdeli haberlerini vermeyi unutma canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun inşalla hherşey gönlüne göre olsun bebeğini de seni de korusun canım bebeğini sağlıkla kucağına almayı rabbim nasip etsin..
kızlar siz neler yapıyorsunuz bakiiim masal dün hiç girmedin nete tatlım merak ettim seni mutfak işleri yoğun geçiyor herhalde aman dikkat et kız sende yorma kendini..
aktunacımmm sen ne yaptın geldi mi preseed in artık sende yoğun çalışmaktan bizi unutma sakın kız))) hadi bakalım derdine derman olsun inşallah bu sefer sende bu ay güzel sonuçlarını yaz bize..çok öpüyorum kızlar sizleri..görüşürüzzz
sedoşum yücel beyin merkezini ara surumu iza et emaliyat için konuşmak istiyorum muaneye olmayacağım de gerçi tlde randevu verirlerse kesin ücret alırlardirek git sen asılda geçiyorken uğradım dersin :)) yani aynı ücreti almaları saçma sadece fikir alacaksın gerçi o bile para olmuş tatlım...bende dün yeni birşey daha öğrendim tüp bebek yapsam bile daha önceki dış gebelikten dolayı tekrar dış gebelik olma ihtimali varmı.oysaki direk rahme bırakıyorlar sorun olmaz diyordum ama tüpe kaçabiliyormuş bu durumda normal yollardan denemeden direk tüp bebek yapmak tam bir saçmalık olur..normal yollardan deneyeceğim Allah korusun olduki tekrar dış gebelik oldu ilaçla düşürülmesine izin vermeyeceğim direk tüpü alsınlar sonraki gebelikte aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaksansa tüpümü alsınlar en mantıklısı bu..tabi allah korusun bu durumda tek şansım tüp bebek oluyor ...işte böyle kızlar bakalım daha neler öğreneceğim artık şaşırmıyorum inanki herşeye alıştım kim ne demiş umrumda değil olacağı varsa olacak tekrar dış gebelik olsacaksada olacak herşey Allahtan bundan sonrası için saldım çayıra mevlam kayıra :)))) yaşanmsı gereken hiç birşey ertelenmeyor nasıl olsa mademki engel olamıyoruz yaşayıp görelim bakalım daha neler olacakk :)) tek dileğimiz Rabbim yardımcımız olsun ve bu süreci en az hasarla atlatabilelim...
ucakcım ii olmuş işe başlaman tabi kafanın dağılması güzel zamanda çabuk geçer ama sen yinede çok dikketli ol fazla ayakta kalmamaya çalış.yumurcaklar yormasın seni:) boş gebelik ihtimali çok çok düşük tatlım öyleki dış gebelik ihtimali herzaman boş gebelik ihtimalinden fazla olur demişti drum ve boş gebelikde 6 ve 7 haftada genellikle kanama olurmuş.çok şükür seninde öyle bir durumun olmadığından bu ihtimal seni yok yere üzmesin..Rabbiminde izniyle herşey çok güzel olacak inş.Rabbim yardımcın olsun tatlım
masalcık sende haberler nasıl tatlım dr tekrar ne zaman gideceksin .senin yumoşlar ne alemde.bu ay senden güzel güzel hbrler bekliyoruz cnmcım.çoook öpüyorum sizleri kızlar kendinize ii bakııın......
Kızlaaarrr bişey sorcamm. Sizin de annenizle kan uyusmazlıgınız varmi ? Uçak la benim annelerimizle kan uyusmazligimiz varda. Acaba bizim rahimler ondan mı böyle diye bi tez attım da ortayabizim annelerimiz sıfır negatif. Biz pozitif.
benim birbirinden datluuu arkadaşlarımm. öncelikle cumanız mübarek olsun , hayırlara vesile olsun inşallaaahh.
kızlar demek ki bu kan uyuşmazlığı tezim tutmadı pööffne güzel tıp dünyasına bir katkım olcaktı ama olmadı nasipppp başka tezlere artık.
aktunam cidden bu yazdıklarımızı bir dr okusa kesin ya doktorluğu bırakır yada hepimizi gözlem altına alırlar hihihi
kızlar akşam uçak ile bişey denedik sizde yapın bakalımmm. yüzükten olacak çocuklarımızın cinsiyet falışimdi yapılışını anlatıyorum. belki de biliyorsunuzdur. alyans tarzıı bir yüzüğünüze düz bir ip geçitriyorsunuz . sonra bir elinizin baş ve işaret parmağı ile ipi tutup göbeğinizin üstünde bekletiyorsunuz . ileri geri sallanırsa erkek çocuğunuz olacak. yuvarlak daireler çizerse kız. ben yaptım kız çıktı sonra durdu . sonrada ileri geri gitmeye başladı yani erkek.yani birinci kız ikinci erkek demek ki. düşük yaptığım kız idi zannımca demek ki oğlum olcak. :) ya işte eğlencesine. inanmayıp bir daha bir daha yaptık gene aynısı çıktı.uçak bugün okulda yapmış anne olan arkadaşlarına ve hamile olanlara onlarında doğru çıkmış. benimde kardeşim yaptı onunda kız çıktı ve kız bebişe hamile . sizde bir deneyin bakalım ne çıkacak.
Malesef bebegim gelismesi iyi degil sali tekrar bakilip olmazsa operasyon yapilacak hevesim kursagimda kaldi zaten cokda sevinememistim.
.en kotusu esimin goz yasiydi dr a gore ne var gencsiniz bi daha olur...benim anlamadigim.bunun nedeni yarim rahimmi dr rahim anomalilerinin arasinda.en iyisi uterus unicornus dedi..o yada bu olmadi iste simdi napicam.nasil adet gorucem hormonlar ne olacakkk...en kotusu insanlara ne diyecegimmm ...yanlis anlaamayin kizlar int e gire gire kotuyu cagirdim.ustume arastiirmaktan biktim o.yuzden ben artik forumdan cikiyorum rabbim.hepimizim gonlune gore versin bu da bi sinav
Malesef bebegim gelismesi iyi degil sali tekrar bakilip olmazsa operasyon yapilacak hevesim kursagimda kaldi zaten cokda sevinememistim.
.en kotusu esimin goz yasiydi dr a gore ne var gencsiniz bi daha olur...benim anlamadigim.bunun nedeni yarim rahimmi dr rahim anomalilerinin arasinda.en iyisi uterus unicornus dedi..o yada bu olmadi iste simdi napicam.nasil adet gorucem hormonlar ne olacakkk...en kotusu insanlara ne diyecegimmm ...yanlis anlaamayin kizlar int e gire gire kotuyu cagirdim.ustume arastiirmaktan biktim o.yuzden ben artik forumdan cikiyorum rabbim.hepimizim gonlune gore versin bu da bi sinav
ucak ne denir bilmiyorum duygularını çok iyi anlıyorum üzülmede demiyeceğim.Rabbim hakında hayırlısını nasip etsin.İnş bir mucize olur ve salı günü herşey bir anda değişir.vardır bundada bir hayır sakın kendini suçlama bunlar bizler için birer imtahan bir gün hepsi geride kalmış olacak bizde o mutluluğu tadacağız İnş.yeterki senin ve eşinin sağlığı yerinde olsun.kim ne diyecek diyede sakın düşünme kim ne derse desin.siz birbirinize destek olun bun günlerde geçer Rabbim yardımcın olsun..sana Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden .sen burda olsanda olmazsanda biz senii çok seviyoruz.bizler burda birbirimizsin derterini hafifletmeye çalıştık o güzel haberi ilk alığımızda nasıl en az sen kadar sevindiysek şu durumda en az senin kadar üzgünüz tatlım.en azından normal yollardan hamile kalabiliyormuşsun bu zor günleri atlattıktan sonra herşey dahada kolay olacaktır başlarda tüp bebek fikri bile olumsuz olur diye düşünürken rabbim istedi ve normal yollardan oldu bu demektirki herşey bizim düşündüğümüz kadar zor değilmiş Rabbim istesin yeter..Allaha emanet ol tatlım dualarım seninle...Malesef bebegim gelismesi iyi degil sali tekrar bakilip olmazsa operasyon yapilacak hevesim kursagimda kaldi zaten cokda sevinememistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?